9559
  • Johnny23
    Neked akkor végül is sikerült elindítani?? Le tudnád irni pontosan lépésről-lépésre????

Nekm a fő gondom az lenne miután a Starfuck-al "disable CD"-re nyomok utána a minimage bemountolása után ,a játék indytásánál ugyanugy "error" van!!
  • pokesmile
    letöltöttem azt az ujabb gtr-t,amiröl tegnap szo volt és nem jo hozzá a cd key.
    nem tud hozzá vki egy másik cd key-t?
  • Panjabi Mc
    Így van!!!
  • Sonajk @:o)
    Fogadd el maximális egyetértésem és tiszteletem.
  • Daffy
    Hihetetlenek vagytok,komolyan.Teljesen felesleges cirkuszolni.Aki segítséget kér annak segíts,aki idegesít annak a hozzászólását ne olvasd el.Ha nem akarsz segíteni ne írj.Kiváncsi lennék azok akik itt vitatkoztak mindig ennyire profik voltak-e játékfelrakásban????Szerintem ugyanúgy eljátszották anno Ők is,szóval nem kéne lehurrogni másokat mert ez elég visszataszító dolog.A sokadik dolog pedig az hogy mindig is lesznek olyanok akiknek 63szor elmondod akkor sem érti.
    Ugyan már. Nincs mit.

Esetleg ha valakit érdekel itt letölthető a beállitáshoz a magyarnyelvű kézikönyv. Nem az én szerzeményem, én is úgy kaptam, ezért igyekszem a jót viszonozni és tovább adom.
  • Panjabi Mc
    Komoly Game nagyon köcce Son! Csa ka váltások:D még meg kell tanulni vezetni
    Mi a helyzet kolléga. Nem nyomunk egyet a játékkal. Andrist is bevesszük, persze csak ha van hozzá kedve. Akkor???
  • dan104
    Ej-ej emberek!
    Opsz, hát erre nem is gondoltam. Ott valóban felűl volt.
  • K.András
    Az a kép még a demobol van, ott még felül voltak az opciok.
    Jól van már, jól van. Bár azt nem állíthatom, hogy meg tudtál győzni, de hagyjuk már abba, mert 1. nem vagyok vitatkozós kedvemben; 2. még a végén a mi fejünkre koppintanak itt (talán jogosan), hogy bizony e topic nem ezért van fenntartva.
    Beszélgessünk inkább a játékról.
    Itt lenne mindjárt a következő kérdésem (remélem még sehol nem hangzott el ). Nézegetem a képtáradat és látom, hogy a visszjátszá kezelőgombjai nálad a felső sorban foglalnak helyet (nálam alapból alúl vannak). Ez a játékon belűli állítás vagy egy kis "buherálás" eredménye?
  • K.András
    Csináljuk azt, hogy leirod az összes verziot ami az eszedbe jut :D, majd pedig felrakatjuk mint lehetöségeket a faq oldalra, igy jo lesz? :)
    Útálom az ICQ-t (bár be kell, hogy valljam telepítve van, de csak végszükség esetére). A chat-el pedig úgy vagyok, hogy drága rá az én gép előtt töltött időm. Tehát mindezek után marad a fórum
  • K.András
    Mintha picit másként látnánk a dolgokat, pl szerintem Kaszi46 sokat segitett mert készitett egy oldalt ahol le van irva mit hogyan és miért kell csinálni, itt van tessék, még a banner alá is ki van rakva.
    Ezek után ezt a témát minek kéne itt feszegetni?
  • K.András
    Kérdéseim megválaszolatlanok maradtak, ezt tudod te is, ugye?
    Már megbocsáss, szerinted felháborodott voltam??? Pedig én csak a véleményemnek szerettem volna szolid modorban (tudod, ahogy szoktam) hangot adni. Nem úgy sikerült? Akkor elnézést kérek tőled.
    Szerintem meg te tévedsz. Emlékeztetni szeretnélek anno annak idején micsoda kavalkád volt a NFSU topicban, amikor megjelent a játék, nembeszélve arról, amikor elkezdtünk a NET-re nyomulni vele. Tudod, hogy mi (te is erősen) voltun egy páran, akik megpróbáltunk másoknak segíteni a bajban. Szóval azóta változott benned valami, mert én a régi vala (vala=vagyok)

