9559
  • bodesz
    látszik 2.hszed :D
  • Papailaca
    Én meg nem töltöttem le,csak a krekket, ésaztakaromazonnalkérdezni, hogy kell hozzája a játék, mert így nem idul? Lécci segíccsetek deazonnal:)
    (majd még gondolkodom, mit lehetne még:))
  • JuanG
  • Daffy

• JuanG
    letöltöttem a játékot, de csak valami Lister meg Morgan autó van, és csak egy pálya, hogyan kell unlockolni a többi cuccot????? Este már szeretnék a Simchallenge-n körözgetni, állítólag ott sok a láma...
  • Daffy
    Mi van emberek szétgurult a gyógyszer?!
    Öcsém ez volt eddig az übermegalol off dömping....GYerünk,nyomjátok.Röhögni akarok:-)
  • b-type
    jessza..
    hááát...ezt az 53hsz.-t aranyba kell önteni :D
  • Tüzoltó
    Srácok ez nekem jött? Köxi!
  • k8bal
    looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
  • Alexease
    Mi van itt ma...
  • Alexease
  • bodesz
    figyeljé ember...te normális vagy???ez a játék nemfog menni 1hamar...főleg ha láma vagy...OLVASS FISSZA KISKÖCSÖG...mi vagyunk a faszák???te vagy fasz bazdmeg...nagy nagy vagy ekkora lámaköcsögöt bazzeg...utáom az ilyeneket...pls olvass vissza mert idegesítő vagy vazze
  • HPt
    ezt nem gondolod komolyan? :) nem nfsu, sry
  • Tüzoltó
    Sziaxtok! valami játékmentés kellene, kéne az öxes pálya-autó!! PLIIIZ!!! HSW-n néztem,de wagy hülye vok wagy vak...
  • Sly79
    Úristen, hogy a picsába lehet valaki ekkora hülye fasz mint te....
  • k8bal
    lool ott van a fejlécbe!!
    akkor most min csodálkozol?!

"A WAREZ GTR-el kapcsolatos kérdéseket és válaszokat automatikusan töröljük!"
  • Zizics Jani
    Már ne is haragudj, de csak klikkelgetni kellett egy-kettőt még, talán LINK-ekre, és simán meg is találod!!
    Ennél számbadumálósan talán még nem segítettek senkinek, sztem! De hát nem vagyunk egyformák...szerencsére :-)
  • jakewyler
    na kösz mindenkinek segítséget.faszák vagytok
  • HPt
    sose hittem volna hogy már annyi vagy o_O
  • HPt
    na jó, utoljára mondom: a warez gtr-el kapcsolatos kérdéseket ne itt, hanem a másik topicban tedd fel

hány éves vagy?
  • HPt
    reménytelen
  • HPt
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978

LINK!
  • HPt
    alex még a megfelelő topicot is megmutatta te szerencsétlen
  • HPt
    lécci hagyjá má minket :) kthxbye
  • HPt
    normális vagy?
  • HPt
    gyorsan szívd vissza mert még hajlamos leszek hülyének nézni :D
  • Alexease
    Ja, es a hasonlo temaju kozremukodesed a topicban valoszinuleg torolve lesznek - ahogy a fejlecben is olvashattad volna:P - igy ne irogass, ne koptasd feleslegesen a bill.-t.
  • Alexease
    Basszus!:))
    Szerinted az EREDETI es az EREDETIROL VAN ATMASOLVA az ugyanaz?!?!?:) Nem lehetsz ennyire gyoker:))

Ez a TE topic-od, itt folytasd a tovabbi tanulmanyaidat: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111421978]GTR topic, az "eredetirol van atmasolva" tipusu felhasznaloknak.[/URL]
  • jakewyler
    de nem jó,ja és ez eredetiről van átmásolva!tudx olyan linket adni ahonnan le is tom tölteni?
  • Alexease
    Ha megvetted boltban az eredetit - vagyis penzert a dobozos verziot:) - akkor NEM kell crackelni (minek?!?!). Az 1. CD-t kell betenni.
  • jakewyler
    1általán kell crackelni?ja és elvileg melyik cd-jével megy??
  • jakewyler
    igen eredeti a játék
  • HPt
    eredetibe megvetted? :?
  • jakewyler
    de + van minda két 2 cd-je,bármelyiket beteszem nem megy.NA????
  • HPt
    ez az angolosság odabasz :P
  • Alexease
    DE TUDJUK a hiba okat!

A hiba leirasa: "Insert the GTR-FIA GT Racing Game disk into the disk drive and press Retry." - "Helyezd be a GTR-FIA GT Racing jatek CD-det a meghajtoba es nyomj Retry-t."

A hiba megoldasa: "Go into the youre favorite PC Game Shop, buy it, and go home and making the prev order" - Menj el a kedvenc jatek boltodba, ved meg a jatekot, menj haza, es jarj el az elozoek szerint"

• jakewyler
    de most mi van?nem tudtok segíteni?azért mert nem értek hozzá?tényleg faszák vagytok.kösz a segítséget
  • HPt
    lol hagyjá
  • HPt
    jó a topic, ne hagyjátok abba ;)
  • HPt
    bocs alex, ahogy látom mégse vicc volt :D