9559
  • Jacek
    kapcsold ki:))

egyebkent erdekesseg:) nekem mukodott a 1.2 utanna folraktam egy masik konvtarba megint a GTR-t mert kelett egy file, de tovabbra is a regit inditom es mukodik..
  • VO101 tvr
    Az 1.2 és a DVD meghajtó is?
  • Ch_Slater
    nah mar megy.thx.
  • Ebola75
    Én is megszívtam, sem a daemon tools-t, sem az alcoholt nem volt hajlandó feltenni uninstall után...ja és természetesen nem indult el, pedig mindent a leírtak alapján csináltam...1.1-el és a lehúzogatós módszerrel jó volt...ez a starfuck nálam semmit sem ér
    tiszta szopás ez a játék!!!

pedig jó....
  • arty
    nna, ezt kopizd ki egy valami.reg fájlba, majd futtasd:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}]
    "UpperFilters"=-
    "LowerFilters"=-

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdr4_2K]

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdralw2k]

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdudf]

[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UdfReadr]
  • arty
    imserem a jelenséget, keresem a megoldást, mert nekem is volt ilyenem és leirtam hogyan oldottam meg :D a kérdés, hogy hova :D
  • Ch_Slater
    nekem fut a játék, viszont mostmár nemtom, hogy hogy érjem el a DVD meghajtómat. bármit csinálok nem kapom vissza win-ben...
  • SAntA_ClAus
    Nálam zöld szinű a Daemon ikonja. (Safedisk emulation)
    Van egy CD iró a gépben + virtuális meghajtó daemonnal, nem kellett semmit lehúzni s megy a GTR (1.2 es patchel)
    Régebben írtam nekem, hogy sikerült...

• petesilver
    :) hát hja:) azt nézzük, kinek milyen színű a Daemonja. Nálam mindíg is alapon volt, vagyis ha műkszik, akkor piros ikon. És nem megy az 1.2
  • Panther
    Talán még annyit, hogy Daemont sosem használtam, az Alcohol 120 verziója: 1.9.2 (Build 1705)
  • Panther
    Csak azt tudnám, hogy nekem miért megy? Rögtön megosztanám.
  • sajoati
    akkor ezek szerint a hivatalos bajnokság negyvenvalahány indulójából mondjuk tíznek, ha megy a játék?
  • petesilver
    Ez azért gáz, mert az 1.1 ig még jók a registry bejegyzések, mert azzal megy. Ha mindent törölsz, akkor is vissza kell állítani az 1.1-es vátozatot, mert arra megy fel az 1.2. Tehát registrytakarítással ott vagy ahol a part szakad, mivel az 1.1 megint beír, és azzal megy is.
  • sajoati
    bár én az 1.2-vel még nem szenvedtem, mert vakációztam otthonomban, ahol nincs fenn a GTR, de gyanús, hogy a registryben hagy valamit, nem pedig a Starforce/Simbin duó ismerte ki időközben a Starfuckot.

tanácsos a megfelelő biztonsági óvintézkedések elvégzését követően beleásni magunkat a registrybe (ha gond lenne belőle: rendszervisszaállítás (http://support.microsoft.com/default.aspx%3Fscid=kb%3BEN%2DUS%3Bq306084)
    persze nem árt, ha telepítünk előtte vmit, vagy létrehozunk manuálisan egy rendszervisszaállítási pontot)

a GTR, Simbin, Starforce, F8...(cd kulcs) értékeket tanácsos mind kitörölgetni, persze recent documents, meg hasonlók tartalmazhatnak ezekre utaló bejegyzést.
    A programot szigorúan az sfclean.exe-vel szedjük le.

No látatlanban csak ennyit tudok mondani.
  • Panther
    Tudom, hogy ez is nevetséges, gondolom kipróbáltad, de Alcohollal sem megy? Úgy értem a legutolsóval. és úgy, hogy a Daemon Tools nincs fenn.
  • sza.sa
    azt én is
  • Kaszi46
    én minden létező kombinációt kipróbáltam már, ezt is. na jo 1et kihagytam, azt amelyiknél el is indul:)
  • sza.sa
    SP1-es vagy SP2-es XP-d van?
  • arty
    akinek még van energiája... azt probáltátok, hogy a wint ujrarakni, de a GTR-t nem ?

akkor az első inditásnál elvileg serial megadás+starforce miatti restart jön, utána bebootolva regben daemon tiltás+miniimage bemountolás és GO.

1.1 nekem igy is ment, s rátelepitve az 1.2 is. jo, ok, tudom, hogy unalmas :)
  • Kaszi46
  • Kaszi46
    grrrrrrrrr feladom, sehogy sem tudok 1.2vel életet lehelni belé
  • CodeRed
    Sebaj.....ennek ellenére úgy felcukkoltam magam hogy belekezdtem egy dögös GTR videóba! És ezt a kiadóknak!

