9559
  • arty
    indit valaki most egy szervert? vagy inditsak én ?? ;)

az bénázás lesz ...
  • ChevyG #2534
    Mikor jelenik meg? Megjelent?
  • Kaszi46
    torrent , e-donkey, ha mákod van dc++

• Duddits
    Hello!

Honnét tom letölteni?
  • JuanG
    ezt még én se tudom,de majd meg kéne valahogy próbálni, de most nem leszek gépközelben...csak vasárnap este
  • dl Voodoo
    Pedig én olyan BMW-t akajok a kedvence !!!! :(((
  • Kaszi46
    nincs,nincs

oneal: 2-es cd-n lévő photoshop template-eket modositsad. az eredeti festéseket is ki tudod amugy importálni a gtr managerrel vagy a GEditor-al.
  • oneal1
    hali
    melyik file okat leeht szerkeszteni a photoshoppal????
    mármint a kiterjesztésre gondolok..
    köszi
  • b-type
    bezony. :)
    nem tom, az Ngt kategoriában asszem nem lesz elérhető a Spa-i Müllerék féle Bmw m3 Gtr, ugye?
    meg Nissan 350 Z sincs asszem :(
  • Kaszi46
    hmm ezeket láttuk már?

többi meg itt: BHM
  • Kaszi46
    oks megvan ez is, versenyző adatai. mostmár csak 1 dolgot nem tudok! szeretném a pilotának a bukóját és ruháját is megváltoztatni. a talent.gtr file-ban meg is találtam minden pilota skinjeit. a kérdés az lenne, hogy melyik file ban van az a hivatkozás amely megmondja a aproginak azt, hogy melyik skint használja egy adott csapat pilótájához?
    mert ha az alap lambot vesszük akkor tom mittomén ki a apilóta. nevét kikerestem talent.gtr ben és valoban az a askin van ott amit jatékban is látok. az általam készitett csapatnál ugye más a pilota neve és ha játék közben nézem akkor tök fehér aruhája és a bukója is. naszoval mit kellne modosítanom ahoz hogy saját pilótám is lehessen? esetleg ami nevet megadtam neki a .car és .rcd fileban azt adom az általam készitett ruhaskinnek is és belerakom a talent.gtrbe?

najo remélem tud majd valaki segiteni. bocs hha kicsit összevissza fogalamzok de már kicsit korán, vagy későn van:)
  • Kaszi46
    ha jol tippelek akkor a piloták skinei vannak bent. ezeket mivel módosíthatom?
  • Kaszi46
    mármint a te autodnal lattam van 2 mappa is, és a tutorialodban erről a talentről nem ejtesz szót
  • Kaszi46
    ok

a talent mappában milyen file-ok vannak?
  • JuanG
    photoshop 7
  • JuanG
    hát én csak mentés másként>>>DDS formárum és kész...
  • Kaszi46
    a dds mentésénél milyen paramétereket kell beállitani?
  • JuanG
    akkor a #66-os stipistopi :DD

• JuanG
    amikor lekörözlek???
  • Cowek
    Ez nagyon tetszik :-)
    Klassz vidám :-)
  • dl Voodoo
    Ninjának csóközön ;) elkészültem a kormány generállal holnap vééégetek belevetem magam én is :)
  • dl Voodoo
    El fogsz hízni a sok édességtől látom a papírokat kiragasztottad a verdádra :) jó ötletes :)
  • james-hun
    ujabb kepek ha meg nem unjatok
    kep1
    kep2

• Ninja
    Ne köszönd! Nagyon szivesen hajtok veletek! Mivel nem vagyok időhöz kötve, ezért bármikor tudok inditani és gyakorolni!
    IP cimért érdeklödj [email protected] msn-en! Akiknek viszont ismerem az MSN cimét mindik küldök üzenetet, ha van szerver! De te ezt már tudod jól!:)
  • dan104
    Köszönet NINJA-nak a lehetőséget,örök hála!
  • Piski
    Álltalában minden nap csinál valamki szervert, de állandó még nincs.A bajnokságnak lesz szervere, de azt még tesztelik, még nem elérhető állandóra.Addig az ittlevők bizalmán és kedvességére vagy utalva:)
  • CeNTeR
    Mindennap szoktatok szervert indítani itt?
    És ha igen hanytól hányig üzemel?
    Vagy nem lehetne egy állandó szerver?
  • james-hun
    vagyis hogy jol fogsz kinezni mogottem ....
  • JuanG
    aranyos :)...jól fogunk kinézni egymás mellett :DDD:..
  • james-hun
    bocs megprobalom meg1x
  • james-hun
    na en is elkezdtem festegetni bar meg csak vagy 40% keszultseg
    nagy meretu kep

• petesilver
    Jövőhéten megpróbálok én is lassan festeni valamit. Majd kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle. Ha engedélyezik a custom festéseket, és nagy mezőny lesz, muszály valami széppel előállni.
  • JuanG
    így van, és nekem tetszik :))), gyerekkoromban megvolt 1-2 képregény belőle...úgyhogy marad!
  • dan104
    kösz!!!
  • Piski
    Jah és mégegyszer:
    [/link]http://www.hsw.hu/hgtrm/index.html[/link]
    Az érdeklődők kedvéért.
  • dan104
    én is én is,mit tegyek mester mond és megteszem!!!
  • Piski
    Amúgy a jel a Punisherből való ha jól sejtem
  • Piski
    Nagyon komolyak ezek a festések grat!Főleg a nemzetí szinű GTR jel fogott meg.Nem semmi.össznépi bajnokságra egyre nagyobb az esély, részletek hamarosan letisztázódnak a felek között, aminek a vége nagy valószínűséggel egy örületesen jó "csempionsip" lesz:))
  • dl Voodoo
    Nekem is dobjatok róla egy mailt pls : msn:[email protected] e-mail: [email protected] THX. Csak azért írtam hogy nyomi mert szerintem nem illik oda to much :)))) tegyél valami mást rá de küldtem neked mailt Juan G.
  • Ninja
    Gurulgatunk:) Probálkozunk:) Ha van kedved 81.182.9.11 20.30-ig biztosan üzemel