9559
  • sasssa
    kössz a kódot. igazad van a probléma csak ez után van. eljutottam addig hogy ezzel a starfuck-kal a minimage fájlt felhasználva létre jött egy fájl ami vissza bír élítani oda hogy adjam meg újra a kódot.
    mit csinálok rosszúl? ha a kódot beírom azt írja ki hogy nem a megfelelő cd van benne. léci segítsetek, mert már régóta szórakozom ezzel és úgy látom ti tudtok azért valamit.
  • Duddits
    Hát mondjuk ha ennyi baj van akkor én már rég csináltam volna, mint a többinél.
    Én tudom mi a Mini Image, használni is tudom de hát azt mondták nevezzem át. De mind1 mostmár. De ez a torrentes mibe külömbözik? Ugyan azok vannak benne.

Csiaki: Köszi!
  • Daffy
    Felesleges
  • HPt
    ja, azért az nem lehet igaz hogy minden embernek külön, egy oldalon keresztül kell elmagyarázni hogyan indítsa el és mindig ugyanaz a körforgás, először kell a kód, aztán hogy mi az a miniimage fájl, meg mittomén :) azon gondolkodom, ki kéne tenni valami faq-ot ezzel kapcsolatban oda fentre, nem?
  • Latency
    Ha már felraktad nem kell semmit átnevezni, amiről én írtam az a nocd, az két teljesen másik fájl. Az csak az indításhoz kell. Ha gondolod felrakhatom valami tárhelyre.
  • Csiaki
    Helyes!
  • Prezsi #4610
    Hihetetlen, ami itt folyik.
  • Piski
    F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
  • Piski
    A kódot lejebb megtalálod, kb 20at kell visszaolvasni, de hidd el, a problémák majd csak ez után jönnek:P
  • sasssa
    heló! nekem van egy olyan problémám hogy fel telepítettem a játékot és utánna indítanám és kér egy kódot Ez a kód kellene
  • Duddits
    Na most töltöm a torrent-eset. 15 óra !! Annyi idő alatt töltök le egy dvd-s játékot. :-(
  • Daffy
    OK,nyertél.Amúgy csak elvi síkon kérdeztem az olvasás-tiltás szemszögéből:-)))
  • K.András
    Jokat kérdezel :D,de biztos nem azért szedetik le veled a daemont vagy a 120%-ot mert nincsen rá szükség :DDD
  • Daffy
    Még egy észrevétel a dologgal kapcsolatban.Elvileg a registryebn a daemon olvasásának hozzáférését tiltod le.Akkor mondjuk minek mountolni.Csak mert a rendszer levan tiltva az olvasásról.Nekem is benne van a mini image de nem értem akkor minek?Ha meg az olvasást letiltod akkor olyan mintha nem is lenne.Nem?
  • K.András
    Teljesen mind1 ki találta ki, biztos fájt neki amikor az agyát zsugoritották...Egyébként én sem vitázni akarok, csak leirtam hogy az amit te csinálsz nálam nem müködik, ezzel én nem állitottam hogy neked ugy nem müködik...
  • Daffy
    Egyrészt a virtualis meghajtó letiltását nem Én találtam ki,hanem egy hozzászólásban olvastam amit most nem találok de ha ragaszkodsz hozzá megkeresem.Az 1.2 után pedig így működik ahogy leírtam.Nem vitázni akarok hanem leírtam egy másik verziót ami MŰKÖDIK.Az égvilágon semmi nincs lehúzva.De ha nem hiszed el menjünk fel MSNre bekapcsolom a webkamerámat elindítom a játékot és meggyőződhetsz róla hogy fent vannak a kábelek.
  • K.András
    Az 1.1-es müködött nekem is starfuckal, de 1.2 után nekem csak ugy megy ha le van huzva, meg ha le is van tiltva registryben!

Más, kicsit érdekes ez a második rész, ha a virtuális meghajtodat tiltja le a starfuck, akkor mibe mountolod be az MDS-t???LOL
  • Daffy
    Nem kell lehúzni a cd-ről a betápt.A registryben le kell tiltani a cd-t és utána elindítani a starfuckot.Bármilyen hihetetlen a starfuck a virtualis meghajtódat tiltja le.Hogy miért ?Nem tudom...De ezekkel a megoldásokkal amit anno leírtam,Nekem nem kellett lehúzni a kábeleket.Ennek az az előnye hogy visszaállítod a registryben a cd tiltást,az eszközkezelőben engedélyezed és onnantól megint van cd-d.Nem kell ki be kapcsolgatni a gépet.
  • MunnA
    Köszek a kormány tippet mindenkinek! Azt hiszem LOGITECH WINGMAN FORCE GP lesz belőle, sőt tuti.
    Másik: telepítés. Én 1 hétig kínlódtam vele míg felkúszott, de sosem kérdeztem meg senkit(kivéve a haverom), mivel minden fórumon már valaki leírta lépésről lépésre, hogy mit kell csinálni, hogy kell felrakni. Csak tényleg utána kéne olvasni egy picikét.
    Egyébként nálam a mai napig csak úgy műxik, ha ténylegesen lehúzom a cd/dvd-t, mivel hiába tiltom le a starfuck-al a cdt, szarik rá.
  • K.András
    Nem tüntek el a dolgok ne aggodj, azért nem látszik mert tiltottad a hozzáférést...Tehát, ahol megcsináltad a tiltást a 0001-2-3 vagy akárhányason is csináltad, ott jobb klikk és permission, majd pedig állitsd vissza allow-ra és már látni a fogod az eltüntnek hitt dolgokat.
  • Daffy
    Neki se állj.Telepítsd újra a gépedet vagy kérdezz meg valakit hogy lehet a tiltást feloldani.Én úgy tudom hogy sehogy.....
  • Duddits
    Aha. Én is Daemont használok. Hát csak nem tudom hogyha leszedem újból működni fog-e. Mivel a regisztrybóől etüntek dolgok. :-( De megnézem.
  • Daffy
    Bocsi de nem érek most rá a telepítgetésre.Az átnevezgetésről annyit hogy Nekem se kellett az égvilágon semmit átnevezni.Az alkohol és a daemon is felismeri a fileokat simán.Én a Daemont részesítem elönybe de ez csak egy vélemény.Amit pedig a telepítéséről írtam azt nyugodtan végig csinálhatod lépésről-lépésre.Egy pár embernek már felraktam a játékot és mindenkinek elindult.
  • Csiaki
    Azt szedd le amit én adtam!!!Az jó és minden úgy van benn ahogy kell nem kell semmit áttnevezni!Ja és itt megtalálsz élőben msnen:[email protected]
  • Duddits
    Daffy. Megtaláltam a te elindítási leírásodat is. Odáig visszaolvastam. Megadod az MSN címed?

