...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
ok!
köszi!
De most csak 1 játék miatt (ami melleslg a világ legjobb játéka!) nem fogom újra rakni a gépet!
Majd ha eljön az ideje majd akkor! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Daffy
Na ez egy hülyeség....Nekem minden húzva van és halál nyugodtan megy a játék.A húzás mellett még kismillió gondja lehet ami miatt nem müxik.
K8bal:
Próbálj meg új drivert feltenni a vidkarinak(Nekem is ilyen karim van).Ha megvolt "okosban" a játék akkor szedj le mindent még a registrybõl is a régibõl.Csinálj egy töredezettségmentesítést a vinyódon.Ha a rendszered túl régi és sokmindent próbálgattál a gépeden akkor nagy segítség ha újrahúzod a géped.Nem tart sokáig és sok kellemetlenségtõl megkiméled magad.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

k8bal
jah meg egy Sygate 80GB winchester!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
ne már nem húzom! (régen csak a vidkarit húztam)
de a hangnélküli megoldást majd kipróbálom!
1ébként semmi extra nincs a gépembe!
(LG CD-író, LG DVD olvasó, a többi meg ott van az aláírásomba! 😉

ForRedGlory
A gépedbõl itélve biztos húzod. Na azt nem szeretni a játék. Nálam is fagyott, pedig én csak a memóriát húztam

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

arty
hang nélkül is probáltad? hátha attól fagy meg ...

Forza.

Duddits
Mi minden van még a gépedbe?

Sly79
Ez hülyeség, nekem is 4x AGP és megy simán.

k8bal
Hali!
az lenne a problem hogy:
megvettem a GTR-t és mikor elindítom jáccok vele és állandóan megfagy!
egy srác azt mondta hogy azért van mert 8x-es AGP-s ALAPLAP kell hozzá!
és az nyém meg csak 4x-es! 😞
Mit lehet csinálni?

Duddits
Nem tudom, az is lehet, de azis, hogy nem.

ForRedGlory
Nem gondolod, hogy benned van a hiba? <#lama><#hehe>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Duddits
Tudom hol kell.

Pál: Nem megfogadtam? Leállítottam minden alakalmazást amit mondtál... Meg amiket mondtál mindent kipróbáltam... <#nemtudom>

[HUN]FaTaL
proci órajelet a biosban tudod visszavenni sztem ottm ár megtalálod. de ha nem ma kezdted a gépezést akkor gondolom tudod hol kell órajelet állítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szervert csomószor újraindítottuk? Csak a futam jelszó miatt szoktuk egyszer újraindítani, másért nem nagyon.

De tényleg, ha problémád van és kérdezel akkor fogadd meg a tanácsokat, mert csak magaddal szúrsz ki...

www.gtr-masters.hu

Duddits
Jójó. Elírtam.

Sly79
Hát ha nem ma kezdted, akkor szerintem inkább az órajelét vedd vissza mint a fordulatát...<#falbav>

Duddits
És se ma kezdtem a gépezést. A proci fordulatát nem tudom, hogy kell vissza venni, ahhoz még soha nem nyúltam. Csak egyszer feltételeztem, hogy esetleg a szerverrel lehet a baj, mert egy csomószór újra is indították. A C:\-re nem rakok semmit.

Sly79
Szerintem a router nem tud mit elrontani rajta a te esetedben, mivel az csak a bejövõ csomagokat szûri... De ez már így nem az elsõ dolog ami szarakszik nálad a GTR-el kapcsolatban azért megkérdezem, te miért nem fogadod meg amiket a többiek írnak? Nem tegnap kezdte egyik sem, elhiheted nem baromságokat írnak. Ha azt mondja valaki hogy vedd vissza a processzorod akkor vedd vissza és próbáld ki, vagy ne vedd vissza de akkor ne írkálj olyanokat az összes fórumba hogy a server szar... Az a server rajtad kívül kiszolgál X embert akiknél semmi baj... Logikus hogy a gépeddel van valami para, itt írják neked az okosságokat hogy mit csinálj vele, te meg ahelyett hogy vennéd a fáradtságot és próbálkoznál azokkal amiket leírtak (azt már nem is merem leírni hogy magadtól is próbálkozhatsz...) ahelyett nyomod itt a fikázós dumát... Másfelõl meg aki windows-t használ az ne nagyon telepítsen a C:\-re semmi mást a windowson kívül, hogy ha ilyen jellegû baja van és semmi nem segít akkor le lehet darálni és újrarakni az egészet...

Duddits
De hát eddig is jó volt... <#nemtudom> Csak a Donington-i tesztfutam óta vannak bajok a GTR online részével. Lehet, hogy a router? Majd megkérdem fater mióta is van meg az új. Lehet, hogy az tesz keresztbe neki.

