...::: GTR :::...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ez a másik oldala. Nagyobb a felelõsség, ha már egy nagy bajnokság van. De lehet arról is van szó, hogy elõször beetetés, mindenki csatlakozik az egy nagy bajnoksághoz, aztán halászás a zavarosban, eleinte engedékenyek, vagyunk, persze jó, demokratikus szabályok lesznek, hogyne, csak gyertek, majd a kapás után berántás, kifogni az egy bajnokság halat, és utána már GPL módra diktálni, elfelejteni ígéreteket, rugalmasságot. És ezzel ki is nyírták a nagy összbajnokságot. Kis idõ múlva a pofára ejtett emberek mégis indítanak játszható, emberbaráti GTR bajnokságokat, és a pár Get Real GPL Master körözhet a nagy bajnokságában kéz a kézben egymással.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Olvasom folyamatosan e topikot, de ezután a neves õrület után teljesen ugy érzem, hogy az van, amit az exGPL-esek akarnak, mindenki alkalmazkodjon hozzájuk, mert nekik az adott dolog bevált a bajnokságukban. Az semmit sem számit, hogy másoknak, másik bajnokságban más vált be? 😉 ha ennyire hangoztatva van, hogy ez a neves dolog semmi, akkor ebben pl miért nem lehet engedni a másik "csoportnak" ? Elvileg ez ugye egy megegyezéses, több kisebb GTR bajnokságot beolvasztó tégely ... mégsem látom, hogy olyan nagy demokrácia lenne 😊
ismétlem: fenti sorok egy kivülálló gondolatai, nekem így jött le az egész ... bele egyáltalán nem látok, de ahogy olvasom, más, komolyabban "résztvevõk" sem igazán tájékozottak a "GTR bajnokság demokráciájáról".
és végül: nagyon örülök, hogy ha esetleg bajnokságban szeretnék játszani, létezik egy egyesült magyar naagy bajnokság, nem pedig 2-3 kisebb! ezért elismerésem, hogy végül sikerült!
Forza.
Engem valami mindkét futamon rövid úton lefagyasztott a zöld lámpa után, tehát versenyezni egyszer sem volt módom. Nem igazán értem miért, nem lehet a gépem a hibás, mivel az elsõn a pitbe rakott a szerver, kaptam DQ-t, és csak nézni akartam a versenyt, tehát nem erõlködött a gépem, mégis kifagyott. Tegnap rajtrács, start után egy hatalmas lag, és elszállta a játék. Mindezt úgy, hogy 17.30-tól mindkét alkalommal a futamig újrajoinolás nélkül végig bent voltam. Kár. szóval nekem sajna még csak elképzelésem van a versenyrõl. Viszont a nem hivatalos Brnoi futamot simán befejeztem, vagyis valami a szerverrel van, az elég biztos.
Alávetem magam a szabályoknak, hogyne. De akkor is idegesít. Pusztán pár ember miatt tegnap 10 percig vacakoltam, hogy mindent beállítsak, és jó legyen ahoz, hogy játszhassak. Jöhettek a játék ennyit megér szöveggel, de eddig is tudtam játszani, volt egy mûködõ userbeállításom pl. És az egészban akkor is az indok a legdühítõbb: mert mi nem szeretnénk. ezen rágtam be. Srácok szavazás volt, és ennek értelmében saját nevet kell használni! ez korrekt, simán elfogadom, ez szabály. De ez a mert mi nem szeretnénk. És az a baj, hogy én ilyenkor félek, hogy ez csak a kezdet. Mivel már van tapasztalatom, ezért ne hurrogjatok le, várjatok fél évet, és nézzük meg. Bár ne legyen igazam, de a vitás döntések sora így szokott kezdõdni. Elõször kicsiben, szinte jelentéktelen dologban önhatalmúlag meghozott vitatható döntés, aztán jön az egyre több ilyen, egyre komolyabb döntésekben.
Másik. Miért akartok Ti nekem biztosítani minél több rutint olyan autóval, amire nem vagyok kiváncsi, mert nem tudom vezetni? Vázolom részletesen, mielõtt kinevetnétek. Pl tegnap kalsszikus példája volt, hogy egyenesben, kb 1-es, 2-es fokozatban milyen ideges a Ferrari, kis gázadásnál elpörgették az autókat, és törtek mindent. De volt ez bõven Barcelonában is. Ez jó? Nyilván ezt csinálnám én is Ferrarival, ezért nem is megyek vele. Önmagam, és más versenyélményének érdekében Saleen-al megyek, amit biztonságosan lekezelek. Erre jön a szabály, hogy menni kell minden autóval. szóval menjek olyan autóval, ami nekem nem élmény, nem tudom biztonságosan vezetni, veszélyes vagyok másokra, és a tapasztalatnak SEMMI HASZNÁT NEM VESZEM, MERT MÁR MOST TUDOM, HOGY SALEENAL szeretnék menni a bajnokságban. Nos ez az én személyes, versenyzõi oldalról nézett szempontom csupán. Ha nem változik a szabály, kénytelen vagyok nyûglõdni a nem szimpatikus autókkal, mert betartom a szabályt.
De. Mi van akkor, ha megpróbálom kijátszani. Gondoltatok erre? Nem indulok olyan futamokon, ahol mittudomén milyen autóval kéne mennem, szerver be van fizetve, sõt, igazolom a távolmaradást akár hivatalos okkal. Ezesetben, mivel nincs tapasztalatom olyan autókkal, amivel amúgy sem mennék, nem indulhatok a bajnokságban olyan autóval, amivel van tapasztalatom, és setupolni is tudom?
A másik. Gondoljatok bele. Az elején a tesztbajnokságban untig elég egy autóval bajlódni úgy, hogy a pályaismerten is van a hangsúly. eltekintve az élmenõktõl, látszik, hogy még egy utót sem tudnak sokan lekezelni. Erre nem a legjobb megoldás az autók cserélgetésere kötelezés pályánként. ez így nem tapasztalatszerzés, hanem káosz. Káosznak viszont profi. akit érdekel, az úgyis teszteli a szerveren, vagy privátban az összes kocsit.
El lehet az itt leírtakat intézni azzal, hogy kukacoskodom, kötekszem, de nem ez a helyzet. azért világítottam meg errõl az oldalról, mert bizony a szándékotok a tapasztalatszerzésrõl jó, de az ezt megregulázó szabály viszont rossz. Nagyon. És itt megint az van, hogy a szabály arról szól, hogy TI hogyan képzelitek azt, hogy ÉN hogyan jutok hasznos tapasztalathoz. Ugyanmár.
Összefoflalva. Sajna biztos van már haragosom, de ezeket nem haragból írtam. Egyszerûen nem tudom befogni a szám, ha értelmetlen dolgokkal találkozom. A játék tetszik, szeretnék is indulni, ha versenyzõbarátibb lesz a szabályzat, ha tényleg érdekel Titeket, hogy a többség hogyan szeretné. Én elfogadtam a döntést, hoztam áldozatot, nem értettem egyet vele, mégis csináltam új usert. Ha nincs más elfogadom a döntéseteket, és indulok minden íutóval, ez van. De akkor az állás az, hogy 2:0 nektek. Kétszer én alkalmazkodtam, Ti egyszer sem. Visszakérdeznék, nektek nem ér meg annyit a játék ebben a remek bajnokságban, hogy Ti is alkalmazkodjatok kicsit?
Végül javaslat: szerintem a tesztbajnokságon azt kéne alkalmazni, hogy mindenki olyan autóval induljon a GT versenyeken, illetve ngt versenyeken, amivel akar. Viszont a teljes bajnokságban már vátoztathatatlanul csak egy autót jelölhet meg. így a versenyzõre bízzátok, hogy milyen autóval mennyit megy. De ha nagyon akarjátok, akkor meg lehet szabni, hogy minimum 2 féle autót azért ki kell próbálni a futamok során. Esetleg.
-Ez a bajnokság ha jól emlékeztek hosszas szervezés után indult el és úgy volt nem is ez lesz az egyetlen ilyen próbálkozás, azonban a három szerver rendszergazdáját sikerült meggyõzni ennek elõnyeirõl.
Nos és itt hagyjátok figyelmen kívül a legfontosabb dolgot, hogy itt elvileg nem annyiból áll az egész, hogy mindenki a HGPLM-esekhez simul hozzá, hanem nektek is kellene bizonyos fokú rugalmasságot tanusítani.
-Három javaslatom volt a bajnokság megkezdése elõtt.
-Ne kényszerítsétek cockpitbe a játékosokat akik még életükbe nem ültek ott, mert balesetveszélyes. Ez ugye a GetReal elvet követve elvetve.
-Ne kelljen minden autót megtanulni vezetni amikor a második szezontól elvileg mindenkinek lehetõsége lesz bármilyen autóval elindulni és nyugodtan specializálódhat 1-1 tipusra. Ez is el lett vetve.
-A harmadik a név használata volt. Errõl érdekes módon szavát adta a bajnokság egyik fõ szervezõje, hogy a valódi név megadása nem lesz kötelezõ (no comment).
A név használat elleni legfõbb érvetek, hogy a nick mögé bújva valahogy komolytalanabbá válik a versenyzõ.
Nos Tomi neked kellene a legjobban tudnod, hogy ez nem így van hiszen versenyeztél a Nascarban és tisztában vagy vele hogy ez legkevésbé ezen múlik. Lehet valaki a valódi nevével is béna, ügyetlen, sok balesetet okozó és lehet a nick nevet bevállaló pilóta is egy fair versenyzõ.
"Aki ténleg indulni akar a bajnokságban, annak elõbb utóbb úgyis a rendes nevét kell majd használni a játékben, hiszen a siteon a pontok és a statisztikák azon nevekkel lesznek számolva automatikusan, amivel a sitera regisztráltatok."
Ez sem érv, mert kb 3 perces munka lenne a statisztikai rendszerben engedélyezni, hogy aki akar az csak nick nevet vállaljon fel.
Csak ennyit akartam.
Na most lehet nekem ugrani, hogy mit ugatok bele ha nem is indulok 😛
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Panther kérlek nevezd meg a "bennfentest" aki elküldött a picsába!
mert akiket ismerek a bajnokság szervezõi közül azok biztos nem mondtask neked ilyet.És mindenkit ismerek szerintem, de hátha tudsz újat mutatni😊)
Szerintem nem küldtek még el senkit melegebb éghajlatra akinek volt egy ötlete vagy javaslata, sõt a futam után 1enklnt végig lett kérdezve mindenki hogy mi a gondja-baja, ötlete.
A hibák felnagyításával semmre nem megyünk, az biztos, kérek mindenkit, hogy ha ír egy problémát írja oda mellé, hogy szerinte mi lenne a megoldás.De tényleg a legfontosabb így elsõre, hgy olvassátok a szabályzatot.
My words are weapons.In which I murder You with?
engem pl. ez nem zavarna...
amúgy boldog névnapot Tamás! 😄DD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Viszont osztom petesilver aggodalmát: itt tényleg néhány ember eldöntötte, hogy mi legyen és ezzel kész. A többiek befizetik a szerverdíjat és pofa be. Ennyi.
Én anno beszélgettem errõl itt pár emberrel, de megjelent néhány "bennfentes", akik ugye egyenlõbbek, mint mások és rövid úton elintéztek: elküldtek a francba, a picsába és még sorolhatnám. Kell ez nekem? Akkor mondtam azt, hogy mindent elfogadok úgy ahogyan van.
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Csatlakozom a Piski Tomi és Zizics Jani által leírtakhoz. Voltak gondok, de azt hiszem senki sem így tervezte, idõ kell ennek is.
Talán még annyit tennék a dologhoz, hogy úgy gondolom a végleges rend kialakulását nagyban segítené, ha mindenki, aki részt szeretne venni a bajnokságban és ennek érdekében hajlandó kompromisszumokra, és elhatározta, hogy törekszik a bajnokság szabályait elfogadni, illetve véleményének hangoztatásával próbál javaslatot tenni változtatásra, az így cselekedjen, és ne az általa rossznak itélt szabály többszöri, irónikus körberöhögésével próbája véleményét kifejteni itt a fórumon és máshol... Azt hiszem ez sokkal inkább hátra viszi az ügyet, mint elõre, és nem ez a közös cél.
GPLRank: -51|GTRank: -30
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Azért döntöttünk úgy hogy minden pályára más autóval kell mindenkinek jönnie, hogy mindenki megismerje az összes autót,azok viselkedését versenykörülmények között, stb. Éntõlem akárki kérdezte eddig a chatben a szerver IP-t és a jelszót, mindíg megadtam! Az IP alapú szervernél sajnos még nem lehet szabályozni hogy a qual-on ne lehesen joinolni. Ez csak a lobbyból indított szerveren lehet. Ezért van hogy bárki tud még a kvalifikáción is csatlakozni, és joinlagot elõidézni evvel. Remélem az karácsonyi peccs megoldja ezt is.
Ha valakinek épp ötlete van az ossza meg velünk a gtr-masters fórumon.
