9559
  • petesilver
    Az a baj, hogy anno három hónapom ráment, mire átolvastam rengeteg setupguidot, meg versenyautó építő mérnökök leírását a neten, és írtam belőle összefoglaló fordításként valami 60 oldalnyi magyar setupguidot, de azt Nascarhoz. Az nagyjából használható is, de itt teljesen más a dolog, el kéne újra olvasnom, mert a felét elfelejtettem, de nem találom. És utána kéne lefordítani azt, ami a GTR Mastersen van, és akkor végre képbe lennék setupilag. De ez mind idő. Mondjuk most a futómű-felfüggesztés nem is ide kell.
  • CeNTeR
    Ha találsz valami oldalt ahol futóművek szerkezeti felépítéseivel foglalkoznak, meg ilynek akkor szóljár már, mert én majd akarok csinálni valami autós-rallys játékot és a fizikáját behatóan meg akarom ismerni. Vagy ha találsz vagy van valami ilyen könyved, akkor szóljár már légyszives. Már olvastam egy könyvet ilyesmi témáról (Rally autózás, de az csak az autó fizikályával foglalkozott de csak felszinesen) Szóval ha van valami iromány felfüggesztéssel, autó fizikával kapcsolatban akkor szóljál már lécci! Vagy akrki.
  • CeNTeR
    Kivételek erősítik a szabványt. Akkor úgy mondom hogy akinek nem eredeti a windóza annak szinte! mindenkinek magyar.
  • b-type
    anno Colin Edwards (akit nagyon csípek) is mondta, hogy nem jönne a MotoGp-be, mert pénzvezérelte steril az SBK-hoz képest...(és igaza is volt)
    mégis már ott van.
    vagy Rossi, hogy nem fog elfogadni dohánycéget szponzorként (semmilyen, nemhogy főszponzorként)
    és hát.....ez nem ilyen egyszerű sajnos.
  • b-type
    nem olvastam, de hát ki tudja mi az öszinte vélemény, és mi a 'muszájmarketing' :)
    Schum-nak pl. sztem még nem is hallottam igazán saját véleményét. :)
    bár term. ez meg értem, de régebben emberközelibb voltak az élmenők.
  • JuanG
    én annak örülnék, ha a közeljövőben Schumacher és Rossi is átmenne a WRC-be :DDD...
  • JuanG
    nemtom olvastad-e a szöveget amit belinkeltél?

Azt mondja Rossi (nagyjából):

" A rally mindig is az egyik álmom(?) volt, jobban mint az F1, habár az is hihetetlen...az F1-nek igazi profi atmoszférája van, habár nekem kicsit steril és távoli...a rallyban láthatod a szerelőket dolgozni a szakaszok közt, és ez sztem nagyon izgalmas élőben...
  • b-type
    nem tudom, tudok?
    :DDD
  • bazze
    Tudna nekem valaki segíteni fontos!!
  • b-type
    sztem a rally nem neki való...de persze ez csak én gondolom így.
    mint technikai motorsport versenyző term. Rossi tudja, hogy a rally talán a plafon akár tudásban, összeszedetségben, bátorságban.
    De sztem ő pályaversenyző...és aszfalton. Ez nem kisebb dolog, főleg ezen a szinten.
    döbbenet ahogy az íveket tudja használni....szó szerint, mert nem csak fut rajta, hanem úgy szűkít, tágít rajta, ahogy csak akar, és mindíg gyors(!).
    Ez még nem lenne nagy dolog, mert többen is vannak így, de mégis.
    14 éve nézek Motograndprix futamokat, de kiszámíthatatlan.
    Ott előz ahol nem kellene tudnia, ott gyorsabb ahol nem lehetne, és nem fogy el a gumija, pedig el kellene. :)))
    Sztem biztos hogy megy az F1-be(2006-2007-ban), ekkora ziccert nem hagynak ki az irányító pénzemberek, neki meg kihívás....bár ott is változhatnak a dolgok.
    Tod hogy Biaggi a kedvencem, de ezzel a sráccal nem lehet mit csinálni :)
  • JuanG
    ezt a bájvigyort

