9559
  • petesilver
    Köszi, holnap ránézek, mire megyek!!!
  • Panther
    Na oké, de vedd a következőt: én 1:32.1xx-et mentem egy saját magam eszkábált setuppal, amit a default alapján hoztam össze. De olyanok, mint Greger Huttu 1:28-as időket mennek Ennaban, szóval ez a 4mp hátrány nekem még jónak mondható. :))) Persze még lehet faragni, alig nyúltam a default setuphoz.
  • petesilver
    :) Ma akartam beröffenteni a GTR-t, de túl kókadt vagyok, szal csak holnap állok neki kínlódni vele, aztán meg is nézem a setupot. Kiváncsi vagyok, mire vagyok képes ezekkel az autókkal, legalább a fórumodon vannak idők is viszonyításképpen.
  • Panther
    Szia Pete. :)

Most ETCC versenyen kellene lennem, de össze-vissza törtem Adelaideban, szóval most fórumozgatok.
  • Ninja
    Csak azért, mert nem jelentél meg IDŐBEN a VERSENYEN:)
    De gyere nyugodtam ujra indult uj pályával!
  • dan104
    nincs esetleg egy másik szerver?(disqualifikáltak!)
  • petesilver
    Csak mihamarab!!!!! :)
  • Panther
    Visszatértem. :) Feltettem két setupot a lapomra, nézzétek meg, javítsátok, ha nektek nem jó, legfeljebb lesz miből kiindulni. Enna pergusa setupok, F550-hez (1:32.169) és Lambohoz (1:34.381).

A mérnöki kézikönyv gyakorlatilag készen van, majd .pdf és .doc formátumban is elérhető lesz a lapomon.

GTR setupok
  • dl Voodoo
    Nncs semmilyen segítség.Teljesen realisztikus módba játszunk.
  • tHoMaSmAn
    81.182.10.92

Ninja szervere
  • CeNTeR
    Én meg csak azt akarom kérdezni, de le ne b@sszatok, hogy neten a játék milyen beállításokkal megy. Milyn segítségek vannak bekapcsolva. Vagy semmi? Meg hogy arcade,semi-pro vagy pro üzemmódban nyomjátok (Én nem láttam különbséget a semi- és a pro között - De van?) Jah és ti csak gyakorolgattok, vagy a verseny szabályokat is figyelembe veszitek? Mert ha jól értesültem akkor semmi segítség csak auto-kluccs :) Csak azért mert akkor úgy gyakorolok akkor itthon. De elég nehéz semmi segítség nélkül menni, de megy csak sokkal lassabban mint segítséggel. Nem bírok annyira határon autózni mert fosok a kicsúszástól. :)
  • dan104
    CIAO,annyiban csatlakoznék az előttem szólóhoz,hogy ez a fórum szerintem nem azárt van,hogy egymást szidjuk,hülyézzük!Épp ellenkezőleg,segítsünk egymáson beszéljük meg a dolgainkat!A legkönnyebb lehülyézni a másikat,segíteni szerintem ugyanilyen könnyű,próbáljátok ki!!!!!!
    Amúgy azok akik kérdeznek,légyszi előbb olvasgassatok vissza,akkor el lehet kerülni ezeket az afférokat!!KÖSZ és bocs hogy ennyit pofázok!

Egyébként csak azt akartam kérdezni indít -e valaki SZERVERT??Kösz!
  • Cowek
    Semmi baj azzal, hogy olvasol-e, csak a stílussal nem találkoztam még ezen a fórumon :-)
    Részemről semmi probléma nincs :-)
  • Duddits
    Képzeld én olvasok. Lehet pont az kerülte el a figyelmem. :-)
  • james-hun
    azert ez a nagy Lister mania mert csak ez van meg a demo-ban
    ADSL meg csak a jovo heten lesz es akkor fogom tudni letolteni a full-t

Ja mondjatok mar meg hogy mit csinaltam rosszul a kep beilesztesenel.

ui: Ja az osszes nagy ceg a tenyerembol eszik ( Pixar Disney ..stb)
  • ChevyG #2560
    köszi!!! végre VALAKI!
  • Cowek
    Németül jelent meg még csak a full. Februárban igérik a nemzetközit.
    A többi: #2533
  • Cowek
    Bejössz ide és ugyanolyan kérdésért leugatod a másikat, mint amit te kérdeztél... Te sem kérdezted volna ha olvasol :-)
  • Duddits
    Öcsém bazze! Hát tőled lehidalok! Még korán van, mi??!
  • ChevyG #2556
    demoval jáccotok?????
  • Duddits
    Bazze ChevyG!! Pontosan egyel előtted írták hogy honnét lehet tölteni!! Olvasni luxus?? Már nagyon elegem van az ilyen idétlenekből!
  • Toya
    Join lag úgy hívják és a patch majd javítja elvileg.
  • petesilver
    Amúgy mi ez a Lister mánia, hogy mindenki arra fest?
  • petesilver
    Eeezt a zanzásított egyveleget vazzzeeee! nem pite. Ha mindegyik cég elkezdene külön jogdíj miatt perelni, Bill bátyó sem tudná kifizetni helyetted! :) Jóól belehúztál! Pixar, Walt, Warner így elsőre. Nem pite festés lesz:)
  • b-type
    még jó, hogy frissítettem, most bent lenne kétszer :)
    gyors vagy 6lövetű :D
  • coltcannon
  • b-type
    passz.
    képként nem müxik. :(
  • b-type
  • james-hun
    Na amig nincs meg a jatek addig ujabb skinbe keztem bele
    kep

a kepet meg nem tudom miert nem tudom ide beileszteni
    ha valaki tud majd irja meg ..thx
  • Cowek
    Egy kérdés:
    Észerevette más is hogy multiban amikor csatlakozik valaki, a nagy LAG-nál, mintha az autók megállnának, de az idő megy tovább... (asszem dedikáltnál ez nem olyan észrevehető)

• arty
    81.182.93.31

csatlakozzatok, éjjelre itthagyom a dedikált szervert ...
  • b-type
    Ja egyébként E'urosport-on Race Of Champions!!!!most
  • b-type
    Nem tok szabadulni attól, hogy az a demó túl jól sikerült,..túl sokan töltötték le, túl nagy port kavart, jött is az Ea, hogy majd terjesztenek, merthát úgye tudnak, és ez lett.
    ritka magas szinten nem értem ezt a megjelenést, az oké hogy rákosságos 2005-re akarják eltolni...bár én asztem a karácsony a jó időpont, de kicsi vagyok, nem tom.
    De hogy miért kellett kiadni a németeknek, meg asszem a svédeknek, na itt hülyén nézek.
    ez az egész olyan mint valami keresztbeverés.
  • arty
    most mennie kell, dedikáltra áttettem...
  • dan104
    nem tudok angolul
  • b-type
    vki olvasta már ezt a cikket?
    GTR interjú a TotalVieoGames oldaláról
  • dl Voodoo
    ja ja nekem se megy :S
  • vkhunter
    Hi
    beirtam az ip cimed a multiplayer direct connect reszebe, es azt irja hogy no games avalible :(...
  • arty
    szal, az ott egy szerver IP :)

gyertek ...
  • arty
    81.182.93.31

monza ... mivel még csak először csinálom, lhamázás lesz ;)