Nem vagyunk semmilyen ötletnek se ellene, de nem mindenki olvassa ezt a fórumot így lassabban jut el a megfelelõ emberekhez egy egy jó ötlet.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
1 szerver van?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Értitek.Szerintem megszokás kérdése az egész.A felvezetõ kör pedig tényleg röhejes még, de lesz jobb.Amúgy ha valaki elolvassa a szabályzatot a HGTRM oldalon az képet kap arról, hogy mi a helyzet, és nincs félreértés.Ott a legtöbb dolog le van tisztázva, ha mindenki ahhoz tartja magát, akkor nincs probléma.PL benne van, hogy chatstop van az edzésen és a versenyen.Nincs Thankyou nincs po nincs semmi.Ezek után érthetõ ha valaki szól a folyamatos beszédért.Az viszont igaz, hogy a kuss erõs, nem kellett volna, de vezetett a srác közben, azért írta ilyen tömören.Jah és szerintem ha valaki ott volt a futamon, annak szerzett akkora élményt a dolog, hogy még ha nem is ért egyet, elviseli az ilyen apró kellemetlenséget mint pl saját név használata.1-2 x furcsa lesz, de megszokjátok, aztán már nincs is probléma.És tényleg minden javaslatot, kérést várnak a szervezõk, nem zárkóznak el semmitõl, annyi, hogy a vitás kérdésekben a többség dönt, így volt ez eddig is, a cél az hogy jót versenyezzünk, jól érezzük magunkat, a körítés meg majd alakul úgy is!
A kötelezõ autóváltás meg azérrt kell, hogy mindenki megismerjen minden autót, pályát, lehetõséget, hibát hiszen ez az elsõ bajnokság a tapasztalatszerzésrõl szól majd, hogy mikor elindul a rendes már mindenki mindent tudjon, tisztába legyen a saját és az autók képességeivel.Türelem kell, meg idõ, ennyi az egész.Tamás voltam
My words are weapons.In which I murder You with?
Tehát mint éfs, mondjuk csak úgy lehet körözgetni rajta?😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Rendben van hasznalja mindenki a rendes nevet ha ez a tobbseg akarata es ez teszi komolyabba a bajnoksagot,de az ,hogy abbol is lehurrogasok vannak,hogy ameg beazonositjuk egymast beirjuk a nickunket a chatbe ez szamomra felfoghatatlan.
Ettol mar csak az furibb mikor valaki lekorozesnel megkoszoni az elengedest, egy harmadik ember meg beszol erre,hogy kuss !
<#confused>#confused>
en ott voltam,egy ket embert be tudtam azonositani (teged is),viszont rolam szinte senki nem tudta,hogy sanzik vagyok
tiszta Get Real feeling !<#vigyor3>#vigyor3>
Most viszont én szúrhattam el valamit, de hál' Istennek most sikerült visszaállítani az op.-ot. Újra installáltam a GTR-t és most megy minden! A Starfuck-ot meg inkább elfelejtem!
Az egésznek zanzásítva a lényege, hogy a jelenleg nemtudom kik által elõállított szabályok nem arról szólnak, hogy mi hogyan legyen, fiúk mit szeretnétek, hanem hogy mostantól, vagy akkortól ez+meg ez lesz. Döntési jogod annyi van driverként miután fizettél azért hogy játszhatsz, hogy jössz játszani, vagy nem. Engem ez a Get Real diktatórizmus zavar kicsit már akkor, amikor játszani még totál nem lehet szerveren.
igaz nekunk se ment ez elsore siman annak idejen<#vigyor>#vigyor>
És ennek miben látod az okát? Túl magasak az elvárások, illetve szigorúak a követelmények? Vagy egyszerûen a gyakorlás és a tehetség hiánya? Hmmmm?
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
egyebkent ezt a tv besistergest ki lehet kapcsolni valahol ??..mert igy utanna eleg gaz volt nezni a versenyt
plusz nemtom, van-e különbség, de a SUPPORT/sfclean.exe-vel célszerû uninstallálni, ekkor elvileg a starforce-t is leszedi (?).
olyan nincs, hogy nincs jogod a reg. kulcsra, ha nem látod/nem tudod állítani, akkor Engedélyeknél "Hozzáadás" és "Rendszergazdák" (nem csak sima rendszergazda, hanem TSZ, így a csoportot adod hozzá) és persze Full control.
Endure, in enduring grows strong...
Ha valakinek sikerült megoldani a hang problémá, az írja már le legyenszives mit kell csinálni!
Teljessen elszállt a hang a gépemen!
Köszönöm!
GPLRank: -51|GTRank: -30
a www.gtr-masters.hu semmi info Cheat room halot
akkor nézzük: szerencsére a magyar zászló színét tudom. Remélem anyakönyvi kivonat nem kell, akkor a név is ok. A vércsoportomért viszont mehetek orvoshoz. Ha már Get Real! Amúgy meg spaban minsíg Brückenheimer gondnok úr kanyarhoz ültetett violáinál fékezek a valóságban. Kék viola fék, ciklámennél kanyar megkezd. Ezt minden évben egyeztettjük. szal ha itt nincs viola nem indulok!! anélkül nem get real! 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))