...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Hát nem tudom ha tényleg ezt használják akkor biztos én vagyok béna hogy nem tudok benne összehasonlítani két kört 😊-szerintem inkább csap PR szöveg vagy erõsen butított, vagy majd a teljesben fejletebb lesz ez is.

Jacek

Szerintem ez lesz az uj király. Én még ugyan gyakorlom az irányitást meg a pályát, de logitech rumblepad-dal jó a 2.33-as idõ, semi-proban? Akinek van ötlete hogy hogy kell az irányitást gamepadra belõni az segitsen lécci.

Ingy
ez a szar telemetrikus progit használják a valoságban is 😊
jaja nálam az elsõ és az utsó szektor parás van még benne kb 5 tized(magamhoz képest) de nem tudom összerakni a kört 😞

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Mnemomic
Elmentettem a telemetriáját is és még megvan a 2.14-es idõmé is. Nem lehet ezeket valahogy összehasonlítani fõleg a térképes résznél? Én sehogy sem bírom megcsinálni mindig csak 1-et hajlandó megnyitni.

Ha már itt tartunk szerintem ezen a telemetrikus progin is lenne még mit bõvíteni-javítani remélem megteszik.

Mnemomic
Én is 2.10.824-nél járok de vannak benne hibák rendesen Ingy középsõ részénél még eléggé le vagyok maradva-kb olyan 0,5-0,8 mp-a vége lett nagyon erõs a körnek de még megpróbálok javítani középen is.

Ingy
ja a setupban levettem a steering lockot 17 re ( 180 fokot tud a kormany) akinek 270 et tud az vegye lejjebb

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
2.10.436
replay: www.netform.biz/ingy/spa10436.zip
uj setup: www.netform.biz/ingy/Lister_ingy_spa4.zip

ui: tom lesodrodtam az ominozus kanyarban de idõt vesztettem ott mert a belso kerekveton megcsuszott a verda es lesodrodtam az ivrõl 😊 van meg benne par tized de mindig csontra töröm magam 😄

bfg900
2:40, de úgyérzem van még benne pár másodperc
Mnemomic
A korányérzékenységet tényleg érdemes levenni nekem most 30%.

A best eddig 2.12.403

Alexease
2:16:xx de meg a setup-hoz nem nyultam😉))
Alexease
Termeszetesen minden segitseg kikapcs, mind a menukben mind az auto setup resznel (se TC se kiporges, se blokkolas se semmi). Belsonezet, kormany, FFB miegymas😊)
Alexease
Mivel jobb kormanyos, igy onnan erdemes vezetni😊 Masik oldalrol nem lehet, es eleg kenyelmetlen is lenne😉))))
ÁjjLe BoBBi
nasikerult megszerelni. mentem par kort.
2.14.268 a best

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ez igaz nem az a topic, de nem hagyhatom ki, hogy ne adjak igazat bfg-nek!!! Eléggé átmennek hent-be az esti partik. Pedig a lényeg a taktika lenne...
(Azért egy kicsit irígylem most a bodajki srácokat )
bfg900
Ott lennék, ha a szerintem legjobb taktikai fps játék mûvelõi rávennék magukat a taktikázásra, nem csak a q3at keredszteznék a kempeléssel. Bocs az offért, beülök a sarokba elmondani 10 üdvözlégy máriát. 😊
a motorral is... 😊
Ingy
dehogyis, sporolt a gumikkal 😛

csak jobb oldalon lehet ülni ebben a kocsiban? 😊

aki ebben a videóban vezetett elég lájtosan nyomja, ideális ív ismeretlen fogalom számára úgy láttam 😊
AMD Norbee

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Ingy
Skacok egy kérés
a jatek linkjébe irjatok hozza a célhoz a -trace=1000
avagy : "E:\games\EA SPORTS\F1 Challenge 99-02\F1 Challenge 99-02.exe" - trace=1000"
igy ahogy csak a GTRbe mert itt is muxik és ha kressel a progi vagy fagy akkor a trace.txtbe tarolja a hibat
ezeket a texteket pliz kuldjétek el Misunak ([email protected])
elõre is köszi

