9559
-
#8942 szerintem poén volt, vki még egy évvel ezelőtt így linkelte be a képet :d -
#8941 Ezt nem hiszem el b*sszus! Ilyen nincs:) Et most komolyan kerded, vagy ez most poen volt?! -
#8940 Ezt azért mégsem kellett volna. Így olyanná válsz, amit te sem akarsz. -
#8938 Azert ilyen melyre nem kellene lezulleszteni a topicot;(
Andras! Andras! Andras! ;P -
#8937 A kurva anyádat duduttttsssss! -
#8936 ezt én se értettem de nem akartam beszólni ^^ -
#8935 Úgy gondolod?
Lehet, hogy igazad van, bár a szándék nem ez volt.
Ő tudja, miért írtam azt, amit írtam. -
#8934 Mintha te nem benazban, nem lennenek hulyesegeid, nem csesznel/csesztel volna szet topic-okat... meg egyaltalan, mi kozod a topic-hoz, hogy "elmesz aztan visszajosz" aztan beszolsz hogy valaki beirt a topicba?!?!
-
#8933 igen, pl. rögtön te :p -
#8932 Ejnye kedves Attila!
Így már megint beléd fognak kötni (természetesen az okot ismét te szolgáltatod)
Kicsit több toleranciát és türelmet másokkal szemben.
Kérlek.
Thx. -
#8931 Takarodj! Nem kell ide a bénázásod, meg a hülye kérdéseid!!
Mi történt itt? Elmegyek egy hétre és megint szétcseszik a topikot? -
#8930 K8bal
Próbáld meg még azt hogy az ATI lemezén levő driver eltávolítóval szedd le a drivert.HA megvan akkor nézz körül a gépen hogy biztos ne legyen semmilyen omega meg mitomén milyen driver,majd ezután próbáld meg újra felrakni. -
#8929 Innentől ne is reagálj a dolgaimra,Előttem levizsgáztál Értelem...Ha akkora ász vagy mi tartott vissza attól hogy segíts másokon?Lazagyerek... -
#8928 Azt már a sarforce-nál bebuktad, hogy én veled normálisan beszélek.... -
#8927 Bocs! -
#8926 Senkinek nem megy a CLONECD verzió?????? -
#8925 Mekkora fasz vagy!
Én erre gondoltam: A WAREZ GTR-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük!
Mellesleg nekem ment! Csak nem a CloneCD-s! Hanem a német amit csak torrent-től lehet lehúzni! -
#8924 Attól hogy még neked nem megy másnak attól még mehet !!! -
#8923 Sajnos többet így nem tudok segíteni... -
#8922 Ehh...
Nem tudsz olvasni?! -
#8921 sry ez kétszer ment! :D
-
#8920 akkor nem GTr-ezek úgy döntöttem!
Majd ha már lesz CD-m és minden kilesz írva majd akkor! -talán- -
#8919 A CLONECD verzió azért müködő képes??? -
#8918 akkor nem GTr-ezek úgy döntöttem! -
#8917 KOmolyan mondom hogy akkor windows uninstall...Előtte még próbáld ki esetleg egy másik gépben a vidkarit hogy ott működik-e.De most megnéztem mégegyszer nehogy hülyeséget beszéljek.Tényleg áttudom kapcsolni. -
#8916 Most mi a *bré*-t csináljak?! -
#8915 igen ez a kártyám van Gigabyte-os!
és most se tudom átkapcsolni... -
#8914 Hmm...
Az aláírásodban szereplő kártyád van?ATI RADEON 9550-es?Mert ha igen és nem tudod átkapcsolni a gyorsírást,ott elég komoly gondok vannak....Nekem is ilyen kártyám van és simán áttudom kapcsolni. -
#8913 Ehh izé...
a BIOS-ban nincsi silyen a dri meg csak gyors írás van (ami ugyan az sztem :D ) de azt meg nem lehet állítani!
Most megpróbálom az 5.7-es CATALYST-tal! Hátha megy!
-
#8912 Ha csak a menuben szokott kifagyni akkor mindenkeppen probald ki,amit Daffy is irt,hogy bekapcsolod a biosban es a vga driverben is az agp fast write-ot.
Nalam ez segitett. -
#8911 ok köszi!
mindjárt kipróbálom! -
#8910 SUP írta:
Fagyás esetén nem biztos, hogy segít, mert ugye ha megfagy a program, akkor nincs ami
LOG fájlba mentse a hibaüzenetet, de a Fast Write bekapcsolása a Bios-ban általában segít.
LOG fájl, hibaüzenet generáltatása:
A desktopon lévő parancsikonra katt jobb egérgombbal. "Tulajdonságok" (Properties) fület nyisd meg.
A "Cél" (Target) mezőben ez áll: C:\GTR\GTR.exe (persze a "C" meghajtó más is lehet, attól függően, hová telepítetted
a programot).
Egészítsd ki így: -trace=1000
Így fog ekkor kinézni: C:\GTR\GTR.exe -trace=1000
A GTR.exe és a vonás (-) között legyen szóköz, különben nem fogadja el a program. Ezután alkalmaz és OK.
A Userdata/LOG/trace.txt fájlba lesz ezután mentve minden hibaüzenet
Hátha... -
#8909 Első körben olyan mintha valami túlterhelné a memóriát és azért fagy le.De létezik egy indítási mód amivel egy txt fileban megtudod nézni mi a hiba.Én sajnos ezt fejből nemtudom de SUPot megkérdeztem.Ahogy válaszol írok.
-
#8908 semmi csak a windows alap progjamjai meg az xfire! meg tűzfal meg egy vírusírtó!
az MSN-t mindig kilövöm ha jáccok! -
#8907 A háttérben milyen programok futnak még amikor futtatod a GTR-t?
-
#8906 De peccs nélkül is ezt csinálta! -
#8905 semmi csak a zsűz játék felpeccselve 1.4.0.0-ig! -
#8904 Azzal nincs gond melyikkel játszol.Ahogy érzed.Az autóknál nincs egyedi festésed ami nincs benne az alap játékban?Vagy addon pálya?
-
#8903 Így szoktam jáccani! (azért practice mert még gyakorolok(nák))
Belépek gémbe > a középső skil (nem jut eszembe a neve) > Open Practice > Autó választás >Pálya választás!
Utána jáccok egy félórát ezekkel a beállításokkal! > Megunom () > Kilépek a boxba > Onnan a menübe > és mikor belépnék megint a practice modba akkor kifagy! (mármint akkor mikor a kocsit tölti be ott!
De ha a kilépésre megyek akkor meg rendesen kilép és csá! -
#8902 KOnkrétan mikor és hogy fagy a járék?
Írd le pontosan hátha megoldjuk.