Pioneer DVD-R 107D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
azé' kösz, asszem maradok az 107es nél, elvileg még tök drága a DL lemez...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

107D se? :S
jah, akkor mégse, most látom csak, mit írtál... hát az suxxx
nem az enyémek sajnos, szal bolti áron 😉 de megnézem akkor
Lammer
néztem a specjét, nem tud... 😞

Lammer
azé' megnézheted... Köcce...
mennyié' adod(bár ezt már inkább privbe)

Lammer
tssszh elgé...

Lammer
Sógoromnak a méregdrága AsztaliDVDje miatt, anno hiába papoltam neki, hogy jók a Dimarson és társaik, mert azok nem ugrálnak hamá' 2Xesen írod... stbstb... mostmán belátja...
Jah és PS2höz magamnak... Fejkimélés címén...

ha nagyon fontos, megnézhetem neked, végülis van a hátam mögött kb 10 db 😄
Ha megkérdezhetem, miért van szükséged egyszeres írásra? Mellesleg, hogy teljesen on legyek, az LG4082B tud 1*esen írni
Lammer
Skaclik, elpasszoltam az 105ös írómat, demost agyalok ezerrel, milyen írót vegyek, nemárt ha tud DL-t, ja és a legfontosabb ami az Új LG és NEC írója visszariasztott: NEKEM szükségem van 1X-es írásra...
Kérdés adott, kultúrált hangnemben kérném a válaszokat(no flém)
Köszönöm szépen.

grebber
Ja olvastam róla tesztet ,de csak azt mondják hogy lehet véletlen volt pont hogy nem volt hibája mert egyébként van neki mármint a patcheknek!

Next PC upgrade: 2022

hmmm, asszem nem igaz, bár nem esküdnék meg rá. úgy emléxem, hogy az NEC-re mondták, hogy lehet majd úgy förmverelni...
grebber
Ma voltam egy PC-s boltban és azt mondta a srác hogy õ nem hiszi hogy lehetséges-e az hogy pl bármelyik sima dvd-iróhoz olyan frissités amivel lehetne irni duplarétegû DVD-t ,mert ahhoz más optikai fej kellene!!!!!!!!

Igaz ez???

Én személy szerint szarnék rá, hogy ki adta ki!

Az alábbi angol nyelvû fórumon olvasható cikk, a NEC DVD író kétrétegû íróvá történõ patchelésérõl.
http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=25904

ubi
Single Layer + Bitsetting firmware by Herrie can be found here, Double Layer + Bitsetting firmware by Herrie can be found here.
ubi
nem a NEC adta ki, nem volt hivatalos firmware!!!
Szerintem mindenképp!
A NEC már kiadott ilyen patchet az írójához!
A Pioneer meg szentem olyan jó mint a NEC! Vagy jobb! Legalábbis a speedben!

grebber
Nemtudjátok hogy lesz-e ehhez a DVDiró hoz olyan firmware frissítés amivel lehet majd a 8.5GB-os (duplarétegû) lemezeket irni???????

Õszintén: mindenben maximalista vagyok!
Ja, és egyébként változott a konfigom (DVDR)

amugy nem rosszak az árak de 180ft akor is megéri nekem 😄 mert amugy im from gyõr

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

na várjál csak. oda van ám irva hogy akor annyi ha mondjuk 100db-ot veszel. ehhhhhhhhh. ki a francnak kell annyi

Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack

Kocsó
Hi!

Te egy picit mintha drágán vennéd.

Nézz szét itt !!!

ami a dvd lemezeket illeti én 180ft-ért veszek mindig princo B tipusu lemezeket és bátran merem mondani hogy 500db-ból 1 rossz. nagyon jó arány és tényleg 4x-sen is nagyon viszi az adatokat.

NERO forever. amugy meg amit irtál a megjegyzésedbe hogy milyen géped van. öszintén monnd emg hogy mi a fenénen akkkora?

sziasztok. nekem 106D tipusu pioneer dvd irom van és minden ok vele. tutira ir mindent,mindent ismer,nem csesz el semmit. nagyon frankó 😄

Na akkor végül is melyik író progit ajánlatos a 107d-hez?