• petesilver
    Gondoltam megkérdezem. Valaki tud esetleg olyan magyar, vagy angol oldalt ami részletesen, szerkezetileg foglalkozik futóművekkel, hajtással? Ma szétnéztem a könyvesboltban, de siralmas ilyen téren a kínálat. Lehet versenyfutómű is, vagy bármilyen. Sajna mindent elfelejtettem, amit meg kellett volna tanulnom:(
  • b-type
    off:
    Kaszi!:
    Rossi Rally cikk
    on:
  • petesilver
    Most töltöttem le hollywoodi studi effekteket a dc-ről, autóhangok. Baromijó! Legjobban az ablaktörlő hangja tetszik, meg a nem induló autó önindítósanyargatása. Le merném fogadni, hogy tetszene! :)
  • Alexease
    Azert a magyar windows-ban ne legyel annyira biztos;) Nekem eleg sokat kellene ahoz fizetni, hogy magyar windows-t tegyek fel:)))
  • CeNTeR
    De jó a windóz stájlod. Honnan szedted le? El tudnád küldeni e-mailben? [email protected] megköszönném :)
  • CeNTeR
    Megnyitod a registry-t. A bal oldalon lévő könyvtárrendszerben megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM részt és leszenk olyan könyvtárak hogy 0000 , 0001 , 0002 , 0003 bla...bla...bla... Ott mindegyikre rákattintasz és jobb oldalt írja hogy milyen beállítások vannak benne. Ott keresni kell a " PnP BIOS extension " beállítást. Amelyik könyvtárban van ilyen ott rákattintasz erre, felül a menüsornál van ilyen menü hogy szerkesztés -> engedélyek...
    Ott az olvasás sorba, a megtagadás oszlopba a kis négyzetbe tegyél egy pipát. És ha ezek be vannak pipálva, le van húzva a CD/DVD és be van rakva a kamu GTR cd akkor kérni fogja a játék védelme (F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N) ezt a kódot. És már megy is a gém.

Csak szerintem azon van a bibi hogy mindenkinek úgy van leírva hogy jobbklikk és permisson. Közbe meg nekem nincs is ilyen menü ott, meg különben is mindenkinek szinte magyar van.
  • dl Voodoo
    Na de mégis srácok felvezető kör akkor nem 150 el jövök én éppen hogy elrántottam valamelyik okostojás elöl a kormányt néztem a visszapillantóba és látom hogy jön mint állat elrántottam és valakibe elöttem beleszállt de nem gyengén grat.Sajnos 3 szor sikerült hibáznom :S ezzel legalább 1.30 percet buktam :S 6.helyezéssel elégedett vagyok azt kell hogy mondjam :) jó tapasztalat szerzés volt a ferrárim nem fogyasztotta az üzemanyagot hanem termelte :))) meg is szívtam az első kerékcsere elött a gumi hamarabb fogyott el mint a benyám. :) meg is pörögtem.Thx a játéklehetőséget remélem lesz még ilyen és sokan jobban odafigyelnek.
  • dan104
    rámész arra a számra amiben megtalálod ezt:PnP BIOS extension,(0000 vagy0001 stb......)jobb klikk és utána letiltod a két rublikát
  • Kaszi46
    közbe megleltem
  • Kaszi46
    hmmm na mind1
  • Kaszi46
    jegyzettömben igy nezett ki
    Speciális engedályek |x| | | |
    hát ha azt nem érted, nem lehet segíteni, mert pontosan azt kell csinálni, ami ott le van írva. Talán registry turka helyett amíg be van kapcsolva a dvd-cd romod, az XP eszközkezelőjében tiltsd le. ezután biosból letiltod a dvd rom ide csatornáját. És utána megnézed, hogy jó-e. Ha nem akkor muszály lesz registryben állítanod, nincs mese.
  • Kaszi46
    1:győződj meg róla, hogy a legújabb alcohol vagy daemon-od van.
    2:installáld fel a gtr-t
    3:kapcsold ki a gépedet és húzzad le a dvd, cd olvasót\irót.
    4:Regedit.exe elindit(startmenü, futtatás, regedit)! Elmész az alant láthato részre:

