9559
-
dl Voodoo #2775 Ninja servere lehet jönni gyakni :) 81.182.11.24 20 óráig megy kb -
#2774 az oldalamon beindítottam a GTR részleget, saját autó, peccs, angolosítás, manager...szal egy csomó dolog már fent van...:D -
#2773 pontosan, tehát ha adott szerveren befizeted a pénzt, akkor azon a szerveren ez teljes jogú felhasználáshoz juttat, és indulási jogot a teszt ill. éles futamokon a többi bajnokságban is
azért kell hozzájárulni, mert dedikált szervert bérlünk, és ez természetesen nem ingyen van (sok embernek nem 3, hanem inkább 30 ezer forintja van a dologban, ezt is vegyétek figyelembe) -
Toya #2772 mns: [email protected]
dl Voodoo #2771 Toya van valamilyen elérhetőséged? msn ? icq? Lenne 1,2 kérdésem még csak nem akarom itt fárasztani a népet :) -
Toya #2770 Remélem az árakban nem tévedtem, bár az illetékesek adták meg őket :P -
dl Voodoo #2769 Köszönöm. -
#2768 Idézet Toya leveléből
Ha nem vagy előfizető egyik szerveren sem, akkor mi a teendő?
Befizethetsz a következő szerverek valamelyikére:
GPL bajnokság szervere: itt a nap 24 órájában fut a GTR és bármikor csatlakozhatsz, ára:5000 Ft/év
LFS bajnokság szervere: itt a nap 24 órájában a LFS fut és bármikor csatlakozhatsz, ára: 3000-5000Ft/év
Mozsó-HSW szerver: itt a nap 24 órájában különböző bajnoki versenyek zajlanak amelyek közül bármelyikhez csatlakozhatsz (Nascar, F1C, hamarosan rFactor, GTR és igény szerint más bajnokságok is indulhatnak - pl. ETCC, stb...), ára: 3600 Ft/év (300 Ft havonta) -
dl Voodoo #2767 Mivel vagyunk páran akik még nem versenyeztek ligában vagy bajnokságban egy kis infot dobhatnátok hogy is működik ez a fizetősdi , mennyi az annyi stb stb ... -
#2766 Hát nekem 3072/512-es netem van, én örülök, ha jönnek hozzám. :))) De ha a szerver 100Mbit-es és egy szerverteremben van, akkor azért (fenntartás) már fizetni kell, mert nem ingyen van. -
#2765 nem:) -
#2764 suprnova.org fenn van!! -
#2763 Nem tud valaki egy működő torrent linket? Mert amik arrafele vannak már nem igazán jók :) -
#2762 nemám :) -
#2761 #1628 kb itt -
#2760 Sziasztok! Nem tudom meddig olvassak vissza :), mikor jelent meg pontosan a német verzió? -
#2759 FIZETNI?
hmmm ez nem ugy megy mint fps gammáknál(örül a szervertulajdonos hogy mennek hozzá)? -
#2758 akkor ok!
kiv vagyok hányan leszünk majd 20. án!
biztos kira lesz! -
#2757 így van... -
#2756 találkozóra jössz??
mer még nem voltál egyszer sem:) -
#2755 jah tényleg dceakkor ők csak hétfőnként jöhetnek nem??
a verseny napján
-
budasp #2754 Csiki Peti azt mondta, hogy a szerver átjárhatóságban megegyeztek a találkozón, tehát az éles és a teszt versenyeken jöhet az is a mi szerverünkre, aki más szerverre fizetett.
Én a legutolsó infók szerint ezt tudom. Majd rákérdezünk a biztonság kedvéért azért. -
#2753 peti de nem a mi szerverünkön fog menni a dolog???
mer akkor talán a Csiki Petinek kéne a pénzt utalni..
vgay nem? -
#2752 kösz, csak nem volt számomra egyértelmű, hogy a dec. 20-án kezdődő "teszt" bajnokság is már összevont lesz-e...vagyis ha befizetek a HSW-s szerverre, akkor 20-án indulhatok, ugye??? -
budasp #2751 "A (GPL, LFS, HSW, Mozso-féle F1c) bajnokság szervezői közös megállapodásának eredménye"
Összevont!
:) -
#2750 még egyszer megkérdezném tisztelettel:
akkor a dec. 20-i verseny az most összevont vagy csak LFS-es teszt bajnokság lesz?
azért kérdezem, mert ha összevont, akkor küldöm a zsét mozsonak :))) -
#2749 én csináltam csapatot, és úgy veszem észre, hogy egy csapaton belül adott gumitípus van, és nem láttam lehetőséget váltani, csak a kinézetre vonatkozóan, pl. Lister-nél fekete v. sárga kerék... -
#2748 Annyiért nekem is kellene :-P -
#2747 csak info kellene mert meg nincs meg a jatek
milyenek a kocsi erosorendek es mekkora kulombsegek vanak a kocsik kozott (teljesitmeny) -
#2746 Saját csapat csinálása esetén azt nem lehet megadni valahol hogy milyen gumi legyen az autón?
Mert 3 fajta gumi van ám a játékban: Dunlop, Pirelli, és Michelin, és különböznek a tulajdonságaik. -
#2745 De akkó csak most az első tesztbajnokságban lesz ez a csere bere, az első komolyban előre szabadon választott, saját festésü kocsi? -
#2744 Ezt a peches bajnokságot ám, a felénél még ugy volt bajnok lehetek :) -
budasp #2743 Nem akartam flame-et, pont ezért nem magyar nevet írtam. De egyébként is "smile" alatt ment az egész.
:) -
#2742 Én nem azt mondom, hogy Huttu 2. Egyszerűen látni szeretném, hogy magyarok a példaképek, mert magyarok közt is van nagyon sok jóóó! Ennyi. Istenítsük a sajátjainkat. -
#2741 ebben igazad van. amúgy ma majdnem vettem egy eredeti NR2k3-at $11-ért, csak kiderült, hogy ide nem szállítanak. mármint USA->Mo. :( -
#2740 akarom mondani páran (köztük én is) csináltunk kocsit...:DDD -
#2739 elvileg nincs akadálya az addon csapatoknak...én, meg még páran már csináltunk saját kocsit... -
#2738 tudom jól, jóban vagyok Norbival, erről az FFRL-ről is folyamatosan tudtam, sőt: én is majdnem indultam - az egyetlen akadály az volt, hogy nem volt eredeti Nascar 2003-am
én csak azt mondom, ne mondjuk mindenkire hogy Huttu 2 :) -
#2737 az előbbi #2724-re ment :) -
#2736 nézd meg ezt pl. (TransAm)
http://ffrl.racesimcentral.com/