9559
  • karikusz
    "Azokon akartam segíteni, akik - úgy mint én - nem akarták szétreggelni a gépüket, nem akartak kábelt-lehuzogatni a CD-DVD-ről..."

Megmondom neked sz őszintét, hogy megcsináltam azt a szuper egyszerű dolgot amit mondtál és nem megy...ennyit a szuperegyszerű spanyolviaszodról..:)
  • dan104
    lehet,de én megyek holnap melózni!egyébként jó éjt neked is!
    ja és még mielőtt azt hinnéd hogy haragszom,elárulom,nem!!!!csak a stílusod az nem gyere be!!
  • SuperFreak
    Aha. És ezt a FAQ-ban olvastad, hogy hogyan csináld? Mert ott nem egészen az van...
    Vagy megálmottad?
  • HPt
    Rájöttem! Ez egy élő szappanopera!
  • dan104
    te nem látod át a lényeget vazze!se kábelhuzogarás se szétreggelés!!!mit mondjak még??kár minden szóért!!
  • SuperFreak
    ja és jó éjt,te kis huncut!!

Milyen jó éjt? ... itt "minálunk" még csak most kezdődik el az este igazán... de azért Neked is jó éjt!
  • SuperFreak
    kurvára megvoltam én személy szerint a te szuperegyszerű megoldásod nélkül is

Értem. De most őszintén, szerinted NEKED írtam???!
    Azokon akartam segíteni, akik - úgy mint én - nem akarták szétreggelni a gépüket, nem akartak kábelt-lehuzogatni a CD-DVD-ről...
    Látod, csak mégis el kell mondani tizedszerre is Neked, mert nem érted a lényeget, vazze, a lényeget...
  • dan104
    na figyelj,kicsi hóvirág!a tökömet sem érdekel,hogy mennyire szuperelme vagy!akinek itt akármi is fáj az te vagy!kicsit olvassgass vissza és nézd meg ki mennyit értetlenkedett,látni fogod,hogy nem én voltam az a topic történetében akiről kb 4 oldal szólt!!erről ennyit!!kurvára megvoltam én személy szerint a te szuperegyszerű megoldásod nélkül is!!!aki sérült itt kisbarátom az is te vagy , de agyilag és nagyon!
    de azért ne keseregj,ha igyekszel és egyre többször leírod ezeket a te szuper,csodálatos hőstetteidet talán még nobel-díjat is kaphatsz!!!
    ja és jó éjt,te kis huncut!!
  • SuperFreak
    Olyan ez, mint amikor tolom 2 kilóval a sztrádán és bevágódik elém a belső sávra 80-al a zöldséges mercivel a paraszt és még neki áll följebb, ha rávillogok...

Jó, tudom, ez így kicsit erős, de természetesen azt a szitut kell magad elé képzelni, amikor 5 sávos autópályán (pl. bevezetőszakasz) mész legbelül, tolod neki rendesen - persze a másik négy sáv a belső mellett üres vagy alig van forgalom... ezenközben hol megy a JÓ MAGYAR? Megmondom. A baromarcú, hétvégi autós előtted megy, nem is akármennyivel. 80-al, mert ő úgy jön ki legjobban... a belső sávban, mire Te rávillogsz, hogy lássa a sebességkülönbséget... erre mit csinál? Nemhogy nem enged el, még ő mutogat, anyázik, stb. Na ettől nagyon kivagyok... ezt EURÓPÁBAN nem látod vazze, csak nálunk...
  • SuperFreak
    Bocs Hummer, de ezt még muszáj leírnom, (aztán úgyis nemsoká' megjönnek a haverok és befejezem... ja és multiba' nyomjuk, ha "ezek után" :) még érdekel vkit, majd írok IP-t...)

Íme az ékes példa. Ma este megint megbizonyosodhattunk affelől, miért mondják ránk: nemhiába a magyar az egyik legirigykedőbb faj a homo ludensek palettáján...
  • HPt
    tényleg ennyire szar ez a játék, hogy csak egymást tudjátok tépni a topikjában?
  • SuperFreak
    Igen, többször is leírtam ugyanazt, "oldalakon keresztül mondom a magadét"... De miért? Mert ugyanolyan sérült vagy, mint azok, akik itt félpercenként megkérdezik, hogy mi a KEY? ... Neked sem elég egyszer elmondani valamit - úgy látszik.
    Lehet, hogy nem marad meg a fejdben...
  • SuperFreak
    Nem fényezem magam: tisztában vagyok vele, hogy NEKTEK ez fáj, hogy nem "Ti" jöttetek rá és írtátok le ezt a SZUPEREGYSZERŰ telepítési dolgot...
    Azontúl pedig azért sem magamat fényezem, hiszen minden esetben valamilyen vádaskodásra, vagy csak egyszerűen NEM igaz állításra írtam választ...
  • karikusz
    Szerintem téged úgy egésszében kéne bannolni a nem ide illő magatartásod miatt!
  • SuperFreak
    A "köszönjük superfreaknak,nélküle ez nem jöhetett volna létre" és a leugatás, amit itt kaptam - mert segíteni mertem - között esetleg van néhány árnyalatni átmenet, nem gondolod?

Még egyszer elmondon, de lassan, hogy Te is megértsd:

Felraktam a játékot. Ment. Felraktam a peccseket: nem ment. Nekiálltam a Registry-s módszerrel: Eltűnt a Device Manager, lefagyott a Windows 10-15 mp-ekre - úgy percenként 2-szer, stb.
    Nekiálltam találni vmi. megoldást. Megpróbáltam a StarFuck-kal (persze Windows reinstall után), mire 1 teljes napi szarakodás után végre biztosan ment. Akkor ezt átrágtam, leírtam és megosztottam itt, hogy másoknak is legyen részük ebben az élményben.
    ennyi... :)
  • dan104
    Te mekkora egy ......... vagy !!!!oldalakon keresztül mondod a magadét,fényezed magad,te beteg vagy .........,vagy csak kisebbségi érzésed van???nem tudom eldönteni!azt várod hogy írjuk ki a banner alá,hogy "köszönjük superfreaknak,nélküle ez nem jöhetett volna létre"?
  • Laciiiiiii
    NEM!!!!!!!:(
  • SuperFreak
    Na LACIKA, megyen má' a gétéer?
  • SuperFreak
  • Laciiiiiii
    má van cd keyem.. :( de nemjo..
  • SuperFreak
  • Laciiiiiii
    valami disc Key kö neki.. <-???
  • SuperFreak
  • SuperFreak
    Nem vitatkozni akarok, csak megnéztem amikre hivatkoztál...

Az #1887-es nem más, mint a NOCD fájlban lévő textfájl egyazegybe' bemásolva. Nov. 18-án, amikor ez itt megjelent - én :) meg azok a szerencsések, akik le tudták (már akkor) szedni Bit Torrent-tel - már egy hete toltuk a cangát...

A #2649-es pedig egy igazán szépen kidolgozott leírás, nagy segítséget jelenthet annak a halom lámának, aki itt 5 percenként felteszi a maga ugyanazon három visszatérő kérdését...

Száz szónak is egy a vége, amikor leírtam a FINAL SOLUTION-t, még ez nem volt a FAQ-ba' - hisz Te is csak az én #4970-es hsz-emet ollóztad be egyazegybe - amit ugye szóvá is tettem... ;)

Nem baj... a tanulság marad magyar módra: véletlenül se' próbálj meg segíteni embertársaidon, mert utána nem lesz benne köszönet... lol
  • karikusz
    :)...mindig szoktam, ha tudok...ezt mindenki tudja...)
  • Laciiiiiii
    Látom te vagy itt az ügyeletes segitö:))
  • karikusz
    Nem kell mind, csak a Patch, meg a hotfix
  • Laciiiiiii
    #5318 ban van az az oldal.. az összes cuccot szedjem le és tegyem fel ?
  • karikusz
    jaja..:(
  • karikusz
    Elöször nézz már utána, hogy ki hány éves..:) A kultúrád kibontakozik.:)
  • Laciiiiiii
    KÖszz:)
  • karikusz
    Van külön angol nyelvi fájl, amit le kell tölteni, és bemásolni a telepített játékba. Lent van link
  • Laciiiiiii
    Na ne.. Ezis ilyen xar CD kihuzogatos?? OOHH FUCK:(
  • Laciiiiiii
    Hali! Most teszem fel..Német a nyelv.. A gameben is német?? Ha igen akkor lehet angolra állitnai? THX
  • SuperFreak
    Látod milyen kultúrált vagyok!? Ha egy ötéves nekiáll velem vitatkozni, akkor nem ide - a topikba - válaszolok, hanem privibe!
  • karikusz
    Magas ívben teszek arra a fórumra!

A Privibe meg te kezdtél írni nekem,és én megadtam neked azzal a tiszteletet, hogy minden hozzászólásodra válaszoltam. De mint látom ezt nem kellett volna tennem.

De a te módszered se müxik.

Feltettem minden patch-et, hotfixet, starfuck-kal letiltottam a meghajtót, a legújabb Alcoholban benne a miniimage, vizsgálódik, aztán megkapom a hibaüzit:

"Failed to identify the disc in the drive. insert a licensed disc."

• SuperFreak
    1. Senki nem mondta, hogy jófej vagyok! (De legalább segítek - egy bizonyos határig.)
    2. Olvasni gondolom tudsz: #5333 (habár nem úgy tűnik)
    3. Abba meg végképp ne menjünk bele, hogy "ki szimlátorozott először"... súgok: HSW fórum
    4. Most akkor döntsd má' el, hogy priviben irogatsz nekem, vagy itt!? (Mondjuk kötve hiszem, hogy ez itt bárkit is érdekel, úgyhogy jobban tennéd ha megmaradnál a privinél - én is eddig így válaszolgattam a hülységeidre...)
  • Kaszi46
    NGT, Barca, 81.182.94.96
  • karikusz
    Elöször is tanuld meg a Válasz gomb használatát, mielőtt mást ki akarsz oktatni!
    Úgy futtatod magad mintha te szartad volnaa spanyolviaszt, beszólsz boldog, boldogtalannak. A saját modorodat nem kifogásolod? Én már tavaly novemberben amikor te még csak hírből hallottad a játék hírét, már akkor róttam vele a köröket. De veled szerintem ez egy meddő vita...
  • Daffy
    Összesen 900 körül