9559
-
SuperFreak #5299 Az a röhej, hogy angol Windows-t használok és ennek ellenére nekem jön a magyar hosszú í-s, é-s betükből álló fájlnév... -
SuperFreak #5298 ... akkor akinek nem ment "úgy", talán megy "így":
GTR telepítés -
#5297 SuperFreak: az a baj, hogy ékezetet raktál a linkbe. Próbáld meg úgy hogy GTR_telepites.rar. -
Ati126 #5296 Akkora az arcod vazee hogy kitakarod a mozivásznat -
#5295 We can't find "http://members.chello.hu/scstudio/GTR_telep?s.rar"
- Error 404 - The web page you typed in could not be found on the internet.
-
#5294 egyébként a link jó!! -
#5293 Te kis tökéletes!!The Perfect Man!! -
#5292 Előbb inkább nézd meg a linket amit felraktál mert nem működik okostojás..... -
Ati126 #5291 Azt hiszem nyugodtan keresgethetek tovább.Azért kösz mindent -
Ati126 #5290 Én akkor sem tudom leszedni.
-
SuperFreak #5289 Komolyan mondom, ennyi idiótát egy rakáson, egy topikban még nem láttam...
Most már tudom, hogy miért nem vagyok soha magyar topikokban... pedig azért "kint" is vannak hülyék, de amit ez az ország produkál az egy főre jutó ostobák számát illetően az Quiness rekord...
... mondjuk csak elég bekapcsolni valamelyik kereskedelmi adót és belepillantani, mit néznek magyar testvéreim... lol -
#5288 Az is.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
SuperFreak #5287 Csak akart lenni... ??! -
Ati126 #5286 Ez link akart lenni?? -
SuperFreak #5285 GTR telepítés
-
Ati126 #5284 Hy
Hol lehet beszerezni müködő mini image filét??Amit eddig találtam az nekem nem jött be -
#5283 nincs azon.
2vinyóm van ezért az 1ik ide kábel rámegy rájuk és dvd íróhoz másvan
mondom nekem az életbe nem fog menni :) ;_( -
#5282 A CD/DVD-egységek ne legyenek egyazon IDE-kábelen azzal a vinyóval, mint amire a Játékot telepítetted!
Ezután StarFuck 0.83 és letíltod a lemezes meghajtókat és voilá!
#5281 nemmegy ez a szar már 10000000 szer megcsináltam minden megoldást de semmi :(.nemvok hülye a géphez sőőőőt.szval nemvok lámi.de akkor se megy.volt azóta ujratelepítés 2szer.még 1 ujratelepítés és ha nemmegy megölök mindekit aki ide írt eddeg vmi megoldást is :D -
KoNi #5280 szó szerint megcsináltam a gtrnél a könnyebb megoldási módot (patchek,starfuck,image stb), de nemmegy :( van vmi ötletetek?
(1.1es patchel még ment multkor, a reg módositással, de ujraraktam az egész gépem...) -
#5279 -
#5278 Fúúú de 1szerre válaszoltunk -
#5277 Arcade módban játszhatsz vele úgy, de az pedig szvsz ennek a játéknak a megcsúfolása (illetve nem tudod kihasználni a vezetési élményeket, amit nyújt! szimulátor módban)
Vagy bekapcsolod a segitségeket, és akkor megint ugyanott vagy, hogy nem is te vezetsz!
-
#5276 Háát ha nagyon ügyi vagy, megpróbálhatod vele. -
#5275 Elfelejteni nem kell, csak igazán jó időeredményekre nem kell számítanod :((. Mint tudjuk ez a játék egy "már majdnem igazi" szimulátor, amiből következik, hogy digitális jelbeviteli eszközzel (billentyű) nem igazán lehet korrekten kezelni. Erre találták ki az analóg jelbeviteli eszközt (kormány, joystic), ami fokozatosan állítható. Sajnos ez van :( -
#5274 Hú, de reggel van, el is gépelek minden...
