9559
-
#2335 Elküldtem mailben a freemailes címedre! Én nem vágnám agyon a szép rajtszámot a motorháztetőn a doctor emblémával. -
#2334 gyerekek királyul nyomjátok!GRAT! -
#2333 kösz. és jó lenne ha menne egy autó 3as rajtszámmal:D
#2299 Pete- kellene a hold, a michelinbaba, és a csomagtartó tetején lévő kerek logo! köszi
race sim central forumán ezt találtam:Standalone cars are now possible After some trial & error and lots of good guesses, I figured out how to add cars to GTR.
szóval lehet külkön is berakni autót! ateljes receptet nem másolom be, a forum táma neve: Presenting STANDALONE Beck's Motorsports Lambo
-
#2332 Jó lesz ez ne aggódj! -
#2331 alakul, de mintákat nem tudom hogy fogok belerakni :(
-
#2330 de csak azért élsz még mert jóban vagyunk -
#2329 -
#2328 Én újra se telepítettem. :)
A kéziköny elején lévő cd kulcs az összes játéknak ugyan az, tehát mindenki kézikönyvébe ugyan az van beirva. Szegény Hum Petit meg is vicceltem vele, miután ezt észrevettem. Mondtam neki hogy megtudtam a CD kulcsát, ő meg totál letargiába esett mikor beirtam neki, és hát ugye neki is ugyan az volt
Szóval csak beraktam a cd-t, inditottam a már telepítettet, starforce ellenőrzött, elindult, online kód beir, és ment is. -
#2327 hát kockás cuccokat nem szeretem, helyette majd fekete és szürke, meg még piros minták lesznek, de még nem vágom annyira a photoshopot...meg lesz még sok felírat, meg rajtszám... -
#2326 Fasza -
#2325 Amúgy meg mind1 mert így is baszik elindulni a játék. Megnézi a cd-t de nem is ír ki semmit egyszerűen kilép abból az ablakból a játék meg nem indul...de legalább a szériált nem kéri már.... -
#2324 Nem volt fennt. De közben rájöttem 2 szérálszám is van nem a tokon lévőt kell beírni hanem ami a füzetben van... -
#2323 Fent volt a warezverzió? Lehet h az kavar be... -
#2322 sztem sok még a fehér felület, a motorháztető kép nagyon jó, a hátulján az ablak alatt a felirat dettó, az ajtó festés Lucky Strike alap :D
én pl. ezzel mennék:
egyszerüen nagyszerű :) -
#2321 Hi!
Megjött végre a játék nekem is eredeti. De nem fogadja el a szériálszámot ami a doboz belsejében van....beírom és ha minden igaz utána chack disket kell nyomni nem? -
#2320 Mondjuk mehetne kockás rész csak a kerék mőgé, és hátulra pl. Vagy első kerék mögül alacsonyan indulva hullámban fel hátra, esetleg átmenettel. Na abbahagyom, nem szólok bele. -
#2319 Jó lesz ez! Ha maradsz ebben a színvilágban, szerintem rakjál rá kockászászló motívumot tekert, torzított, vagy hullámos formában, szolidan. Esetleg kockáscsíikban kivágott luk, benne a LS logo, vagy a piros kereszt? csak ötletezgetek, de hirtelen:) -
#2318 készülget a sárkány :DDD
-
#2317 Nah, egyenlőre ennyi, kicsit beletúrtam, belenéztem a program kialakításába. Csak azt tudom mondani, hogy : aztabüdösúristenitdemegcsináltákezt!!!!!! Félelmetsene hihetetlenül össze van ez rakva!! Csak ámuldoztam!!! Ezt meg kell venni, amint lesz egy normális, végleges angol verzió, mert ez a játék megéria a pénzét, és nagyon durva munka van mögötte. Mondom ezt úgy, hogy egy centit nem mentem még vele, de adok Hazso szavára, és már mesélt nekem róla. Szal durva egy game, a nascar után új mérföldkőhöz, etalonhoz érkeztünk!!!! COOL! -
#2316 Hát tényleg nem. Majd nézegetni kell, hátha továbbcsinálja a srác, és később könyebb lesz. -
#2315 A MoTec könyvtárban klassz dolgok vannak. A utilities folderben azt a kis programot elindítva pl tök jó, ahogy szimulálja a motorvezérlést. Elnézegettem, tetszett:) -
#2314 nna, ezt vártam már, de ahogy nézem nem lesz egyszerű a saját csapatot megcsinálni :) -
#2313 Nagy THX! -
#2312 Megnézegettem a prodit. H az editorral lehet importálni, és amúgy ez a játék is sierra féle cer fájlokkal operál, akkor egy merész húzással akár nascar autókat is lehet belerakni a játékba. Na az nagy móka lenne. Bár telemetriai oldalról sszem buherálás nélkül nem működne :9 -
#2311 ehun-e:
GTRManager11Final -
#2310 tudsz linket, ahonnan leszedhetem?
-
#2309 érdekesség, beta állapotban, saját csapat festéssel a játékba:
link -
#2308 mintha a GTRmanagerben lenne valami zmodeller-es cucc... -
#2307 ha sikerül betennem a játékba, majd lesz :)))...bár még csak félkész, a photoshoppal most ismerkedem... -
#2306 kéépeet!!! -
#2305 és ha kész a psd festésem, akkor hogy rakom be a játékba??? -
#2304 Tud valaki a játékban szereplő autók max, vagy Zmodeler fájljairól? -
#2303 Gusztus dolga. Többnyire photoshopal, és Paintshop programokkal készülnek. Kinek melyik jön be. Érdekes kirándulásnak pedig ott a corel painter. -
#2302 -
#2301 THX Pete! -
#2300 szevasztok!!!
milyen progival leeht festéseket csinálni az autókhoz???
nagyon érdekelne engem is!!
kösz -
#2299 Ez már régi, de szólj ha látsz rajat olyat ami kell, elküldöm.
-
#2298 Vááháá! Nagyon jó!
kellene még azért szponzor, persze nem elnyomva a lényeget, csak hogy kicsit versenyautósabbá tegye az amugy nagyon sirály verdát. lehetne még jobbá is tenni (bizt. segítenek ebben a profibbak itt)
de az elrendezés és a motívumok pl teljesen jók!
Remélem jelentkeztél a bajnokságba, mert festek magamnak egy Biaggi-Lambót, és létrejöhetne ami az életben kevéssé valószerű, hogy a két Olasz egy csapatban legyen! :DDDDDDD
Én még szivesen vennék egy 65-ös rendszámú Lambót is....
és akkor a három Olasz. :)
-
#2297 Az én kicsi Lambom:)
-
#2296 nah mára utolsó. Tessék Code pár kosz. Darkennel jó lezs, esetleg brightness-hue-saturation állítással, vagy más blendingel. De jó lesz:)