...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tHoMaSmAn
nem vagyok regisztrálva ott... ha megkérnéd hogy irja le, és ide bemásolnád az nagyon jó lenne!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Hi!

Kellene valaki aki nagyon jól "beszél" angolul! A bhms oldalán a fórumban van egy srác aki azt állítja tud segíteni az 1.2-es patch telepítésével kapcsolatban! Privátban kell vele felvenni a kapcsolatot! www.bhmotorsports.com
tHoMaSmAn
1.2 felrakáskor (patch installkor) akkor le legyen tiltva a cd, vagy nem?
Kissé zavaros számomra ez a my computer-es variálás, nem értem mi szükség van rá, persze lehet, hogy ebben van a lényeg!! 😄

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Alexease
Tetszik, tetszik, de meg minjdig nagyon ISI-s a kezelhetoseg😊) Bar valamelyik nap talaltam egy FFB allitasi lehetoseget, amivel valami "kamu" efektek/visszahuzast lehetett allitani, kikapcsolni, azt lelove valamivel jobb, erezhetobb lett. De ha lehet, akkor NGT, afolott meg mindig gazos nekem😉))

Most van idom, bar most kellene indulnom hugomekhoz vilagvegere😉)) Aztan meg hetfon ismet melohely;/
Alexease
<#vigyor3>
Nekem amugy semmi bajom az XP-vel, teljesen jol mukodik amiota fent van (tobb mint 2 eve), meg mindig 20 sec korul boot-ol nullarol, pedig mar tobbszor teljesen lecserelodott a "software-park" felette😉)) Hasznaltam/dolgoztam mar jonehany "rendszeren" (SG, Unix, Machintos, Win es feltucat Linux), de meg mindig a Win a leghasznalhatobb (persze ezt hasznalom a legtobbet, es ezen futattok mindent ami nekem kell;DDDD)
petesilver
Amúgy hogy tetszik a GTR? végre van idõd emberi idõpontban fórumozni😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
A maga hozzáállása ismerõs!! Már az is nagy megtiszteltetés a Microsoftnak, hogy egyáltalán hajlandó futtatni az XP-t!!!! 😊<#eljen><#vigyor2>

Alexease
SP1-em van a SP2-ot nem szeressem, a tul sok biztonsag miatt teljesen atvarialtak az egesz "keretet". Amugy sem ad semmi ujat, csak fel tol egy csomo szemetet, es nehezkesek lesznek a rendszer hozzaferesek. Az egyeb csicsak meg nem erdekelmek, mert amugy is teljesen "csupaszon" hasznalom a rendszert, mert nem a XP-t akarom futtatni a gepemen, hanem az alatt a programokat😊)))
petesilver
Visszatérve kicsit a modelre, egy valamin ledöbbentem. Nekem ugye úgy kell készíteni a modelleket, hogy elöl a keréknél a dobot úgy kell kialakítani, hogy a kerék elfordulhasson gond nélkül + - 30fokot, állítólag ennyit minimum fordul az elsõ kerék kormányzáskor. Nos a simbines modelnél ez nincs meg, az elsõ kerék picit elfordítva már beleütközik a dobba. Érdekes, vajon in game mennyire látszódik ez?

Alexease
Leirom mit csinalok sorban, bar nem hinnem hogy valami kulonleges lenne😉
- MyComputer-ben ha a CD/DVD meghajton "rajta maradt" egy icon (pl. elozo jatek CD/DVD) akkor onnan Properties/Driver/Uninstall.
- MyComputer/Properties/Hardware/DeviceManager/Scan (ez ujra megtalalja a meghajtot, es fel is rakja.

- Ha az elozo ketto nem kell, akkor egyszeruen eloszor a StarFuck indit es Disabled CD Roms (A Daemon kozben NEM fut meg a hatterben, de a meghajtoja fent van!!!! A Registry-ben a Daemon meghato olvashatosaga le van tiltva!)
- Ezek utan Daemon indit, emulaciok bekapocsol, jatek mini-image mount-ol, jatek futtat😉

De ha ezek kozul valamelyik sorrend nem volt jo, vagy bent volt egy CD/DVD icon (?!?!) akkor vagy keri a rendes CD-t, vagy keresi a StarForce de nem talalja meg es talan meg le is fagy (vagy vegtelensegig keresne😄D).
nekem is SP2...

sza.sa

petesilver
Mázlista! Könnyebb lenne, ha érteném, hogy mitõl nem megy,amikor nem megy. az tuti, hogy valahol nagyon eltéved. Ha megy gyors chek, és indul. Azonban ha nem megy, a proci terheltsége egybõl 100%-ra ugrik, és ott marad kb 2 percig, utána error.

Még nem mélyedtünk el a SP1, vagy SP2 XP oprendszerben. Nekem SP2-es van, és nem megy sehogy az új patch!

Mit rontottam el? Xp reinstall, registry buherálás (003 megtagadás), Starfuck, disable CD, GTR install... megy. 1.1 install... megy. 1.2 install...nem megy! Pedig volt elõtte Disable CD, meg a patch backlist is...

sza.sa

Arra kíváncsi lennék én is...

sza.sa

Dunpeal
Nekem szintén!