Na akkor újra:
Nagyon láma dolgot kérdezek.
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot? -
#5273 Nagyon lám dolgot kérdezk.
Kormány nélkül el is kell felejteni ezt a játékot? -
K.András #5272 "Megjegyzem én setup-ban mindig is arra mentem rá, hogy számomra kényelmes legyen, mert ez is sokat jelent."
Ez igy van, mindenkinek más a stilusa, pl nekem Wéber Gabi beállitásai nem jönnek be, pedig látom milyen jo idöket fut vele mégsem, mert ö másként vezet(mintha egy "kicsikét" eröszakosabb lenne a verdája :D)...Ezért igazábol hiába is lesznek kirakva setupok közel nem biztos, hogy jo eredményt fog vele elérni, hiszen nem rá van kihegyezve...Egyébként mindig letöltöm az ilyen setupokat a tieidet is, de megyek kiprobálom aztán vissza saját, és ha esetleg valami tetszett akkor azt megprobálom átkonvertálni magamra... -
#5271 Sziasztok!
Nagynehezen elindítottuk a játékot, fent van minden hotfix meg patch.
Ha sima gyakorlásra megyek , minden oké, de ha versenyezni akarok, mindíg kidob az asztalra, valamikor már a rajtnál, az előbb éppen a cél előtt :((
Valaki valamit??
THX -
#5270 Ühümmm ühümmm!
Akkor ezt most nem értem. Én lennék a kiválasztott??? :)
Csak azért mondom ezt, mert én jelenleg is 170-180k-val töltök le az oldalról (ma már nem az első állomány). szóval nem értem. Mit használtok letöltésre, mert én rájöttem, hogy az sem elhanyagolható, hogy mi a letöltőkliens progarmom. Én Azureus-al kezdtem, de csúfos volt sebességem (mint nektek). Aztán áttértem a BitCometre és láss csodát, megugrott a sebesség. A megosztási arányomra természetesen én igyekszek odafigyelni, és nem engedem hogy 0.56 alá essen, mert akkor valóban időlimitet kap a letöltő (most 0.66). Szóval próbálkozzatok, mert nekem semmi bajom nincs a letöltéssel. -
#5269 Nekem sem jon onnan mar soha jobban. Ha mar 20-al jon valami, akkor jo. De altalaban 1-10 kozott;( Amiota a sok "ujrareges-nemtoltokfelsemmit" szetcseszte az egeszet, es bevezettek a slot-okat es kemenyebb varakozasi idoket, teljesen hasznalhatatlan lett. -
#5268 Én mennék de be sincs állítva és a cuccok sincsenek hozzá fölrakva. -
#5267 akar vki nyomulni neten? ha igen jelezze és leállitom a letöléseimet, meg indítok egy szervert! (GT vagy NGT?) -
#5266 "- bithumen kilőve, mert 1 kb/s -el jön, ha egyáltalán jön"
Aztán miért annyival, hiszen jelenleg is van 24 Seeder és 9 Leecher.
Mivel szeded a torrentet? -
#5265 Vagy bittorent.. -
#5264 emule_edonkey -
#5263 Hátööö. Eredeti verzsön. -
#5261 Hát nem szoktam sűrűn kérni, de most azt teszem:
- fizetős SMS-web kilőve,
- DC++ kilőve (sok a user, de senkitől sem lehet tölteni)
- bithumen kilőve, mert 1 kb/s -el jön, ha egyáltalán jön
Szóval, honnan tudom beszerezni a működő verzsönt?
[Tudom, magas a labda, de hátha...]
#5260 Akkor azzal kell játszani. Sok kellemes percet hozzá. -
pzs #5259 thx a serialt , de nem megy
wrong serial , pedig mindent faszán csináltam , leszedtem még 1 progit /street racing sydicate/azzal megy ez a starfuck.