Zizics Jani
Állítsd vissza a procidat alapértékre, és minden meg fog javulni!

Duddits
És ha nem az? <#wink> Tiszta szerencsétlem lettem ezalatt a nyár alatt! Ellopták a motorom, kihúzták két fogam a fogszabbi miatt (ami ma széjött <#nevetes1><#nevetes1>), nem megy ez a sz@r se. Szombati gokart versenyen elszakadt a kib@szott gázbovdenem... Hát nem tudom mi fog még következni....

Sly79
Én mûszaki hibára gyanakszom...... <#vigyor>

Duddits
De eddig tökéletesen ment! És menne is. Valami más gond lehet! Amúgy Celeron.

Alexease
Most nem szereti😉
Amugy nem sok ertelme van huzni, max 8%. Kiveve, ha huzva van a memoria es a bus is, de akkor meg az is lehet a gond. De ez a 8% annyit jelent, ha pl. 30 fps-t akarsz megnovelni, akkor kapsz 32 fpt-t😊 Vagyis nem sok😊
Nem tudom milyen proci (Intel, AMD, Celeron, Athlon, stb.) de az alap procikat is egy base-bol "huzzak" vagyis ha a tiedet egy 1,7 base-bol toltak fel hardware-sen, akkor a 2,4 mar lehet hogy sok neki, vagy erzekeny.
Duddits
Csak a proci 2.2 -> 2.4-re de hát a múltkor Imolába tökéletesen játszottam.

K.András
Nincsen tulhuzva a gép,proci vidkari?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Egyébként a szerverrel kapcsolatosan tényleg hgtrm-forumra irj, és nem csak azért mert esetleg nem jár ide mindenki aki oda, ez az ügy is csak arra a forumra és oldalra tartozik.

Duddits
Hahaha. Mondom a jelszó már jó.

K.András
Valszeg más szerver van kijelölve és ugy probálod a jelszot beirni 😊

Duddits
Írtam oda is.

És ne viccelõdj, inkább valami segítség kéne!

KulacsKa
Nos elõfizetek szeptemberben az tuti ezt az 1 hónapot végig lébecolom már sztem a többi szerveren .Válaszodra a kérdés szerettem volna de a rák tudja ti melyik játékkal nyomtok de igen erõssek az idõk tudom GTR master de öhöm kömény ki..szottul kömény leeset az 5iq-m 0-ra amikor az idõket tanulmányoztam 😊 tiszta kész <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#csodalk><#csodalk>

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Alexease
Miert nem csodalkozom rajta hogy "szenvedsz allandoan"?!😊)))
Alexease
Ide hiaba irkasz.
ICQ vagy HGTRM forum.
Duddits
Nah, mostmár jó, de valamiért a játékosok töltésénél egyszerûen lefagy az egész gépem. Csak restart segít.

Duddits
Nekem megint nem fogadje el az m****n jelszót...

Duddits
Az szar! Nem mûködik "rendesen".

Mustang2005
Nforce:

GTR FIA GT Racing Game *CLONECD*

<#falbav><#falbav><#falbav>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Mustang2005
LÉTEZIK RELOADED VERZIÓ????<#banplz>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Duddits
Innét jön valaki a B ligás futamra?

Duddits
Ha szeretnél neten játszani, de nem akarsz fizetni a bajokságba, akkor van egy bizonyos nyílt tesztfutam. Arra jöhetsz, és még fizetned se kell.

Duddits
Nem kell kapnod direkt IP-t. A szerver már alapból benne van a listában, csak a kódot kell tudnod. Vagyis elõ kell fizetned. <#wink>

KulacsKa
Gondoltam köszönöm de mielõtt megcsináltam volna biztos a kérdés nehogy reinstall legyen 😊(thx).Köv kérdés a bajnokságba hogy lehet a szerverre csatizni akkor csak ha elõfizetek rá illetve csak akkor kapok direkt ip. gondolom????

sajoati
aham. viszont azt nem értem, mi a különbség a GTR-es road pályás versenyek és az NR-es road pályás versenyek között. (így, hogy idén nincs sárga.)
mondjuk én a GTR-el jártam el hasonlóan, igaz, más okból 😊

Endure, in enduring grows strong...

Duddits
De mondjuk valamelyik már úgy va, hogy Gamedata, és akkor csak a fõkönyvtárnál kell átmásolnod, azt jó van.

K.András
GTR/GameData/Locationba másold, az autokat pedig a team-hez függöen attol hogy gt ngt...

KulacsKa
Tudom idiótán hangzik de hova kell a cuccokat bemásolni pálya stb??

Duddits
Ööööö.... Oké. Majd akkor többet nézem.

Atipapa
Csõ!
Mentett játékot hogyan tudom visszatölteni?
Elõre is köszi!

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

Oh, királyság. Nagyon szépen köszönöm.