Alexease
Nekem is megy rendesen (StarFuck-al).
ibronk
Jaceknak meg Sanziknak jó emberek, õk hogyan csinálták meg?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Hol lehet online megrendelni a progit???

sza.sa

Éjjel én is újraraktam az XP-t, mert nem ment a Deamon.... de akármit csinálok, nem megy.. sõt a registrybõl a 003-as mappa teljesen üres, nincs benne semi PNP Bios.... lehet hogy ez lehet a baj?

sza.sa

petesilver
Tegnap én is kísérleteztem. Újraraktam mindent, aminek az lett a vége, hogy jelenleg semmilyen formában nem mûködik a GTR, még a régi 1.1-sem. Végül is ebbõl a szempontból nem is olyan rossz a starforce.

petesilver
Nem sajna. Anno 1 srác csinált egy ilyen autót renderhez, és csak õ renderelte ezeket az autókat, a max fájlt nem adta ki a kezébõl. Erre akkor mérges lettem, és csináltam maxban egy bontott owr autós rendert, amit élbõl publikáltam, és azóta sokan letöltöttek. Az enyém így nézett ki:

<#rinya> Szomorú vagyok.... nem megy az 1.2..... az 1.1 megy StarFuckal, de amint felrakom a patchet, csak keresgél és a végén error....

sza.sa

b-type
hajrá 😊
Ezt te csináltad Pete?

aztszem, úgy eméxem, de mindenesetre amióta likeltétek az Nr2003-ba azóta ez a hátterem...gyönyörû.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Ahh! Na így már érdemes lesz festegetni. Röpke másfél órás szöszölés után sikerült kiszednem a játék fájljából ezt a Ferrarit, és maxban lerenderelnem. Még kb 2 óra szöszölés kell majd, hogy minden textura a helyére kerüljön rendesen. De a legjobb, hogy végre kinyerhetõ belõle így maxon keresztül az autó meshének Wireframe mapja, és így már lehet pixelrepontosan festeni szenvedés nélkül házilag is. Bíztam benne, hogy összejön, De MISU segítsége nélkül nem jött volna össze. THX!

arty
starfuckot CSAK akkor probaljatok, ha a lehuzogatos modszerrel amugy már megy!!! különben jól fejreállithatjátok a windowst ....

nforce2 chipseten, 5.10es driverrel a starfuck NEM megy, eddig ez a tapasztalat. régebbi driverekkel igen, legujabbal nem.

Forza.

Hol lehet azt magcsinálni mint ami neked van azt ahová a géped tulakdonságait beírtad?

Az van bemountolva
most próbálom a starfuck-al

rezsofiz
Sztem azért mert nem a miniimage fájlt mountolod be indításkor.

sazl : c

Hi
seegítség kéne!
lehuzom a dvd írót aztán felpakolom a gamát át álítom a regeditbe azt a hüly filét és mégse müxik
miért?

ibronk
Hát de ha van, miért ne?

Ninja
MSN bekapcsolod szivesen!

tHoMaSmAn
<#help>Valaki tudna segiteni, hogy addig turkáltam, és állitgattam abban a registry könyvtárban ahol a daemon-t le kell tiltani, hogy mostmár semmit nem látok ott, akár megadom a hozzáférést, akár nem.
Uninnstalláltam a daemon, és ami a legjobb, hogy mostmár visszatelepiteni sem tudom. A visszadugott CD-olvasóm is BIOS alatt látszódik csak Windows alatt sehol semmi.

Valaki tudna meoldást javasolni erre, mert valahogy nagyon nem szeretném az egész rendszert ujrainstallálni most...<#help>

Pont errõl beszélek hogy nem kell új...

www.gtr-masters.hu

ibronk

1.2 angolosítás:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?p=786

www.gtr-masters.hu

HPt
(András privi ment)

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Nekem se megy! Reggel 7-óra óta szenvedek vele! Marad az 1.1! Legalább az autókat be lehetne tenni, de az sem megy!
ASUS A7N8X nForce2 5.10-es driver! Nem tudom van-e köze hozzá!

HPt
persze megkérdezem amint lehet, de mondom, elvileg minden media markt-ban és saturn-ban kéne találnod

tHoMaSmAn
Nos leszedtem (az uninstall leszedi a userdata könyvtárat, tehát minden statisztika meg beállitás odaveszik!---JÓ KIS INSTALLER, MI?)
Ezután ujra feltettem (elõtte reistryben pucoltam ami GTR-es volt)
Rátettem a patcheket, kipróbáltam starfuckkal, kipróbáltam lehuzott kábellel, sehogy sem sikerült! 😞
Ráhagyom, majd máskor szenvedek vele!!
<#wow3><#zavart2><#csodalk><#duhos2>

K.András
Sogoroknál lehet kapni?Lehet kiugrok két ünnep között.Csak ez is tök lutri kéne tudnom helyet, megkérdeznéd hol lett véve bécsben?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

azazel
Hát ez érdekes. A V-Sync bekapcsolása megoldotta a problémát.
Lényeg, hogy mûködik.

K.András
Megvan,csak nem gondoltam volna hogy ez a harminc oldal van csak benne,elég vastagnak tünt...

A kézikönyv is meg van angolul. Itt megtalálod.

GPLRank: -51|GTRank: -30

K.András
És milyen a kézikönyv?Mert ha jol láttam elég vastag,vagy semmi érdemleges nincsen benne az autokrol beállitásokrol stb?

HPt
<#worship>

azazel
Volt már valakinek olyan problémája, hogy nem Arcade módban minden menüpont lefagyasztja a gépet?
Mert nekem van, és elég zavaró. Mit tegyek?

HPt
nem, nekem még hozták bécsbõl

semmit nem beszélek egyébként németül (kivéve ich bin, meg danke <#vigyor4>), de elboldogultam vele, gyakorlatilag csak pár percig kell átvészelni a németet és lehet következtetni a gombok helyzetébõl mi mire való

Új angol game.dic .

GPLRank: -51|GTRank: -30

Istencsászár
méé nem megy ez az 1.2-es patch aki tud valamit minnél elõbb szoljon hogy mehessen!!!!!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
méé nem megy ez az 1.2-es patch aki tud valamit minnél elõbb szoljon hogy mehessen!!!!!!!!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES