9559
-
#3295 Akit érdekel egy MOMO racing(tökéletes állapot,néhány játékóra van csak benne) 27k-ért dobjon privit. -
#3294 Hát ez is egy szempont. Én meg Pete Silver helyett azt nem szeretném látni, hogy Kovács Péter. Soha nem használtam online, illetve autós motoros játékban más nevet, ezért tuti, hogy vezetésre koncentrálva nagyon nem vennék tudomást arról, hogy a játék kovács péterrel akar valamit. De akit nick alapján ismerek, azt se fogom felismerni, megtanulni hirtelen a polgári nevén, mivel már a múltkor is sokan voltunk. Ennyit az én mit szeretekről. De együtt viszont zavaróan hosszú. Sőt. eleve a teljes név hosszabb, mint egy nick, és mivel folyamatosan joinolnak, az megjelenik vezetés közben, és most gondoljatpok bele milyen zavaró, hogy valaki belép, és 2 soros kiírások váltják egymást a hosszú nevek miatt. Próbálom ehez a bajnoksághoz szokni az új dolgokat, de egyenlőre nagyon nem megy. Mindegy, kiváncsian várom a többi szabályt, az segít eldönteni, hogy induljak-e. -
#3293 Hello!
Még mindig csak német van? Esetleg honnét tudnék leszedni valamiféle verziót? -
#3292 ja, 4.5-ik pontban is: Uninstall game -
#3291 Elméletileg #3259-et kell végigcsinálni, és utána, ha visszadugjátok a CD-t a későbbiekben, a Starfuckot indítva (legalsó SF verziót választva) "Disable CDroms", és máris szalad a játék.
Nekem elsőre ez nem jött össze, mert közben betűjeleket cserélgettem, meg a Daemon Toolsnál is változtattam a No. of drives-on, ami bekavarhatott neki.
Igenám, csakhogy nem segített az uninstall, az első reinstall után ugyanúgy kérte az eredeti CD-t.
Ezért a registryben rákerestem a Starforce, illetve GTR kifejezésekre, és ahol Sf volt, azt töröltem, plusz megtaláltam (sajnos már nem emlékszem, hol a) az F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N keyt. Töröltem az őt tartalmazó reg. mappát, mert látszott, hogy az a SimBin cucca.
Feltételezésem szerint ETTŐL javult meg a dolog, vagyis a köv. installnál (amit a biztonság kedvéért a Starfuckkal a fent leírt módon elrejtett CD-vel végeztem) már kérte ismét a CD-keyt (reboot után).
Lépéseim voltak tehát:
2. játszás lehúzott CD-vel, alvás
3. [másnap, mindenféle D-tools variálás] játék nem indul CD-vel bekötve, Starfuckkal
4. game uninstall, reinstall; játék nem indul Starfuckkal
5. registry: keres: "Starforce", kb. 9 találat, ezek törlése, plusz "GTR"-re keresve megtaláltam a kulcsot (célszerűbb F84GX-...-re keresni), töröltem az őt tartalmazó mappát.
6. Disable CDroms Starfuck-ban a 3.4.63 (a legalsó!) verzióval
7. meggyőződés, hogy a HKLM\satöbbiben (#3259!) még mindig le van-e tiltva a SYSTEM és a rendszergazda a PnPBios Extension kulcsot tartalmazó mappáról (igen, le volt tiltva)
8. Install game (újraindítást kér a végén)
9. Reboot, Daemon T.-val bemountolva a mini MDS, start game, CDkeyt beírni, kész.
--
a 9. pontban ellenőrizzétek, hogy valóban nem látszódik-e CD meghajtótok a Daemonosokon kívül, mert ha igen, akkor Starfuck/Disable CDroms
sok sikert!
-
Marco #3290 Megtennéd, hogy szánsz ránk pár percet és összefoglalod hogyan csináltad? Mondjuk lehetne pontokba szedve, konkrét elérési pontokkal a registryben. Megköszönnénk! -
Mozes #3289 az a cdkey: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
de én nem találok ilyet a registrybe. -
Bal1 #3288 Konkrétan mi az a F...-... mittoménmi CD-key?? -
#3287 ja, és 3.47-es Daemon Tools, C:\Program Files\D-tools alá telepítve, és bemountolva a mini disk (mds) -
#3286 én kitöröltem uninstall után a registry-ből az F...-... mittoménmi CD-keyt, ami a mini mds-sel megy, és így reinstall után a 3.x-es Starforce-t Starfuck-olva (a legalsó verzió a progiban, 3.4.63 vagy mi), Disable CD-rom, és ment.
persze előtte csekkoltam a HKLM\System\CurrentControlset\Enum\Root (fejből nemtom, itt van alább, szóval a lenti reg. bejegyzés) -nál, hogy a Rendszergazdának és a System-nek ne legyen olvasási joga a PNP Bios Extension kulcsot tartalmazó registry mappára.
