9559
-
#2495 Pedig az a nyomi halálfej valami Action Hero jele nem? A fantom, vagy mi a szösz jele. Dumcsiztam Toyával, ha minden igaz, rengeteg jelentkező lesz, és ha mindenki veszi a fáradságot, és tisztességgel végigtolja a versenyeket, akkor fantasztikus versenyek lesznek, mert rengeteg a jelentkező, és leszünk dögivel!!! És az naggyon jó!!!! -
#2494 Szevasztok!
Amennyiben lehet még jelentkezni a bajnokságra, szeretnék!
Légyszi az illetékestől kérnék egy E-mailt a feltételekről stb...
Elöre is köszike!
[email protected] -
#2493 51? ...asszem van ilyen alapautó...asszem inkább 49 leszek, vagy 102 :DDD -
#2492 kösz,probléma megoldva!!!!!!(nem az volt) -
#2491 hmm pedig azt kéne, akkor nemtom -
#2490 nem eszi meg! -
#2489 méjbi mutasd meg neki a gtr exe fileodat -
#2488 TUD VALAKI SEGÍTENI vagy oldjam meg ahogy tudom? -
#2487 hányas az az izé, ahol Nevada-ban titkos ufókisérletek voltak?
vmi akárhányas bázis, vagy szektor, v. mi
na az nem jó? :) -
#2486 Ha szabad akkor en meg a 007 rajtszamot szeretnem
koszi -
#2485 azt meghagyom Jaceknak :D... -
#2484 akkor leszek #00 -
#2483 Kis segítséget kérnék:GTRManager11Final.exe elkezdem installálni és kér valami cd-t,meg keres valami .....exe-t,mit kell csinálni????Kösz -
#2482 Bocs tényleg csak a Nascarban is azzal megyek már 3 éve. -
#2481 hu itt ilyen számfoglalósdi megy már? akkor ha nincs ellenvetése senkinek a megtisztelő 46 os rajtszámot elvinném -
#2480 na meg ha nagyon belemásztál, és örömödet leled benne (ezért irigyellek, szenyó terjesztők)
szal akkor ideje lenne egy Subaru-nak is nekiállni!! :DD
hát nem? -
#2479 "zero alatt az a halálfej elég nyomi" --tényleg, az egész autó tele van halálfejjel :DDD...nem alkuszom!!! -
#2478 nem! :DDD -
#2477 áááá - ne már!!! ... a francba... -
dl Voodoo #2476 Zsír a verda 1 dolog nem tetszik nekem a zero alatt az a halálfej elég nyomi :S (magánvélemény :) ) -
#2475 enyém a 28!
valaki nem akar nekem egy cool Vancouver Canucksos (http://www.canucks.com) autót gyártani? :)) -
#2474 Csak jelzem, hogy a bajnokságban 47-es számmal mennék majd :) -
#2473 mármint ami fehér az lehetne piszkosfehér, mint a 47-es.
az alapszín nagyon jó.
(persze hogy) -
#2472 mi lenne ha lehagynád a - zero -t ,és leszineznéd olyanra mint a 47-es?
olyan piszkosfehérre...régiesre.
és ha a - no fear-t átfordítanád? csak a képet, a felírat maradhat fehér persze, de a képen ami fehér-fekete, és ami fekete az legyen fehér...hm?
egyébként persze hogy desznyó! :) -
#2471 hopp egy lemaradt :)
-
#2470 elkezdtem egy fekete autón dolgozni, jobban tetszik mint az előző :DDD
-
emberke #2469 Na "megváltó" EA elmehet a picsába ... vicc az egész :)) -
#2468 megjöttem 2 napi gtrezésből(haveromnál lanoztunk 1et) :)
nálam most telt eb az a bizonyos pohár, ha ez igaz amit hsw-n irnak nem fogom megvenni ezt a játékot! majd talán a 2. részt(ha nem 2006ban jut el hozzánk). ez már komolyan mondom vicc. minden kibaszott fórumon sirnak utána a nem német anyanyelvüek, rengetegen megvennék ezek az idióták meg szarnak rá, még jobban huzzák a kiadást. szóval ennyit erről -
dl Voodoo #2467 Hali.Végre megvan a game thx Norbi ;). Ha indul bajnokság én is jelentkezni fogok !!! :) Nagyszerü a játék nr1. -
SE #2466 Ennyit az EU-ról... -
#2465 Ráadásul ugye vagy 10 kiadón meg miegymáson keresztülment már a játék....Hát ezért fog majd tizenezrekbe kerülni mert mindenki megakarja magát ezen a gémen szedni...undorító... -
#2464 Komolyan mondom én már ezt nem hiszem el!Miért szopatják a jónépet? Vagy a Kelet-Európai közönség le van tojva?Én már rég kiadtam volna a 10 rugót a játékért ha lehetne itthon kapni, de szerintem többen is így vannak ezzel.Végre egy progi ami megérné az árárt és sokan is vásárolnának belőle erre tessék...ezt csinálják..MIre itthon megjelenik már a 2.-ik rész fog megjelenni.....ehhhhh....nem 1xeű az élet.Megintcsak a kapzsiság az úr.....mi meg szívunk.. -
#2463 -
#2462 Most olvastam a HSW-naz Atari-Gtr cikket.
tahó banda.
megyek cigizni. -
#2461 ezt ceruzával, wow.
bki volt a modell, keményen le van gyalázva. :) -
#2460 nem bírtam aludni :)))
Enna Pergusa Hot Lap -
#2459 -
#2458 -
#2457 húú..tényleg :DDD...vazze most megint módosíthatok... -
#2456 nem rossz, bár nem látom..
ezek is illenének hozzád, főleg a cigikoponya, meg az ufó :))))