9559
  • petesilver
    Ezt csak úgy gyorsan összedobtam reklámnak, hogy tudjátok, miről van szó :))))))))))))))))
  • petesilver
    Szívesen, de nem kellek én ahoz, simán meg tudod már csinálni Te is!!! Meg az kéne még, hogy itt is egy Gulfos őrűlt körözzön le!!!! :) Gulfskrizofén leszek, tisztára!! :)
  • petesilver
  • JuanG
    tulajdonképpen, a petesilver által linkelt fórumban jól le van írva, hogyan kell csapatot csinálni, de azért volt 1-2 buktató, mire összejött...estefelé kész leszek a doksival...
  • Mnemomic
    Igen de előtte ha lehet megcsinálja a GULF Team-et :)
  • petesilver
    Az jó lesz!!! A Silver Racing baráti üdvőzlettel vegyes érdeklődéésel várja a debütálást, hogy utána megjelenhessen a csapatok között!!! :)
  • JuanG
    igen, lehet újat csinálni...ha teljesen kész leszek a csapatommal, akkor felteszem az oldalamra, meg a leírást is, hogy én hogyan csináltam...
  • Attiska
    Valahogy be lehet tenni saját csapatot pluszba, vagy egy eredetit kellfelülírni?
  • b-type
    full ok! :)
    Nastro Azurro sör?
    nézd az RBR topicot, belinkeltem a mostani Monza Rally autóját. :)
  • petesilver
    nah, ez így már határozottan sokkal jobb!!!
  • Kaszi46
    jol mutat ezzel a blur effectel
  • Kaszi46
    81.182.152.103 ketten karikázunk itt.
  • JuanG
    persze ha jobban belegondolok letörlöm a luckys layer-t, és beteszem újra utolsónak és akkor felettel lesz :DDD...tyííhhááá!!!
  • JuanG
    amúgy megvan az addon team-em, még véglegesíteni kell a kocsi festését és készen van :DDD...de már működik!!!

ki is probáltam nordschleife-ban :D...
  • JuanG
    persze, ezt értem, csak nem jöttem rá, hogyan teszem a csikos layer-t a lucky logo mögé, amit előbb tettem fel mint a csíkot...biztos egyszerű, csak nem vettem észre :)...
  • Kaszi46
    V1.1

[IMG][/IMG]

Pete köszi a logokat!
  • petesilver
    Hogy mi? Photoshopban hierarchikus fentről lefelé haladva. ami magasabban van az takarja az alatta levőt. A klasszikus rajzfilmkészítés mintájára, ahol szintén egymásra pakolt fóliákkal készítették a mesefilmeket. Inennen is a találó elnevezés, hogy réteg-layer. Minden festő, képfeldolgozó grafikus program erre az elvre épül. Persze ehez az kell, hogy a Lucky Strike logo, és a vonalak külön rétegre legyenek pakolva.
  • JuanG
    A CAR kiterjesztésű fájlokat mivel lehet editálni???
  • JuanG
    csak még nem jöttem rá hogyan kell egyik réteget a másik mögé rakni :)...majd holnap megpróbálom!
  • petesilver
    nem értem. Luck logo layer a csíkos layer fölé, és nem megy át rajta.
  • b-type
    egészen pontosan itt, az Assen-i Gp-n kötelezte őket a Dorna, hogy nyilvánosan béküljenek. :)
    a média már az elöző évben szerette volna ugrasztani őket, ami aztán a kép készülésének évében a Suzuka-i nagydíjon el is kezdődött(Biaggi könyöklése-Rossi fuckolása :D )
    majd talán a Le Mans-i nagydíjjon összeverekedtek :DDD
    ehhh...nem szeretek visszagondolni rá, nem volt egyszerű időszak. :(
  • JuanG
    ja bocs...persze kösz mindenkinek!!!
  • JuanG
    de hát nem tudtam megcsinálni, hogy ne menjen át
  • oneal1
    2344
  • oneal1
    az aerox om majdnem igy néz ki:DDD
  • petesilver
    A csík átmegy a luckyn. Nyert.

Btype: az a kép régi, azóta már egyszer összeverekedtek:) bár most megint cimboraság van, az tény.
  • bakkk
    Ha valaki megnézte a demonstrácios felveteleket,árulja el hol lehet beállitani a kormanyzast hogy ilyen kis mozdulatokra működjön.
  • JuanG
    a sör marad: arany fácán, a kedvenc söröm :DDD:..
  • JuanG
  • JuanG
    naná, hogy kiváncsi vagyok rá :DDD

1. vagy az amit b-type mond: a hátsó szárny, de sajnos nem találtam, hogy melyik GTR fájlban van??!!!!!
    2. vagy az oldalsó csík, ami átmegy a lucky strike logón...
  • b-type
    :D

cimboraság van :)
    várom már hogy meghozzák a játékot, már rajzolgatok kínomban, hogy milyen lesz :DD
  • Kaszi46
    ehh szal btypenak: -3-
  • Kaszi46
    nájsz nájsz

off
    b type ezt csak neked:
    :))
    on
  • b-type
    brutál jól néz ki! grat.
    nekem azon kivül hogy waw, csak annyi, hogy hátsó szárny-nál jó hogy kitörsz a színvilágból, de én nem zöldel tenném(Szubijektív!!) :)
    és talán lehagynám a söremblémát, ha az az. :D
  • SE
  • petesilver
    Szerintem is jó, az egyetlen szerintem hibát csak akkor írom le, ha kiváncsi vagy rá.
  • CodeRed
  • dan104
    csatlakozom az előttem szólóhoz!GRAT!
  • Cowek
    Ez azt hiszem teljesen rendben van :-)
  • JuanG
    ok ez már final...asszem:

bocsi, több képet igérem nem linkelek :D...