-
#3285 Hát ja -
Mozes #3284 vazze jó lenne valami megoldás, mert elég gázos ez a CD lehúzogatás :) -
#3283 Énis éppen ezzel szívok :D -
Mozes #3282 StarFuck-ot mikor kell használni? Nekem azzal nem mükszik, csak ha ténylegesen le húzom a CD-t..:( -
#3281 Az m4driving-on kitették, hogy mit fog az 1.2-es patch részletesen tartalmazni és ennek alapján úgy tűnik, hogy a 24 órás add-on-al érkezik, bár még ez sem biztos. A Blackhole Motorsport-on ugyanez a cikk van kinn, de úgy, hogy megjelöli az angol nyelvű kiadás dátumát: 2005 eleje!! lett is a fórumban nagy felzúdulás. Jogos, hiszen semmit nem tartalmaz, amit eddig ne tudtunk volna. Kicsit fura ez a huzavona a játék körül és furcsa a zavaros tájékoztatás is.
Itt van az 1.2-es patch állítólagos tartalma:
"GTR 1.2
New Features
============
- SAVE/LOAD: Unrestricted game save and reload.
Up to now, the game would automatically save a championship progress between races. It was however not possible to save during a race. This made endurance racing difficult for many players, as playing continuously for three hours or more is seldom practical. Not any more! With this new feature, players can save their in-progress race AT ANY TIME. The player can then load the save game, and resume the race from exactly where it was left off. There is no restriction to how many times the player can save. The save feature is available in Open Practice, Race Weekend and Championship events.
- MULTIPLAYER JOIN LOAD DELAY OPTION: No more join lag.
Whenever a new player joined a multiplayer race, the other players on that server would experience a momentary pause, or lag, while the new player's car is loaded, and synchronization is performed between the server and the new player. This would sometimes cause a player already on the server to lose precious milliseconds while working on improving a lap time. The server option to limit new players joining the practice sessions did go a long way towards relieving the annoyance that this would sometimes cause. Now, the player has the option to delay the loading and synchronization of the newly joined player's car, until such time as is convenient, for example, when the player is in the garage.
- TIME OF DAY PROGRESSION: Race through Day, Dusk, Night, and Dawn
The game now keeps track of the actual time of day, allowing the player to race at various time of day settings. The player can select to run this in real-time, where 24 hours equal 24 real hours, or set it to time-scaled, where 24 hours will be scaled to the race percentage value (3% - 100%). The proper scoring system for endurance racing is implemented as well.
- AMPLIFIED DAMAGE SYSTEM: Visual dents on cars.
In addition to the parts being detached during collisions, the cars will now display severe dents on the bodywork after colliding with other cars or track-side objects.
Enhancements
=============
- Improvements to the Random and Season Weather system.
- Support for higher resolutions than 1600x1200 on systems where hardware supports it
- Darkness level slider for Night Time Lighting, allowing the player to control the level of light, from bright
moon-lit, to virtually pitch-black.
- Player's Track Statistics saved between race weekend sessions.
- Improved AI driving ability when navigating in the player's proximity
Multiplayer updates
===================
- Numerous improvements to the MP Lobby system.
- Fixed an anomaly where some players would experience a crash-to-desktop in the Lobby and when joining a race.
- Dedicated Server stability improvements.
New Cars
========
Proximus 24H add-on cars:
- Gillet Vertigo Streiff
- Seat Toledo GT
- Porsche 911 GT2 Bi-Turbo
- Porsche 911 GT3-RS exclusive Spa entries
- Porsche 911 GT3 Cup
- Mosler MT900
- Ferrari 360 exclusive Spa entries
- Viper GTS-R exclusive Spa entries
Car updates
===========
- Morgan Aero 8 (Aero Racing) - reclassified as G2 class
- Enhanced car lights with special effects implemented for all cars
- Fixed an anomaly where some players would experience a crash-to-desktop with the Elise in Semi-Pro mode.
Tracks updates
==============
- Enna Pergusa: Fixed an issue where certain tyre barriers were not visible at the lowest detail setting.
