9559
-
#2375 Ezt csak úgy gyorsan összedobtam reklámnak, hogy tudjátok, miről van szó :)))))))))))))))) -
#2374 Szívesen, de nem kellek én ahoz, simán meg tudod már csinálni Te is!!! Meg az kéne még, hogy itt is egy Gulfos őrűlt körözzön le!!!! :) Gulfskrizofén leszek, tisztára!! :) -
#2373 -
#2372 tulajdonképpen, a petesilver által linkelt fórumban jól le van írva, hogyan kell csapatot csinálni, de azért volt 1-2 buktató, mire összejött...estefelé kész leszek a doksival... -
#2371 Igen de előtte ha lehet megcsinálja a GULF Team-et :) -
#2370 Az jó lesz!!! A Silver Racing baráti üdvőzlettel vegyes érdeklődéésel várja a debütálást, hogy utána megjelenhessen a csapatok között!!! :) -
#2369 igen, lehet újat csinálni...ha teljesen kész leszek a csapatommal, akkor felteszem az oldalamra, meg a leírást is, hogy én hogyan csináltam... -
Attiska #2368 Valahogy be lehet tenni saját csapatot pluszba, vagy egy eredetit kellfelülírni? -
#2367 full ok! :)
Nastro Azurro sör?
nézd az RBR topicot, belinkeltem a mostani Monza Rally autóját. :) -
#2366 nah, ez így már határozottan sokkal jobb!!! -
#2365 jol mutat ezzel a blur effectel -
#2364 81.182.152.103 ketten karikázunk itt. -
#2363 persze ha jobban belegondolok letörlöm a luckys layer-t, és beteszem újra utolsónak és akkor felettel lesz :DDD...tyííhhááá!!! -
#2362 amúgy megvan az addon team-em, még véglegesíteni kell a kocsi festését és készen van :DDD...de már működik!!!
ki is probáltam nordschleife-ban :D... -
#2361 persze, ezt értem, csak nem jöttem rá, hogyan teszem a csikos layer-t a lucky logo mögé, amit előbb tettem fel mint a csíkot...biztos egyszerű, csak nem vettem észre :)... -
#2360 V1.1
[IMG][/IMG]
Pete köszi a logokat! -
#2359 Hogy mi? Photoshopban hierarchikus fentről lefelé haladva. ami magasabban van az takarja az alatta levőt. A klasszikus rajzfilmkészítés mintájára, ahol szintén egymásra pakolt fóliákkal készítették a mesefilmeket. Inennen is a találó elnevezés, hogy réteg-layer. Minden festő, képfeldolgozó grafikus program erre az elvre épül. Persze ehez az kell, hogy a Lucky Strike logo, és a vonalak külön rétegre legyenek pakolva. -
#2358 A CAR kiterjesztésű fájlokat mivel lehet editálni??? -
#2357 csak még nem jöttem rá hogyan kell egyik réteget a másik mögé rakni :)...majd holnap megpróbálom! -
#2356 nem értem. Luck logo layer a csíkos layer fölé, és nem megy át rajta. -
#2355 egészen pontosan itt, az Assen-i Gp-n kötelezte őket a Dorna, hogy nyilvánosan béküljenek. :)
a média már az elöző évben szerette volna ugrasztani őket, ami aztán a kép készülésének évében a Suzuka-i nagydíjon el is kezdődött(Biaggi könyöklése-Rossi fuckolása :D )
majd talán a Le Mans-i nagydíjjon összeverekedtek :DDD
ehhh...nem szeretek visszagondolni rá, nem volt egyszerű időszak. :(
-
#2354 ja bocs...persze kösz mindenkinek!!! -
#2353 de hát nem tudtam megcsinálni, hogy ne menjen át -
#2352 2344 -
#2351 az aerox om majdnem igy néz ki:DDD -
#2350 A csík átmegy a luckyn. Nyert.
Btype: az a kép régi, azóta már egyszer összeverekedtek:) bár most megint cimboraság van, az tény. -
bakkk #2349 Ha valaki megnézte a demonstrácios felveteleket,árulja el hol lehet beállitani a kormanyzast hogy ilyen kis mozdulatokra működjön. -
#2348 a sör marad: arany fácán, a kedvenc söröm :DDD:.. -
#2347 -
#2346 naná, hogy kiváncsi vagyok rá :DDD
1. vagy az amit b-type mond: a hátsó szárny, de sajnos nem találtam, hogy melyik GTR fájlban van??!!!!!
2. vagy az oldalsó csík, ami átmegy a lucky strike logón... -
#2345 :D
cimboraság van :)
várom már hogy meghozzák a játékot, már rajzolgatok kínomban, hogy milyen lesz :DD -
#2344 ehh szal btypenak: -3- -
#2343 nájsz nájsz
off
b type ezt csak neked:
:))
on -
#2342 brutál jól néz ki! grat.
nekem azon kivül hogy waw, csak annyi, hogy hátsó szárny-nál jó hogy kitörsz a színvilágból, de én nem zöldel tenném(Szubijektív!!) :)
és talán lehagynám a söremblémát, ha az az. :D
-
SE #2341 -
#2340 Szerintem is jó, az egyetlen szerintem hibát csak akkor írom le, ha kiváncsi vagy rá. -
#2339 -
#2338 csatlakozom az előttem szólóhoz!GRAT! -
#2337 Ez azt hiszem teljesen rendben van :-) -
#2336 ok ez már final...asszem:
bocsi, több képet igérem nem linkelek :D...