9559
-
#4536 Button_Carbon_ContinueGame0000.bmp
Button_Carbon_ContinueGame0100.bmp
Button_Carbon_ContinueGame0200.bmp
Button_savegame0000.tga
Button_savegame0100.tga
ezeket hiányolja, ami annál is érdekesebb, mert mindegyik megvan
-
K.András #4535 Szerencsére nálam szaggatás nem nagyon van, ha van akkor neten de akkor is nagyok az fps-ek,fagyi viszont egyszer sem volt... -
#4534 most ebbe ne menjünk bele :) -
budasp #4533 Nekem szerencsére különösebb baj nincs a játéknak müködési szempontból. Nem fagy, nem lép ki, de emellett csalódás összességében. -
#4532 egyébként a hibaüzenetek miatt természetesen addig kidob a desktopra, és az intro után kapom őket -
#4531 mert a teljes windows-t újraraktam, már szaggatott meg minden nyűgje volt, ne tudd meg pl. hányszor nyomtam meg a gtr miatt a reset gombom
most gondoltam majd minden tiszta lesz, aztán csak rosszabb -
K.András #4530 Szerver is be van halva, szal jöhetne már az a javitás... -
K.András #4529 Az gáz, de minek raktad ujra? -
budasp #4528 Bennem is megfordul már a gondolat, hogy eladom.
Egyre inkább bánom, hogy pénzt adtam érte... -
#4527 most nyomtam egy friss gtr install-t, és nem tudom mi lehet a megoldás arra, hogy amikor elindítom egy csomó ilyen hibaüzenet fogad: "Could not load "Button_Carbon_ContinueGame0000.bmp"."
ezután megy a játék, csak idegesítő (eredeti verzió, bár lehet eladom a picsába :)) -
K.András #4526 Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni, persze hogy az kell neki :DDD -
#4525 Neked a fullos GTR kell?
-
K.András #4524 A magyar hubokon is megtalálod dc-n,mert már sok embernek megvan... -
#4523 Kerestem torrent. :-( Létszik valaki adjon akkor egy torrentet. Nagyon szeretnék vele nyomulni.
Az internet bevan fizetve nemtudom hány hónapra. Thát arra már nem kell költeni. Most a gépre se kell. :-) Tudod az egyenleg bármikor elfogyhat egyik pillanatról a msáikra. -
#4522 hol vettél FORCE-t? -
#4521 Jah es masik, barki tud vmi helyet, linket a teljes verzio informacioival kapcsolatban? -
#4520 Hali all
Megvettem a MOMO Force-t, tud vki nekem beallitasi tippeket mondani esetleg profilekat kuldeni? -
VO101 tvr #4519 A HGTRM-ban 1:40.500 a kvalifikációs idő. 58 nevezett versenyzőből 27-nek még nem jött össze... Ha valaki ezt kapásból Porsche-ban kezdőként billentyűzettel összehozza a szerveren, szerintem őstehetség... -
#4518 annak legyen legalább AGYA, amit használva leszdje pl. torrentről ... ;) -
#4517 -
K.András #4516 "De akinek nincs pár száz forintja se?"
De akinek nincsen párszáz ft-je, annak honnan van számitogépe meg hogyan tud netezni?
Kis simlis!
-
ruach777 #4515 Üdv mindenkinek!!
Örülök, hogy a Szerveren róhattam veletek a köröket!! Klassz volt!
Legalább kipróbáltam milyen kormánnyal vezetni! nem mintha a saját kocsimon nem lenne, de így VRben nagyon érdekes volt!
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!! -
#4514 ha olyan gyorsan pötyög, hogy az így keletkezett 0-ák és 1-esek szép görbét formálnak, akkor nem :D -
#4513 egy szó: lehetetlen -
#4512 tuti arcade ban nyomta és segitségekkel -
#4511 Ma van a névnapom. Valaki erre az estére szánjon meg vele. -
#4510 Tudom. :-) De akinek nincs pár száz forintja se? -
#4509 Sziasztok!
A wandoora párszáz forint a reg,ne bohóckodj:-)Az 1:39es idő automata váltóval történt de ha jól tudom simulator módban de ez nem biztoa.Szerintem elég jó eredmény.A billentyűről vezérlés pedig azért történt mert a srác most rakta fel a játékot és kipróbálta de már vett kormányt.
-
#4508 Mi ez?
Esetleg ha valakinek lenne egy Wando-s acc-ja nem adná kölcsön az estére? Csak amíg leszedem a játékot. Valahogy majd meghálálom. Jöhet privibe is. -
#4507 ha lehetne GPS-szel nyomon követni, hogy épp hol tart a szállítmány, tök izgi lenne :) -
#4506 hát erre a cuccra én várnék 5 hetet simán. :)
igazából csak a pedál miatt...de egye fene jöhet a shifter is :) -
K.András #4505 Ezzel az erövel mutogathatnám a nagyon nagyon drága szállitásokat rövid határidövel...Mivel nincsen már act labs nézzük a Frex GP-t,japánbol kell rendelni a pedált vagy akármit... -
K.András #4504 Ne már!Ki az aki 4-6 hetet akar várni valamire???Igy persze hogy olcso... -
#4503 a további konfrontáció elkerüléséért, ;-) -t raktam, nem :-) -t ! -
#4502 nézd, én előbb hiszem hülyének a közönséget, mint magamat ;)
itt egy újabb link, 15 fontnyi pekidzs, 4-6 hetes kézbesítéssel $28.50
http://ircalc.usps.gov/weight.asp?Contents=1
US Post -
budasp #4501 Mit össze civakodtok... :)
Egyébként én is azt gondolom, hogy billentyűzetes irányítással nem érdemes nekifogni a GTR-nek sem... -
#4500 nyilván a linkeket is elolvastad. engem különösebben nem érdekel a dolog, nekem egyelőre nem kell ilyen cucc, meg már nem is gyártják, nem is lehet kapni, mint az kiderült. -
K.András #4499 Végül is tökmind1 :D,szvsz ez a játék kormány nélkül játszhatatlan,jobban mondva mindennel lehet játszani akár egy fadarabbal is, szal ha innen nézem akkor lehet bill-el is nyomni... -
K.András #4498 Lehet nem figyelsz rendesen,azért nem akarnak hozatni mert drága,függetlenül attol hogy te azt mondod nem drága...Ezzel a példéval csak érzékeltetni akartam az árakat...De ezen nem fogunk összeveszni,igazad van jo?
-
#4497 ? rajtad kívül ki akart itt bármit is _küldeni_? (emellett újságokat csigapostán küldeni, mikor ott a villámposta? eh.)