9559
  • Duddits
  • mohus
    GTR2

ha ennyit kotlanak majd a magyarításon ,nyugodtan megveheted az első részt:)
  • K.András
    Hát igen, mérlegelni kell a dolgokat :)
  • csimpok
    Volt egy jelentkező, aki 6-ért ideadná bontatlan dobozos (asszem angol) GTR-jét. De aztán most filózok rajta, mert egyrészt itt a suli, kevesebb időm lesz ilyenre; ha már gépezek akkor a most induló LFS ligára koncentrálok; sok rosszat hallok a netes játékról és lassan itt a GTR2 úgy tűnik...
    Szal nem tudom, na :)
  • JuanG
    köszi!...
  • K.András
    Be kell rakni mindig sajnos...Ráadásul nálam szorakozik is, ha berakom kell vagy 15 perc mire felismeri(volt már 30 perces szopásom is vele), utána nincsen baj addig amig ki nem veszem megint...
  • JuanG
    az eredeti 1.4-es magyar GTR a telepítés után CD lemez nélkül működtethető??? Vagy mindíg be kell tenni a CD-t???
  • JuanG
    eladót keres nem vevőt :))
  • HPt
    mit akarsz megvenni?!
  • pcguru
    3000ft-ért (talán!!!) megveszem.
  • K.András
    Sok jelentkezö akadt?Csak a kiváncsiság kedvéért...Én a gtr cd-töl semmi pénzért nem válnék meg annak ellenére, hogy elég sokat bosszankodtam miatta mivel ez sem tökéletes...
  • csimpok
    Hi!

Ha valakinek van eladó GTR az érdekelne (Budapest, max 6000Ft).
  • KulacsKa
    Hi all sziasztok egy ismerős szeretne reggelni és nem tud mert állitolag nem csak számot tud bepötyögni betüt nem ötlet van esetleg, term. eredeti .

Thx elöre is .
  • K.András
    Gyerekek marha jo motec leirás-beállitás!Van benne tulkormányzás-felfüggesztés-analysis gyakorlatilag pontosan be lehet állitani a gépet, mindezt csak be kell tölteni van pdf is amiben el van magyarázva igaz angolul hogy mit hogyan miért...
    Motec-Beginners-Guide
  • mohus
    OFF

ez csak annak tetszik, aki valaha (1991-1997) játékteremben (arcade) járt...és játszott is...és tetszett neki az a feeling...

aki akkor a vadiúj 100HUF os 386DX-en tolta a DOOM-t vagy a Dungeon-os stuffokat vagy akár a Microprose F1-et annak ez nem fog soha bejönni

ON

Alex megengedte hogy havont egyszer egy vidijót beszúrhassak ide....kivételesen nem GT4 lett...
  • Toya
    Nekem ez megvan.
    Megnéztem, de komolyan nem értem ebben mi is a koncepció és egyáltalán miért vannak ettől beájulva a konzolosok :)
  • mohus
    lökök én is egy vidijót:)

egy másik hangulatos autós játékból....ami valóban az ARCADE kategóriát képviseli, szimrajongók kerüljék
    Burnout 3 Real Crash - 35MB - MPG
  • Alexease
    Capri Cup (WIP)
  • mohus
    hát fél milláért két oldalsó képernyőt is be lehetett volna tenni...így elég vérszegény a látvány...meg a stabil 60fps is hiányzott a képernyőről

kiváncsi vagyok mi történik a szobában boruláskor
  • mohus
    vazz ennyi szabadidőd van?

vagy bölcsis vagy vagy pszichológus....más ötletem nincs
  • k8bal
    ecsém! ez marha zsír!
    nekem nagyon tetszik!
    csak egy a problemó: 480ezer FT?!
  • K.András
    480 ezer FT-re jön ki ez a SimConMOTION megoldás, nem tul olcso, és szerintem ránézésre nem tul meggyözö...
  • HPt
    hehe, nemá
  • fpal
    ez a humpeti hogy megnőtt :-)
  • Duddits
    Ez a fórum! Nem a net! Egy másik fórumon éppen tegnap moderátor.

Köszi, hogy mellettem állsz.
  • Duddits
    Az én viselkedésem... Köszi.
  • K.András
    Elég off a téma, én nem vettem észre hogy Duddits ilyeneket csinálna, természetesen ö is vitázik többször, de hát ez a net már csak ilyen...
  • HPt
    a szituáció
  • Sonajk @:o)
    Ha ezt nekem írtad, a válaszom, hogy lehet. Ellenbe az Ő viselkedése is az :(. Talán ez segít (vagy nem :( ).
  • HPt
    lol de gyerekes
  • Sonajk @:o)
    Érdekes dologba kezdtem. Kérlek benneteket nézzétek meg.
    Köszönöm
  • Duddits
    Ha 1.4-es verziód van, akkor igen....
  • Mustang2005
    Hogy kell aktiválni?

Warez verzióval is müködik?
  • k8bal
    magyarítás!
  • Mustang2005
    GTR v1.4-Hungary ez itt micsoda??
  • k8bal
    nekem is már majdnem 2 hónapja ....
    csak fagy!
  • Duddits
    19:30-tól nézzétek a Sport1-et! Közvetítik a "24" órás gokart versenyt!
  • drowns41
    Uff, megnéztem, ennyit nem ér meg!
  • Duddits
    Bénáknak nem is...
  • DonManó
    általában mindenkinek megy