...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. srácok ha már ennyien itt vagyunk nem csinál valaki 1 servert? Én hostolnék de csak 512 netem van nem biztos hogy elmenne lag nélkül.
Sziasztok!

Az induló magyar GTR bajnokságról:

"
Sziasztok
csak szeretném jelezni, hogy mivel megegyeztünk a szerverátjárhatóságról semmi akadálya, hogy aki akar jöjjön a GTR bajnokságba. 😊
Ez azt jelenti, hogy aki LFS tag (azaz fizetett LFS szerverdíjat) az hetente az aktuális éles vagy teszt GTR futamra jöhet ami hétfõnként lesz, illetve egész pontosan aznap használhatja a szerverünket ami a GTR bajnokságnak ad majd otthont. A szabadedzések már du. indulnak az idõmérõ 20.30-kor kezdödik (45p), majd 15p warm-up és 1 órás futam követi. A bajnokság dec. 20.-án indul majd, minden hétfõn éles futammal, eredeti pályasorrend-el, tehát elég gyorsan - február végéig- lezavarjuk hiszen mintegy teszt jellege is lesz. Úgy néz ki hogy 7 GT (azaz GT autóval futott) és 3 N-GT (azaz N-GT autóval futott) futam lesz amelyekre szabadonválasztott de mindig más autóval kell jönni (tehát nem lehet 2x ua-t az autót használni) így megismerjük majdnem mindegyiket. Az elsõ futam barcelona lesz GT autóval, dec 20.-án, jövõ hétfõn 13.-án pedig tesztfutam ugyanott. A futamokra IP címmel lehet majd csatlakozni.
A héten beindul a site is fórummal, szabályokkal meg mindennel. Úgy néz ki, hogy a hsw is hajlik a szerver-átjárhatóságra és akkor egy magyar bajnokság lesz akár több divízióval is, egy futamon kb. 30 ember tud versenyezni egyszerre, bár lehet hogy többet is bír a dolog.
Egyelõre ennyit szerettem volna, folyamatosan tájékoztatlak majd benneteket.
Várunk bárkit szeretettel akár már 1 hét múlva a tesztfutamra is!
Csiki Péter
"

GPLRank: -51|GTRank: -30

Mnemomic
Na ez volt a gond! Mostmár így jó lett mindjárt rakok be képeket 😊

Köszönöm Juan G és köszönöm Panther! Lett egy jó kis autóm 😊

Mnemomic
Na nekem is csak fekete autó van csak az ablakeret kék.

Az nem gond hogy eredetileg a festés mipmap levels értéke 7 most meg 10?

Mnemomic
Köszi!

Sajnos nem tudom melyikre készült. Mondom a srác addon kocsija nálam mûködött de az is csak úgy, hogy mind a két változatú visszapillantó rajta volt ami a Saleenhoz van. Szóval ott sem stimmelt vmi.

JuanG
de ha akármelyik origin gyári kocsira tettem rá akkor is fekete lett...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a festés ne mjelenik, meg...fekete az egész kocsi...meg vol amikor a kocsi egyáltalán nem látszódott..., azért kérdeztem melyik saleenre lett ez festve?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
A konkrét hiba az, hogy nem jelenik meg a kocsi a játékban?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

zoozoo
Igen, de mikor? 😊

JuanG
csapatba nem bírtam megcsinálni, de a textúra kész, ami a zipben van...

Panther
Most ez mûködik? Mert ha nem, én is ránézek. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
hát most már felb@szta az agyam a program, bocs...miért kell az autóknak (fájloknak) szerkezetileg ennyire eltérni???????? nem értem...

Atesz itt vannak a textúrák (47-essel, Atesszal), mást most nem tudok...

Gulf skin for atesz 😊))

Panther

petesilver
Valami konkrétabb link nincs esetleg? megnéztem az oldalt, de ott topic topic hátán, és összevissza, vagy osztályozva, és baromira nem jöttem rá, hogy hol van😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

JuanG
és ez a gulf skin melyik saleenre készült vajon??? mert nem bírok vele egyelõre...a visszapillantó már ok...csak a festés nem látszik...

Kaszi46
starfuck😄DDD ez tetszik

*Posse*T.W.D*

Dunpeal
Van már egy progi a neve starfuck v0.81full ami egy olyan tool ami erejti az ide2(ha ezen van a CDR/CDRW DVDR/DVDRW) és ezután ha bemountolod a mini imagét elindul a gém-> bõvebb info az nforce.nl forumában StarForce - F*cked At Last címû topikban.

Mnemomic
Köszi! <#worship>

Igen a car fájlal gondolom az a gond, ami az srác által készített autóval is hogy mind a két fajta visszapillantó rajta volt. Vmit azzal kénne kezdeni.

Ha összejött a dolog akkor a [email protected] -ra küld légyszi.

Panther
Én nem tudtam melyik teamautóra kellett ráhúzni ezt a skint, ezért mivel elõtte nem jelent meg a menüben, gondoltam a Graham Nash csapattal teszek próbát. A megfelelõ részeket átmásoltama .car fájlba és így mûködött a dolog. A GenString értéke 0120 volt, ha jól emlékszem.

JuanG
kész az autód!!! Csak épp a menüben nem jeleníti meg az autót.

Asszem a car file-ban lehet a hiba, a genstring sorban...Panther, te mit írtál át hogy megjelent???

GenString=0470 ---a 0470 elé kellene valami!

