9559
-
#2735 Csiki Peti további információi (LFS fórumból):
"Azért is írok mert tegnap elfelejtettem, hogy a bajnokság változó időjárással, kötelező cokpit nézettel, és egyedüli használható segítségként automata kuplunggal fog menni. Ahogy Hum Peti is írta IP-vel mennek majd a futamok, nem a lobbyból.
A bajnokság oldala hétvégén indul ott lehet majd jelentkezni, lesz FAQ is rengeteg hasznos infoval. Ha lesz rá igény indítunk egy szabad nézetes, (opcionálisan) szabad segítséges, szabad autóválasztásos bajnokságot is szerdánként." -
#2734 GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO verzió eddig nm indul daemon toolsal.Alcohol-t irja hogy nincs fennt lehet az kell neki?Majd holnap este kiprobálom Alcohol20%-al. -
#2733 Hát nem tudom én ár most eldöntöttem mivel akarok menni a pedig a Saleen a többi nem érdekel :) -
budasp #2732 Mint handicap módszert sok helyen alkalmazzák az autócserét bajnokságokban. Az első bajnokságban tapasztalatszerzésre nagyon jó lesz szerintem az, hogy megismerhetjük majdnem az összes autót. -
#2731 még mielőtt megköveznétek :)
természetesen hülyeséget írtam, mivel a következő bajnokságban már egy kocsival lesz a menet valószínűleg, így nem lehet majd válogatni :) az viszont áll, hogy meg tudjunk egy körülbelüli erősorrendet -
#2730 természetesen, az igazi bajnokságban nem így lesz
ez azért is lesz jobb, mert az "igazi" bajnokságban már lesz egy alapod, hogy teszem azt: Barcelona-n jó volt-e a Lambo, vagy keressek másik kocsit
skineket lehet használni, vagy van vmi technikai korlát amibe beleütközhetne? -
#2729 a probléma az, hogy ilyenről még sosem hallottam ...amúgy nem probléma a tesztekre nézve, de az igazi bajnokságban biztos nem így lesz...és a saját csapatot én is támogatom á lá HNR...csak össze lehessen hozni... -
#2728 az én privát problémám csak annyi hogy asszem megtaláltam azt autót ami nekem bejön.mind vezetésben mind külsőben. sajnos se időm se energiám mindegyikre ráérezni. tényleg a saját skinketet, pontosabban saját autót lehet majd használni? -
#2727 jo lenne amugy ha kicsit bőkezűbbek lennének a hozzáértők a setupokkal.
-
#2726 ki tudnátok fejteni részletebben, mi a probléma azzal, ha mindegyik autót használjuk? meglepődtem, amikor láttam mennyien ellene vannak -
#2725 ezek a diviziok hogy lesznek?remélem ugy, hogy egy előzetes időeredmény egyeztetés alapján rangsorolva lesznek az indulók, és a hasonló időket autózók indulnak egy divizióban. vagy pont ezt jelenti a divizio?:DDDD
remélem ez a mindig más kocsival való indulás még változni fog. -
#2724 Huttu kb. 700 körből egy olyan GTRank-et rakott össze, ami másnak 3600 (!) körből sem sikerült eddig, ráadásul csomó pálya van ahol kb. egy mp-vel tartja a wr-t -
#2723 Szerintem csak Norbi van Huttu szintjén, de ebbe ne menjünk bele, mert flame lesz :) -
#2722 mellesleg: a bajnokságban nem fogod megismerni Huttu tudástartalmát, mivel ő finn, hehe :) -
#2721 tessék??? Atesz, Hazso, stb. tud annyit, mint egy 2x GPL világbajnok?
