9559
  • Mustang2005
    NEKEM MÜKÖDIK A WAREZ VERZIÓ!!!

• Tomievo
    nézd meg itt a FAQ-ot
  • drowns41
    Most akkor tudja valaki a megoldást?
  • ToMy_
    most mit cikizitek? arrafelé, (meg déli szomszédunknál is) piacon lehet venni a warezt, tokkal-borítóval mint itthon az eredetit. a haverja is ilyet vehetett, hacsak nem a GUM-ban vette...
  • Daffy
    Moszkva? 3 exe?Nemhogy megrendelted volna Angliából...6300Ft pkval együtt...
  • K.András
    Te ne szojjá be mert ezek az oroszok, srác megunja oszt legközelebb nem GTR-el jön a haver moszkvábol hanem egy kalasnyikovval, bár ahogy kinéz inkább egy feltört GTR-ért kéne elküldeni mert az eredetit hozta el, az meg nem megy fel kod nélkül :D
  • fpal
    Moszkvából? Eredeti? Te viccelsz
  • sanzik
    de szar....
  • Alexease
    Virusirtok, tuzfalak, MINDEN hattreben futo program leallitasa, kilepes. Nem csak kikpcs, kilepes, kiirtas!
  • Alexease
  • K.András
    Eredeti a játék?Tehát nem eredetiröl másolt, hanem olyan ami boltban lett véve?
  • drowns41
    Sziasztok!
    A haverom most jött Moszkvából és hozta ezt a kis játékot.
    Felrakom a cd tartalmát, majd miután újraindítom a gépet kirak az asztalra 3 exe filet. Elindítom az elsőt, bejön valami starfuck cucc és utána lefagynak a meghajtóim. Tudna valaki segíteni mi a teendő? Nincs kedvem visszaolvasni 120 oldalt, légyszives aki tudja a megoldást segítsen. Előre is köszi.
  • K.András
    A frex gp G-Force megoldásának a videoja, GTR-el.
  • Duddits
    Jó van. Csak nem igaz már, hogy nem akar működni. Legelöszőr jó volt, és most meg itt gecizik velem a játék.
  • k8bal
    nyugi...
  • Duddits
    Hehehe! Kúrva vicces vagy! És fogadjunk nem is tudod miről van szó...
  • Solid Snake
  • Duddits
    Hát ez nem igaz! Megint nem jó a GTR...
  • Zizics Jani
    Mit honnan indítok? Bemész a játékon belül a Lobby-ba és látsz egy csomó szervert. Ott kikeresed a "GTR-Masters.hu"-t és csatlakozol a kapott jelszóval. De az a jelszó csak aznap 18:00-tól él.
  • Duddits
    Vazz mi történt itt.
  • arty
    Ideje volt, most hogy készen van a GTL ( ;))) ), a GTR régen kipörgött ( ;))) ), elfogyott a pénz ( ;))) ) ...
  • KulacsKa
    ÁÁ megvan de nem jó a jelszó amit adtak :(
  • KulacsKa
    Igen kaptam jelszót Te honnan indítod Jani ?
  • Zizics Jani
    "GTR-Masters.hu" néven látható a szerver, és jelentkezned kell a főoldalon a
    "Jelentkezés" rovatban. Csak így kapsz a nyílt futamokról emailben információt.
    A nyílt futam az ma lesz, pénteken!
  • Alexease
    Szerintem a HGTRM foruman erdeklod, ide nem nagyon jarnak. De ha dobozos 1.4-es jatekod van, az elvileg megtalalja a szervert HGTRM neven.
  • KulacsKa
    Hello all aki esetleg indul a holnapi nyílt napon attol szeretném kérdezni ez pontosan hogy működik simán megtalálom a szervert mert én még nem sokat láttam amikor fent coltam online vagyis valami magyar szervernevet pontosan aki tud kérem válaszoljon legyen oly kedves .Elvégre ez egy topic és az most tudom pont én vagyok :)
  • Alexease
    GTR2 :)
  • HPt
    ROFL!
  • arty
    gtr topikot a gumiba ...
  • K.András
    Egyébként ami itt történt az katasztrofa, uj féreg terjed a neten a neve:jakewyler
  • K.András
    LOL, ezen kb 5 perce sirok a nevetéstöl :D
  • Papailaca
    Ti is dzsojsztikkal jáccotok,mert nekem valamijér nem akar felszállni:)
  • Sonajk @:o)
    De nagy a csend jelenleg. Lehet, hogy most szedegetik?
  • k8bal
    hát ja! ez ami itt most van az nagyon kész!
  • Travelos
    szétgurult a gyógyszer?? LOL!!!!!!!!! Könnyesre röhögtem magam!
  • k8bal
    ez nagyon kész!
  • 00 Blue 00
  • Szabi84
    fúú bazdmeg...egyebet nemtudok mondani
  • Papailaca
  • Marco
    Letöltöttem a demót, milyen cheattel lehet előhívni a teljes játékot?