...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HPt
Nekem is olyan van.

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

HPt
Bónusz-autó.

K.András
Most nézem ,mi ez a retek a pályán?😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tufa16
Nekem is van kormány egy nem Force Feedbackos Microsoft kormány! Szeretem amugy. Csak mivel most szedtem le a demot, elöbb kiprobáltam milyen billenytüzeten... Nem rossz! 😊 Na majd elökaparom a kicsikét!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Ingy
najó aki könnyesre röhögte magát a szerencsétlenségemmel, elmesélem a full sztorit, leakartam venni a kormanyt es veletlenül lelöktem a fröccsömet ami a kompjuter felé esett és a kormánnyal ütöttem félre az esõ poharat, szal vagy a pc vagy a kormány, nehéz választás volt 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

HPt
Egyébként a piros Logitech biztos jó, én a sárgával fürödtem be. Kb. két hét után vagy nem érzékelte a gázt, vagy a féket, vagy ha úgy döntött: egyiket sem érzékelte. De volt poénos kedvében is, akkor meg a gáz alap járaton 20%-on volt, teljes járaton 80%-on.

Ingy
ez a második wingmanem az elsõ sajna elhasznalodott 4 év alatt mert sokat lett hasznalva ( bovdenszakadás meg elkopott benne egy ket dolog) aztán a masodik példány is rengeteg élményt nyujtott, full depi vagyok

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

K.András
Nekem is ez a kormányom van,nem cserélném le semmi pénzért,amig ez megy addig meg fog maradni,már nagyon megszoktam-szerettem...Kb 3 éve megvan már,és semmi baja nem volt soha!

Ingy

HPt
Nem tudok, kérdezz körbe fórumon, biztos találsz valakit.

JuanG
sajna nem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ajajjj...én mindíg a padlóra szoktam tenni a piát, ha játszom...inkább a oda folyjon ki...onnan még fel is nyalom

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ingy
Amugy tud valaki olyan csókát aki ért a kormanyokhoz és nem kér 20000 ft t oránként?

HPt
Nem biztos, hogy máris temetni kell.

Ingy
ja szaritom, totál kivagyok, nem akarok masfajta kormanyt ezt meg nem gyartjak mar pedig sztem mai napig az egyik legjobb (regi wingman)
a világ dölt össze bennem,Palkó Gabitol vettem és igy vigyazok rá 😞

Andris HPt jo span nincs para 😄

K.András
Okés,csak hirtelen ugy tünt,én asszem tökön is szurnám magam leönteném,no nem azért,mert nagy baj van vennék egy másikat,de hát 30 ezret egy teázás vagy egy borozgatás miatt elég durva lenne kiadni...

HPt
Dehogy, ICQ-n már mondtam hogy sajnálom.

K.András
Kárörvendö.

K.András
Atyaég!
Várd meg mig kiszárad,elvileg müködnie kellene,ha nem akkor javitás.El is pakolok mindent az asztalrol,mert a tea speciel nekem is mindig a közelben van 😞

HPt
Érted... vörösborral!

Ingy
Ne is mond véletlenül leöntöttem a kormányt vörösborral és kipurcant...kurva egit😞

HPt
Hát ez érdekes, ilyen problémát még sehol nem olvastam.

K.András
Nem tudsz kilépni a játékbol???Meg átnyomja joy-ra?Igazábol ezzel bill-el nem lehet jol játszani,ehhez kell egy kormány mindenképp!

Tufa16
ja már vissza olvastam hogy mikor jön! sorry! 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Tufa16
Sziasztok! Leszedtem ennek a játéknak az alpha demoját! Elég jó, realisztikus játék bár kicsit idegesítõ hogy nem tok kilépni a játékból.. Meg hogy a pit line assist vagy nem tom hogy van itt jelezve, folyton elálítja magát joy-ra amikor én bill-el nyomom! De teccik! Nincs brutál gépigény de csodálatos grafika. Mikor jön a teljes?

K.András
Elég fura ez a Gardevall setup,bár az egyik tényleg jo..
De egy másikban gumibak levéve nullára meg ilyenek,nem is értem 😊
Igazábol nincsen rá szükségem, csak meg szoktam nézegetni ki hogy állitja be járgányt...

HPt

HPt

JuanG
itt elérhetõ Wéber Gábor setup guide -ja, igaz a GPL-hez van, de sok dolog ugyanaz...

setupguide

K.András

Adi
Hát ja a levágás nem igazán a legegyenesebb döntés!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HPt
Pedig biztos ki lehet, csak próbálkozni kell.

HPt
Ezek inkább az autó finomhangolására jók, a camber-t meg nem tudom elmagyarázni, csak tudom hogy hat az autóra (sacc/kb). Mindenesetre ide feltettem az enyém: Setup

Sgtfathi
köszi!!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Amugy a levagast enis maximalisan elitelem, ebbol volt is 1-2 "szocsata" anno kulfoldi stcc2 ligaba, amit enis nyomtam. De sajnos az adminok nem igazan foglalkoztak vele.
HPt, kozbe sikerult idot javitanom, nemsokat, 2.13.047 lett. De vhogy nemigazan erzem, hogy ilyen setuppal tobbet ki lehetne hozni

hat, igazan a setup 2 reszet, fast bump, rebound, camber, caster, packers.... ezeket nemigazan kenem micsoda:} helpnel elolvastam, de nemvagyok vmi hude nagy angolos, alitgattam rajtuk, javitottam is az idon...de biztos vagyok benne, belehetne jobban loni😊

HPt
A sikán levágása nekem konkrétan 1 mp-t jelentett. A setup-nál meg mondd, mit nem értessz, így fejbõl nem írom le mi mit jelent.

nemvagom hogymentek ilyen idoket, igaz en nem vagom le a sikant, es igy 2.13.335, de az annyit nemhinnem szamitana. vki aki ert setuphoz, elmagyarazhatna mi micsoda, es mire erdemes allitani

HPt
Nem igen érdemes billentyûzetrõl. Btw, a kormányok ma már jó árban vannak.

K.András
Ezt csak kormánnyal...

sziasztok. ti kormánnyal nyomjátok?
mert billentyûzettel játszhatatlan (teljes gáz, teljes fék csak). féktávon visszaváltásoknál mindig elszállok.
tipp?
HPt
Nyugi, van még benne 3 tized!

Ingy
mingyá nyakon váglak

HPt
2:09.883, elég erõs pálya levágással.

Adi
Kicsit kevés hozzá a gépem... 😊 1.2ghz!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

HPt
Elvileg az L betû, de ha az nem megy, akkor a Controllers - Buttons beállításnál nézd meg, hogy mire van állítva a Pit Limiter - mert azt kell kikapcsolni.

Sgtfathi
Biztos nagy állatságot kérdezek de csak 78-ig pörög a km-ora mire kell várni vagy milyen billentyüt kell nyomni hogy elinduljon az idömérö? Köszi

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Adi
Engem meg a bunkó stílusod nem érdekel!!!!

HPt
Semmi, csak így azt hiszik magamban beszélek.

Ingy
Lehet hüjén hangzik de amikor kijön a game tuti megveszem, egyrészt becsülendõ a srácok kemény munkája, másrészt az eladási statisztikától függ hogy a második GTR mennyire lesz jó(tudnak e jobb enginet venni vagy netán csinálni), sikerül e ön erõbõl fejleszteni a kiadók beleszólása nélkül.