Na még azt próbálom meg hogy most hagyom a most meglévő fájlaimat és holnap letöltök mindent újból. Ha nem megyakkor megpróbálok egy windows telepítést.
  • Duddits
    Mert? Én csak segítségek akartam kérni. A Fórum azért van hogy segítsünk egymásnak, beszéljünk a játékról. Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek!
  • dan104
    kétlem,hogy ezek után akárkit is találsz!
  • Daffy
    Nyugodjál meg.ENNYI
  • Duddits
    Hehe! Azért mert nem nagyon sikerál elindítani?! Attól még lehetek nagy autós! És akkor is működésre fogom bírni! Csak valaki segítsen!
  • dan104
    ha már az elején ennyi gondod van,szerintem hagyd a francba és nyugodj bele ez nem a te játékod!
  • Duddits
    Akkor már nem tudom. Nem nagyon emlékszem, de az egyiket nem látta. Most most csináljak? Már annyira játszanék vele.
  • Daffy
    Csak szólok hogy mind a két virtuális meghajtó látja ezt a filekiterjesztést.....
  • Duddits
    De nekem a GTR_CD1.mdf-t nem is látta a Daemon. Se a GTR_CD2.mdf-t. Ha jól emlékszem. Sem az Alcohol.
  • K.András
    Én semmit nem neveztem át, nekem külön volt mds amivel telepitettem meg volt a crack részben is, de ha nem irták le 15x mit kell csinálni akkor egyszer sem...
  • Duddits
    GTR_CD1.mdf (691.35 MB)
    GTR_CD2.mdf (563.83 MB)
    GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD1.mds (486 B)
    GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD2.mds (486 B)

Na most a GTR_CD1. mdf-t és a 2. CD-nek ugyan ezért átírtam a GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD1.mds mert azt mondták. De a ha ujra leszedem az mds-eket akkor meg a Daemon meg az Alcohol se mountolja be!!
  • Latency
    Nem mindegy, hogy mejik oldalon van.
    Amit be kell mountolnod az a miniimage egy 68 és egy 25k-s file(GTR_cd1.mds és mdf). A sokszázmegásak csak a telepítéshez kellenek. Ha ezt berakod, megbuherálod a regystrit mennie kell.
  • Duddits
    De nekem valami más is volt ott fölül a SYSTEM-em kívűl és az tűnt el. Még semmi baj nem tapasztalható. Amúgy meg tudom hogy szóltak. Így jártam.
    Amúgy meg Marco rösszúl írta le egy oldallal arréb!! Mert az írja hogy bal oldalt pipáljak be mindent a letiltáshoz vagy mihez. Erre az meg jobb oldalt volt!
  • Daffy
    Nem mintha nem szóltak vona többen is hogy ne kotorássz a registryben ha nem értesz hozzá..........A jobb oldalon van a megtagadás még ki is van írva.Ha a teljes hozzáférést is bepipáltad a megtagadásnál akkor az Én ismereteim szerint b..hatod....
    Op rendszer újra és kezdheted elölről.De lehet hogy lehet javítani bár Nekem nem sikerült újból engedélyezenm a teljes hozzáférést.Azzal hogy bepipáltad azt tiltottad le hogy bárki is hozzáférhessen.Veled együtt.....
  • Duddits
    Basszus! Valamit elszúrtam! Ott ahol engedélyezni vagy mit kell csinálni véletlen a másikat tagadtam le és eltűnt egy csomó minden a 0003 könyvtárból. És mégy így se megy. Ja és azt írja hogy mountoljam be a GTR_CD1-et. Na de nekem azt mondták hogy azt írjam át GTR_Fia_GT_Racing_Game_CD1.mds erre. És akkor nekem most nincs GTR_Cd1. Na de az a baj hogy annak van egy cdnyi mérete. most akkor mi van? Nehogy már le kelljen szedni újból!?
  • oneal1
    b liga