9559
-
(nem félreérteni!!) -
#5338 még mindíg kiváncsi vagyok ki hány kört ment, de eddig csak HP válaszolt.
szal HP: 3690
Kaszi46: 1615
Törpiek?:) -
SuperFreak #5337 Egy biztos... amikor én cca. egy hete beírtam a "módszeremet", a FAQ-ban ez még nem volt benne. Egy nap munkája állt már akkor mögöttem, amikor ide beírtam a JÓ és TELJES megoldást a #4970-be.
Természetesen én sem lapoztam 4970 hozzászólásnyit vissza, csak kb. 100-at, és nem volt benne semmiféle StarFuck-os megoldás, pláne nem kidolgozva, leteszteleve... de ezeket már mind leírtam. -
#5336 10 perc múlva indítok egy szervert, kb 6an tudunk rajta lag nélkül kocsikázni. aki akar jönni pls irja be gt vagy ngt leygen e, aztán majd eldöntöm:D
ip-t rövidesen közlöm! -
#5335 Vágom és tudom is.Csak azért írtam le mert ez nem mindenkinek egyértelmű.De azért ne legyél öngyilkos mert kérdeznek.Nem éri meg -
#5334 2. registrys-buhert vissza kell állitani akkor megy minden rendben--- ez Daffy nak szólt. (bármilyen hardwert akarsz telepiteni, vagy ahhoz kapcsolódó drivert, a 2 registry-s mókulást vissza kell eredeti állapotába állítani) -
SuperFreak #5333 Lapozz vissza... biztos megtalálod
Micsoda köcsögök vannak, hihetetlen... egy napig basztam a rezet, míg végre sikerült rájönni, hogy az 1.2.3.0-ás verziót hogyan lehet Registry írogatás nélkül, CD/DVD kábel-lehuzogatás nélkül működésre bírni (az 1.1-es ment már tavaly november óta, a GTR PRESS Demo tavaly április óta) - de ahelyett, hogy megköszönné a paraszt, még ő szól be...
Olyan ez, mint amikor tolom 2 kilóval a sztrádán és bevágódik elém a belső sávra 80-al a zöldséges mercivel a paraszt és még neki áll följebb, ha rávillogok... szerinted pl. a németeknél is ez a morál? -
#5332 2. registrys-buhert vissza kell állitani akkor megy minden rendben!
Más: számolgattam kicsit:)
Először a helyes megoldás az #1887 es hsz ebn volt leírva.
A cd kulcs, és telepítési módszer 23 szor lett leírva, ennek ellenére még ma is volt aki rákérdezett:D
A starfuckrol a #2649 es hsz ben szereztünk tudomást.
utána ha jól számoltam 16 szor lett leírva starfuckos módszer. több fajta is!
ezenkívül van FAQ, egyzerű telepítési pdf, kereső alul. szal ha még1szer megkérdezi itt vki, vagy azt mondja nem megy, tuti öngyilok leszek:D -
#5331 Mikor írtad be? -
#5330 Ja és még annyi a játékfelrakáshoz hogy vannak olyanok akik rendszergazdai múlttal rendelkezve sem tudják felrakni a játékot és a mai napig nem jöttek rá hogy miért.És nem azért mert balfaszok hanem azért mert baromi sokminden számít a rendszernél.Nálam például azóta nem működik a hálózat a gépek között.És nem is fog amíg ez fentvan.Én is leírtam kb 3 hete hogy kell felrakni,hál istennek azzal a verzióval Én 4 embernek sikeresen feltettem. -
#5329 lol keresőbe akartam, erre automatikusan beirtam hsz boxba és el is küédtem:D -
SuperFreak #5328 Most télleg ne menjünk má be ebbe az uccába...
A StarFuck-os dolog itt még nem volt téma, amikor beírtam... -
#5327 azareus -
#5326 Amúgy én simán feltelepítettem anno, huzigálással el is indult. Aztán megpróbáltam a starfuck-kal, és nem ment. nemtom már hogy ki, de azzal magyarázta, hogy azért nem hatásos ez a starfuck neki mert a starforce3-mat minden indulásnál telepíti. -
SuperFreak #5325 KULCSOT vazze, KULCSOT ...sry -
#5324 Te csak 2 hete...de más már tavaly óta..) -
SuperFreak #5323 Ja! Visszalapozni a topikba' persze egyik sem képes... csak elvárják, hogy a kész megoldást a kezükbe add...
