9559
-
#8998 látszik 2.hszed :D -
#8997 Én meg nem töltöttem le,csak a krekket, ésaztakaromazonnalkérdezni, hogy kell hozzája a játék, mert így nem idul? Lécci segíccsetek deazonnal:)
(majd még gondolkodom, mit lehetne még:)) -
#8996 -
-
#8994 letöltöttem a játékot, de csak valami Lister meg Morgan autó van, és csak egy pálya, hogyan kell unlockolni a többi cuccot????? Este már szeretnék a Simchallenge-n körözgetni, állítólag ott sok a láma... -
#8993 Mi van emberek szétgurult a gyógyszer?!
Öcsém ez volt eddig az übermegalol off dömping....GYerünk,nyomjátok.Röhögni akarok:-)
-
#8992 jessza..
hááát...ezt az 53hsz.-t aranyba kell önteni :D -
Tüzoltó #8991 Srácok ez nekem jött? Köxi! -
#8990 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
-
#8989 Mi van itt ma... -
#8988 -
#8987 figyeljé ember...te normális vagy???ez a játék nemfog menni 1hamar...főleg ha láma vagy...OLVASS FISSZA KISKÖCSÖG...mi vagyunk a faszák???te vagy fasz bazdmeg...nagy nagy vagy ekkora lámaköcsögöt bazzeg...utáom az ilyeneket...pls olvass vissza mert idegesítő vagy vazze -
#8986 ezt nem gondolod komolyan? :) nem nfsu, sry -
Tüzoltó #8985 Sziaxtok! valami játékmentés kellene, kéne az öxes pálya-autó!! PLIIIZ!!! HSW-n néztem,de wagy hülye vok wagy vak... -
#8984 Úristen, hogy a picsába lehet valaki ekkora hülye fasz mint te.... -
#8983 lool ott van a fejlécbe!!
akkor most min csodálkozol?!
"A WAREZ GTR-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük!" -
#8982 Már ne is haragudj, de csak klikkelgetni kellett egy-kettőt még, talán LINK-ekre, és simán meg is találod!!
Ennél számbadumálósan talán még nem segítettek senkinek, sztem! De hát nem vagyunk egyformák...szerencsére :-) -
#8981 na kösz mindenkinek segítséget.faszák vagytok -
#8980 sose hittem volna hogy már annyi vagy o_O -
#8978 na jó, utoljára mondom: a warez gtr-el kapcsolatos kérdéseket ne itt, hanem a másik topicban tedd fel
hány éves vagy? -
#8976 reménytelen -
#8973 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978
LINK! -
#8971 alex még a megfelelő topicot is megmutatta te szerencsétlen -
#8969 lécci hagyjá má minket :) kthxbye -
#8967 normális vagy? -
#8965 gyorsan szívd vissza mert még hajlamos leszek hülyének nézni :D -
#8964 Ja, es a hasonlo temaju kozremukodesed a topicban valoszinuleg torolve lesznek - ahogy a fejlecben is olvashattad volna:P - igy ne irogass, ne koptasd feleslegesen a bill.-t. -
#8962 Basszus!:))
Szerinted az EREDETI es az EREDETIROL VAN ATMASOLVA az ugyanaz?!?!?:) Nem lehetsz ennyire gyoker:))
Ez a TE topic-od, itt folytasd a tovabbi tanulmanyaidat: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978]GTR topic, az "eredetirol van atmasolva" tipusu felhasznaloknak.[/URL] -
#8961 de nem jó,ja és ez eredetiről van átmásolva!tudx olyan linket adni ahonnan le is tom tölteni? -
#8960 Ha megvetted boltban az eredetit - vagyis penzert a dobozos verziot:) - akkor NEM kell crackelni (minek?!?!). Az 1. CD-t kell betenni. -
#8959 1általán kell crackelni?ja és elvileg melyik cd-jével megy?? -
#8958 igen eredeti a játék -
#8957 eredetibe megvetted? :? -
#8956 de + van minda két 2 cd-je,bármelyiket beteszem nem megy.NA???? -
#8955 ez az angolosság odabasz :P -
#8954 DE TUDJUK a hiba okat!
A hiba leirasa: "Insert the GTR-FIA GT Racing Game disk into the disk drive and press Retry." - "Helyezd be a GTR-FIA GT Racing jatek CD-det a meghajtoba es nyomj Retry-t."
A hiba megoldasa: "Go into the youre favorite PC Game Shop, buy it, and go home and making the prev order" - Menj el a kedvenc jatek boltodba, ved meg a jatekot, menj haza, es jarj el az elozoek szerint"
-
#8953 de most mi van?nem tudtok segíteni?azért mert nem értek hozzá?tényleg faszák vagytok.kösz a segítséget -
#8952 lol hagyjá -
#8950 jó a topic, ne hagyjátok abba ;) -
#8948 bocs alex, ahogy látom mégse vicc volt :D