9559
-
#2535 indit valaki most egy szervert? vagy inditsak én ?? ;)
az bénázás lesz ... -
#2534 Mikor jelenik meg? Megjelent? -
#2533 torrent , e-donkey, ha mákod van dc++
-
#2532 Hello!
Honnét tom letölteni? -
#2531 ezt még én se tudom,de majd meg kéne valahogy próbálni, de most nem leszek gépközelben...csak vasárnap este -
dl Voodoo #2530 Pedig én olyan BMW-t akajok a kedvence !!!! :((( -
#2529 nincs,nincs
oneal: 2-es cd-n lévő photoshop template-eket modositsad. az eredeti festéseket is ki tudod amugy importálni a gtr managerrel vagy a GEditor-al. -
#2528 hali
melyik file okat leeht szerkeszteni a photoshoppal????
mármint a kiterjesztésre gondolok..
köszi -
#2527 bezony. :)
nem tom, az Ngt kategoriában asszem nem lesz elérhető a Spa-i Müllerék féle Bmw m3 Gtr, ugye?
meg Nissan 350 Z sincs asszem :( -
#2526 hmm ezeket láttuk már?
többi meg itt: BHM -
#2525 oks megvan ez is, versenyző adatai. mostmár csak 1 dolgot nem tudok! szeretném a pilotának a bukóját és ruháját is megváltoztatni. a talent.gtr file-ban meg is találtam minden pilota skinjeit. a kérdés az lenne, hogy melyik file ban van az a hivatkozás amely megmondja a aproginak azt, hogy melyik skint használja egy adott csapat pilótájához?
mert ha az alap lambot vesszük akkor tom mittomén ki a apilóta. nevét kikerestem talent.gtr ben és valoban az a askin van ott amit jatékban is látok. az általam készitett csapatnál ugye más a pilota neve és ha játék közben nézem akkor tök fehér aruhája és a bukója is. naszoval mit kellne modosítanom ahoz hogy saját pilótám is lehessen? esetleg ami nevet megadtam neki a .car és .rcd fileban azt adom az általam készitett ruhaskinnek is és belerakom a talent.gtrbe?
najo remélem tud majd valaki segiteni. bocs hha kicsit összevissza fogalamzok de már kicsit korán, vagy későn van:) -
#2524 ha jol tippelek akkor a piloták skinei vannak bent. ezeket mivel módosíthatom? -
#2523 mármint a te autodnal lattam van 2 mappa is, és a tutorialodban erről a talentről nem ejtesz szót -
#2522 ok
a talent mappában milyen file-ok vannak? -
#2521 photoshop 7 -
#2520 hát én csak mentés másként>>>DDS formárum és kész... -
#2519 a dds mentésénél milyen paramétereket kell beállitani? -
#2518 akkor a #66-os stipistopi :DD
-
#2517 amikor lekörözlek??? -
#2516 Ez nagyon tetszik :-)
Klassz vidám :-) -
dl Voodoo #2515 Ninjának csóközön ;) elkészültem a kormány generállal holnap vééégetek belevetem magam én is :) -
dl Voodoo #2514 El fogsz hízni a sok édességtől látom a papírokat kiragasztottad a verdádra :) jó ötletes :) -
#2513 ujabb kepek ha meg nem unjatok
kep1
kep2
-
#2512 Ne köszönd! Nagyon szivesen hajtok veletek! Mivel nem vagyok időhöz kötve, ezért bármikor tudok inditani és gyakorolni!
IP cimért érdeklödj [email protected] msn-en! Akiknek viszont ismerem az MSN cimét mindik küldök üzenetet, ha van szerver! De te ezt már tudod jól!:) -
#2511 Köszönet NINJA-nak a lehetőséget,örök hála! -
Piski #2510 Álltalában minden nap csinál valamki szervert, de állandó még nincs.A bajnokságnak lesz szervere, de azt még tesztelik, még nem elérhető állandóra.Addig az ittlevők bizalmán és kedvességére vagy utalva:) -
CeNTeR #2509 Mindennap szoktatok szervert indítani itt?
És ha igen hanytól hányig üzemel?
Vagy nem lehetne egy állandó szerver? -
#2508 vagyis hogy jol fogsz kinezni mogottem .... -
#2507 aranyos :)...jól fogunk kinézni egymás mellett :DDD:.. -
#2506 bocs megprobalom meg1x
-
#2505 na en is elkezdtem festegetni bar meg csak vagy 40% keszultseg
nagy meretu kep
-
#2504 Jövőhéten megpróbálok én is lassan festeni valamit. Majd kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Ha engedélyezik a custom festéseket, és nagy mezőny lesz, muszály valami széppel előállni. -
#2503 így van, és nekem tetszik :))), gyerekkoromban megvolt 1-2 képregény belőle...úgyhogy marad! -
#2502 kösz!!! -
Piski #2501 Jah és mégegyszer:
[/link]http://www.hsw.hu/hgtrm/index.html[/link]
Az érdeklődők kedvéért. -
#2500 én is én is,mit tegyek mester mond és megteszem!!! -
Piski #2499 Amúgy a jel a Punisherből való ha jól sejtem -
Piski #2498 Nagyon komolyak ezek a festések grat!Főleg a nemzetí szinű GTR jel fogott meg.Nem semmi.össznépi bajnokságra egyre nagyobb az esély, részletek hamarosan letisztázódnak a felek között, aminek a vége nagy valószínűséggel egy örületesen jó "csempionsip" lesz:)) -
dl Voodoo #2497 Nekem is dobjatok róla egy mailt pls : msn:[email protected] e-mail: [email protected] THX. Csak azért írtam hogy nyomi mert szerintem nem illik oda to much :)))) tegyél valami mást rá de küldtem neked mailt Juan G. -
#2496 Gurulgatunk:) Probálkozunk:) Ha van kedved 81.182.9.11 20.30-ig biztosan üzemel