• avcom
    tökéletesen igazad van, annyival egészíteném ki, hogy bár az ember nem örül annak, hogy kelet-Európa ilyen téren hátrányban van, de képzeld el mondjuk Nagy-Britanniát vagy Olaszországot, de mondhatnám a spanyolokat vagy Portugáliát és náluk sem beszerezhető ugyanúgy, ahogy nálunk sem. Ennek tekintetében a dolog még nevetségesebb
  • CodeRed
    Engem nem is a StarForce védelem idegesít, hisz igaza van a fejlesztőknek az ő szemszögükből, miszerint nem akarják hogy mindenféle júzer lopkodja az ő szoftvereit ingyen.Ezzel semmi bajom, mert én is így tennék a helyükben.Ami igazán bosszant az a kiadók hozzáállása ehhez az egészhez, és ez az eszetlen kiadási dátum és megjelenési hely mizéria ami e körül a játék körül van.Már réges-régen megvettem volna ha itthon is lehetne kapni, és nem a warez verzióval szenvednék itt hetek óta.Mostmeg nyálcsorgatva nézhetem az új peccset és mégcsak használni sem tudom.Jó lenne ha a kiadók kicsit keletebbre is gondolkodnának, hiszen itt a kishazánkban is lenne kereslet a játék iránt, nem csak a nagy "zsíros" nyugaton.Talán ha a kiadók is normálisan álnának a vevőkhöz, nem lenne annyi warez.Ráadásul ez egy életképes játék.Ehhhh csak morgolódok itten....na mind1.....gondoltam leírom mert annyira a begyemben van ez az egész....
  • Kaszi46
    nekem ugye nem megy az 1.2, már 1.1 sem, sőt a starfuck nak köszönhetően, majd a registry buherálást követően már a daemon sem. nemtom leszedni és úrjra felrakni sem:DDDD szal csinálok egy winreinstallt.
  • dan104
    már nem üzemel!!
  • dan104
    Ciao,ha valakinek nem megy az 1.2-es patch de szeretne játszani,akkor jöjjön Ninja szerverére :81.182.10.74
  • K.András
    Tényleg anderstorp-ra nincsen valakinek egy telemetria fájl-a?1.24-25 körüli kéne mert 1.27-et megyek de nem értem hol hagyom el azt a 3mp-t,thx...
  • K.András
    Hogy öszinte legyek én annak is örülök hogy legalább az 1.1-el tudom nyomni,bár szivesen megnézném milyen lehet sötétben furikázni :)
  • sza.sa
    Hát nem... , rakhattam újra megint mert vmi search bart beszedtem, de nem tudom honnan... Megint újraraktam, megcsináltam #3950 szerint, de eredmény ua: nem megy... Sajna nem volt itthon SP1-em, azzal nem tudtam megpróbálni...

1.1-el csatalakozni se lehet az 1.2-es szerverhez...

Honnan tudom online megrendelni? Lehetőleg angol nyelven...
  • arty
    lett eredménye ? sikerült elinditani ?

csunya lesz igy a pár nap mulva elindulo bajnokság ...
  • sza.sa
    Nekem is windows install volt a szenteste éjjeli program... mit is csinálna egy informatikus ünnepekor, he nem XP-t telepít
  • Jacek
    hogy erdekesebb legyen nekem meg ra van dugva a dvd..
  • VO101 tvr
    Ha visszateszem az 1.1 gtr.dll-jét akkor elfogadja a "cd-t", de nem indul el a program.
    Szóval akinek a "hagyományos" módon nem indul a progi az beszopta a starforce karácsonyi ajándékát és várhatja míg feltörik :(
  • sanzik
    En most probalgattam es ha visszadugom a cd-t akkor nem indul el.
    Ugyhogy most nalam le van huzva ,biosban letiltva a cd es satrfuckot is hasznalom. Igy megy. De ha visszadugom akkor nem,ugyhogy lehet nincs is szerepe nalam a starfucknak.
  • VO101 tvr
    Na ez a patkányság amit a simbin csinál... jól elbasztam vele a karácsonyt rohadjanak meg... 1.1 ment faszául, de az 1.2 nem megy azokkal a módszerekkel...
  • CodeRed
    Lehet olyat, hogy egyből az 1.2-őt rakja fel az ember és az 1.1-et kihagyja?
  • K.András
    Az a vicc hogy a védelemre mindig van idö,de arra hogy megvehesd arra nem sok lehetöség van,van csak nem helyben...
  • K.András
    Igen proceszor hasznáélat az egekbe szökik és iszonyat lassan megy végig aztán kiirja hogy nem jo...
  • james-hun
    tenyleg szep kis karacsonyi ajandek ...rajotek hogy ki lehet jatszani a vedelmet erre tesek ..meglepiiii ajandek