9559
  • HPt
    Button_Carbon_ContinueGame0000.bmp
    Button_Carbon_ContinueGame0100.bmp
    Button_Carbon_ContinueGame0200.bmp
    Button_savegame0000.tga
    Button_savegame0100.tga

ezeket hiányolja, ami annál is érdekesebb, mert mindegyik megvan
  • K.András
    Szerencsére nálam szaggatás nem nagyon van, ha van akkor neten de akkor is nagyok az fps-ek,fagyi viszont egyszer sem volt...
  • HPt
    most ebbe ne menjünk bele :)
  • budasp
    Nekem szerencsére különösebb baj nincs a játéknak müködési szempontból. Nem fagy, nem lép ki, de emellett csalódás összességében.
  • HPt
    egyébként a hibaüzenetek miatt természetesen addig kidob a desktopra, és az intro után kapom őket
  • HPt
    mert a teljes windows-t újraraktam, már szaggatott meg minden nyűgje volt, ne tudd meg pl. hányszor nyomtam meg a gtr miatt a reset gombom

most gondoltam majd minden tiszta lesz, aztán csak rosszabb
  • K.András
    Szerver is be van halva, szal jöhetne már az a javitás...
  • K.András
    Az gáz, de minek raktad ujra?
  • budasp
    Bennem is megfordul már a gondolat, hogy eladom.
    Egyre inkább bánom, hogy pénzt adtam érte...
  • HPt
    most nyomtam egy friss gtr install-t, és nem tudom mi lehet a megoldás arra, hogy amikor elindítom egy csomó ilyen hibaüzenet fogad: "Could not load "Button_Carbon_ContinueGame0000.bmp"."

ezután megy a játék, csak idegesítő (eredeti verzió, bár lehet eladom a picsába :))
  • K.András
    Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, persze hogy az kell neki :DDD
  • Csiaki
    Neked a fullos GTR kell?
  • K.András
    A magyar hubokon is megtalálod dc-n,mert már sok embernek megvan...
  • Duddits
    Kerestem torrent. :-( Létszik valaki adjon akkor egy torrentet. Nagyon szeretnék vele nyomulni.

Az internet bevan fizetve nemtudom hány hónapra. Thát arra már nem kell költeni. Most a gépre se kell. :-) Tudod az egyenleg bármikor elfogyhat egyik pillanatról a msáikra.
  • HPt
    hol vettél FORCE-t?
  • 505thZajcev[PT]
    Jah es masik, barki tud vmi helyet, linket a teljes verzio informacioival kapcsolatban?
  • 505thZajcev[PT]
    Hali all
    Megvettem a MOMO Force-t, tud vki nekem beallitasi tippeket mondani esetleg profilekat kuldeni?
  • VO101 tvr
    A HGTRM-ban 1:40.500 a kvalifikációs idő. 58 nevezett versenyzőből 27-nek még nem jött össze... Ha valaki ezt kapásból Porsche-ban kezdőként billentyűzettel összehozza a szerveren, szerintem őstehetség...
  • arty
    annak legyen legalább AGYA, amit használva leszdje pl. torrentről ... ;)
  • dr Kotász
  • K.András
    "De akinek nincs pár száz forintja se?"

De akinek nincsen párszáz ft-je, annak honnan van számitogépe meg hogyan tud netezni?

Kis simlis!
  • ruach777
    Üdv mindenkinek!!

Örülök, hogy a Szerveren róhattam veletek a köröket!! Klassz volt!
    Legalább kipróbáltam milyen kormánnyal vezetni! nem mintha a saját kocsimon nem lenne, de így VRben nagyon érdekes volt!
    Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!
  • sajoati
    ha olyan gyorsan pötyög, hogy az így keletkezett 0-ák és 1-esek szép görbét formálnak, akkor nem :D
  • HPt
    egy szó: lehetetlen
  • oneal1
    tuti arcade ban nyomta és segitségekkel
  • Duddits
    Ma van a névnapom. Valaki erre az estére szánjon meg vele.
  • Duddits
    Tudom. :-) De akinek nincs pár száz forintja se?
  • Daffy
    Sziasztok!
    A wandoora párszáz forint a reg,ne bohóckodj:-)Az 1:39es idő automata váltóval történt de ha jól tudom simulator módban de ez nem biztoa.Szerintem elég jó eredmény.A billentyűről vezérlés pedig azért történt mert a srác most rakta fel a játékot és kipróbálta de már vett kormányt.
  • Duddits
    Mi ez?

Esetleg ha valakinek lenne egy Wando-s acc-ja nem adná kölcsön az estére? Csak amíg leszedem a játékot. Valahogy majd meghálálom. Jöhet privibe is.
  • sajoati
    ha lehetne GPS-szel nyomon követni, hogy épp hol tart a szállítmány, tök izgi lenne :)
  • b-type
    hát erre a cuccra én várnék 5 hetet simán. :)
    igazából csak a pedál miatt...de egye fene jöhet a shifter is :)
  • K.András
    Ezzel az erövel mutogathatnám a nagyon nagyon drága szállitásokat rövid határidövel...Mivel nincsen már act labs nézzük a Frex GP-t,japánbol kell rendelni a pedált vagy akármit...
  • K.András
    Ne már!Ki az aki 4-6 hetet akar várni valamire???Igy persze hogy olcso...
  • sajoati
    a további konfrontáció elkerüléséért, ;-) -t raktam, nem :-) -t !
  • sajoati
    nézd, én előbb hiszem hülyének a közönséget, mint magamat ;)

itt egy újabb link, 15 fontnyi pekidzs, 4-6 hetes kézbesítéssel $28.50
    http://ircalc.usps.gov/weight.asp?Contents=1

US Post
  • budasp
    Mit össze civakodtok... :)
    Egyébként én is azt gondolom, hogy billentyűzetes irányítással nem érdemes nekifogni a GTR-nek sem...
  • sajoati
    nyilván a linkeket is elolvastad. engem különösebben nem érdekel a dolog, nekem egyelőre nem kell ilyen cucc, meg már nem is gyártják, nem is lehet kapni, mint az kiderült.
  • K.András
    Végül is tökmind1 :D,szvsz ez a játék kormány nélkül játszhatatlan,jobban mondva mindennel lehet játszani akár egy fadarabbal is, szal ha innen nézem akkor lehet bill-el is nyomni...
  • K.András
    Lehet nem figyelsz rendesen,azért nem akarnak hozatni mert drága,függetlenül attol hogy te azt mondod nem drága...Ezzel a példéval csak érzékeltetni akartam az árakat...De ezen nem fogunk összeveszni,igazad van jo?
  • sajoati
    ? rajtad kívül ki akart itt bármit is _küldeni_? (emellett újságokat csigapostán küldeni, mikor ott a villámposta? eh.)