9559
  • k8bal
    nem!
    De attól még nem szar a gépem!
    csak fagy!
  • Daffy
    Akkor megoldódott a probléma?
  • Daffy
    Na ide figyelj Te Faszkalap!Amíg normálisan szólok hozzád addig jó lenne ha befognád a pofádat és normálisan reagálnál.Édesanyádnak emlegesd a bunkót meg az egyéb jelzőket,főleg kisbetüvel.....Ha meg elolvasnád a hozzászólást végig akkor a töredezzetségmentesítés egy folyamat végére került.Miután eltávolította a regitsryből az összes nem oda való cuccot....Te kis Idióta Barom,Te....Ezt a bocskérést meg felejtsd már el.Bennem legalább van gerinc hogy elismerem ha mellényúlok Baltaarcúkám.....
  • HPt
    Opened radiator-t nyomd fel 1-ről mondjuk 3-ra. Felváltással nem lehet baj mert automatikusan kihagy egy ideig a gáz, tehát nem pörgeti túl, ez nem GPL :)
  • Duddits
    NÁlad a bibi. Nekem nem ég le. Nem csak a váltással lehet a baj, hanem a túl magas fordulatszámmal is.
  • ForRedGlory
    1. Tanuléj meg olvasni... mivel itt nem azzal van a baj, hogy lassú a játék, hanem hogy fagy....

"Hali!
    az lenne a problem hogy:
    megvettem a GTR-t és mikor elindítom jáccok vele és állandóan megfagy!
    egy srác azt mondta hogy azért van mert 8x-es AGP-s ALAPLAP kell hozzá!
    és az nyém meg csak 4x-es! :(
    Mit lehet csinálni?"

2. Ezt már el lett játszva. Minden gépen máshogy reagál a dolgokra a játék....
    3. De kiragadok mert hülység. A fgayásnak semmi köze sincs a töredezettségmentesítéshez...
  • k8bal
    ezt abba lehetne hagyni hogy szar gépem van!
    mert nem szar!

nem a legjobb de ami nekem kell simán elfut rajta! a GTR pl 1024x768-ban minden Mediumon 40-50 FPS!!!
  • dl Voodoo
    (nekem is húzva van a gépem semmi problémám a játékkal)

Próbálj meg új drivert feltenni a vidkarinak(Nekem is ilyen karim van).Ha megvolt "okosban" a játék akkor szedj le mindent még a registryből is a régiből.

Ez a lényeg belőle.

Ne ragadj ki más mondatából valamit. És ha megnézed a gépét a srácnak kell neki a gyorsaságon javítani és ha ez töredezettségmentesítéssel éri el akkor azzal kell.
    (ez egyáltalán nem hülyeség).
  • ForRedGlory
    Mi hülyeség te majom... Ezt már eljázszottuk a starforce-al is, és akkor is te kértél bocsánatot bunkó. Képzeld az én Hynix D43-as ramommal fagy, ha húzva van Nagyon örülnék ha nem hülységeznél majomember
    Pont, hogy az a hülyeség amit te mondassz. Semmi köze a töredezettségmentesítésnek egy program elindulásához. Csak a gyorsaságának van köze LLOOLL
  • KulacsKa
    Saleen 7-es mindenkinek leég 10 kör után vagy csak én váltok ilyen óvatosan ? :)
  • k8bal
    ok!
    köszi!
    De most csak 1 játék miatt (ami melleslg a világ legjobb játéka!) nem fogom újra rakni a gépet!
    Majd ha eljön az ideje majd akkor! :)
  • Daffy
    Na ez egy hülyeség....Nekem minden húzva van és halál nyugodtan megy a játék.A húzás mellett még kismillió gondja lehet ami miatt nem müxik.
    K8bal:
    Próbálj meg új drivert feltenni a vidkarinak(Nekem is ilyen karim van).Ha megvolt "okosban" a játék akkor szedj le mindent még a registryből is a régiből.Csinálj egy töredezettségmentesítést a vinyódon.Ha a rendszered túl régi és sokmindent próbálgattál a gépeden akkor nagy segítség ha újrahúzod a géped.Nem tart sokáig és sok kellemetlenségtől megkiméled magad.
  • k8bal
    jah meg egy Sygate 80GB winchester!
  • k8bal
    ne már nem húzom! (régen csak a vidkarit húztam)
    de a hangnélküli megoldást majd kipróbálom!
    1ébként semmi extra nincs a gépembe!
    (LG CD-író, LG DVD olvasó, a többi meg ott van az aláírásomba! ;)
  • ForRedGlory
    A gépedből itélve biztos húzod. Na azt nem szeretni a játék. Nálam is fagyott, pedig én csak a memóriát húztam
  • arty
    hang nélkül is probáltad? hátha attól fagy meg ...
  • Duddits
    Mi minden van még a gépedbe?
  • Sly79
    Ez hülyeség, nekem is 4x AGP és megy simán.
  • k8bal
    Hali!
    az lenne a problem hogy:
    megvettem a GTR-t és mikor elindítom jáccok vele és állandóan megfagy!
    egy srác azt mondta hogy azért van mert 8x-es AGP-s ALAPLAP kell hozzá!
    és az nyém meg csak 4x-es! :(
    Mit lehet csinálni?
  • Duddits
    Nem tudom, az is lehet, de azis, hogy nem.
  • ForRedGlory
    Nem gondolod, hogy benned van a hiba?
  • Duddits
    Tudom hol kell.

