9559
-
#4576 Na mostmár csak egy gondom van. Azt írja a végén hogy rakjak át minden pipát a bal oldalra a megtagadáshoz. De a megtagadás jobboldalt van! -
#4575 Jaj, tényleg! Még mondtam is magamba hogy megjegyzem Marco üzenet, hogyha meglesz a játék tudjam etelepíteni. Köszike hogy emlékeztettél. -
ruach777 #4574 Sziasztok!
Most kaptam a levelet, hogy a szintidő 1:40.500. Oké, de mi van akkor ha ezt a szintidőt nem éri el a tag??
Ugrott a pénze, vagy indulhat a B ligában??
Mert ha nem indulhat, akkor mi van?
Kíváncsi lennék a véleményetekre. -
HellBurner #4573 Nekem LOGITECH WINGMAN FORCE GP van. Tényleg a Momo a legjobb, én is azt akratam venni,de túl so panaszt halottam a pedáljára, és én nem adok 30k-t egy olyan cuccért ami lehet egy hónap múlva beszarik. Viszont én nem is szándékozok online bajnokságokat nyerni. Az élmény a Wingmannal is nagyszerű. Egy kicsit pontatlan + lötyög a kormány (ha lejár a garancia orvosolni fogom az esztergás haverommal). Én azt tanácsolom hogy ha profi szinten akarod nyomni akor MOMO-t vegyél, ha nem akkor Wingman-t, és legfeljebb ha úgy érzed hogy a képességeidet a kormány hátráltatja akkor vegyél egy profi kormány, hátha lesz majd valami jó cucc a közeljövőben. -
budasp #4572 Csak a pontosítás kedvéért :)
Amire te gondolsz, az a Logitech Momo Racing (fekete). A Logitech Momo Force (piros házas, bőrözött kormánnyal) már egy jó ideje nem kapható sajnos.
Léteznek ezeknél drágább és komolyabb kormányok is (pl.ECCI , BRD , TWS) , de gondolom MunnA nem ilyeneket szándékozik vásárolni, bár ki tudja. :) -
#4571 A legjobb kormány vitán felül a Logitech MOMO Force. Ha a pénztárcád megengedi, azt vedd. Nekem olyan van, legprecízebb. 1 mm elmozdulásra már reagál. -
#4570 Ha nem sok pénzed van akkor:LOGITECH WINGMAn FORMULA GP.Ha több akkor LOGITECH WINGMAN FORCE GP.Ha nagyon sok akkor MOMO FORCE.De várd meg a többiek véleményét is. -
MunnA #4569 Milyen kormányt érdemes venni?
Mert Simulation módban, billentyűzetről, segítségekkel, aránylag hamar le lehet verni az ellenfeleket, gondolom segítség nélkül+kormánnyal viszont lehet izzadni. Lényeg, hogy nem sétakocsikázni akarok.
Naszóval. Megnézegettem a kormányokat, van logitechtől kezdve mindenféle, de mivel még az életbe nem nézegettem sem teszteket sem semmit ezzel kapcsolatban, ezért a ti segítségeteket kérném: melyik kormány a legalkalmasabb ehhez a jó kis szimkához?
-
#4568 Ezek a szavak mondanak vmit?
regedit, hardware id, tápkábel esegleg bios...
mert ha nem, akkor inkább hívj egy havert, aki megcsinálja neked...
(ez nem basz.gatás volt)
hali -
#4567 A legközelebbi segítség: #4443-as.
Még ezen az oldalon...grrrr... -
#4566 Duddits!
Az általad leírt szeriaszám jó.Idáig mindenkinek elindult vele de ez édeskevés ahhoz hogy maga a játék üzemeljen is a gépeden.Ha visszaolvasol többen is leírták elég szájbarágósan hogy hogy kell felrakni.Ha meg telefonon akarsz segítséget kérni akkor egy 14EZER FT-os feltöltő kártyát vegyél.Az kb elég lesz mire felrakod a játékot.... -
#4565 . Jó, megadod a számod? -
#4564 sztem kérjél telefonos segítséget! -
#4563 Igen? Ajajajj. Miért, mit tud elrontani? De én azért megpróbálnám a segítségetekkel. Ha segítetek. -
#4562 Te figyi!
