9559
-
#9118 Nincs Mit! Ami jár az jár:) Még billel nyomom:SSS minyá veszek MOMO-t:) de akkoris szépen megfogtad öket:) remélem énis megtom majd:P teccenek az ijenek -
#9117 modok
-
#9116 :)
köszi :)
ezt a modot 2 napja, az alapjátékkal nem nagyon játszom, de szvsz ez a legjobb mod a GTR-hez amit eddig próbáltam, rakd fel, megéri.
lehet fogni szépen, a videó végén is lehetett volna, csak nagy volt a középrehúzó erő, és ezért nem tudtam olyan gyorsan visszaszedni az ellenkormányzásból. -
#9115 FAja:)
Te csináltad?? JOl vezecc vazeer:) MIota tolod?? -
#9114 kis bemutató:
GTR/Maserati Trofeo mod wmv -
#9113 -
fpal #9112 -
#9111 és milyen finom kis mod!
Nekem tetszik, Detroit Belle Isle-n olyat csapattam hogy GTR-rel még nem vigyorogtam ilyen jót. :) -
#9110 Megjelent a Maserati Trofeo MOD! 127Mbyte. http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=21448
-
#9109 ezek a büdös japcsik hihetetlen szorgalmasak...most büszke vagyok magamra hogy eredetiben van meg nekem a gt széria:) megérdemlem a következő részt is:) -
#9108 Lattam benne szelvedo nezetet!:P Ugy nez ki fejlodnek:) Lassan bemeszik a pilota a lokharitorol a helyere es/vagy nem kell tologatnia szerencsetlennek hatulrol -
#9107 off
szia alex...a japánok most tartják az ő E3-jukat...
a következő generációs gépen így képzelik a gt sorozatot...
21 mb wmv link
on -
#9106 -
K.András #9105 Max megmondtad volna hogy neked a szim olyan mint másnak a kábszer, muszály alapon fizikális fájdalmak közepette cselekedted meg ezt a galádságot ;) -
#9104 peres úton a dupláját fizethettem volna, ha nem viszem vissza...de mivel munkatárs vagyok, kicsit erős lett volna :)) -
K.András #9103 Könyvtárbol?Az mekkora lol, én nem vittem volna vissza ;) -
#9102 könyvtárból kölcsönöztem, ha más is felhasználja (ami talán nem túl valószínű), talán az se baj, én hetente csak 1-szer ha megyek online... -
#9101 kösz:) már énis meglestem:) akkor nem veszek MOMO hoz:D -
#9100 Ugy gondoltam en is. Szallitas nelkul nem sok ertelme lenne megvenni, max tudnam, hogy kint van egy jo valtom:))))))) -
K.András #9099 Annyi szállitással cakli-pakli... -
#9098 Ott a link alatta;) 70000-bol talan kijon;) -
#9097 nagyon álllat:D
menyi egy ijen? hol lehet használni? :) csak simán soloba veszek egyet akkor lehet haszbálni?:D -
K.András #9096 Nézzétek milyen baro válto:
TSW(Thomas Superwheel) -
#9095 Nnem volt ilyen probléma, de persze ez mindenképpen ideiglenes megoldás. -
fpal #9094 Ha jól emlékszem ilyenkor az van, hogy akinek visszaadtad annak NEM fog menni online, mert Te most újraregisztráltál az online kulccsal.
Illetve, ha akinek visszaadtad újraregisztrál (hogy menjen neki online), akkor Neked nem fog már.
Magyarul a kulcsot lehet újraregisztrálni többször, de használni csak egyikőtök tudja.
-
K.András #9093 Pont tiz hozzászolást kellett volna visszaolvasni. -
gyurán #9092 Nem tudja valaki hogyan kell a gtr hez a no cd -t megcsinálni? -
#9091 EGS -
#9090 Egészségedre. -
K.András #9089 hapci :) -
#9088 félwarez :)...a lényeg hogy megy online az 1.4, és kész... -
bödön ödön #9087 azt írja megy online is, a warez mióta megy online a lobbyból is? -
fpal #9086 Hát akkor ezt jól megoldottad, mert most ugyanolyan warez-ed van mint eddig -
K.András #9085 Nem kell 2.1-2.3, ugy rakhatod ahogy irod! -
#9084 Üdv!
Lenne egy kérdésem:) 1.1 1.2 1.3 1.4 et rekom fel egymás után, és muszály 1.21-23 ? -
#9083 Hehe! Ötletes. :-) -
#9082 jaja :)...feltettem az eredeti magyar 1.4-est, aztán a registry-ben átírtam a CD kulcsot a w....osra, aztán SFnightmare-el már elindul (+miniimage)...online megy, ott regisztráltam az eredeti online kulccsal...
bocs w....olás miatt, csak azért mondom el, mert akit szopat az eredeti CD, annak jól jöhet... -
K.András #9081 Hogy oldottad meg?Neten müxik? -
#9080 megoldottam a CD nélküli indítást...muszály volt mert nem maradhatnak nálam az eredeti lemezek :(( -
csimpok #9079 De nekem nem kell a magyar, sőt jobb is lenne az eredeti angol, mert csak megzavarnának a hülye fordítások (pl setupnál).