9559
  • HPt
    nem lehet, csak kuplungot, mivel nincs mindenkinek harmadik pedálja

a bajnokságban követjük a GET REAL elvet, amennyire csak lehet
  • [HUN]Crassus
    Kérdésem lenne: van állandó szerver amin lehet egymás ellen "gyakni" vagy mindíg csinál valaki 1-et és belinkeli ide az IP-t?
  • budasp
    A HGTRM főoldalán ez szerepel:

"Segítségek nem használhatóak (egyedül az auto-clutch)"
  • Kaszi46
    azt sem lehet
  • sza.sa
    Hali!

A HGTRM-es teszversenyeken ugye csak a kuplung segítséget lehet használni...+belső nézet. a kérdés hogy blokkolásgátló van-e a GT autókon, vagy azt se lehet majd használni?
  • sajoati
    nyilván azt hitetlenkedem, hogy volt vmi verseny ide bepostolva, es ott a legjobb idők 1.40.1-2 körüliek voltak.
    persze ha ngt-vel, akkor így járás van részemről, de hírös Huttu hotlapja harmincnyolc határán helyezkedett, hát hitetlenkedésem helyénvaló-e?
  • Toya
    Bár azért érdemes megnézni a rankot és a 2004-es pole poziciós időket.
    Jókat mosolyogtunk Norbival amikor nézegettük az időket :)
  • Panther
    Na itt egy link, 29 részes, .pdf formátumú letöltéssel, egyik részét lefordítota az egyik barátom, a nap folyamán majd feletszem az oldalamra hátha segít neked.

A versenyzés fizikája
  • Panther
    Van egy ilyen oldal, azt hiszem a GTR 2002-höz készült magyarázat, de általánosan foglalkozik az autókkal, a mai napon kikeresem neked.
  • K.András
    Ezzel az idövel pont semmit nem érnék egy gtrankon,nem értem mit hitetlenkedsz.
  • K.András
    Saleen
  • sajoati
    iigen, ez az "igaz, még csak pár napja nyomom ... 1.40.1" egész jó, aláírás: Heikki ;)

btw nekem ez a nagyon rángatós kép nem jön be annyira, de ezt már írtam
  • Kaszi46
    alap setuppal 1.40??? :O mellik járgány?
  • Kaszi46
    Isle of Man? mmmm bárcsak megcsinálnák erre is azt a pályát teljes hosszában.

gtr managerben kijött a GTRMAN_Improved_graphics_for_Nordschleife_conversion_by_Locutus.zip. egész széppé, varázsolja a pályát. mondhatni nem lehet észrevenni hogy user által készített. ja és van atis és nvidi-s verzioja is a pályának!

sajoati, micsoda véletlen, én tegnap, azaz ma gtr replayre, vagyis a közben aludtam el:D mondom megnézem kikötve tv-re spa ngts köreimet, de bealudtam.(ruhástol):DDD
  • K.András
    Nekem is nagyon tetszik a játék,igaz még csak pár napja nyomom de nagyon megfogott,az alap beállitások sem rosszak gyakorlatilag a valos idöket meg lehet futni vele(2003 barca Q 1:40.975) én meg 1:40.1xx-et mentem vele,ami nem tünik soknak ha felmegyek és megnézem a GTRankot :D ,bár gondolom azokat saját setupokkal nyomták...
  • sony
    tegnap kipróbáltam!grat a készítőknek,remek munkát végeztekez a játék meg az RBR verik az összes autós gémet
  • sajoati
    én is kinyomtattam :) emellett szeretném megjegyezni, hogy megvan a GTR, de nem vágtam hanyatt magam tőle. valószínű a gépem se elég neki (1550-en szaladó cerka, 512SDRAM, 8500-as radejon), mert elég frémkihagyósan rohangál az autó.
    ráadásul be éjszakára tudtam végre rendesen üzemelni a nsr2k3-hoz az Isle Of Mann-t, elalváshoz néztem rajta egy kis ferrari 330-as AI körözést, és nagyon meggyőző volt :)
  • b-type
    hát én kinyomtattam. :)
    és bár figyelembe kell venni, hogy nascar-hoz készült, tehát nemcsak hogy jobb, vagy bal oldali kerékpárként, hanem soxor jobb első kerékről vezeti a magyrázatot, onnan súlyoz vissza....stb.
    Szerintem nagy munka van benne, és (nekem)alap.
    én vagy 3×-4× fürödtem vele(1fürdés kb. 1óra) :DDDDD
    maximális elismerésem. :)
  • Kaszi46
    ok. ahogy gondolod.