A másik pedig, hogy igen is használom, de azért igyekszem figyelni másokra is, mert pár oldallal ezelőtt rám is figyeltek itt és segítettek, amiért igen hálás vala (lásd feljebb ).
  • K.András
    Igen mi mindig értelmesen szot értettünk, ezért nem értem kérésem miért háboritott fel ennyire?
  • K.András
    Tévedsz, ez a topik nem arrol szol hogy hogyan rakjuk fel a tört játékot, nem attol lesz jo egy topik mert minden 5. üzenetben ugyan az van leirva, egy kicsit megcifrázva...
    Én is tudnék neked javasolni egy két dolgot, pl miután sikerült felrakni mi lenne ha használnád is???Természetesen senki nem bánja ha segitesz, de ebben a témában mi lenne ha icq-n chat-en vagy bánomisén min tennéd???
    Oppácska!!! Most nézem csak. Hisz neked csak a nick-ed más, de te a régi vagy. Látod én is.
    Ha pedig tök unalaom, légy kreatív és próbáld meg feldobni valami mozgalmassal unalmas életedet. Itt tudnék javasolni részedre pár dolgot, de inkább nem teszem, ugyan is veled szemben nem szeretem sértegetni és bekorlátozni embertársaimat.
    Akkor olvasgass mást. Azt pedig, hogy mikor fejezem be, ha megengeded (ha nem) majd talán én eldöntöm, de ezt nem a te véleményedre alapozva fogom megtenni. Ha jól emlékszem, én sem akartam neked meg mondani, hogy mit írhatsz ide és mit nem. Kérlek ezért te se tedd. Persze ha mégis úgy gondolod tedd meg nyugodta, de előre szólok, hogy baromian nem fog érdekelni az elkövetkezőkben. Nem érzem magam túl problémás embernek, de nagyon jól tud esni, ha a peroblémámban segít valaki. Ez a topic (és még sok másik) többe között erről is szól. Olvass csak vissza kicsit és majd meglátod, hogy időnként (annak ellenére, hogy nem a telepités nehézségei volt a téma), ugyan csak nem a játékról szólt a tere-fere. Szóval akinek nem tetszik, az csak a számára érdekes dolgokat olvasgassa.
  • K.András
    De ez már tök unalom.
  • Panjabi Mc
    Apám akarta szébtaszni csak te kezdessz el is köcsögölni mert azt hiszed te vagy a jani wazze na mind1 nem húzom fel magam egy kis faszságért
  • K.András
    Kit érdekel a nyomorod?Ne bazd szét a topikot a szaros telepitési problémáiddal, már 3 hete ez megy, keress rá a google-ben de itt fejezd be, mert a kutya nem kiváncsi erre!Meg lett 5x beszélve, ott a faq, ha az alapján nem tudod megcsinálni akkor neked a joisten sem tud segiteni!
  • Panjabi Mc
    Most hallgas , már újraindítottam amúgy és és azóta is szar úgyhogy ne szój bele please
  • K.András
    Fejezd már be légyszives, ott a faq...
  • K.András
    Ez azt jelenti hogy feltelepitette és ezért kell ujrainditani, de ez már fáj, faszért nem arrol szol ez a topik amiröl kéne, márpedig ez nem a warez!!!!
  • Panjabi Mc
    Mountolva magyarul betéve a virtuális MEghajtóba? Mert oda igen:Itt van
    MiniImage mdf bevan mountolva??
  • K.András
    Egyébként nálam igy van megcsinálva MoTeC, szvsz ennél több nem is kell...

• Panjabi Mc
    Köcce amúgy de mi a franc van vele beírom pontosabban bemásolom:D és utána Check disc és kiírja azt hogy ERROR --- és Lehet választani hogy Retry lekérni az Információkat vagy mit meg kilépni ilyenkor kell a tiltás?
    F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N
  • Panjabi Mc
    Nyah itt lenne amit kiír ez a Gamma
    Itt a problemám kivetítve is:)
  • Panjabi Mc
    Valaki Please segítsen ha tud Serialt vagy csak a #4963-as megoldás a jó?
  • K.András
    Le lehet szedni a MoTeC oldalárol az angolt...
  • K.András
    Klikk
  • b-type
    Ha jól tudom a demóból át kell emelni a játékba és kész...
    (viszont kiveszem a topicot a kedvencekből 1hétre, ez egy röhej ami most itt megy..sry)
  • Panjabi Mc
    Nekem megvan csak Fileokat kell bemásolni az UIData mappába és Angol lesz ez ment nekem is csa ka Serial nincs még meg:Enter a Disc Key for the Disc labelled GTR CD1