9559
-
#8821 Hát nálad egyre több parajelenség uralkodik, nekem elsőre símán bejött a Kapcsolat oldal, na mindegy. Rendben van a tagságod! -
#8820 Z. János: Elutaltuk a szerverpénzt, de a Kapcsolat oldalt nekem nem akarta beadni. Így itt jelezném ha jó. -
Marco #8819 Hogyan készült a metáfény? -
#8818 Az lesz. Valahogyan ráveszem magam, hogy megcsináljam a féket. Aztán nyomhatom ezerrel a game-t.
Köszi a választ. -
#8817 -
tygryss #8816 kurva vista -
tygryss #8815 majd rakok fel work in progress kepeket
:)
-
#8814 Az király. Hajrá! -
tygryss #8813 az en dragasagom most keszul
mar megcsinaltam a concept artot
most kezdek modelezni :)
Egy Opel Astra GT (az uj astrabol) :) -
#8812 van -
#8811 Stability controll a te barátod. Illetve lehet állítani még a blokkolás & kipörgésgátlót is. De inkább bányászd elő azt a kormányt, azzal sem könnyű vele játszani, de klaviatúrával.. Nem is nehéz, inkább értelmetlen. -
#8810 van róla videód? -
#8809 Ja. Van v.mi segítség amit belehet kapcsolni, vagy inkább bányásszam elő a kormányomat és csináljam meg.
Jó ok tudom, hogy ez simulation mód és nem arcade, hogy drótautózzak, de nincs máshol championship. Gondoltam, hátha lehet állítani az automata kuplungot, vagy valami. -
Chaos25 #8808 Ezt komolyan kérdezed?
-
#8807 Sziasztok. Hogyan lehet ezt a játékot, billentyűzettel iányítani simulation módban.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a kanyarokban egy gázfröccsnél ne induljon meg a segge? -
#8806 Frankó! -
bödön ödön #8805 tetszik, egyszerű de mégis nagyon profi. :) -
#8804 A drágaszágom :D
-
#8803 Csak a szabadedzés ideje alatt ment, amíg nem szóltak. Elnézést kérek itt is, nem tudtam, hogy lelassítja. És már nem azért, de engem is löktek rendesen, mikor már nem is ment a letöltés!! -
K.András #8802 Naés :) az csak 50%-ék, még mindig ott maradt a mezöny fele :D -
#8801 Igen, az egész GTRM fórum ettől zeng, hogy letöltöttél játék közben és kilöktél valakit :) Mit valakit, a fél mezőnyt -
#8800 vettél volna inkább IFA-t -
#8799 Amúgy már voltam a múltkori edzésen is... Csak valaki belémjött hátulról, azt úgy fejreálltam mint állat.
Meg még időmérőn megyek a kanyarba, elhúzom jobbra a kormányt, egyszer csak azt veszem észre hogy nekimentem valakinek. De nem volt ott a kocsi!! Néztem én, hogy jön-e valaki, de nem volt ott senki, csak a hangot hallottam. -
Jajj vazze, már én is röhögök a hülyeségeiteken. -
#8797 :D HGTRM-bajnok akar lenni, tolja neki :) -
#8796 Duddits GTR-ezik?!?! Ez erdekes lesz;)) -
#8795 Haha. De vicces kedvükbe vannak ma a fórumozók... Szoktam nézni. Az elöbb próbáltam a 360-ast, de a kanyarokba nem szimpi nekem. -
#8794 De mondjuk ha teszem azt megnézed a GTRank-ot sokat okosodhatsz, vagy ilyet már el se várjak? :D -
#8793 Ferrari 360 -
#8792 Haha.
NGT-be milyenleginkább milyen kocsikat szoktak használni? Gondolok itt Donnington parkra. Vagy melyiknek fekszik az a pálya? -
#8791 Biztos lehet, cheat-nek hívják :) -
#8790 Még lenne egy két kérdésem.
Azt meglehet oldalni, hogy másik skin legyen a kocsin, de a régi helyén? Így nem lehetne megoldani, hogy a bajnokságba saját festés legyen?
Az egyik kocsi tulajdonságait nem lehet átültetni egy másikba? Pl. a Morgan Aero-ét a Lotusba? Mert nekem nagyon tetszik a Lotus, de viszont nagyon szar. -
#8789 Esetleg valaki nem csinálná meg nekem telepítősre? Hátha úgy jó lesz. Magyar gombok, magyar nyelv, meg esetleg a pitrádió hangok is benne lehetnek. Mondjuk ez jó, és csak gratulálni tudok hozzá. -
#8788 Hát ez nem igaz! Fölraktam, magyarítást is, és megint csak nem jó. Pedig régebben jó volt. Jah, és még azt furálom, hogy mmikor fölraktam a játékot, első indításnál látta a felhasználónevet. Ez hogy lehet? A régiből nem maradhatott, mert instalnál mondta, hogy nincs olyan könyvtár, hogy csináljon-e... -
#8787 Fúú! Most nézem a Motorts TV-t, és ilyen visszajátszások vannak bravúros, kevésbé bravulás dolgokról. Megy 3 kocsi az egyik kanyarba, a 2. rámegy a rázókőre az 1. mellett, és kétkeréken előzte meg! Aztán a kijárati íven vissza kétkerékre, mintha direkt csinálta volna! :-) -
#8786 Jó... Nem volt... -
K.András #8785 Azt irja ha volt warez a gépeden... -
#8784 Nem warez, ezt tudhatnád, mert akkor nem tudnék menni bajnokságra se.
Most formáztam le a gépet, majd megnézem jó-e.
Daffy! Mostmár tudom, meg miután szóltak ki is kapcsoltam. -
#8783 Sajnálom, eddig még csak te jelezted ezt a problémát. Nem tudom mi lehet a gond egy egyszerű bemásolás az egész, mindenki másnak működik. Ha warez volt előtte a gépeden, érdemes lenne új wininstallt csinálnod, mert szanaszét variálta a registry-t! -
#8782 Mafia ha legközelebb versenyre jössz egy szerverre előtte kapcsolj ki mindenféle letöltést meg filemegosztást meg akármit.A többieknek is jót tennél vele...