amugy gamestaron kihirezték a karácsonyi addont. hivatalos bejelentésnek van feltüntetve.
  • petesilver
    Szívesen elküldöm neked, de fölösleges belinkelni, szerintem rajtad kívül senkit nem érdekel. Régen se érdekelte az embereket.
  • Kaszi46
    ha gondolod elküldheted mailomra én meg feltolom axeleros tarhelyemre aztán belinkelem ide.
  • petesilver
    igen ez volt az! :) azóta megtaláltam , és átkonvertáltam pdf-be is, csak nem tudom hova felrakni.
  • Kaszi46
    nem EZT kersed? azthiszem ez volt azona korábbi linken amihez azt irták a te munkád. én nemtom megnézni mert nincs fent a word , felteleptenio emg nemtom mert a cd le van húzva
  • petesilver
    Fésűt küldtem külfénypost! Ez ne legyen akadáj! :)
  • petesilver
    Én sajna nem tudok, de Alex tuti tele van ilyen linkekkel, csak kérdés mikor jár erre.
  • CeNTeR
    pete! Ha tudsz vagy valki tud olyan angol nyelvű oldalt, vagy magyar nyelvű, ahol az autó fizikályával foglalkoznak (ábrákkal, esetleg képletekkel, erővektorokkal, ilyenek) az írja már be ide a linket.
  • HPt
    'Vasárnap, December 19.-én 12.00-tól lesz az aktuális HGPLM / HGTRM találkozó a Gold Crown Szabadidő Központ Pizzériájában (XI. ker. Budafoki út 111 /113). Mindenkit szeretettel várunk azok közül is akik beneveztek a GTR bajnokságba, vagy csak részt vettek a teszt-futamon!'

további részletek a GTR fórumon
  • Kaszi46
  • Panther
    A könyv készen van, de még nem fésültem össze (az angol és német verzióból dolgoztam), nagyon sok dolgom volt eddig. De most nekiülök és elkészítem.
  • ibronk
    Nemtom ki hogy van vele, de engem a join lag izgat a legkevésbé, egy ligafutamon ugyis bemegyünk oszt bent vagyunk, és általában egy két ember van aki ki-be lép, annyit meg simán elviselek. A többi bugot javitsák ki.
  • Kaszi46
    na ez már jobban hangzik

engi handbook hogy áll?
  • Dunpeal
    THX! a forrdításért
  • b-type
    Na, a Seat-ra kiváncsi leszek..:)
  • Panther
    Itt van, nem műfordítás, de megteszi. Az utolsó három mondat nincs benne, ami arról szól, hogy az AI pilóták is a napszakok váltakozásának megfelelően reagálnak majd, meg dícséri a kiegészítést. A lényeg:

"A 10tacle kiadó és a Simbin fejlesztőgárda karácsonyra megajándékozza felhasználóit a „Spa-i 24 órás versennyel”, egy komplett kiegészítéssel a GTR-hez.

December 24.-én elérkezik az idő, a 10tacle kiadó és a Simbin fejlesztőcsapat szeretné megköszönni felhasználóinak a nagy biztatást és a remek visszajelzéseket a többszörösen kitüntetettt versenyszimulátorukról, a GTR-ről és egy egészen különleges karácsonyi ünnepet varázsolni számukra. Ezért pontosan Szenteste teszik letölthetővé a „24 órás Spa-i versenyt”. A 200Mb-os, ingyenes kiegészítés az alapjáték olyan széles körű javítását is nyújtja, mint új elmentési lehetőség singleplayer-versenymódban, a törésmodell javítását, új speciális effekteket és a multiplayer módosítását.

Az abszolút csúcspont azonban a pótlólagos tartalom, ami a kiegészítéssel érkezik. 5 teljesen új autómodell, mint a Gillett Vertigo Streiff, Seat Toledo GT, vagy a Mosler MT900-as, összesen tehát 16 különböző kocsi, valamint a fél-dinamikus napszakváltozások gondoskodnak a versenyek izgalmáról."

Ezek szerint mégis lesz Add-on, de hol a patch? Vajon ez már tartalmazza? Nem hiszem, mert a join lagról egy szó nincs.
  • Dunpeal
    Ezt nem tudnád lefordítani->info
    valami olyasmi van benne,hogy a 24H addon dec 24-én letölthető lesz!
  • Kaszi46
  • Panther
    Ez a gondja a TRD-ből konvertált pályáknak. Valahogy mindegyik pixeles lesz, ha átírják.
  • Panther
    Még valami, az 1.2-es patch-hez:

Lehet, hogy aki még ebben az évben várja, vagy a jövő év elejére, csalódni fog. Egy német oldal (valami német GTR liga) fórumában olvastam a következőt. A PH-ra is beírtam, ide is bemásolom. Lehet, hogy semmi nem igaz belőle, nem kell nekem esni, én csak lefordítottam, ami ott áll:

"Beszéltem a 10Tacle -el és a Simbin egyik programozójával, aki elmondta, hogy az 1.2-es patch és valszeg a 24 órás add-on is csak 2005 márciusában (tehát több, mint 3 hónap múlva) fog megjelenni (múlt hétre ígérték). Hogy emögött mi rejlik nem tudni, de egy biztos: a fejlesztőmérnök elmondta, hogy az ISI engine - szó szerint - annyira rossz, hogy csaknem lehetetlen belőle a join lagot kiküszöbölni. Most azon dolgoznak, de azért nem jelent meg az 1.2-es patch, mert nem igazán sikerült megvalósítani a join lag kiküszöbölését. Ha sikerül is, akkor is hardverfüggő lesz a dolog, állítólag."

• JuanG
    jó ez a pálya...teccik :)))...csak kár hogy egy kicsit pixeles...
  • Panther
    Működik, megnéztem, a readme valami elírás lehet, de az eredeti a TRD-ből való, úgy tették át F1 CH alá, aztán most GTR alá.