9559
  • JuanG
    "mi van nem tudsz választani a bébik közt az elején?"

...hja, aztán úgy döntöttem, hogy egy saját magam rajzolt (ceruzával) képet teszek a motorháztetőre :)))
  • JuanG
    lehet hogy lehet de nem jöttem rá hogyan :)
  • Ninja
    Ha van valakinek egy kis gyakorlásra kedve!:)
    81.182.11.108
  • b-type
    menj már...:DDDD
    mi van nem tudsz választani a bébik közt az elején?
    :D
    kifejezetten versenyautós jellege van, szal nem írom le még egyszer hogy frankó.
    :)
    a szélvédő bal oldalára nem lehet rakni cumot?
  • JuanG
  • JuanG
    módosítottam/véglegesítettem a csapatomat, légyszíves töltsétek le, hogy meg tudjuk majd nézni online, hogy minden ok!!!

Lucky Strike Lister Team by Juan G
  • sajoati
    ja, ilyet mondjuk én nem kaptam, de ha ez az eredetipéldányos cucc, akkor annyira nem is baj.
    a lentebbi Hgtr, Hgtrm-re repliztem mindössze
  • dan104
    nem értem,de mindegy!!!!
  • dan104
    ok
  • JuanG
    most már semmin :DDD:.
  • Toya
    Egy bajnokság indul úgy tűnik és a jelentkezőknek ezt le is írtam, valamint a részvételhez szükséges dolgokat is.
    Szerintem egyáltalán nem fogalmaztam homályosan és igazán érthető.

A Mozsó-HSW szerveren is fut majd a GTR (ha már egyszer megvettük) minden vasárnap és amolyan kivánságműsor jelleggel vagy szimplán gyakorlásnak az éles futamra, de ismétlem a jelenlegi bajnokság egyben lesz megrendezve ezzel is elkerülendő a 5-10 autós körözgetést.
  • dan104
    tulajdonképpen ti most min vitáztok!????
  • ibronk
    Egyáltalán nem biztos hogy több nagy bajnokság lesz! Jelenleg is folynak megbeszélések szerverek gazdái között hogy egy NAGY legyen, és meg kell mondjam, nagyon-nagyon jól állunk, és nagyon pénztárcakimélő megoldás van kilátásban, szóval türelem. Részletek coming soon! :)
  • sajoati
    hát azért az vicces, hogy az elmúlt heti vita után semmi nem változott, ugyanúgy 2 (v. 3) bajnokság fog indulni.
    részemről befizettem a jövő évi szerverbérletet a hsw csempiönsippekre, de nagy élmény lesz kb. 3 emberrel versenyezni, akiből mondjuk 2 sokkal jobb, 1 jóval meg rosszabb nálam. :-/

bár lehet nem is futna többel rendesen ez a cucc az én kis béna gépemen. :)
  • JuanG
    Norbi, te most melyik bajnokságban fogsz indulni (GTR)???
  • JuanG
    a 3. szerver az LFS szerver, melynek tagjai csatlakozhatnak, elindulhatnak a HgtrM vagy HgtrR versenyein...sztem
  • CodeRed
    THX !!!! Majd lesz egy kis időm megoldom :D
  • b-type
    HgtrR, és HgtrM
    azt veszem ki, hogy van egy harmadik is, de arról nem tok semmit.
    ip-k meg a ide szokodtak vésődve lenni.
  • tHoMaSmAn
    sziasztok!
    Most kicsit visszaolvasgattam, és látom, hogy 2 bajnokság indul(na?), és ebből a kokurens lenne a HGTR, ezt nem vvágom miért ez a konkurens, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sehol se leltem az IP-jét, pedig azt olvastam, hogy 24/7-es, 100Mbit-es!
    Nem volt sok időm végigolvasni az összes kapcsolodó rész, tehát, lehet, hogy elkerülte a figyelmem, de az is lehet, hogy ez 7pecsétes titok??

Nos ti itt biztti tudjátok, ezért légyszi küldjétek már el akár privibe, vagy e-mail-ben, hogy ne legyen gond, ha az ember kis szabadidejében ezzel a remek cuccal gyakorolni akar, akkor órákig vadásszon a szerver után!!!!