"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"

Itt lesz
    0000
    0001
    0002
    0003
    0004

klikkelj rá mindegyikre és amelyiknél megtalálod a lent említett PnP BIOS extension sort,
    nyomj egy jobbklikket és állitsad be igy:
    Speciális engedályek |x| | | |

5:Mountold be a mini image .mds file-t
    6: inditsad le a játékot, majd használd ezt a cd kulcsot:F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
  • ppeti66
    PLS!!!
    MAGYARÁZZA EL NEKEM VKI hogy mit kell csinálni a registryben, mert elolvasat azt ami a 14.ik oldalon van de fullra nem értem, addig megvan hogy PnP BIOS extension de hogy utána mire jobbklikk, meg hogy permission és hogy pipát (?) a read (?) négyzetébe?!?!
    NEM ÉRTEM!!! 2 nap volt mire lejött, akinem elindult és meg tudta csinálni a regisrtyt az szánjon rám 2 percet és írja már le, mert nem voltam lusta visszaolvasni csak fullra nem értem.
    THX!!!
  • dan104
    én meg azt hiszem,hogy a nevében is bennt van:FELVEZETŐKÖR!!!!
  • sanzik
    hat igen....
    valoszinu eleg sok idobe tellik majd,hogy osszeszokjon mindenki es megtanuljon normalisan rajtolni
    nascarosoknak egy nagy elonyuk van viszont : ebben a repulo rajtban hatalmas a rutinunk
  • dan104
    kb. 14-15.oldal
  • Istencsászár
    na.
    VALAKI FULL ÉRTHETŐEN MINDENT LÉPST IRJON LE LEGYEN SZIVES MER magyar xp sp1,sp2 egyiken se ment 98 ottse megy
    PLS irja le valaki mit kell pontosan csinálni
  • dan104
    Csak annyit szeretnék mondani,hogy a verseny előtt a felvezetőkör nem azért van,hogy ezerrel menjünk , mint az ÁLLAT!Hála valamelyik nagytalpú embernek,rommátörte a kocsim hátulját és sajna nem tudtam a felvezetőkört sem befejezni!KÖSZÖNÖM NEKI!!!
    EZT MÉG GYAKOROLNI KELL EMBEREK!!!!
  • petesilver
    Nos ez egyenlőre egy kalap .... lagzik összevissza, fagy, engem a boxból akart indítani, gondoltam kimegyek a pályára, de DQ-t kaptam, majd gondoltam megnézem a versenyt, erre ledobott a szerver. Erre nem sok jót lehet így mondani elsőre. :(
  • Lacika 79
    Köszönöm szépen! :)
  • Lacika 79
    Tudom, leszetem hozzá mindent, de a polcomon akkor is jobban mutatna az angol nyelvű verzió, mint a német. :)
  • Caponee
    Torrent.Elég jol jön 110kb/secPersze csak ha valakinek még nem lenne meg.
  • ppeti66
    Vki akinek elindult lenne oly szíves és leírná mit is kell vele csinálni (registry-ben, stb...)
    köszi!!!
  • ppeti66
    nah hali!
    ismét itt vagyok hogy fárasszalak titeket :)
    nah, vki homályosítson fel!
    van nekem mini-imagem, muszáj kihúznom a cd/dvd-ket hogy elinduljon???
    köszi
  • sajoati
    ééén is kérném a torrentet sajoati_kukac_freemail_pont_hu -ra ! :)
  • sanzik
    na csak osszejott !
    a gond a mountolo progival volt ,lecsereltem egy masik deamon toolsra es mar ment is
    ennyi
  • dan104
    nincs mit
  • sanzik
    koszi