Az a súlyos, hogy Kaszi is a FAQ-kal meg jómagam is most ezzel a PDF-el (de már napokkal előtte ide a topikba is leírtam mindezt) már a kezükbe adtuk a KUlCSOT, de nézd meg mit bénáznak még így is össze... lolság vazze :) -
#5322 Köszi mindkettőtöknek. Én azt hittem valami extra dolgok kellenek hozzá...:) -
#5321 Tényleg nem baszogatni akarok bárkit is de ott a faq és olvasgassa az akinek nem megy a játék.Ez a topic nem arról szól hogy nem megy a játék.Hihetetlen hogy 2 héte nem tudok elolvasni egy épkézláb hozzászólást mert valaki mindig azon nyávog hogy nem megy.Vegyétek már tudomásul hogyha valami nem megy azt ne erőltessétek.....Egyszerűen el nem tudom képzelni hogy mit tudtok egésznap buherálni a gépeteken.Ha majd felteszitek akkor meg az lesz a baj hogy jaj de szar a játék mert kurva nehéz irányítani.... -
Ati126 #5320 Nem én nézem baromnak a másikat.Azért írtam ide mert 1 kis segítséget szerettem volna kérni.Gondoltam azért van ez a forum mert itt meg lehet dumálni a GTR-es dolgokat nem pedik 1ből madárnak nézni a másikat mert nem olyan jól informált és felkészült mint itt mindenki. -
SuperFreak #5319 Hansje’s GTR-LINKS-GUIDE -
#5318 Gondolom, ezt az oldalt ismered...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5317 Ha belinkelnéd, ide azt megköszönném. -
SuperFreak #5316 Na hát erről beszéltem...
Van még valaki, akinek ez szintén nem műxik?? Én most próbáltam és megy... -
#5315 :) -
#5314 Szerintem, az emberi bénásággal senki sem tud, mint létező, számításba veendő változóval tökéletesen számolni.
Gyakran olyan e-maileket kapok a magyarításaimmal, és azok telepítésével, használatával meg a játékokkal kapcsolatban, hogy a Superfreak által megfogalmazott körmondat egyértelműsége kismiska ahhoz képest amit, a "dili" együtthatóról gondolok olyankor...
Azon csodálkozom, hogy egyesek be tudják kapcsolni a gépet és simán játszanak!
Arra már nem is merek gondolni, hogy mi egyebet művelnek a sziper-super gépeikkel ezek a nebulók otthon, az árnyas szoba rejtekében, anyuci-apuci pénztárcájának jótékony támogatásával...
Könnyű a Windows-betegségekkel takarózni.
Aki egy kicsit is tájékozott, megfelelő arányban használ alternatív megoldási lehetőségeket, az bizony sosem kerül olyan helyzetbe, mint a lentebb vázolt szituban egyesek...
S amellett, hogy egymás torkának ugortok, sokkal célravezetőbb lett volna a helyesbítésre való tisztes felkérés, semmint a vagdalkozás --- nem?
#5313 GTR-LINKS-GUIDE
-
SuperFreak #5312 Mellik LINK nem műxik tesdvérem? -
#5311 Skacok!
Megnéztem, azt a pdf-et a telepítésről (ne kelljen huzigálni) valaki tudna adni egy címet, ahonnan le lehet tölteni a hozzávaló fájlokat? Mert ami link ott meg van adva az nekem nem müxik.:(
Köszi -
SuperFreak #5310 Természetesn nem úgy értettem, hogy itt MINDENKI idióta... csak sokan vannak. És én sem vagyok tökéletes... de legalább tudtam telepíteni azt a gamét, sőt el is tudom indítani...
... de Te vagy az én emberem Imyke! Köszi a fídbekket! -
#5309 asszem nekem is hétbe került a csacsival -
#5308 3690 -
#5307 Ki hány kört ment eddig simulatin modban?
én 1615-nél járok -
#5306 Én Mozillát használok, simán leszedtem elsőre is.
#5305 És az a legjobb, hogy erről szól a fórum, ugye? -
#5304 Én vagy 3 hónapig szedtem vagy 1 hétig eDonkeyval...:) -
#5303 pedig szerintem arról is te tehetsz!!! -
SuperFreak #5302 Ha nem túnt volna föl, volt akinek lejött...
Biztos magyar Windowsod van, esetleg nincs fent FlashGet...
Vazze, a Windows bugjaiért talán mégsem engem kéne cseszegetni... -
Ati126 #5301 Érdekes most megy.Biztos megjavult magától a gépem
Vagy én lettem profi?????? -
#5300 Akkor minek kapcsolgatsz?