Pál: Nem megfogadtam? Leállítottam minden alakalmazást amit mondtál... Meg amiket mondtál mindent kipróbáltam...
  • [HUN]FaTaL
    proci órajelet a biosban tudod visszavenni sztem ottm ár megtalálod. de ha nem ma kezdted a gépezést akkor gondolom tudod hol kell órajelet állítani.
  • fpal
    Szervert csomószor újraindítottuk? Csak a futam jelszó miatt szoktuk egyszer újraindítani, másért nem nagyon.

De tényleg, ha problémád van és kérdezel akkor fogadd meg a tanácsokat, mert csak magaddal szúrsz ki...
  • Duddits
    Jójó. Elírtam.
  • Sly79
    Hát ha nem ma kezdted, akkor szerintem inkább az órajelét vedd vissza mint a fordulatát...
  • Duddits
    És se ma kezdtem a gépezést. A proci fordulatát nem tudom, hogy kell vissza venni, ahhoz még soha nem nyúltam. Csak egyszer feltételeztem, hogy esetleg a szerverrel lehet a baj, mert egy csomószór újra is indították. A C:\-re nem rakok semmit.
  • Sly79
    Szerintem a router nem tud mit elrontani rajta a te esetedben, mivel az csak a bejövő csomagokat szűri... De ez már így nem az első dolog ami szarakszik nálad a GTR-el kapcsolatban azért megkérdezem, te miért nem fogadod meg amiket a többiek írnak? Nem tegnap kezdte egyik sem, elhiheted nem baromságokat írnak. Ha azt mondja valaki hogy vedd vissza a processzorod akkor vedd vissza és próbáld ki, vagy ne vedd vissza de akkor ne írkálj olyanokat az összes fórumba hogy a server szar... Az a server rajtad kívül kiszolgál X embert akiknél semmi baj... Logikus hogy a gépeddel van valami para, itt írják neked az okosságokat hogy mit csinálj vele, te meg ahelyett hogy vennéd a fáradtságot és próbálkoznál azokkal amiket leírtak (azt már nem is merem leírni hogy magadtól is próbálkozhatsz...) ahelyett nyomod itt a fikázós dumát... Másfelől meg aki windows-t használ az ne nagyon telepítsen a C:\-re semmi mást a windowson kívül, hogy ha ilyen jellegű baja van és semmi nem segít akkor le lehet darálni és újrarakni az egészet...
  • Duddits
    De hát eddig is jó volt... Csak a Donington-i tesztfutam óta vannak bajok a GTR online részével. Lehet, hogy a router? Majd megkérdem fater mióta is van meg az új. Lehet, hogy az tesz keresztbe neki.
  • Zizics Jani
    Állítsd vissza a procidat alapértékre, és minden meg fog javulni!
  • Duddits
    És ha nem az? Tiszta szerencsétlem lettem ezalatt a nyár alatt! Ellopták a motorom, kihúzták két fogam a fogszabbi miatt (ami ma széjött ), nem megy ez a sz@r se. Szombati gokart versenyen elszakadt a kib@szott gázbovdenem... Hát nem tudom mi fog még következni....
  • Sly79
    Én műszaki hibára gyanakszom......
  • Duddits
    De eddig tökéletesen ment! És menne is. Valami más gond lehet! Amúgy Celeron.
  • Alexease
    Most nem szereti;)
    Amugy nem sok ertelme van huzni, max 8%. Kiveve, ha huzva van a memoria es a bus is, de akkor meg az is lehet a gond. De ez a 8% annyit jelent, ha pl. 30 fps-t akarsz megnovelni, akkor kapsz 32 fpt-t:) Vagyis nem sok:)
    Nem tudom milyen proci (Intel, AMD, Celeron, Athlon, stb.) de az alap procikat is egy base-bol "huzzak" vagyis ha a tiedet egy 1,7 base-bol toltak fel hardware-sen, akkor a 2,4 mar lehet hogy sok neki, vagy erzekeny.
  • Duddits
    Csak a proci 2.2 -> 2.4-re de hát a múltkor Imolába tökéletesen játszottam.
  • K.András
    Nincsen tulhuzva a gép,proci vidkari?
  • K.András
    Egyébként a szerverrel kapcsolatosan tényleg hgtrm-forumra irj, és nem csak azért mert esetleg nem jár ide mindenki aki oda, ez az ügy is csak arra a forumra és oldalra tartozik.
  • Duddits
    Hahaha. Mondom a jelszó már jó.
  • K.András
    Valszeg más szerver van kijelölve és ugy probálod a jelszot beirni :)
  • Duddits
    Írtam oda is.

És ne viccelődj, inkább valami segítség kéne!