Ingy
Csak a kuplung segitseg van bekapcsolva mert nincs kuplung pedálom 😊
Kérdésedet meg nem értem 😊
Pedig azthittem csak Norbi tud nem magyarul beszélni 😮

bfg nem bodajkon lenne a helyed?

bfg900
Ja, meg a másik: visszaolvastam, de nem találtam errõl semmit. Az autó kiválasztásnál vannak kül lehetõséget az autó tipusán kívül, hogy gt, gt-n (?) meg hasonlók. Ez mi tjelent?
bfg900
Ugye ti mindenféle helper nélkül mentek ilyen idõket?
Alexease
Kitoroltettem sajat "szofosasom" ahogy emlitve lett😊)) Ket kepernyonyi Caster leiras volt keppel, nem hinnem hogy hianyozna😉
Ingy
Alex szofosását 😄

hykao
Úgy, hogy töröltek...
hogyvanez hogy 457 után 460 jön?

Ingy
flashget?

ÁjjLe BoBBi
mi lehet a baj ?

ÁjjLe BoBBi
na szal az van hogy a lentebb betett linkrol nekem gazol a game. 99%-nal megall a letoltes es csak van maganak.

Ingy
2.11.347 kecseg 😄
http://netform.biz/ingy/spa11347.zip
elsõ camber 3.5

amugy kalappal a nascar futamokhoz gecc 😄

Ingy
világ rekord 2.09.6
van baj 😄DD

ÁjjLe BoBBi
minnya felrakom azt lezuzom az idotoket na. 😊

Maffya
Demot honnan lehet letölteni ?

Ingy
szegény Grétsy ha látná 😄DD

Ingy
nagyon eltüntél icq ról mit sunyulsz kecseg 😄

ibronk
Na asszem most akkor ledõlök egy kicsit pihenni, ilyen szép mondatok után...

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Jacek
lama😊)

ibronk
Majd vasárnap délután legelõbb, addig nincs idõm rá már idõm.

Ingy
csak ritkán jön össze 😄

Ingy
kanyartechnikáddal mentem 2.11.451 et 😊
sokat szamit az a kanyar probald meg a 3.5 ös cambert azzal sikerult padlon bevenni hogy nem sodrodtam ki

ibronk
Nem, figyeli kivül is.. Az ominózus kanyarban a sokat kiszaladsz és nem lassitasz, hanem tolod tovább ugyan ugy érvénytelenlesz, pedig az nem levágás😊

Alexease
A jatek a palya elhagyassal nem foglalkozik, csak a levagasokkal😊 Path0-szal van meg adva az utvonal es szektorkra van bontva csak azt tudja figyelni. Az NR-ben figyeli a palyanak mindket iranyban is az elhagyasat, centinkent😊)) De mondjuk, ott sokmindent figyel meg😊)
ibronk
Faszom hogy felét nem irom le annak amit gondolok...
Szóval a játék mégis engedte, azért nem foglalkoztam vele.

ibronk
De ebben az esetben nyilván szabálytalan volt, de a mégis engedte, szal nem foglalkoztam vele.. Majd leközelebb odafigyelek.

Alexease
Szerintem egyik versenyagban sem lehet el hagyni a palyat felkocsi szelessegnel jobban😊 Kiveve, ha segitenek😉)))
ibronk
Ja, én nem ismerem a fia szabályokat, de nem értem ha hivatalos a játék miért nem tartatja be õket? 😛

Ingy
jaja nem kötöszködni akartam csak fia szabály szerint próbálok menni ( kerékevetõt félkocsi szélességnél többel nem lehet elhagyni)
hehe én is feltettem 3.3 ra a caster és megcsokoltam a falat
cambert megtesztelem mingyá 😊
thx az infót skacok