9559
  • JuanG
    nem :(
  • JuanG
    Atesz!

Most csináltam egy festést egy új kocsira, és nem jelenik meg a játékban, egyszínű a verda! Ugyanaz lehet a gond mint a te GULF kocsidnál! Akkor írtál valamit a mipmap értékekről...hol lehet azt megnézni, és hogyan lehet változtatni? Te hogy csináltad meg a GULF-ot???? HELP!
  • K.András
    Nem tudjátok mi a jelszoja ennek a fájlnak? G.T.R - Fia GT Racing Game [seeded by beejay.6x.to].rar
  • dan104
    indít valaki szervert??
  • JuanG
    ja, kb...
  • [HUN]Crassus
    oki
  • dan104
    nyema!!!!csináld nyugodtan!!
  • b-type
    mert kacsa, nem? :)
  • [HUN]Crassus
    Hali! ezt a játékot is trükkösen kell indítani??,mert a NOCD instuctions-ban még a registry-ben is átkell írni dolgokat és én nagyon nem merem:)Nincs valami egyszerűbb módja,hogy fussona progi?? peccs vagy krekk vagy valami vagy bármi:)
  • JuanG
    nekem a modena nem tetszik külsőleg annyira :)...
  • b-type
    persze, de hát kinek tetszik, kinek nem. :)
    amugy,
    nekem a Ferrari az a 3-s, az annál nagyobbak már valahogy bálnák. :DDDD
  • Alexease
    Pedig, szerintem a netKar-ban teljesen jo a Modena. Bar abban az "utcai" valtozat van, de nagyon jol vezetheto.
  • b-type
    aham, most tesztelem az N-GT-s autókat, és sajnálom a Bmw-t :(
    jó hangja van, izgalmas, de megint nem szeretik a játékban.
    nehezen értem, hogy a GT3 Rs Porsche a maga farmotor/farhajtással százszor kezelhetőbb mint a klasszikus építésű/hajtású Bmw.
    persze mindez még szinte az első tapasztalatok.
    viszont kellemes csalódás volt a 360-as Modena, amit eddig sehol nem szerettem (NetKar,Gtr2002,Scc..bármi) itt pedig egy jól vezethető, jó hangú verda. :)
    talán ma nekiesek festeni...
  • Kaszi46
    bsz!

btype na hogy tetszik a játék? volt már időd kiprószálni?
  • Mnemomic
    ÖÖ köszi :)
  • petesilver
    tényleg! Mondjuk mnemonic helyett? :
  • Mnemomic
  • petesilver

• Mnemomic
    Köszi!
  • b-type
    Rövid jellemzés a SimHQ-n.
  • b-type
    Boldog szülnap! :)
  • oneal1
    :DD
  • arty
    tudtok olyan remote desktop programot, ami megy a 80as porton? :)

akkor ilyenkor melobol el tudnék otthon inditani egy szervert ... sajnos a VNC-vel nincs szerencsém :(
  • JuanG
    Cowek tudott dedikált szervert indítani, de mostanában nem tud :(((...
  • HPt
    nem vagyok elvakult
  • tHoMaSmAn
    nem eredet, csak 1-2 elvakult fan szerezte be (némett verzió van csak ugyebár) a beírások alapján! :D
    és igen, a multiplayer->lan/direct IP->direct IP részbe kell beíri a címet
  • CeNTeR
    Egyébként ti sem az eredetivel játszotok? Meg a drirect ip résznél kell ugye beírni a címet?
  • dl Voodoo
    Ninja servere hátha jó :) 81.182.11.88
  • CeNTeR
    Nem lehetne egy olyat hogy ha valaki indít szervert akkor irja a címet, milyen pályán megy, meg hogy elöreláthatólag meddig üzemel a szerver. De úgy állandó jeleggel kellene.
    Valki nem akar úgy indítani szervert hogy ne csak 8 ig legyen, mert én kb addigra érek mindig haza, és még nem volt módom kipróbálni neten, mert sosem élt az ip cím.
    Egyébként ti sem az eredetivel játszotok? Meg a drirect ip résznél kell ugye beírni a címet?
  • tHoMaSmAn
    Szánja már meg a csóró 512-eseket akinek 1Mbites netj van azzal, hogy csinál szervert!!
  • dl Voodoo
    Szerintem nem bírja anetem 512 :S sorry
  • oneal1
    melyik pályán mentek?
  • dan104
    nem igazán műkszik
  • dl Voodoo
    81.183.135.64 megpróbálom én :D
  • dan104
    nem a te hibád,szegény NINJA gyalulhat!!!
  • Kaszi46
    nem akkor fagy ki a szerver amikor be akarok lépni saját autóval? mert betölti be is lép de ahogy tudnék bent bármit is csinálni kiirja hogy lost connection, és utána már lobbyban sem látom a szervert
  • dl Voodoo
    81.182.9.237 ez az új ip
  • dl Voodoo
    Majd beírom az új ip-t
  • dl Voodoo
    Nem a te hibádból mindjárt újra indul csak a norton 2005-je bezavart egy 6 perc és újra elindul.
  • Kaszi46
    előbb látta, beléptem(saját kocsi) lost connection. azóta nem látja a szervert. tegnap ue. volt. lehet a saját autó miatt? megy még a szerver?