9559
  • dl Voodoo
    Ninja servere lehet jönni gyakni :) 81.182.11.24 20 óráig megy kb
  • JuanG
    az oldalamon beindítottam a GTR részleget, saját autó, peccs, angolosítás, manager...szal egy csomó dolog már fent van...:D
  • HPt
    pontosan, tehát ha adott szerveren befizeted a pénzt, akkor azon a szerveren ez teljes jogú felhasználáshoz juttat, és indulási jogot a teszt ill. éles futamokon a többi bajnokságban is

azért kell hozzájárulni, mert dedikált szervert bérlünk, és ez természetesen nem ingyen van (sok embernek nem 3, hanem inkább 30 ezer forintja van a dologban, ezt is vegyétek figyelembe)
  • Toya
    mns: [email protected]
  • dl Voodoo
    Toya van valamilyen elérhetőséged? msn ? icq? Lenne 1,2 kérdésem még csak nem akarom itt fárasztani a népet :)
  • Toya
    Remélem az árakban nem tévedtem, bár az illetékesek adták meg őket :P
  • dl Voodoo
    Köszönöm.
  • JuanG
    Idézet Toya leveléből

Ha nem vagy előfizető egyik szerveren sem, akkor mi a teendő?
    Befizethetsz a következő szerverek valamelyikére:
    GPL bajnokság szervere: itt a nap 24 órájában fut a GTR és bármikor csatlakozhatsz, ára:5000 Ft/év
    LFS bajnokság szervere: itt a nap 24 órájában a LFS fut és bármikor csatlakozhatsz, ára: 3000-5000Ft/év
    Mozsó-HSW szerver: itt a nap 24 órájában különböző bajnoki versenyek zajlanak amelyek közül bármelyikhez csatlakozhatsz (Nascar, F1C, hamarosan rFactor, GTR és igény szerint más bajnokságok is indulhatnak - pl. ETCC, stb...), ára: 3600 Ft/év (300 Ft havonta)
  • dl Voodoo
    Mivel vagyunk páran akik még nem versenyeztek ligában vagy bajnokságban egy kis infot dobhatnátok hogy is működik ez a fizetősdi , mennyi az annyi stb stb ...
  • Panther
    Hát nekem 3072/512-es netem van, én örülök, ha jönnek hozzám. :))) De ha a szerver 100Mbit-es és egy szerverteremben van, akkor azért (fenntartás) már fizetni kell, mert nem ingyen van.
  • oneal1
    nem:)
  • Dunpeal
    suprnova.org fenn van!!
  • DJ Bee18
    Nem tud valaki egy működő torrent linket? Mert amik arrafele vannak már nem igazán jók :)
  • JuanG
    nemám :)
  • Kaszi46
    #1628 kb itt
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Nem tudom meddig olvassak vissza :), mikor jelent meg pontosan a német verzió?
  • Kaszi46
    FIZETNI?

hmmm ez nem ugy megy mint fps gammáknál(örül a szervertulajdonos hogy mennek hozzá)?
  • oneal1
    akkor ok!
    kiv vagyok hányan leszünk majd 20. án!
    biztos kira lesz!
  • JuanG
    így van...
  • oneal1
    találkozóra jössz??
    mer még nem voltál egyszer sem:)
  • oneal1
    jah tényleg dceakkor ők csak hétfőnként jöhetnek nem??
    a verseny napján
  • budasp
    Csiki Peti azt mondta, hogy a szerver átjárhatóságban megegyeztek a találkozón, tehát az éles és a teszt versenyeken jöhet az is a mi szerverünkre, aki más szerverre fizetett.
    Én a legutolsó infók szerint ezt tudom. Majd rákérdezünk a biztonság kedvéért azért.
  • oneal1
    peti de nem a mi szerverünkön fog menni a dolog???
    mer akkor talán a Csiki Petinek kéne a pénzt utalni..
    vgay nem?
  • JuanG
    kösz, csak nem volt számomra egyértelmű, hogy a dec. 20-án kezdődő "teszt" bajnokság is már összevont lesz-e...vagyis ha befizetek a HSW-s szerverre, akkor 20-án indulhatok, ugye???
  • budasp
    "A (GPL, LFS, HSW, Mozso-féle F1c) bajnokság szervezői közös megállapodásának eredménye"

Összevont!

:)
  • JuanG
    még egyszer megkérdezném tisztelettel:
    akkor a dec. 20-i verseny az most összevont vagy csak LFS-es teszt bajnokság lesz?

azért kérdezem, mert ha összevont, akkor küldöm a zsét mozsonak :)))
  • JuanG
    én csináltam csapatot, és úgy veszem észre, hogy egy csapaton belül adott gumitípus van, és nem láttam lehetőséget váltani, csak a kinézetre vonatkozóan, pl. Lister-nél fekete v. sárga kerék...
  • HaZso
    Annyiért nekem is kellene :-P
  • james-hun
    csak info kellene mert meg nincs meg a jatek
    milyenek a kocsi erosorendek es mekkora kulombsegek vanak a kocsik kozott (teljesitmeny)
  • ibronk
    Saját csapat csinálása esetén azt nem lehet megadni valahol hogy milyen gumi legyen az autón?
    Mert 3 fajta gumi van ám a játékban: Dunlop, Pirelli, és Michelin, és különböznek a tulajdonságaik.
  • ibronk
    De akkó csak most az első tesztbajnokságban lesz ez a csere bere, az első komolyban előre szabadon választott, saját festésü kocsi?
  • ibronk
    Ezt a peches bajnokságot ám, a felénél még ugy volt bajnok lehetek :)
  • budasp
    Nem akartam flame-et, pont ezért nem magyar nevet írtam. De egyébként is "smile" alatt ment az egész.
    :)
  • petesilver
    Én nem azt mondom, hogy Huttu 2. Egyszerűen látni szeretném, hogy magyarok a példaképek, mert magyarok közt is van nagyon sok jóóó! Ennyi. Istenítsük a sajátjainkat.
  • sajoati
    ebben igazad van. amúgy ma majdnem vettem egy eredeti NR2k3-at $11-ért, csak kiderült, hogy ide nem szállítanak. mármint USA->Mo. :(
  • JuanG
    akarom mondani páran (köztük én is) csináltunk kocsit...:DDD
  • JuanG
    elvileg nincs akadálya az addon csapatoknak...én, meg még páran már csináltunk saját kocsit...
  • HPt
    tudom jól, jóban vagyok Norbival, erről az FFRL-ről is folyamatosan tudtam, sőt: én is majdnem indultam - az egyetlen akadály az volt, hogy nem volt eredeti Nascar 2003-am

én csak azt mondom, ne mondjuk mindenkire hogy Huttu 2 :)
  • sajoati
    az előbbi #2724-re ment :)
  • sajoati
    nézd meg ezt pl. (TransAm)
    http://ffrl.racesimcentral.com/