9559
-
#2855 ok akkor eddig:
james (ha meglesz neki)
ninja
voodoo
pete -
sza.sa #2854 Hali! Este szerver vkinél?
A vasárnap még bizonytalan nálam....
sza.sa -
#2853 indulnék. msn [email protected] -
dl Voodoo #2852 Hali én is csatlakoznék a versenyzős brigádhoz !!! [email protected] delehet már meg is van neked ;) -
#2851 ok...majd itt lesz az IP...
Ja, ezt elfelejtettem: Brno-ban megyünk, gyakoroljatok! -
#2850 Máshonann nem lehet szedni mert nem indul? -
#2849 81.182.10.243 Egy kis Gyak! :) -
#2848 Sziasztok mekkora a game mert amit találtam az 1.23Gb. -
#2847 Én is jelentkeznék!! MSN - Mail : [email protected] elérsz! -
#2846 En mennek ha addig lejon a cucc -
#2845 Srácok!
ETCC-s barátaimmal vasárnap mennénk egy NGT funrace-t, Panther csinálná a szervert (3000/512), eddig vagyunk úgy 7-en, még jöhetne kb. 7 ember, talán elbír ennyit a kapcsolata, majd meglátjuk...
Vasárnap kb. 15-18 -ig tartana az edzés/qual/50%-os verseny...
Szabályok (legalábbis a lényeg):
- csak kuplung segítség
- 1 kötelező kiállás (box)
- Száraz idő
- no mechanikai hiba
aki biztos tud és szeretne jönni, jelezze itt! -
#2844 Megvan !!
Elnezest hogy osszeszemeteletem a forumot
-
#2843 a supernovan tovabbar se talalom se igy
G.T.R
gtr
fia gt
fia
GTR
-
#2842 kozben talaltam a http://torrent.youceff.com/index2.php ..eleg sokan toltik
csak nekem nem indul el a letoltes de lehet rosszul csinalok valamit
mert meg sosem toltotem le torrentet
-
#2841 mármint a suprnovan -
#2840 G.T.R néven keresd, az első G betűs torrent -
#2839 na en nem talalok a supernovan ....
Nincs valaki esetleg BCDC++ -on
-
#2838 na bekotottek az ADSL erre amr nem talalok GTR-t a supernova.org -on
valaki help -
#2837 Hello, a suprnova.org-ról szedek egy torrentet, csak az a problémám hogy nagyon lassú (2-3 kB), pedig letöltőoldalakról kb. 50 kB szokott lenni. Nem tudja valaki hogyan lehetne felgyorsítani, vagy valamit rosszul állítottam be? ( ABC nevű klienst használom) -
#2836 Nem -
#2835 Köszi de az nem fizetős? -
#2834 suprnova.org -
#2833 Letőltés Valahonnan lehetséges? -
#2832 Kéne egy gyakran feltett kérdések link, ami Huandzsí oldalára mutat. oldalra mutatós magyarázós. szerintem. -
#2831 szintén Juan oldalán van, de előtte fel kell rakni az 1.1-es patch-et. -
#2830 Sziasztok van már a játékbol angol verzió, vagy csak a német létezik?Vagy esetleg angolosítás a némethez? -
#2829 itt van Juan oldala, fent van a Gtr részlegben a saját autó készítése-beillesztése. -
#2828 Kocsikat lehet festeni meg matricázni valahogyan?? -
#2827 Köszönöm! MEGY:)) -
#2826 nézd meg a 11.oldal #1968 hsz-t hátha segít.
-
#2825 erre pls heeeelp -
#2824 nem kell, megtaláltam :)) -
#2823 öööööö...hát a dedikált szervernek külön indítója van a GTR program mappában... -
#2822 fasza...de nekem nem nvidia-s DDS plugin-em van...szal semmi ilyen ablak nincs...belinkelne nekem valaki egy ilyen plugin-t??? -
#2821 Dedikáltat, csak a játékkal együtt lehet indítani? Vagy van külön dedikált szerver? -
#2820 pls heeelp! ugyanugy szivok a gammaval mint a TOCA2 vel nem akar menni azIstenert sem:((Valaki felhomalyositana a tutival?? -
#2819 Hogy miiii? :) -
#2818 Hi!
Panther jól írta, a geditorban lehet megnézni. A Mipmap levelnek 7-nek kell lennie.
Egyszerűen exprotáld a festést nyisd meg a photoshopban majd úgy mentsd el, hogy a mentésnél feljönn egy nvidia logós ablak, na ott válaszd hogy "Use existing MIPS map" és válaszd ki a 8-as értéket így 7-es lesz a Mipmap level és elvileg onnantól jó lesz persze ugye vissza kell ezt importálni a gtr fájlba. -
#2817 GEditorban: Rákattintasz a fájl (a megnézendő .DDS fájl) nevére és jobb oldalt látod a kiírt értékeket(fájl nagysága, MIPMAP Levels, stb.) Na ott van. -
K.András #2816 Megvan hála,ha esetleg valaki leszedi és nem tudja akkor beejay.6x.to