remélem vmit félreértettem -
dl Voodoo #2720 81.182.9.34 Ninja servere lehet jönni ha akartok -
#2719 Holnap indítok, tesztelünk, de most eltűntem futamolni! Sorry! By, holnap jövök. Addig döntsétek el, hol legyen. Szerintem kezdjünk gyúrni Barcelonára. -
dl Voodoo #2718 1.5 nettel bőven indíthatsz egy 6 fős servert simán elmegy !!! CSak pls tedd be az ip-t ide ha indítasz mert akkor én is megyek ;) -
#2717 Éééééés végre 30 gigára növelték a korláthatárt. Ami cool végre, tekintve, hogy már 5-én 20 gigánál tartottam. De már leállok, hó végéig nincsne download, a szerverezés-játék miatt. -
#2716 Ma nascar futam van, de holnap tuti indítok tesztnek egyet. -
#2715 Amúgy én nem értem ezt a Greger Huttu őrületet. Elismerem, hogy tud a srác, de csak a háztájinál maradva, annyit tud Atesz, Hazso, Prezsi és Norbi is setup, és vezetéstechnika terén, mint ő. Toya is, csak ő soha nem ismerné be, ide is majd jön tiltakozni:) És végre megismerhetem a többi ismerős névnek is a tudástartalmát majd a bajnokságban. -
#2714 igen,csak már lássuk! -
#2713 nem rossz :D... -
#2712 ok, akkor csak próbáltam mindegyiket (típus)...:DDD
de akkor a dec. 20 verseny az most összevont vagy LFS-es? -
#2711 Megemelték a chellot 1536/512-re. Ilyen adatokkal érdemes szervert indítani? Mert akkor lassan feliratkozok a szerverindítók közé. -
budasp #2710 Nos, reagálva a kérdéseitekre:
A (GPL, LFS, HSW, Mozso-féle F1c) bajnokság szervezői közös megállapodásának eredménye, hogy úgy néz ki sikerült tető alá hozni egy nagy magyar GTR bajnokságot, sok kis egymástól független bajnokság helyett, ami azt gondolom sok szempontból nagyszerű dolog. A magyar szimesek jobban megismerhetik egymás ezáltal, és nem utolsó sorban az erők is összemérhetők. :)
Mint a #2664-ben idézett szövegben olvasható, a bajnokság oldala a héten fog elindulni. Addig jelentkezés és plus infók itt .
A létszámról:
"egy magyar bajnokság lesz akár több divízióval is"
Tehát divíziónkként értendő a 30+ létszám, így kellő számú divízió létrehozása biztosítja a helyet esetleges nagy jelentkezési arány mellett is.
Üdv.
Ui.:
"...kösz, én már ismerem mindegyiket :)..."
Greger Huttu talán már ismeri őket... :) -
#2709 ok -
sza.sa #2708 Tényleg! Asszem 3-an voltunk, akkor még jól ment.... majd utánnajárok, miket kell állítanom, hogy ha nem lesz szerver tudjak indítani... -
#2707 nem tom,de a múltkor már próbáltuk,emlékszel? -
sza.sa #2706 512/128 kábel vajon mennyit bírhat? Meg nekem az is a gond, hogy van egy routerem és nem tudom milyen portokat használ a game.... -
#2705 nyitnék én is,de nekem gyenge a netem! -
sza.sa #2704 Én meg még csak most telepíteném a végleges kormányomat... azt hittem online ki is tudom próbálni :(
-
#2703 azért kérdeztem!!! -
#2702 nem sajna -
sza.sa #2701 #2690 nem megy? -
#2700 hali,nincs szerver senkinél? -
#2699 Innen szedem! -
#2698 ezt honnan szeded le?
csak a release infot találom. -
#2697 Ha nem ugrál szana széjjel a letöltés akkor elvileg 11 fele lecsobban a gépemre a GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO verzió.
Ha 10-10:30 körül ér le akkor ki is tom probálni. -
#2696 nagyszerű hír!
Annyit javasolnék mindössze, hogy 36-nál ne legyen több induló, mert ez az a szám, amelyre még éppen el lehet osztani a pályákon (addonról beszélünk, gondolom fogtok használni azokat is, különben hamar végeznétek, bár ha nem szólj ) a boxok számát AIW szerkesztéssel. Most a Hungaroring 2003/2004-et próbálom átrakni csak még találnom kell valakit, aki tud AIW-t szerkeszteni