Kocsó
Hali.

De én Ritek G04-re dolgozom

Kocsó
Hi!

Értem és köszönöm a infot. Egyébként RITEK G04-re irok vele. A poén az hogy néha ir néha nem. Szüval van amikor nem megy, akkor hagyom másnap simán irok vele vagy 5-10 lemezt. De van amikor 2 után beadja ezt az ablakot 😞
Szóval nem értem.

Dolgoztam😊)he he

Ez nálam akkor jött elö,mikor szar másolt dvd lemezrõl dolgozam!!
Értem ez alatt,hogy nem minõségi másolt lemez volt az az alapanyag,amirõl a kopiát nyomtad!!

Ami késik,nem múlik!!

grebber
Én nekem nincs még DVD-írom mert várok a duplarétegû DVD-ket is irni tudó DVD-irokra.

Ja és lentebb olvastam hogy valaki azt mondta hogy a Princo dvd szar TAPASZTALATból tudom több mint 100 princo dvd-t irtunk már a haverral és semmi gond nem lépett fel és nem is romlott el.

[Jakuza]
hat ez nagyon ugy tunik, hogy lezer kalibracios hiba.
Eloszor probalj meg mas alapanyaggal dolgozni, ha ez nem segit, akkor gaz van.
Esetleg meg lehet a gyenge aramellatas taphiba miatt, vagy az IDE kabel hibaja.
De innen ugytunik kampec az irodnak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kocsó
Sziasztok!

Tud valaki abban segiteni, hogy ezek a hibák mi miatt jönnek elõ?

Esetleg az író feldobta a pacskert?

[Jakuza]
Amugy ha valaki megakarja nezni, hogy mi lett javitva a FW-k reviziojaban, akkor javaslom ezt az oldalt.
Pioneer DVD-R revisions history page

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Evil
Oks, megneztem, szal hackelt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
Ez hackelt, szal ki van belole szedve a regiovedelem?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Nyugodtan felteheted, nem fogja tonkretenni a vadi uj irodat.
Bar az 1.16-os a legujabb FW hozza, ami a http://gradius.rpc1.org/ oldalon megtalalhato.

Gradius DVR-A07/107 v1.16 (RPC-1 + unlock ripping speed)

IMYke2.0.0.0
Nos, megvan az író!
Tudok egy 1.13-as hackelt firmware-rõl, amivel - állítólag - mindent meg tud írni maximális sebességgel.
Érdemes és szabad feltennem?
Nem fogja elszúrni a vadiúj írómat?

Hlp plz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Értelek, de sajna tényleg megrendeltem, és tényleg megveszem a 107-est. Nem várhatok, több okból, de a lényeg, amennyiben valóban az lesz, amit írtál, azaz a Dual LAyeres lemezek elterjednek, olcsó is lesz valamikor, megoldják, hogy nem bájtra pontosan ugyanannyi adatot kelljen mindkét rétegre írni akkor majd ezt az írót a Kedvesem gépébe nyomatom és én veszek magamnak egy olyat.
Remélem, addigra újra összetudok kaparni annyi pénzt.

[Jakuza]
Az valoszinu, hogy az irhato mediaknak horibilis lesz az ara, ha jol emlexem 2500-3000 Ft korul van mar most kint a nyitoaruk, de az irok lefele kompatibilisek a 4,7Gb-s single layeres lemezekkel, tehat amig nem megy le jobban a lemezek ara addig a regi tipusra tudsz irni. (Ha kell adok egy cimet ahol akar 110Ft-ert is kaphatsz lemezt)
Ha ram hallgatsz lemondod a rendelest, mert 3 het mulva atkozni fogod magad, hogy nem hallgattal ram.
Nekem van egy sanda gyanum, hogy az LG dual layeres iroja eszmeletlen olcso lesz. Szvsz 40 bruto alatt mar kaphato lesz. Inkabb gyujtsel meg egy kis penzt, mert lefogod marni magad, hogy a most 25K-ert megvett irod egy honap alatt 10 ezret fog esni.

IMYke2.0.0.0
Ez jól hangzik. Viszont nekem most van csak 25.000 Ft-om és meg is rendeltem a Pioneer 107D-t.
A Dual DVD-k még forgalomban sincsenek - mármint az írható médiák - s amikor meg is jelennek, horribilis áron lesznek kaphatók.
Addig - mire lemegy a mostani DVD+-R árakra- , ha mûxik az író majd, több száz DVD-t ki tudok írni...

[Jakuza]
Most nem errol van szo, hanem arrol, hogy mar nincs ertelme single layeres DVD - irot venni, a BenQ-t csak peldakent hoztam fel azert, mert 2 honapon belul oriasi valasztekban talalhatoak lesznek a piacon mar Dual-Layeres irok is, es ha a BenQ-nak ami most 20000Ft-30000Ft kozotti aron mozog es tudni fogja firmware frissitessel a Dual Layert, akkor nagy a valoszinusege annak, hogy a nagy gyartok Dualos iroi se lesznek dragak.
Olyannyira nem, hogy tudomasom szerint a jovo honap kozepen megjeleno LG GSA-4120B DVD-iroja a szobeszed szerint kevesebb mint 50000Ft-ert beszerezheto lesz.

Korvonalakban a specifikaciokrol: "A Hitachi LG bejelentette legújabb, egyfajta mérföldkõnek tekinthetõ DVD-meghajtóját, mely a vállalat DVD Multi Recorder termékvonalának csúcsán foglal majd helyet. A júniutól kapható, GSA-4120B tipusjelzésû meghajtó nem csak a nemrég bejelentett, 5x-ös sebességgel írható DVD-RAM lemezeket képes maximális sebességgel kezelni, de 12x-es DVD+R írásra és 2,4x-es DVD+R9 (DVD+R DL) írásra is képessé tették, tehát a meghajtó írja a kétrétegû DVD+R lemezeket is.
hirdetés

A DVD+R Szövetség formátumainak kezelése mellett a meghajtó 8x-os DVD-R, 4x-es DVD+RW/-RW írásra is alkalmas, a CD-lemezeket pedig 40x-es (CD-R) és 24x-es (CD-RW) sebességgel kezeli. A 2 MB átmeneti bufferrel ellátott IDE felületû DVD-író csak a cartridge nélküli DVD-RAM lemezeket fogadja."

IMYke2.0.0.0
Tehát csak 2004.09.30.-án jelenik meg a módosított firmware.

IMYke2.0.0.0
"Finally we have to mention that according to BenQ, the 822A 8X Dual writer is a dual layer firmware upgradable writer and that the firmware upgrade will be available at 30/9/04 on BenQ's website."

Szóval, felejtõs.
A cucc jó, hiszen gyorsan keres, tölt, ír, bár csak 4x -R, CV2 hibát nem javít, nem bír a SafeDisc 2 védelemmel...

[Jakuza]
PL.

Dual Layer Upgrade for Benq W822A 2004.09.30

One more 8x DVD recorder has entered the DVD recording market. BenQ, after the release of its 8x +R DRW800A DVD recorder, reveals the new DW822A dual format DVD recorder.

- Features

Dual format support
The DW822A is the first BenQ drive that supports recording for both the +R/RW and –R/RW formats.
Double-layer firmware upgradeable
The photo is of a sticker on the retail package. According to this, on 30/09/2004, the buyer will be able to record dual layer discs with the current recorder through a firmware upgrade that will be avaliable from BenQ's website.

[Jakuza]
Beruhazni , beruhazhatsz ra csak nincs ertelme, mert mar lassan (max 2 honap) Dual Layeres DVD-ket is kaphatsz.
Sot mar olyan is van a piacon, aminel csak firmware frissites kell ehhez.