9559
  • Duddits
    Na mostmár csak egy gondom van. Azt írja a végén hogy rakjak át minden pipát a bal oldalra a megtagadáshoz. De a megtagadás jobboldalt van!
  • Duddits
    Jaj, tényleg! Még mondtam is magamba hogy megjegyzem Marco üzenet, hogyha meglesz a játék tudjam etelepíteni. Köszike hogy emlékeztettél.
  • ruach777
    Sziasztok!

Most kaptam a levelet, hogy a szintidő 1:40.500. Oké, de mi van akkor ha ezt a szintidőt nem éri el a tag??
    Ugrott a pénze, vagy indulhat a B ligában??
    Mert ha nem indulhat, akkor mi van?
    Kíváncsi lennék a véleményetekre.
  • HellBurner
    Nekem LOGITECH WINGMAN FORCE GP van. Tényleg a Momo a legjobb, én is azt akratam venni,de túl so panaszt halottam a pedáljára, és én nem adok 30k-t egy olyan cuccért ami lehet egy hónap múlva beszarik. Viszont én nem is szándékozok online bajnokságokat nyerni. Az élmény a Wingmannal is nagyszerű. Egy kicsit pontatlan + lötyög a kormány (ha lejár a garancia orvosolni fogom az esztergás haverommal). Én azt tanácsolom hogy ha profi szinten akarod nyomni akor MOMO-t vegyél, ha nem akkor Wingman-t, és legfeljebb ha úgy érzed hogy a képességeidet a kormány hátráltatja akkor vegyél egy profi kormány, hátha lesz majd valami jó cucc a közeljövőben.
  • budasp
    Csak a pontosítás kedvéért :)
    Amire te gondolsz, az a Logitech Momo Racing (fekete). A Logitech Momo Force (piros házas, bőrözött kormánnyal) már egy jó ideje nem kapható sajnos.
    Léteznek ezeknél drágább és komolyabb kormányok is (pl.ECCI , BRD , TWS) , de gondolom MunnA nem ilyeneket szándékozik vásárolni, bár ki tudja. :)
  • dr Kotász
    A legjobb kormány vitán felül a Logitech MOMO Force. Ha a pénztárcád megengedi, azt vedd. Nekem olyan van, legprecízebb. 1 mm elmozdulásra már reagál.
  • Daffy
    Ha nem sok pénzed van akkor:LOGITECH WINGMAn FORMULA GP.Ha több akkor LOGITECH WINGMAN FORCE GP.Ha nagyon sok akkor MOMO FORCE.De várd meg a többiek véleményét is.
  • MunnA
    Milyen kormányt érdemes venni?
    Mert Simulation módban, billentyűzetről, segítségekkel, aránylag hamar le lehet verni az ellenfeleket, gondolom segítség nélkül+kormánnyal viszont lehet izzadni. Lényeg, hogy nem sétakocsikázni akarok.

Naszóval. Megnézegettem a kormányokat, van logitechtől kezdve mindenféle, de mivel még az életbe nem nézegettem sem teszteket sem semmit ezzel kapcsolatban, ezért a ti segítségeteket kérném: melyik kormány a legalkalmasabb ehhez a jó kis szimkához?
  • Shan
    Ezek a szavak mondanak vmit?
    regedit, hardware id, tápkábel esegleg bios...

mert ha nem, akkor inkább hívj egy havert, aki megcsinálja neked...
    (ez nem basz.gatás volt)

hali
  • Shan
    A legközelebbi segítség: #4443-as.
    Még ezen az oldalon...grrrr...
  • Daffy
    Duddits!

