9559
-
#9038 NEKEM MÜKÖDIK A WAREZ VERZIÓ!!!
-
#9037 nézd meg itt a FAQ-ot -
#9036 Most akkor tudja valaki a megoldást? -
ToMy_ #9035 most mit cikizitek? arrafelé, (meg déli szomszédunknál is) piacon lehet venni a warezt, tokkal-borítóval mint itthon az eredetit. a haverja is ilyet vehetett, hacsak nem a GUM-ban vette... -
#9034 Moszkva? 3 exe?Nemhogy megrendelted volna Angliából...6300Ft pkval együtt... -
K.András #9033 Te ne szojjá be mert ezek az oroszok, srác megunja oszt legközelebb nem GTR-el jön a haver moszkvábol hanem egy kalasnyikovval, bár ahogy kinéz inkább egy feltört GTR-ért kéne elküldeni mert az eredetit hozta el, az meg nem megy fel kod nélkül :D
-
fpal #9032 Moszkvából? Eredeti? Te viccelsz -
#9031 de szar.... -
#9030 Virusirtok, tuzfalak, MINDEN hattreben futo program leallitasa, kilepes. Nem csak kikpcs, kilepes, kiirtas! -
#9029 -
K.András #9028 Eredeti a játék?Tehát nem eredetiröl másolt, hanem olyan ami boltban lett véve? -
#9027 Sziasztok!
A haverom most jött Moszkvából és hozta ezt a kis játékot.
Felrakom a cd tartalmát, majd miután újraindítom a gépet kirak az asztalra 3 exe filet. Elindítom az elsőt, bejön valami starfuck cucc és utána lefagynak a meghajtóim. Tudna valaki segíteni mi a teendő? Nincs kedvem visszaolvasni 120 oldalt, légyszives aki tudja a megoldást segítsen. Előre is köszi. -
K.András #9026 A frex gp G-Force megoldásának a videoja, GTR-el. -
#9025 Jó van. Csak nem igaz már, hogy nem akar működni. Legelöszőr jó volt, és most meg itt gecizik velem a játék. -
#9024 nyugi... -
#9023 Hehehe! Kúrva vicces vagy! És fogadjunk nem is tudod miről van szó... -
#9022 -
#9021 Hát ez nem igaz! Megint nem jó a GTR... -
#9020 Mit honnan indítok? Bemész a játékon belül a Lobby-ba és látsz egy csomó szervert. Ott kikeresed a "GTR-Masters.hu"-t és csatlakozol a kapott jelszóval. De az a jelszó csak aznap 18:00-tól él. -
#9019 Vazz mi történt itt. -
#9018 Ideje volt, most hogy készen van a GTL ( ;))) ), a GTR régen kipörgött ( ;))) ), elfogyott a pénz ( ;))) ) ... -
#9017 ÁÁ megvan de nem jó a jelszó amit adtak :(
-
#9016 Igen kaptam jelszót Te honnan indítod Jani ?
-
#9015 "GTR-Masters.hu" néven látható a szerver, és jelentkezned kell a főoldalon a
"Jelentkezés" rovatban. Csak így kapsz a nyílt futamokról emailben információt.
A nyílt futam az ma lesz, pénteken! -
#9014 Szerintem a HGTRM foruman erdeklod, ide nem nagyon jarnak. De ha dobozos 1.4-es jatekod van, az elvileg megtalalja a szervert HGTRM neven. -
#9013 Hello all aki esetleg indul a holnapi nyílt napon attol szeretném kérdezni ez pontosan hogy működik simán megtalálom a szervert mert én még nem sokat láttam amikor fent coltam online vagyis valami magyar szervernevet pontosan aki tud kérem válaszoljon legyen oly kedves .Elvégre ez egy topic és az most tudom pont én vagyok :) -
#9012 GTR2 :) -
#9011 ROFL! -
#9010 gtr topikot a gumiba ... -
K.András #9009 Egyébként ami itt történt az katasztrofa, uj féreg terjed a neten a neve:jakewyler -
K.András #9008 LOL, ezen kb 5 perce sirok a nevetéstöl :D -
#9007 Ti is dzsojsztikkal jáccotok,mert nekem valamijér nem akar felszállni:) -
#9006 De nagy a csend jelenleg. Lehet, hogy most szedegetik? -
#9005 hát ja! ez ami itt most van az nagyon kész! -
Travelos #9004 szétgurult a gyógyszer?? LOL!!!!!!!!! Könnyesre röhögtem magam! -
#9003 ez nagyon kész! -
#9002 -
#9001 fúú bazdmeg...egyebet nemtudok mondani -
#9000 -
Marco #8999 Letöltöttem a demót, milyen cheattel lehet előhívni a teljes játékot?