Nem baszogatni akarlak de ha nem értesz a géphez akkor szerintem ez nem a Te játékod.A telepítése már olyanokon is kifogott aki értett a gépéhez.Ha valamit elállítasz úgy hogy nem tudod miért,ember legyen a talpán aki megcsinálja utána.Azt hogy egyáltalán működjön a géped.De persze ez csak egy jótanács és nem muszáj megfogadni........ -
#4561 Vazzer, Duddits topic lett?!:)) Volt mar olyan dolog, amit egyedul is megtudtal oldani?:P -
#4560 Egyáltalán hogy kell elindítani? Nem tudom megcsinálni a leírtakat mert nem nagyon értem. Valaki tudna segíteni? -
#4559 Mi a serial?? F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
Ez nem jó. -
#4558 De király! Köszönöm Szépen!! -
Latency #4557 Át kell nevezni az mds filét ugyan arra, mint az mdf. Pl: GTR.mds és GTR.mdf -
#4556 Faccomba! Végre megvan erre meg itt genyózik! -
#4555 [img=http://img34.exs.cx/img34/5452/daemon5gm.th.jpg]
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting -
#4554 Mi baja lenne? -
#4553 Mi van???! De hogy töltöm! -
Piski #4552 Az jó.De akkor töltsd le újra, mert hibás.:( -
#4551 Ja és Daemon-ból 3.47 van. -
#4550 És melyiket kell? mert cask az .mds-t tudom de arra meg hibát ír ki. -
Piski #4549 Alcohol 120 vagy daemon, de mindkettőből csak a legújabb jó. -
#4548 Mivel mountoljam be? -
#4547 Wéber Úr megtette nekünk a GPL levlistán, remélem nem haragszik meg ha megmutatom nektek. Tehát:
"A két féltengelyt zárja össze ha zárás alatt van, ha meg nyitva, akkor
mindig a kisebb tapadású kerék kapja a nyomatékot a ketto közül. 0% a
teljesen nyitott, 100% a teljesen zárt (fix merev tengely), és
alaphelyzetben mindig 50-50% a két tengely közti nyomaték megoszlás.
Power a gázadás, coast a gázelvételkori zárási érték, esetedben 40% coast
azt jelenti, hogy a 40%-os hajtónyomaték különbség lehet a bal és jobb
oldali kerekeid között. Mivel az össznyomaték mindig 100%, így ez a
különbség úgy jön létre, ha az egyik kerék 70% a másik meg 30% motorféket
kap az utóbbi megcsúszásakor. Ha ez sem elég, akkor továbbra is blokkolni
fog az egyik kereked (amelyik megcsúszott), egész addig, amig a rá eso
nyomaték ismét a tapadási szintre kerül. Ha jobban zárod (pl. 80%), akkor
még késobb tud csak magától blokkolni, egész addig, amíg 100%-ra téve
képtelen külön-külön blokkolni valamelyik kerék, csak ha már mindketto
elveszti a tapadását csúsznak meg - de akkor együtt. Hátsókerék ABS for
free:)
Viszont minél jobban összezárod a coast side-ot, annál kevésbé akar majd
kanyarba fordulni, vagyis ebbol a szempontból minél kisebb zárás az
optimális. Meg kell találni az arany középutat. Power side ugyanígy muködik,
csak ott a blokkolást helyett a kipörgés a legyozendo ellenfél." -
VO101 tvr #4546 Srácok!
Valaki össze tudná foglalni a diffrenciálmű beállításait?
Számomra nem teljesen világos és a GPL értékekkel nem passzol.
Gázadáskor itt 100-ra állítva van teljesen zárva és preload 6-on. Ez külső nézetből ellenőrizhető.
Gázelvételkor 0-ra vagy 100-ra kell állítani, hogy teljesen zárjon? Ha leveszem 0-ra gázelvételre szépen adja keresztbe a hátulját kanyarban... -
#4545 hehe, csak hogy nem fogok minden indításnál szenvedni, szóval felraktam újra és most jó -
#4544 gondolom az "angolositás"-t felraktad ... ezeket le-OK-zod, és megy a game rendesen utána már :) -
#4543 Na most töltöm. Kb. 6 óra és ha minden jól megy nyomulhatok vele. -
#4542 Nem fogom! Régebben talán 2-3 napott használtam de aztán mehet a kukába.
Nem reklámozni akarom, de itt is fönt van. -
K.András #4541 Ne használj dc-t, majd sirjál még két-három napot, hogy nem tudod leszedni és lehet a végén használni fogod... -
#4540 Köcce. -
#4539 Ja és DC-t meg nem használok. -
budasp #4538 A GTR-Masters-en mindent megtalálsz. -
#4537 Neked is fagy? Nekem az a rohadt Richard Burns Rally csinálja. Jah meg ez is csinálta. Ha esetleg megszerzem a játékot torrentről akkor honnét tok angol vagy esetleg magyar nyelvet beszerezni?