...::: GTR :::...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffy
Nincs mit,szívesen.

ELECTRIC WARRIORS --- WWW.ELECTRICBOOGIE.HU

köszi szépen a reagálást 😊

Daffy
Szia!Én csak a magam kormányából tudok kiindulni.Kb 3 éve vettem és még mindig mûködik.Forgatásra nehezedik ami nem egy hátrány.Mondjuk nem "rázkódik",de nem is annyira fontos szerintem.Az ára 8-10ezer forint között van egyik nagyáruházunkban.Tudod amelyikben az "árzabáló" van:-)A lényeg hogy két színben van,sárga és piros gumiborítással a kormánykeréken.Nekem a sárga van és nagyon jó.A neve LOGITECH WINGMAN FORMULA GP.

Hi !
bocsi, hogy idekontárkodom egy OFF-val, de kéne egy kis segítség:
tudnátok ajánlani egy jó ár/érték arányos kormányt ?? vagyis milyet érdemes venni: akár konkrét típus, vagy esetleg jellemzõk megadása, hogy mire kéne figyelni... én nem érteni hozzá ...
gyermekemnek kéne, vagyis nem kell hogy extrabrutál paraméterekkel rendelkezzen, de a strapát kell, hogy bírja.
mégegyszer bocs az offért.

Daffy
A játékkal kapcsolatban pedig tényleg baromi jó vezetõi élményt nyújt a dolog.Ha rosszul váltasz vissza és alacsony fordulatszámmal érsz egy kanyarba akkor nagy a valószínûsége hogy meg is fogsz csúszni.Ha padlón fékezel és közben nem a megfelelõ sebességi fokozatba váltasz vissza ,a nyomatéktól szintén megfogsz pördülni.Szerintem sok embernek fog izgalmas perceket okozni ez a játék.Fõleg ha online feljöttök edzésre.

Daffy
Nálam fent vannak a kábelek és az égvilágon semmi bajom velük.Persze amíg ki vannak tiltva addig nyista cd meg dvd írás........<#beka2>

Panther
Esetleg kábellehúzással?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Daffy
Szasz Loser.Menj fel a WWW.GTR-MASTERS.HU oldalra és ott van a messenger címem.Vedd fel a címlistádra és keress meg,hátha tudok segíteni....

ma tettem uj rendszert, ujra tettem a gtr-t de az sem megy

ez nem az én napom <#falbav><#falbav><#falbav>
csak ha elinditom a gtr-t

de most tettem fel uj omega drivert lehet az a baj.

ajánlana vki 1 jó Ati drivert ? thx
Panther
Én még versenyen nem néztem az AI-t, annyi idõm nem volt, hogy versenyt menjek, de tesztmódban, amikor bekapcsoltam az AI-t is, az valami katasztrófa volt. Az NGT autók nemcsak, hogy feltartottak, de amikor kifékeztem õket egy kanyarban, még a füvön is átvágtak, csak hogy visszaelõzzenek. 😊)
A GT autót "vezetõ" AI meg még katasztrofálisabb volt.Tegnap este Long Beachen volt ez érzékelhetõ. Lassítok, jön mögöttem egy AI pali, erre félreállok az ideális ívrõl, de nem megy ela marhája, hanem túráztatja mögöttem a motort, nem tud se jobbra, se balra kerülni. Aztán az egyik egyenesben egyszerûen kilökött. 😊))

Mondom, mindez tesztmódban, versenyen még nem próbáltam.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

sajoati
elképesztõ, mennyi és mennyiféle minõségû problémát képes generálni ez a program. az év játéka! (get real=get a life?? 😊 )

starfuck orosz site-ról jön le, monitorporbléma csak gtr-nél jelentkezik? tedd át más felbontásba, frissítési frekire, akkor is?

Endure, in enduring grows strong...

ja még 1 pobléma...

ha elinditom a gamét ugrál a monitor össze-vissza
mint amikor 1 mobil csörög mellette.

vkinek vmi ötlet ?
üdv.

starfuck v0.82-t honnan tudom leszedni, ugy olvastam kell a telapitéshez,
de a Google-val sem találom

pls help
bocs elírtam angolosítás van hozzá

oneal1
mjad ma délutá nletesztelem..
amugy is med lett volna elõl hátul meg hard
de hát netmom, én csak igy tudom emgcsinálni magamnak a setupot😊
és msot ezt ne makarom állítgatni emr elég jól bejött és jó is vezetni!

!Forza Ferrari!

K.András
Szerintem elég 1x,hátulra hard elölre medium gumikat és azzal el kell menjen fél orát...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Ai-rol beszéltem nem a tegnapi versenyröl 😄

oneal1
jah és egy 1 órás versenyen érdemes 2x kiállni kerékcserére??
mer nagyon koptatom a gumikat😞

!Forza Ferrari!

oneal1
este aki jöhet az jöjjön futamra!!!!
tegnap marhajó volt az esõ után szûrazon menni!
javultam 4 tizedet egy beállítással!!!
a leszabályzást átettem 6700 rõl 7000 re
eddig ezt nem is néztem de ugylátszik sokat számít!

!Forza Ferrari!

Daffy
Nem a lekörözött versenyzõket akarom védeni de a tegnapi edzésen Én is letoltam pár embert.Nem azért mert nem láttam hanem azért mert egy-két frame kimarad,megakad a gép és a következõ kép már a másik vesenyzõ "popsija".Akkor már akár két lábbal is állhatok a féken:-)Szerencsére elég ritka a dolog.Már a kép kimaradás

dan104
ha van hozzá magyarítás,azt honnan szedted le??

K.András
Szerintem a legszarabb a játékban az AI, valami félelmetes ahogyan a lekörözött versenyzök feltartanak-megpörgetnek-nekedmennek!Tisztára olyan érzéem van töle mintha szándékos volna,bár lehet ez is valami védelem...

már megvan, visszaolvastam

Letöltöttem a gamet. Bittorentes Német, de van hozzá magyarosítás, a érédésem az hogy ehhez is le kell húzgálni a kábeleket mint a TOCA RD 2-nél. Van annyira jó hogy megérje vele szarakodni. Le tudá valaki írni hjogy ponotosan hogy kell elindítani?

Panther
"- Valoszinuleg "meritett" a SimBin a GTR2002-bol, mivel azt is ok csinaltak😊"

Nos, én is erre gondoltam. 😊))

ibronk
Hát most véletlen ebben is igazad van 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

És most az elmélkedés után jöjjön a gyakorlat:
1.:agyonpuhított setuppal érdemes menni szerintem minden pályán, nem modellezték le túl jól a felfüggesztést.A setupolást úgy kell kezdeni, hogy a Steeringet felrakod min. 18.0-ra.
A szárnyakkal nem érdemes sokat variálni, nagyájból jó az jó, nem lehet vele annyit nyerni mint f1-ben.
Lehet leengedni a kocsit, nagy katasztrófa nem történik ha beüt az alja, csak ha nagyon veri, akkor lassul picit a kocsi.
2.:Vezetésben csak a határ közelében érdemes menni, ha csúszik akkor már régen rossz.Finoman kell menni, legkevesebbet sem rángatni, a pedálokon nem ugrálni, finoman befékezni a kanyarba aztán állni a gázon és kijönni.A fékerõt én 90%ra rakom, ilyenkor csak a kanyarbejáratnál kell felengedni, amúgy lehet állni rajta.
Ezek az én tapasztalataim, most jöhet Norbi és torkolhat le, hogy "nemúgyvanaz hé"😊)

My words are weapons.In which I murder You with?

ibronk
<#eljen>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Hi!A GTR szerintem a maximum amit ki lehet hozni az ISI enginbõl, már majdnem elfelejti az ember, hogy arra épül, de azért érzõdik.Minél többet nyomom annál inkább.Legidegesítõbb, hogy nincs hibalehetõség, nincs csúszkálás, farolás, ill. van, csak az már régen rossz.Nincs átmenet a tapad és a nem tapad között.Nem lehet látványosan és gyorsan menni egyszerre.Meg lehet tanulni a dolgot, de hosszútávon korántsem lesz olyan élvezetes, mint XXX játék(mindenki gondoljon ide amit akar, nagyrészt úgyis tudjátok melyikre gondoltam).De a körítés. az extrák, a lehetõségek az autók tömkelege, na meg a sokfõs bajnokság(megemlítem, de le ne szedjétek a fejem) eltartja egy darabig.Reméljük minél elõbb jöb 1 jobb, nem érdekel hogy minek hívják, csak húzzuk ki addig...

My words are weapons.In which I murder You with?

