9559
-
#2295 Bal oldalt a rajz, mellette az alatta lévő színezés, bal lent a teljes kép, mellette a rajz alá a színezéshez szükséges kitakaró maszk. Innen már gyerekjáték szép skint csinálni belőle autóra:) -
#2294 addig is, akinek van kedve nekiugrani egy ütős festésnek, annak egy kis alapanyag: -
#2293 -
#2292 Code, majd nézz ba a Buggy fórumba, van ott három új autó amit csináltam játékba, meg skinek rajta ketdetnek. -
#2291 ne hidd! :) olyan alfás kosz layereim vannak autóra, hogy becsinálsz!! :) -
#2290 speedtorrent-ről,ha jól emlékszem én onnan szedtem le,de olvasgass vissza! -
#2289 THX Pete! Ez bizony eredeti koszolás :D Végre SIMBIN-nél is rájöttek arra hogy így az igazi egy versenyautó :D Alig várom a VIPERT!!!!! -
#2288 mmmm alig várjuk -
#2287 81.182.95.121 itt karikazgatunk ugy 12-ig -
#2286 Úgy döntöttem, ha lesz időm festek egy besz@rás vipert, majd berakom ide. De ez télleg festve lesz!! -
#2285 Ez origi kosz, vagy a réggi hobbid újból, hogy bekoszoljuk?:) -
#2284 Code: Jóak!
Nem erőltették meg magukat, egy wireframet dobhattak volna a template mellé! Vagy csak én nem találtam? ettől függetlenül korrekt templatek, szépen megcsinálták, az biztos. -
#2283 Sztem még sehonnan.. -
#2282 Honnan lehet leszedni a gamet??
Mert mini imaget már találtam,de gamet sehol. -
#2281 woow ezt észre sem vettem. ismét guddzsáb. sztem csináld meg őkett a gtr managerhez addonnak és akkor megjelenik a progin belül addonfileként:D najo ezt most megaszontam:)) -
#2280 codered ha vagy pls vegyel fel msn-en([email protected]) oder privizz itt rám! köszi -
#2279 -
#2278 Alex ICQ lécci :-) -
#2277 Erdemes lenne, ha lehetne:)) Eddig egy Torrenten lattam fenn, de oda sem engedet be. Azota mar onnan is leszedtek. Nem ertem, miert nem kerult ki valami normalis fizetos helyre. Nem mintha lenne idom, de hat a kivancsisag...:))) -
#2276 héyy azert ennyire könnyen nem szabadulsz:D szoval német verziot meg lehet szerezni, van hozzá angol nyelvi file, angol pithangok. gyakorlatilag 98°ban át lehet alakitani angolra. direkt ip alapján megy a netes móka is, szoval szerintem az európai megjelenésig mindenképpen érdemes beszerezni! -
#2275 nájszwörk! -
#2274 Nah akkor megis jol tudtam ,eszrevettem volna hogyha kijott volna.
Amugy meg ez diszkrimnacio.... -
#2273 A Nemeteknel igen, itt majd jovore:) Warez van elvileg, de aztan meg sem:) Szolj ha talasz valamit;P -
#2272 Huu lemaradtam vmirol? Kijott a game vegre? -
#2271 A HI-RES template 2048*1024-es felbontású...ezt érdemes szerkeszteni mert nagyon részletes eredményeket kaphatunk.Ha gondolod küld át emailben a bmp-t vagy psd fájlt és megnézem hogy mi lehet vele a gond.Addig is itt a Porsche-m amit ma festettem.Ha elkészülök a Corvette-vel akkor letölthetővé teszem mindkettőt.
-
#2270 Akkor én is megerősítem a kormány kopogását, az enyém is 1 éve így kotyog :-) Semmi igáz, ez ilyen :-) -
#2269 nincs most szerver? -
#2268 Nem vagyok vér profi.
Ez programfüggő. Alapból általában 512*512 szokott lenni a lowres grafika, és 1024*1024-es a high. Úgy látszik a fiúk bekezdtek, és itt 1024*1024-es alapra lehet tétete rakni. Ha kezeli buherálás nélkül mindegyiket, akkor te döntöd el melyiket akarod. Csak a nagyobb felbontásnak sebességbeli ára van, mert nagyobb méretű képet tölt be a játékba. Ha erőműved van, semmi gond. -
#2267 "hivatalos" template alapján csináltam szal méret elvileg nem lehet gond, azert köszi megprobálom majd újra hátha mégis nem figyeltem oda. te meg amúgy is vérprofi vagy ha nem tévedek, szal a tanácsok jöhetnek nyugodtan:D amit nem értettem amugy, hogy vmelyik kocsihoz 2skin van, van egy 1024 és egy 2048 as. na iylenkor mi van? mind2-t emg kell változtatni? -
#2266 Elöljáróban csak annyit, hátha az a baj, hogy a dds csakis standard méretekben működik. 512*512, 1024*1024 stb. Nézd meg előtte a canvas size-t, hátha az a baj. Remélem Code megbocsájt nekem, hogy itt kontárkodok, szal el is tűntem. -
#2265 majd segíthetnél nekem, mert én már demohoz csináltam magamnak skin-t de valamit dds-be való konvertáláskor, vagy valahol máskor elbaltázok, igy nem jelenik meg normálisan. -
#2264 De aztán lássuk ám!!!! :) -
#2263 Jaja de hülye vagyok...pedig már 1x mondták nekem...ehhh...sohasem figyelek oda amit mondanak..THX -
#2262 köszi mindkettőtöknek, megnyugtattatok:DD
CodeRed daemonold be a 2es cd-t, az összes auto psd-s template-e fent van az extras könyvtárban! -
#2261 Ha esetleg valaki tud egy Corvette és egy NGT Porsche templat-et psd formátumban azt megköszönném.... -
#2260 Ez szerintem is teljesen normális... -
sza.sa #2259 Minimálisan, de amelyik itt van nálam, az is kotyog egy kicsit (nagyon kell figyelnem...) Ez egy vadiúj kormány, csak ma esti szerveren használtam gyakorlatilag...
sza.sa -
#2258 srácok akinek logitech momo kormánya van pls nézze meg ezt a videót. ma vettem észre, ha finoman mozgatom a kormányt akkor kattog a videon hallható módon. nemtom hogy ez természetes- e, jó lenne ha megnéznétek nektek is ad e ki hasonló mozgatásnál iylen hangot. a videón sokkal hangosabb mint az életben szal azert ennyire nem vészes.
KLIKK
PLS jelezzétek nálatok mi az ábra. -
#2257 az pech -
Toya #2256 Én rányomtam az ESC-re amikor kicsúsztam rutinból :(