9559
  • Zizics Jani
    Hát nálad egyre több parajelenség uralkodik, nekem elsőre símán bejött a Kapcsolat oldal, na mindegy. Rendben van a tagságod!
  • Duddits
    Z. János: Elutaltuk a szerverpénzt, de a Kapcsolat oldalt nekem nem akarta beadni. Így itt jelezném ha jó.
  • Marco
    Hogyan készült a metáfény?
  • gabesz752
    Az lesz. Valahogyan ráveszem magam, hogy megcsináljam a féket. Aztán nyomhatom ezerrel a game-t.
    Köszi a választ.
  • Duddits
  • tygryss
    kurva vista
  • tygryss
    majd rakok fel work in progress kepeket
    :)
  • Duddits
    Az király. Hajrá!
  • tygryss
    az en dragasagom most keszul
    mar megcsinaltam a concept artot
    most kezdek modelezni :)

Egy Opel Astra GT (az uj astrabol) :)
  • CodeRed
    van
  • Sly79
    Stability controll a te barátod. Illetve lehet állítani még a blokkolás & kipörgésgátlót is. De inkább bányászd elő azt a kormányt, azzal sem könnyű vele játszani, de klaviatúrával.. Nem is nehéz, inkább értelmetlen.
  • mohus
    van róla videód?
  • gabesz752
    Ja. Van v.mi segítség amit belehet kapcsolni, vagy inkább bányásszam elő a kormányomat és csináljam meg.
    Jó ok tudom, hogy ez simulation mód és nem arcade, hogy drótautózzak, de nincs máshol championship. Gondoltam, hátha lehet állítani az automata kuplungot, vagy valami.
  • Chaos25
    Ezt komolyan kérdezed?
  • gabesz752
    Sziasztok. Hogyan lehet ezt a játékot, billentyűzettel iányítani simulation módban.
    Mit kell beállítani ahhoz, hogy a kanyarokban egy gázfröccsnél ne induljon meg a segge?
  • Duddits
    Frankó!
  • bödön ödön
    tetszik, egyszerű de mégis nagyon profi. :)
  • CodeRed
    A drágaszágom :D

• Duddits
    Csak a szabadedzés ideje alatt ment, amíg nem szóltak. Elnézést kérek itt is, nem tudtam, hogy lelassítja. És már nem azért, de engem is löktek rendesen, mikor már nem is ment a letöltés!!
  • K.András
    Naés :) az csak 50%-ék, még mindig ott maradt a mezöny fele :D
  • HPt
    Igen, az egész GTRM fórum ettől zeng, hogy letöltöttél játék közben és kilöktél valakit :) Mit valakit, a fél mezőnyt
  • mohus
    vettél volna inkább IFA-t
  • Duddits
    Amúgy már voltam a múltkori edzésen is... Csak valaki belémjött hátulról, azt úgy fejreálltam mint állat.

Meg még időmérőn megyek a kanyarba, elhúzom jobbra a kormányt, egyszer csak azt veszem észre hogy nekimentem valakinek. De nem volt ott a kocsi!! Néztem én, hogy jön-e valaki, de nem volt ott senki, csak a hangot hallottam.
  • Duddits

Jajj vazze, már én is röhögök a hülyeségeiteken.
  • HPt
    :D HGTRM-bajnok akar lenni, tolja neki :)
  • Alexease
    Duddits GTR-ezik?!?! Ez erdekes lesz;))
  • Duddits
    Haha. De vicces kedvükbe vannak ma a fórumozók... Szoktam nézni. Az elöbb próbáltam a 360-ast, de a kanyarokba nem szimpi nekem.
  • HPt
    De mondjuk ha teszem azt megnézed a GTRank-ot sokat okosodhatsz, vagy ilyet már el se várjak? :D
  • HPt
    Ferrari 360
  • Duddits
    Haha.

NGT-be milyenleginkább milyen kocsikat szoktak használni? Gondolok itt Donnington parkra. Vagy melyiknek fekszik az a pálya?
  • HPt
    Biztos lehet, cheat-nek hívják :)
  • Duddits
    Még lenne egy két kérdésem.

Azt meglehet oldalni, hogy másik skin legyen a kocsin, de a régi helyén? Így nem lehetne megoldani, hogy a bajnokságba saját festés legyen?

Az egyik kocsi tulajdonságait nem lehet átültetni egy másikba? Pl. a Morgan Aero-ét a Lotusba? Mert nekem nagyon tetszik a Lotus, de viszont nagyon szar.
  • Duddits
    Esetleg valaki nem csinálná meg nekem telepítősre? Hátha úgy jó lesz. Magyar gombok, magyar nyelv, meg esetleg a pitrádió hangok is benne lehetnek. Mondjuk ez jó, és csak gratulálni tudok hozzá.
  • Duddits
    Hát ez nem igaz! Fölraktam, magyarítást is, és megint csak nem jó. Pedig régebben jó volt. Jah, és még azt furálom, hogy mmikor fölraktam a játékot, első indításnál látta a felhasználónevet. Ez hogy lehet? A régiből nem maradhatott, mert instalnál mondta, hogy nincs olyan könyvtár, hogy csináljon-e...
  • Duddits
    Fúú! Most nézem a Motorts TV-t, és ilyen visszajátszások vannak bravúros, kevésbé bravulás dolgokról. Megy 3 kocsi az egyik kanyarba, a 2. rámegy a rázókőre az 1. mellett, és kétkeréken előzte meg! Aztán a kijárati íven vissza kétkerékre, mintha direkt csinálta volna! :-)
  • Duddits
    Jó... Nem volt...
  • K.András
    Azt irja ha volt warez a gépeden...
  • Duddits
    Nem warez, ezt tudhatnád, mert akkor nem tudnék menni bajnokságra se.
    Most formáztam le a gépet, majd megnézem jó-e.

Daffy! Mostmár tudom, meg miután szóltak ki is kapcsoltam.
  • Zizics Jani
    Sajnálom, eddig még csak te jelezted ezt a problémát. Nem tudom mi lehet a gond egy egyszerű bemásolás az egész, mindenki másnak működik. Ha warez volt előtte a gépeden, érdemes lenne új wininstallt csinálnod, mert szanaszét variálta a registry-t!
  • Daffy
    Mafia ha legközelebb versenyre jössz egy szerverre előtte kapcsolj ki mindenféle letöltést meg filemegosztást meg akármit.A többieknek is jót tennél vele...