- Several graphic enhancements at Monza and Oschersleben.
- Proximus 24H Spa event added for Single Racing Weekend and as part of the Championship,
- Additional 3 hour variations of Spa added as special events. These are: Day, Dusk, Night and Dawn variations.
These are accessible from both Single Player and Multiplayer races.
Misc updates
==============
- Improved Special Effects graphics
- Customized Special Effects for Time-of-Day variations.
- Fixed an issue where players would not see rain spray behind cars during rain."
-
#3280 az az értelme, hogy nem szeretjük azt látni hogy 1. Kovács Béla, 2. xxhht -
#3279 nekem csak az nforce 5.10-el hajlandó müködni, a többi driverrel kajakra befagy...amúgy az ide lehúzogatós módszert használom...3200+-os procim van de helyenként nagyon berángat a progi, valami aksztja...talán az 1.2 javítja...vagy nem -
#3278 A teljes névnek mi értelme? ugyanúgy azonosító jelleggel bír a nick is. Együtt a kettő viszont értelmetlenül hosszú. -
Mozes #3277 vazze nem indul. A StarFuck használata esetén is ki kell húzni a CD-t installálás után? -
budasp #3276 Sziasztok!
A HGTRM főoldalon mára meghírdetett találkozón a következő döntések születtek:
1. Az indulók a teljes nevüket kell használják, emellé odailleszthető a nicknév.
2. A szerver december 31-ig nyitott lesz, azaz mindenki használhatja minden nap 0-24 órában. Január 1-től csak a szerverdíjat fizetett HGTRM tagok használhatják minden nap, más ligák tagjai csak a hétfői bajnoki futamok napján.
További info a
site-on és a Chatroom-ban. -
#3275 nekem ez van fent, és semmi bajom vele: nForceWin2KXP4.24 -
#3274 Nekem működik NForce2-es alaplappal. Igaz, nem az általad említett driver van fenn az alaplapi chipkészlethez, mert sebességbeli problémák és néha erős szaggatás jelentkezett játékok alatt. Ez a driver van fenn és jelenleg meg vagyok vele elégedve(egy német fórumon ajánlotta egy srác):
nForce_2.45_WinXP2K_WHQL_international
Igaz nekem Win XP Media Center Edition van fenn, de lényegében ez is egy XP prof csak kibővítve SP2-vel és media elemekkel. -
ezsolt #3273 Hi!
Ugyan az a helyzet nálam is mint nálad!
nforce2 5.10 és nem működik, ráadásul a starfuck a reg.-it is szét durta! Oprendszer telepítés lesz a vége úgy látom! -
#3272 kiraly de azert a registri buhera az kell neki....
legalabbis nekem kellet -
SE #3271 StarFuck -
#3270 Hát ja, colin is starforceos, asszem, azt sem kell már lehuzogatni.
Szóval ennyi volt a starforce uralma.. ennek ellenére meg fogom venni, csak mostmár nem eröltetem most karácsony előtt bécsben:) -
#3269 ugyanaztz csináltam mint akkor, csak nekem a torrentben leírt kód nem volt jó, innen csak a serialt írtam be, és azzal megy:) -
#3268 sinclair: látom már nem kell a segitség ;) - nekem amugy is az általad leirt modon megy csak ...
Van valaki, akinek a strafuck megy nforce2 csipkészletes alaplappal ? (Esetleg, ha azt is tudja, h az 5.10es drv van e fent...) -
#3267 Reggelt!!Örömmel olasom,hogy van akinek már megy a játék... -
K.András #3266 Ezért kár volt kidobni többszázezer dollárt az ablakon,ha nem tévedek ilyen nagyságrendü pénzeket kérnek a starforce liszenszért,aztán lehet hogy a FADE kerül annyiba már nem is tudom :),de végül is tök mindegy mennyi ha ki lehet kerülni akkor pénzkidobás... -
#3265 király, így nekem is működik:) -
#3264 ott van a leírásban, én is onnan szedtem le anno. De tessék, itt a link:Sturfuck downloadsite link -
#3263 Az a röhely, hogy én próbáltam, és nem működött, de most működik. Vagy béna voltam, vagy az a gyanúm, hogy kell a regedit turka, és utána működik. De tény. hogy a beíráskor éppen dvd-t írtam, és utána egyből kipróbáltam restart nélkül, és elindult a játék a starfuck cd-romdisable funkcióval. Nem igazán értem, de tényleg műkszik -
#3262 StarFuck -hoz egy linket ..es meg mas is megerosithetne hogy bevalt -
#3261 Hali all!