Alexease
- Valoszinuleg "meritett" a SimBin a GTR2002-bol, mivel azt is ok csinaltak😊
- Tenyleg jobb sokmindenben a GTR, de azert megis csak az F1C engine-re epul, ami azert ujabb mint az elozo F1 2002😉)
- Azert az ETCC 2003 Evolution az F1C ala nem lett olyan rossz. Foleg, hogy abba mar javitottak sok mindent es beletettek a eleg sok GTR-ben megjelent otletet😉)

Azert kivancsi leszek, hogy a GTR2 milyen engine-re epul majd;P Azert az EA nem hulye. Sokaig kivart, es mikor mar reg nem volt nemzetkozi kiadoja a GTR-nek, bevallaltak a kiadast, de csak 2005-ben, fizetsegnek meg adtak egy GTR2-es lehetoseget😉)) Elvileg...😛
Panther
Az F1 2002-re épülõ GTR 2002 valóban egy nagyon jól sikerült mod volt, méltán volt népszerû és lehetséges, sõt, biztos, hogy a SimBin merített is belõle, bolondok lettek volna, ha nem tették volna, de a dobozos GTR azért más. Jobb az FFB, jobb a vezetési élmény, még a grafikus motor is jobb (valamivel), egyszóval mindenben felülmúlja a GTR 2002-õt. Ami persze remek mod, a valaha készült legjobb ISI enginere szerintem, jobb az ETCC-nél is.

Daffy
Csak mondom Vanos hogy ISOból raktam fel a játékot és idáig bárkinek segítettem,a játék elindult.Egyébként pedig ha feltudnád rakni a játékot megtudnád mi az hogy autót vezetek érzés:-)

Daffy
Nem tudom már hol olvastam de valaki azt mondta,írta hogy a GTR egy gagyi és a f1 challenge 99-02 mekkora király....Na annak üzenem hogy játszottam gp3,gp4,F1 2000,F1 2002vel és a box utcáig nem érnek fel a GTRhez képest.Ez egy tényleg rohadt jól sikerült szimulátor.

arty
😄

(korábbi "hülyeségeinkhez": pixel shaderre gondoltam, az a "leglátványosabb" 😉 )

Forza.

Setup módosításkor az autó magasságát hogyan lehet leengedni a lehetséges minimumra? Ha leér, leüt az alja annak belül van hangja, külsõ nézetben szikrázik, de mikor a Motec-ben megnézem az alapján nem egyértelmû hogy leért az alja... ? Hol a határ? Most mintha úgy érezném, hogy leültetem amennyit csak enged és kész... Még packers-re sem lenne szükség?

Sziasztok!
BUÉK!

Cockpit nézetben ki lehet tenni a MoTec monitort (fordulatszám, sebesség stb.) a képernyõre?
dan104
most sehogy,mert valszeg nem megy a szerver!

Daffy
Hali!

Valaki nem tudja hogy a fenébe lehet bejutni edzésre online?Nehogy azt írjátok kérdezzem meg a gtr chaten.2 napja baszik rám mindenki hiába kérdezem.....
Köszi elõre is

K.András
Mi franc lehet a szerverrel nem lehet felmenni...
Elöször azt irta -1 ember van fent,gondoltam valakinek felé kéne menni hogy ne legyen bent senki LOL

K.András
Na mind1 de megen hülyeségen vitatkozom ,be is fejeztem 😄DD

ON

K.András
Igazábol nem tudom milyen shaderröl beszél ö most,lehet ezért nem jo a válaszom sem,nem tudom mire gondolsz...

K.András
Mi a nem jo szerinted?

M. Tibor
Ezek utan amit itt leirtal nyugotan olvas csak utana, de majdnem jo. 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

Panther
Megjelent Long Beach és Laguna Seca a GTR-hez. Letölthetõek innen:

GTR pályák

K.András
http://www.gtr-masters.hu/ bemész a chatbe és kérsz ip-t meg pass-t...

üdv.

neten hogy tudok játszani ?
K.András
"biztosan nekem kellene olvasgatnom? 😉"

Egyébként én sem vagyok profi,hobbi szinten nyomom a grafikát söt inkább a modellezésben vagyok otthon,és szvsz most félreértettük egymást.
Egy pl, ezt a képet én csináltamKÉP,minden shadert magam raktam össze pl az orán anosztropikus van, az üvegen blinn,a fán lambert stbstbstb...Szal ha nem lenne rajta shader akkor semmit nem látnál csak a nagy feketeséget,ahogy a játékban is 😉

K.András
Most te milyen shaderröl beszélsz?Vertex-pixel vagy pedig az alap shaderekröl magyarul árnyékolorol?Amely ha nem lenne nem tudom hogy mit látnál.
Szal én most nem tudom eldönteni milyen shaderröl beszélgetünk 😄...

arty
hát, ez megint 10/10 ... grat!

(András: mondjuk biztos csak akkor lennék a dologban, ha valaki beszurna egy gef4mx440 vagy gef2mx képet, mert azon 100% shadermentes lenne a játék, a szoftveres trükközésembe akár hiba is csuszhatott ...)

Forza.