Köszi előre is ha ttudtok segiteni, nade most vár a meló....

Thomas
  • petesilver
    Itt semmi. Bajnoki nekünk.
  • ibronk
    Ja, mi lesz pénteken?
  • JuanG
    lehet bizony :DDD...multiplayer, direct IP...
  • JuanG
    he? mi lesz pénteken???
  • CeNTeR
    Köszike! Tenkjú-szenkjú. Lehet holnap csatlakozok hozzátok, ha nem eredeti GTR-rel is lehet neten játszani.
  • petesilver
    Huhh, megkaptam a visszaigazolást a bajnokságról. Ha ez igaz lesz, 3 bajnokságból lesz majd közös nagy futam, az naggyon durvajó lesz!! Istenem, élmény lesz kört kapni annyi versenyzőtől!!! Azt írja Toya a levélben, remélem találkozunk a pályán. Nem is hiszed, milyen korán, már pénteken sor kerül ráááá!!! :)
  • petesilver
    Mármint azt nem vágom, neked hogyan kell kinézetre, a többit valahogy megoldom.
  • petesilver
    Szívesen csmegcsinálnám, de nem vágom hogyan kell, de leírom, hogyan csinálj gyorsan. először dontsd el, mekkora kockák kellenek. Mondjuk egy kocka 16*16 pixel, akkor nyiss egy transparentet 32*32-es újat. Fillezd ki a bal felső , és jobb alsó negyedet feketével, a többit hagyd transparenten. Ha ez a kis cucc megvan, save as pattern, és kész. ezután nyisd meg a 1024*2048-as layeredet, adj valami base színt, amit akarsz, és egy új layerre mond aztat neki, hogy fill, de ne színnel, hanem válaszd ki, hogy pattern, és ott lesz közöttük az előbb készített féltransparent kockás motívum, szépen kitölti, és kész a zászló bármilyen színösszetétellel. Ajánlom kreativitás céljából egyébb motívumok készítése patternnek, és azzal csinálni klassz ismétlődő motívumokat, akár halványan háttérnek. Remélem jó lesz, de ha kell, csinálok zászlót szívesen, ha spec kell.
  • JuanG
    angol nyelv
  • CeNTeR
    Feltettem a peccset meg az innen a hangokat de még mindig Német. Utánna mit kell csinálnom hogy angol legyen a menü? Mert nem tudom beconfigolni, nem tudom hogy mi mit jelent. Az angolt azé jobban vágom.
    Naszóval hogykell? Mert mennék én is játszani.
  • CodeRed
    Pete! Szükségem lenne kockás zászló textúrára 1024*2048-as felbontásban...Ha van előre is THX...jöhet a [email protected] -ra
  • CodeRed
    Tedd fel az 1.1-es patchet, majd szedd le INNEN az angol pit hangokat....
  • CeNTeR
    Kérdésem lenne hozzátok. Most szedtem le a GTR-t. Hogy lehet megcsinálni angol-lá mert nem vágom a német szavakat.
    Ti ugye nem eredetivel játszotok egymással ugye, mert én is ki akarom próbálni.
    Vagy valaki nem akar GTR-hez csinálni magyarositást :)
  • Ninja
    Egy kis gyak ráérőknek!
    81.182.11.172
  • JuanG
    tényleg, töltsétek le csapatomat, hogy ha multizunk mindenkinek megjelenjen a kocsim, és teszteljük, hogy minden ok...:)))

Lucky Strike Lister Team by Juan G
  • JuanG
    lehet csak autófestést is csinálni, de lehet külön csapatot is...#2393
  • sza.sa
    Azaz csak azt az eredeti autótfestést látom, aminek kicseréltétek a txtúráját, vagy teljesen új autóként jelenik meg a választhatók között?
  • CodeRed
    Nem.Meg kell legyenek a kocsik nálad is hogy lássad.
  • sza.sa
    Sziasztok!

Klasszak az autófestések, amit csináltok! Egy kérdésem van: ha online mentek, akkor mindenki látja a festést, azaz áttöltődik a többiekhez?
  • dan104
    kösz
  • Ninja
    Ha van valakinek kedve gyakorolni, [email protected] msn-en elér!