9559
-
#3095 elment -
#3094 nem!
en vagyok gyors :) -
#3093 koszi,majd szorakozok meg vele,de ugy erzem mar mindent megcsinaltam es kiprobaltam -
#3092 lassú voltam -
#3091 adj valami elérhetőséget -
#3090 [email protected] -
#3089 kuld leci,megnezem -
#3088 nálam is a 2cd-s iso van. Nálam ment kb 2 perc után. 1 registryturka. 2. ujraindít biosból letilt secondary ide chanel 3. a kamu imdb fájlt mountoltam Dtoolsal, és indult. Nekem a második cd csak az extrák, 1es cd a játék installja, bár asszem kérte installkor is a kettest, de ez most nem is lényeg. Na nekem így működött. -
#3087 egy torrentet tudok küldeni ami jó ha érdekel -
#3086 mondom mindent megcsinaltam,koszi
az erdekelt van-e masik verzio is mert kiprobaltam volna azzal is... -
#3085 csak 2cd-s van!a kábeleket lehuzkodtad vagy letiltottad a dolgokat?? -
#3084 mindent megcsinaltam,mondom ahogy kell tobbszor is atnezve,hogy jo-e
de van masik verzio is vagy csak ez a 2cd-s iso? -
#3083 Ha nem vagyok indiszkrét mennyiért vetted?? -
#3082 #2917-ben volt
onnan szedtem -
#3081 a registri-ben mahináltál?Egyébként a 14.oldalon mindent megtalálsz!!!!!!!olvass vissza! -
#3080 valami torrentrol, itt volt belinkeleve nemreg -
#3079 ÁÁÁÁÁÁHHHHH megvettem egy sráctól egy MOMO kormányt és nálafelejtettem az adaptert:((( van is kormányom meg nincs is:((( ÁÁÁÁÁÁÁ -
#3078 honnan szedted le? -
#3077 Leszedtem a 2 cd isot,megcsinaltam mindent a leiras szerint ,de a disk ellenorzesnel az elejen errort kapok.
Van ebbol mas verzio is vagy ez a 2cd-s iso mukodik egyaltalan valakinel?
-
#3076 nekem sem! -
#3075 nekem nem jön be a GTR Masters oldala!? -
#3074 ez viszont teljesen igaz!! -
#3073 elküldtem mailban! -
#3072 csak megjegyzem, hogy teljesen angollá varázsolható a játék -
Lacika 79 #3071 Akoor lécci, írd le, hogy mi is örülhessünk a gémnek. Mert én németül meg nem veszem, majd ha kijön az inglis verzsön. -
#3070 én tudok működő torrentet adni,ami ha lejön még működik is!!(én is onnan szedtem le!) -
dl Voodoo #3069 Na még 1 szer utoljára beírom itt valaki kérdezte honnan szedheti le torrentenkívül. Tehát tudok egy ilyen Warez féleséget (sajna fizetős) ahol fent van a GTR.Ha valakit esetleg így is érdekel annak szivesen elmondom a részleteket.msn címem : [email protected] -
#3068 na mind1 format c: azt meglássuk mi lesz:DDD -
#3067 persze -
#3066 Nem tom mi lehet a gond, de bármely sima irc klienssel be lehet lépni:
Szerver: irc.shadowworld.net , 6667 monnyuk
Szoba: #hgplm , key: budapest -
#3065 lehúztad a cd\dvd olvasót? -
#3064 hi EGY kis help kellene.
Lejött a gém felraktam turkáltam valami geciséget redeitbe
beraktam mini imagét
cdky stb
és amikor elkezdi ellenőrizni a lemezt vagy kiirja hogy hiba nemjó vagy a gép ujraindul mért van ez
iurjátok le pontosan mit kell csinálni!!!! -
#3063 tűzfal nuku, csak spysweeper és kasper van fent. ezek elvileg nem foghatják -
#3062 fun:) -
budasp #3061 Nekem rendesen belép. Esetleg nem fogja meg nálad tűzfal? -
#3060 hgtrm chatbe szeretnék belépni, de ezzel a hibával nem enged: [10:47] Nem lehet kapcsolódni : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission IRC.ShadowWorld.NET resolve)
frissen telepitett java van gépemen, se firefox al se explorerrel nem enged -
#3059 valaki meg tudná mondani, hogy mi az a legcsóróbb gép, amin még viszonylag normálisan elszaladgál a program?
(pl. NR2003-hoz képest a gépigénye...)
csak mert rájöttem, hogy hiába torrentem oda a gépemre a gémet, ha úgyse futna, neveznem tán vétek. -
#3058 Nekem úgyszint -
#3057 Nekem már napok óta nem. -
#3056 Srácok! valaki tudna nekem csinálni egy fekete Murcielagót egy nagy ezüstszinű 77-es rajtszámmal???valami ilyesmit:http://rpmcollectables.com/12%2004%20mobil%201.jpg
Sajnos én rohadtul nemértek hozzá és nagyon jó lenne ha bírtokolhatnák egy ilyen járgányt.A felajánlásokat ide várom!:)természetesen csak akkor kérem ha nagyon van valakine erre ideje:)