Teljesen más miatt elkezdtem keresni progikat dds-hez, és erre a kincsre találtam. Nagyon baráti kis dds buherátor progi, aki festegetni szeretne, annak feltétlen ajánlott!
link -
#3260 Szal,örülök ha segithettem....mentem nyomni a játékkal...Hali,holnap.... -
#3259 2004. nov. 21. 19:16 | Privát | Válasz | #1971
Nézzétek + a képet!! a 0002!!-t kell belőni úgy mint a képen...( old 13.)
1. Make sure you have the latest version of Alcohol 120% or Daemon Tools installed.
2. Install GTR.
3. Shut down your computer and disconnect all your cd/dvd drives.
4. Start up your computer.
5. pontot hagyd ki, egyből ugorj a 9. re!
Regedit.exe elindit! Elmész az alant láthato részre:
"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"
Itt lesz
0000
0001
0002
0003
Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba!(EZT KÖSZI ARTY-NAK)
13. Close regedit
14. Mount the .mds from this package
15. Start the game and use this serial: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
NOTE: This serial will only work with the .mds included.
16. Start the game and enjoy!
Ha minden kész akkor a cd ell...után elindul frankón...
Azé szivtam vele én is,de + érte!!
StarFuck:a feljövő ablakban a legalsó :
starfoce 3.4.63...legyen bejelölve,aztán disable cdrom..
Azt nyomáááááás... -
#3258 Ez jo:)) Igy mindjart jobb:)) THX! -
Marco #3257 Szedem. Kíváncsi vagyok beválik-e. -
#3256 Ü Ý ŰŰÜ
ÜŰÝÞÝ ÞÝ ÞŰ ÞŰ
ÜŰŰÝŰÝÜÜŰÜ ŰŰ ÞÝ
ÞŰŰŰŰŰŰÜÜŰŰŰÜŰŰÝ Ű
ÞŰŰŰŰŰßÜßŰßÜßŰŰ ÞŰŰÝ
ßŰŰŰ ÞŰÝ ÞŰÝŰ ÞŰß
ÜÜßÝŰ Ű Ű ŰÝ ÞßÜÜÜ
ÜŰŰŰŰÜÜßß ßßÜÜŰŰŰŰŰ
ÜŰŰŰßßŰ ÜÜÜŰ ŰßÜßŰŰŰÜ
ÞŰŰŰÜŰß ŰÜÜÜÜŰ ßßŰŰŰŰÝ
ŰŰŰß ßßßßß ŰŰŰ
ÞŰÝ Ü ŰŰ Ü ÞŰ
ß ÜÜ ŰÝÞŰÞÝÞŰÜ ß
ŰŰÜÜÞŰÝÞ ŰÝŰŰ ÝŰ
ßßŰÜŰŰ ŰŰŰŰÝÞÞÝ ÜÜ
ÜŰŰŰŰŰŰŰŰÜßŰŰŰÝÞÜ ÜŰß
ßß ßß ÜÜÜŰŰŰŰŰ ŰÝÞÜŰŰ
NoSFeRaTU ŰÜßßßßßßÜŰŰ ßß
ÞŰŰŰŰ ŰŰŰßÜŰÜ
ÜÜÜÜ ßÜßÜ ÜßÜßßßÜÜÜÜÜÜÜ
ÜŰŰŰßßŰŰŰŰŰŰŰß ßŰŰŰŰŰŰŰŰÜÜßŰŰ
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸
³Ý PRESENTS Þ³
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵
ÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͸ ÖÄ ÄÄÄÄ Ä ÄÄÍÍÄÄ Ä ÄÄÄÄ Ä¿
ÚÄ´Ý RELEASE INFO ÞÃĽ ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß À¿
Ű ŐÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵ Ű
Ű Ű
Ű [ Type........ Fucker of CDRom Protections ] Ű
Ű [ Cracked by ................... NoSFeRaTU ] Ű
Ű [ Site ........... www.Project-StarFuck.tk ] Ű
Ű [ Russian .... [email protected] ] Ű
Ű [ Deutsch ..... [email protected] ] Ű
Ű [ Release date .............. Dec 06, 2004 ] Ű
Ű Ű
À¿ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÚÙ
Ezzel inditottam el a kicsikét....nincs lehuzogatás-feltologatás (cd)..
StarFuck
ez a Ti progitok....