9559
-
#2815 nem :( -
#2814 Atesz!
Most csináltam egy festést egy új kocsira, és nem jelenik meg a játékban, egyszínű a verda! Ugyanaz lehet a gond mint a te GULF kocsidnál! Akkor írtál valamit a mipmap értékekről...hol lehet azt megnézni, és hogyan lehet változtatni? Te hogy csináltad meg a GULF-ot???? HELP! -
K.András #2813 Nem tudjátok mi a jelszoja ennek a fájlnak? G.T.R - Fia GT Racing Game [seeded by beejay.6x.to].rar -
#2812 indít valaki szervert?? -
#2811 ja, kb... -
#2810 oki -
#2809 nyema!!!!csináld nyugodtan!! -
#2808 mert kacsa, nem? :) -
#2807 Hali! ezt a játékot is trükkösen kell indítani??,mert a NOCD instuctions-ban még a registry-ben is átkell írni dolgokat és én nagyon nem merem:)Nincs valami egyszerűbb módja,hogy fussona progi?? peccs vagy krekk vagy valami vagy bármi:) -
#2806 nekem a modena nem tetszik külsőleg annyira :)... -
#2805 persze, de hát kinek tetszik, kinek nem. :)
amugy,
nekem a Ferrari az a 3-s, az annál nagyobbak már valahogy bálnák. :DDDD
-
#2804 Pedig, szerintem a netKar-ban teljesen jo a Modena. Bar abban az "utcai" valtozat van, de nagyon jol vezetheto. -
#2803 aham, most tesztelem az N-GT-s autókat, és sajnálom a Bmw-t :(
jó hangja van, izgalmas, de megint nem szeretik a játékban.
nehezen értem, hogy a GT3 Rs Porsche a maga farmotor/farhajtással százszor kezelhetőbb mint a klasszikus építésű/hajtású Bmw.
persze mindez még szinte az első tapasztalatok.
viszont kellemes csalódás volt a 360-as Modena, amit eddig sehol nem szerettem (NetKar,Gtr2002,Scc..bármi) itt pedig egy jól vezethető, jó hangú verda. :)
talán ma nekiesek festeni... -
#2802 bsz!
btype na hogy tetszik a játék? volt már időd kiprószálni? -
#2801 ÖÖ köszi :) -
#2800 tényleg! Mondjuk mnemonic helyett? :
-
#2799 -
-
#2797 Köszi! -
#2796 Rövid jellemzés a SimHQ-n. -
#2795 Boldog szülnap! :) -
#2794 :DD -
#2793 tudtok olyan remote desktop programot, ami megy a 80as porton? :)
akkor ilyenkor melobol el tudnék otthon inditani egy szervert ... sajnos a VNC-vel nincs szerencsém :( -
#2792 Cowek tudott dedikált szervert indítani, de mostanában nem tud :(((... -
#2791 nem vagyok elvakult -
#2790 nem eredet, csak 1-2 elvakult fan szerezte be (némett verzió van csak ugyebár) a beírások alapján! :D
és igen, a multiplayer->lan/direct IP->direct IP részbe kell beíri a címet -
CeNTeR #2789 Egyébként ti sem az eredetivel játszotok? Meg a drirect ip résznél kell ugye beírni a címet? -
dl Voodoo #2788 Ninja servere hátha jó :) 81.182.11.88 -
CeNTeR #2787 Nem lehetne egy olyat hogy ha valaki indít szervert akkor irja a címet, milyen pályán megy, meg hogy elöreláthatólag meddig üzemel a szerver. De úgy állandó jeleggel kellene.
Valki nem akar úgy indítani szervert hogy ne csak 8 ig legyen, mert én kb addigra érek mindig haza, és még nem volt módom kipróbálni neten, mert sosem élt az ip cím.
Egyébként ti sem az eredetivel játszotok? Meg a drirect ip résznél kell ugye beírni a címet?
-
#2786 Szánja már meg a csóró 512-eseket akinek 1Mbites netj van azzal, hogy csinál szervert!! -
dl Voodoo #2785 Szerintem nem bírja anetem 512 :S sorry -
#2784 melyik pályán mentek? -
#2783 nem igazán műkszik -
dl Voodoo #2782 81.183.135.64 megpróbálom én :D -
#2781 nem a te hibád,szegény NINJA gyalulhat!!! -
#2780 nem akkor fagy ki a szerver amikor be akarok lépni saját autóval? mert betölti be is lép de ahogy tudnék bent bármit is csinálni kiirja hogy lost connection, és utána már lobbyban sem látom a szervert -
dl Voodoo #2779 81.182.9.237 ez az új ip -
dl Voodoo #2778 Majd beírom az új ip-t -
dl Voodoo #2777 Nem a te hibádból mindjárt újra indul csak a norton 2005-je bezavart egy 6 perc és újra elindul. -
#2776 előbb látta, beléptem(saját kocsi) lost connection. azóta nem látja a szervert. tegnap ue. volt. lehet a saját autó miatt? megy még a szerver?