Panther
Elvileg december elsõ hetében kellene/kellett volna és ma van az utolsó napja, lévén hetedike van, de sehol semmi. A kommunikáció nem valami jó a Simbin/kiadók/stb. és a közönség között.

oneal1
aztmondják hogy nemsokára megjelenik!😊

!Forza Ferrari!

tHoMaSmAn
idegesitõ hibáinak javitásairól... nyevtanilag igy oké, de nem ezen van a hanngsúly itten asszem... <#papakacsint>

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

tHoMaSmAn
Meg az 1.2-es patch képeit elnézegetve az éjszakai verseny sem lesz egy mindennapi ebben a játékban! a Join lag, meg a crash-to-desktop idegesítõ javitásairól nem is beszélve!!
Csak jönne már KI!!<#szeret>

Thomas

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Alexease
Pedig manapsag csak patch-ekkel "mennek" a jatekok, sajnos szinte mindegyik komoly hibakkal, hianyosaggokkal jelenik meg, altalaban a kiadok hibajabol. Erdemes feltenni oket.
Panther
Az 1.1 elég fontos, a másik, ami meg jön, olyan dolgokat javít, mint például a join lag. Majd referálj, hogy mi a helyzet.

grebber
Német torrentes oldalon láttam.

Létfontosságuak a patchek??(Életmbe nem tettem még fel patchet)

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na mindegy majd holnap este amint lentlesz ugyis kiderül hogy megy-e.

Panther
Hol láttad ezt a változatot?

Azt hiszem ez a csapat törte fel a TRD2-õt, de az is hol megy, hol nem valakinek. Meg ha crackelt az exe, akkor hogyan mennek fel rá a patchek (1.1 és majd 1.2)?

grebber
Elvileg csak ezt irj az nfo:

- Burn or mount the ISOs, install the game
- install Alcohol 120% from \NCRYSO folder on CD1 if you haven't
got it already and add at least 1 virtual device
- copy GTR.exe from \NCRYSO folder on CD1 to game directory
- start it, play the game!
If asked for a serial enter: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N

To make the loader use an updated game exe the exe has to be
renamed to GTR_new.exe.

create a new one or edit the old one's homedir setting properly.

ALWAYS READ THE NOTES BELOW!!

grebber
GTR.Fia.GT.Racing.Game.GERMAN-NCRYSO

Ilyen verzióról halott valaki??Megy ez??

b-type
én se bánom ha dõl a kasztni. 😄DD
viszont nem semmi autó lenne egy boxer10-es 4wd-s GT Subaru....
ssszzz,

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
inkább egy Subaru...<#alien>

b-type
vagy egy másik szépség 😊:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nem rossz kis videó, de nekem utcai kivitelben egyáltalán nem tetszik, versenyautóként nagyon jó, bár azért nem egy Le Mans24h-s Bentley.
de pofás, viszont utcán kissé(bár telivér) jellegtelen sztem.

arty
igen, ki kell huzni, az eszközkezelõ nem elég neki ... sõt, a daemon tools registry bejegyzéséhez is le kell tiltani az olvasási jogot!

lejjebb le van irva, hogyan ...

az egyetlen mod, a kábelhuzkodás elkerülésére, ha BIOS-ban a CD/DVD ide vezérlõjét letiltod ! INTEGRATED PHERIPHERIALS menüben ott kel llennie a primary/secondary ide contorllernek ... na, azt DISABLED 😊

a áram kiiktatása nekem nem volt elég, a device managgerbõl nem tünt el 😞

Forza.

SALEEN rajongoknak www.mark-hastings.com/cars/pics/saleen/Small_Movie.WMV
JuanG
próbáld meg elõtte, hogy letíltod az eszközkezelõben...

petesilver
Hja, ha majd bármikor játszani akarok, le kell húzzam a dvd írót, vagy azt csak elõször kell? Mert akkor inkább beiktatok az áramkörbe egy kapcsolót, és kintrõl kapcsolgatom a szuflát a dvd-nek.

petesilver
jujj. Nézz rá a tutorial.hu-ra, mert ezt kicsit hosszú lenne leírni. Röviden meg annyi lenne, hogy használd értelem szerûen, ami sokat nem segítene.

petesilver
Ahh köszönöm, ez jól esett!! A bizalom!!!! De én nem tudok ilyen szépet sajna.

Panther
Az az opció tényleg ki van nyomva, csak az autónál van benyomva a nagy textúra, a cockpit nálam normál textúrázottságú.

petesilver
ebben nincsolyan, hogy a számot a progi rakja rá, amíg file szinten nem a 47-est adod meg neki? Csak kérdem...

Mnemomic
Ok köszi!

Annyit kénne, hogy a rajtszámok 47-esek legyenek, és hogy az ajtó feletti nevet el kénne tûntetni és esetleg simán "Atesz"-ra átírni.

Itt vannak az eredeti fájlok a srác autójából mert az enyémet én lehet hogy már teljesen szétszerkesztettem 😊

Szóval ITT vannak.

Srácok valaki tud segíteni a photoshopban ? nem igazán tudom festegetni a kocsi m nem is merem a progit :S valaki pls help meee 😞
JuanG
holnap megnézem, ok???

JuanG
jaaa...akkor te voltál 😄DD...azt hittem pete...

JuanG
csak azért gondoltam, mert a képeken nem látni be a cockpitbe...

Panther
Megnéztem kis- és nagyfelbontásban is, de nekem a 113-as szám látszik....egyébként minden OK.

karikusz
Vagány nagyon..<#eljen>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu