9559
-
#2575 Köszi, holnap ránézek, mire megyek!!! -
#2574 Na oké, de vedd a következőt: én 1:32.1xx-et mentem egy saját magam eszkábált setuppal, amit a default alapján hoztam össze. De olyanok, mint Greger Huttu 1:28-as időket mennek Ennaban, szóval ez a 4mp hátrány nekem még jónak mondható. :))) Persze még lehet faragni, alig nyúltam a default setuphoz. -
#2573 :) Ma akartam beröffenteni a GTR-t, de túl kókadt vagyok, szal csak holnap állok neki kínlódni vele, aztán meg is nézem a setupot. Kiváncsi vagyok, mire vagyok képes ezekkel az autókkal, legalább a fórumodon vannak idők is viszonyításképpen. -
#2572 Szia Pete. :)
Most ETCC versenyen kellene lennem, de össze-vissza törtem Adelaideban, szóval most fórumozgatok. -
#2571 Csak azért, mert nem jelentél meg IDŐBEN a VERSENYEN:)
De gyere nyugodtam ujra indult uj pályával! -
#2570 nincs esetleg egy másik szerver?(disqualifikáltak!) -
#2569 Csak mihamarab!!!!! :) -
#2568 Visszatértem. :) Feltettem két setupot a lapomra, nézzétek meg, javítsátok, ha nektek nem jó, legfeljebb lesz miből kiindulni. Enna pergusa setupok, F550-hez (1:32.169) és Lambohoz (1:34.381).
A mérnöki kézikönyv gyakorlatilag készen van, majd .pdf és .doc formátumban is elérhető lesz a lapomon.
GTR setupok -
dl Voodoo #2567 Nncs semmilyen segítség.Teljesen realisztikus módba játszunk. -
#2566 81.182.10.92
Ninja szervere -
CeNTeR #2565 Én meg csak azt akarom kérdezni, de le ne b@sszatok, hogy neten a játék milyen beállításokkal megy. Milyn segítségek vannak bekapcsolva. Vagy semmi? Meg hogy arcade,semi-pro vagy pro üzemmódban nyomjátok (Én nem láttam különbséget a semi- és a pro között - De van?) Jah és ti csak gyakorolgattok, vagy a verseny szabályokat is figyelembe veszitek? Mert ha jól értesültem akkor semmi segítség csak auto-kluccs :) Csak azért mert akkor úgy gyakorolok akkor itthon. De elég nehéz semmi segítség nélkül menni, de megy csak sokkal lassabban mint segítséggel. Nem bírok annyira határon autózni mert fosok a kicsúszástól. :) -
#2564 CIAO,annyiban csatlakoznék az előttem szólóhoz,hogy ez a fórum szerintem nem azárt van,hogy egymást szidjuk,hülyézzük!Épp ellenkezőleg,segítsünk egymáson beszéljük meg a dolgainkat!A legkönnyebb lehülyézni a másikat,segíteni szerintem ugyanilyen könnyű,próbáljátok ki!!!!!!
Amúgy azok akik kérdeznek,légyszi előbb olvasgassatok vissza,akkor el lehet kerülni ezeket az afférokat!!KÖSZ és bocs hogy ennyit pofázok!
Egyébként csak azt akartam kérdezni indít -e valaki SZERVERT??Kösz! -
#2563 Semmi baj azzal, hogy olvasol-e, csak a stílussal nem találkoztam még ezen a fórumon :-)
Részemről semmi probléma nincs :-) -
#2562 Képzeld én olvasok. Lehet pont az kerülte el a figyelmem. :-) -
#2561 azert ez a nagy Lister mania mert csak ez van meg a demo-ban
ADSL meg csak a jovo heten lesz es akkor fogom tudni letolteni a full-t
Ja mondjatok mar meg hogy mit csinaltam rosszul a kep beilesztesenel.
ui: Ja az osszes nagy ceg a tenyerembol eszik ( Pixar Disney ..stb) -
#2560 köszi!!! végre VALAKI! -
#2559 Németül jelent meg még csak a full. Februárban igérik a nemzetközit.
A többi: #2533 -
#2558 Bejössz ide és ugyanolyan kérdésért leugatod a másikat, mint amit te kérdeztél... Te sem kérdezted volna ha olvasol :-)
-
#2557 Öcsém bazze! Hát tőled lehidalok! Még korán van, mi??! -
#2556 demoval jáccotok????? -
#2555 Bazze ChevyG!! Pontosan egyel előtted írták hogy honnét lehet tölteni!! Olvasni luxus?? Már nagyon elegem van az ilyen idétlenekből! -
Toya #2554 Join lag úgy hívják és a patch majd javítja elvileg. -
#2553 Amúgy mi ez a Lister mánia, hogy mindenki arra fest? -
#2552 Eeezt a zanzásított egyveleget vazzzeeee! nem pite. Ha mindegyik cég elkezdene külön jogdíj miatt perelni, Bill bátyó sem tudná kifizetni helyetted! :) Jóól belehúztál! Pixar, Walt, Warner így elsőre. Nem pite festés lesz:) -
#2551 még jó, hogy frissítettem, most bent lenne kétszer :)
gyors vagy 6lövetű :D -
coltcannon #2550 -
#2549 passz.
képként nem müxik. :( -
#2548 -
#2547 Na amig nincs meg a jatek addig ujabb skinbe keztem bele
kep
a kepet meg nem tudom miert nem tudom ide beileszteni
ha valaki tud majd irja meg ..thx -
#2546 Egy kérdés:
Észerevette más is hogy multiban amikor csatlakozik valaki, a nagy LAG-nál, mintha az autók megállnának, de az idő megy tovább... (asszem dedikáltnál ez nem olyan észrevehető)
-
#2545 81.182.93.31
csatlakozzatok, éjjelre itthagyom a dedikált szervert ... -
#2544 Ja egyébként E'urosport-on Race Of Champions!!!!most -
#2543 Nem tok szabadulni attól, hogy az a demó túl jól sikerült,..túl sokan töltötték le, túl nagy port kavart, jött is az Ea, hogy majd terjesztenek, merthát úgye tudnak, és ez lett.
ritka magas szinten nem értem ezt a megjelenést, az oké hogy rákosságos 2005-re akarják eltolni...bár én asztem a karácsony a jó időpont, de kicsi vagyok, nem tom.
De hogy miért kellett kiadni a németeknek, meg asszem a svédeknek, na itt hülyén nézek.
ez az egész olyan mint valami keresztbeverés. -
#2542 most mennie kell, dedikáltra áttettem... -
#2541 nem tudok angolul -
#2540 vki olvasta már ezt a cikket?
GTR interjú a TotalVieoGames oldaláról -
dl Voodoo #2539 ja ja nekem se megy :S -
vkhunter #2538 Hi
beirtam az ip cimed a multiplayer direct connect reszebe, es azt irja hogy no games avalible :(... -
#2537 szal, az ott egy szerver IP :)
gyertek ... -
#2536 81.182.93.31
monza ... mivel még csak először csinálom, lhamázás lesz ;)