Az általad leírt szeriaszám jó.Idáig mindenkinek elindult vele de ez édeskevés ahhoz hogy maga a játék üzemeljen is a gépeden.Ha visszaolvasol többen is leírták elég szájbarágósan hogy hogy kell felrakni.Ha meg telefonon akarsz segítséget kérni akkor egy 14EZER FT-os feltöltő kártyát vegyél.Az kb elég lesz mire felrakod a játékot....
  • Duddits
    . Jó, megadod a számod?
  • Kaszi46
    sztem kérjél telefonos segítséget!
  • Duddits
    Igen? Ajajajj. Miért, mit tud elrontani? De én azért megpróbálnám a segítségetekkel. Ha segítetek.
  • Daffy
    Te figyi!
    Nem baszogatni akarlak de ha nem értesz a géphez akkor szerintem ez nem a Te játékod.A telepítése már olyanokon is kifogott aki értett a gépéhez.Ha valamit elállítasz úgy hogy nem tudod miért,ember legyen a talpán aki megcsinálja utána.Azt hogy egyáltalán működjön a géped.De persze ez csak egy jótanács és nem muszáj megfogadni........
  • Alexease
    Vazzer, Duddits topic lett?!:)) Volt mar olyan dolog, amit egyedul is megtudtal oldani?:P
  • Duddits
    Egyáltalán hogy kell elindítani? Nem tudom megcsinálni a leírtakat mert nem nagyon értem. Valaki tudna segíteni?
  • Duddits
    Mi a serial?? F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
    Ez nem jó.
  • Duddits
    De király! Köszönöm Szépen!!
  • Latency
    Át kell nevezni az mds filét ugyan arra, mint az mdf. Pl: GTR.mds és GTR.mdf
  • Duddits
    Faccomba! Végre megvan erre meg itt genyózik!
  • Duddits
    [img=http://img34.exs.cx/img34/5452/daemon5gm.th.jpg]
    Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
  • Duddits
    Mi baja lenne?
  • Duddits
    Mi van???! De hogy töltöm!
  • Piski
    Az jó.De akkor töltsd le újra, mert hibás.:(
  • Duddits
    Ja és Daemon-ból 3.47 van.
  • Duddits
    És melyiket kell? mert cask az .mds-t tudom de arra meg hibát ír ki.
  • Piski
    Alcohol 120 vagy daemon, de mindkettőből csak a legújabb jó.
  • Duddits
    Mivel mountoljam be?
  • ibronk
    Wéber Úr megtette nekünk a GPL levlistán, remélem nem haragszik meg ha megmutatom nektek. Tehát:

"A két féltengelyt zárja össze ha zárás alatt van, ha meg nyitva, akkor
    mindig a kisebb tapadású kerék kapja a nyomatékot a ketto közül. 0% a
    teljesen nyitott, 100% a teljesen zárt (fix merev tengely), és
    alaphelyzetben mindig 50-50% a két tengely közti nyomaték megoszlás.

Power a gázadás, coast a gázelvételkori zárási érték, esetedben 40% coast
    azt jelenti, hogy a 40%-os hajtónyomaték különbség lehet a bal és jobb
    oldali kerekeid között. Mivel az össznyomaték mindig 100%, így ez a
    különbség úgy jön létre, ha az egyik kerék 70% a másik meg 30% motorféket
    kap az utóbbi megcsúszásakor. Ha ez sem elég, akkor továbbra is blokkolni
    fog az egyik kereked (amelyik megcsúszott), egész addig, amig a rá eso
    nyomaték ismét a tapadási szintre kerül. Ha jobban zárod (pl. 80%), akkor
    még késobb tud csak magától blokkolni, egész addig, amíg 100%-ra téve
    képtelen külön-külön blokkolni valamelyik kerék, csak ha már mindketto
    elveszti a tapadását csúsznak meg - de akkor együtt. Hátsókerék ABS for
    free:)
    Viszont minél jobban összezárod a coast side-ot, annál kevésbé akar majd
    kanyarba fordulni, vagyis ebbol a szempontból minél kisebb zárás az
    optimális. Meg kell találni az arany középutat. Power side ugyanígy muködik,
    csak ott a blokkolást helyett a kipörgés a legyozendo ellenfél."
  • VO101 tvr
    Srácok!

Valaki össze tudná foglalni a diffrenciálmű beállításait?

Számomra nem teljesen világos és a GPL értékekkel nem passzol.
    Gázadáskor itt 100-ra állítva van teljesen zárva és preload 6-on. Ez külső nézetből ellenőrizhető.
    Gázelvételkor 0-ra vagy 100-ra kell állítani, hogy teljesen zárjon? Ha leveszem 0-ra gázelvételre szépen adja keresztbe a hátulját kanyarban...
  • HPt
    hehe, csak hogy nem fogok minden indításnál szenvedni, szóval felraktam újra és most jó
  • arty
    gondolom az "angolositás"-t felraktad ... ezeket le-OK-zod, és megy a game rendesen utána már :)
  • Duddits
    Na most töltöm. Kb. 6 óra és ha minden jól megy nyomulhatok vele.
  • Duddits
    Nem fogom! Régebben talán 2-3 napott használtam de aztán mehet a kukába.
    Nem reklámozni akarom, de itt is fönt van.
  • K.András
    Ne használj dc-t, majd sirjál még két-három napot, hogy nem tudod leszedni és lehet a végén használni fogod...
  • Duddits
    Köcce.
  • Duddits
    Ja és DC-t meg nem használok.
  • budasp
    A GTR-Masters-en mindent megtalálsz.
  • Duddits
    Neked is fagy? Nekem az a rohadt Richard Burns Rally csinálja. Jah meg ez is csinálta. Ha esetleg megszerzem a játékot torrentről akkor honnét tok angol vagy esetleg magyar nyelvet beszerezni?