...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az induló magyar GTR bajnokságról:
"
Sziasztok
csak szeretném jelezni, hogy mivel megegyeztünk a szerverátjárhatóságról semmi akadálya, hogy aki akar jöjjön a GTR bajnokságba. 😊
Ez azt jelenti, hogy aki LFS tag (azaz fizetett LFS szerverdíjat) az hetente az aktuális éles vagy teszt GTR futamra jöhet ami hétfõnként lesz, illetve egész pontosan aznap használhatja a szerverünket ami a GTR bajnokságnak ad majd otthont. A szabadedzések már du. indulnak az idõmérõ 20.30-kor kezdödik (45p), majd 15p warm-up és 1 órás futam követi. A bajnokság dec. 20.-án indul majd, minden hétfõn éles futammal, eredeti pályasorrend-el, tehát elég gyorsan - február végéig- lezavarjuk hiszen mintegy teszt jellege is lesz. Úgy néz ki hogy 7 GT (azaz GT autóval futott) és 3 N-GT (azaz N-GT autóval futott) futam lesz amelyekre szabadonválasztott de mindig más autóval kell jönni (tehát nem lehet 2x ua-t az autót használni) így megismerjük majdnem mindegyiket. Az elsõ futam barcelona lesz GT autóval, dec 20.-án, jövõ hétfõn 13.-án pedig tesztfutam ugyanott. A futamokra IP címmel lehet majd csatlakozni.
A héten beindul a site is fórummal, szabályokkal meg mindennel. Úgy néz ki, hogy a hsw is hajlik a szerver-átjárhatóságra és akkor egy magyar bajnokság lesz akár több divízióval is, egy futamon kb. 30 ember tud versenyezni egyszerre, bár lehet hogy többet is bír a dolog.
Egyelõre ennyit szerettem volna, folyamatosan tájékoztatlak majd benneteket.
Várunk bárkit szeretettel akár már 1 hét múlva a tesztfutamra is!
Csiki Péter
"
GPLRank: -51|GTRank: -30
Köszönöm Juan G és köszönöm Panther! Lett egy jó kis autóm 😊
Az nem gond hogy eredetileg a festés mipmap levels értéke 7 most meg 10?
Sajnos nem tudom melyikre készült. Mondom a srác addon kocsija nálam mûködött de az is csak úgy, hogy mind a két változatú visszapillantó rajta volt ami a Saleenhoz van. Szóval ott sem stimmelt vmi.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Atesz itt vannak a textúrák (47-essel, Atesszal), mást most nem tudok...
Gulf skin for atesz 😊))
Mission Impossible 2010: PRO Class
Igen a car fájlal gondolom az a gond, ami az srác által készített autóval is hogy mind a két fajta visszapillantó rajta volt. Vmit azzal kénne kezdeni.
Ha összejött a dolog akkor a [email protected] -ra küld légyszi.
Asszem a car file-ban lehet a hiba, a genstring sorban...Panther, te mit írtál át hogy megjelent???
GenString=0470 ---a 0470 elé kellene valami!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Csak jönne már KI!!<#szeret>#szeret>
Thomas
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Létfontosságuak a patchek??(Életmbe nem tettem még fel patchet)
Next PC upgrade: 2022
Azt hiszem ez a csapat törte fel a TRD2-õt, de az is hol megy, hol nem valakinek. Meg ha crackelt az exe, akkor hogyan mennek fel rá a patchek (1.1 és majd 1.2)?
- Burn or mount the ISOs, install the game
- install Alcohol 120% from \NCRYSO folder on CD1 if you haven't
got it already and add at least 1 virtual device
- copy GTR.exe from \NCRYSO folder on CD1 to game directory
- start it, play the game!
If asked for a serial enter: F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
To make the loader use an updated game exe the exe has to be
renamed to GTR_new.exe.
create a new one or edit the old one's homedir setting properly.
ALWAYS READ THE NOTES BELOW!!
Ilyen verzióról halott valaki??Megy ez??
viszont nem semmi autó lenne egy boxer10-es 4wd-s GT Subaru....
ssszzz,
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de pofás, viszont utcán kissé(bár telivér) jellegtelen sztem.
lejjebb le van irva, hogyan ...
az egyetlen mod, a kábelhuzkodás elkerülésére, ha BIOS-ban a CD/DVD ide vezérlõjét letiltod ! INTEGRATED PHERIPHERIALS menüben ott kel llennie a primary/secondary ide contorllernek ... na, azt DISABLED 😊
a áram kiiktatása nekem nem volt elég, a device managgerbõl nem tünt el 😞
Forza.
Annyit kénne, hogy a rajtszámok 47-esek legyenek, és hogy az ajtó feletti nevet el kénne tûntetni és esetleg simán "Atesz"-ra átírni.
Itt vannak az eredeti fájlok a srác autójából mert az enyémet én lehet hogy már teljesen szétszerkesztettem 😊
Szóval ITT vannak.