164
Pioneer DVD-R 107D
-
ACE #124 Gyors válasz :D -
#123 ha jól tudom nem, az a 108 -tól van -
ACE #122 Most akkor sehogysem lehet valami firmware hackink-el beleapplikálni hogy tudjon írni is DL-es lemezt? -
#121 DVR-107D DVR-A07XLA -
#120 http://www.pioneeraus.com.au/computer/firmware.html
-
ent #119 Igen. A DL lejátszás lehetősége, nem pedig az írásé. :))
Teljesen belelkesedtem, már azt hittem hogy írni is tud mint a NEC íróknál:
http://www.pioneeraus.com.au/whatsnew.html#anch_Firmware -
ent #118 Várom, ki lesz az első szerencs(étlen)és aki kipróbálja, mert akkor követem én is (persze ha +)!
Egyébként hol van e firma? -
#117 A Pioneer DVD-írói egy firmware-frissítés után a kétrétegű lemezeket is olvassák.
A Pioneer ausztráliai kirendeltsége elérhetővé tette a DVR-107D és a DVR-A07XL meghajtókhoz való új firmware-t. Az 1.18-as verziószámot viselő BIOS a következő változásokat hozza magával:
Jobb DVD-R- és DVD+R-írás
Javulás DVD-RAM-ok lejátszásnál
Javított CD-olvasás
Új funkció: a DVD+R DL lemezek olvasásának képessége
Mint korábbi cikkünkben (DVD: író-olvasó találkozó) arra már rámutattunk, hiába jelentek meg a kétrétegű lemezek írására képes készülékek, ha a megírt korongok beolvasása csakis magukkal az írókkal oldható meg. Remélhetőleg a Pioneer példáját számos gyártó követi majd, és ad ki firmware-frissítést termékeihez. Az új BIOS letölthető innen: DVR-107D vagy DVR-A07XL. Tartsuk szem előtt, hogy frissítés után régebbi változatot nem lehetséges a meghajtóra tölteni!
-
#116 Nem lehet tudni mikor jön a Pioneer DL-es dvd írója??? -
#115 végülis megvettem, első lemez SFV check OK...
:) -
#114 azé' kösz, asszem maradok az 107es nél, elvileg még tök drága a DL lemez... -
Takezó #113 107D se? :S -
Takezó #112 jah, akkor mégse, most látom csak, mit írtál... hát az suxxx -
Takezó #111 nem az enyémek sajnos, szal bolti áron ;) de megnézem akkor
-
#110 néztem a specjét, nem tud... :( -
#109 azé' megnézheted... Köcce...
mennyié' adod(bár ezt már inkább privbe) -
#108 tssszh elgé... -
#107 Sógoromnak a méregdrága AsztaliDVDje miatt, anno hiába papoltam neki, hogy jók a Dimarson és társaik, mert azok nem ugrálnak hamá' 2Xesen írod... stbstb... mostmán belátja...
Jah és PS2höz magamnak... Fejkimélés címén...
-
Takezó #106 ha nagyon fontos, megnézhetem neked, végülis van a hátam mögött kb 10 db :D -
Takezó #105 Ha megkérdezhetem, miért van szükséged egyszeres írásra? Mellesleg, hogy teljesen on legyek, az LG4082B tud 1*esen írni -
#104 Skaclik, elpasszoltam az 105ös írómat, demost agyalok ezerrel, milyen írót vegyek, nemárt ha tud DL-t, ja és a legfontosabb ami az Új LG és NEC írója visszariasztott: NEKEM szükségem van 1X-es írásra...
Kérdés adott, kultúrált hangnemben kérném a válaszokat(no flém)
Köszönöm szépen.
-
#103 Ja olvastam róla tesztet ,de csak azt mondják hogy lehet véletlen volt pont hogy nem volt hibája mert egyébként van neki mármint a patcheknek! -
Takezó #102 hmmm, asszem nem igaz, bár nem esküdnék meg rá. úgy emléxem, hogy az NEC-re mondták, hogy lehet majd úgy förmverelni... -
#101 Ma voltam egy PC-s boltban és azt mondta a srác hogy ő nem hiszi hogy lehetséges-e az hogy pl bármelyik sima dvd-iróhoz olyan frissités amivel lehetne irni duplarétegű DVD-t ,mert ahhoz más optikai fej kellene!!!!!!!!
Igaz ez??? -
ent #100 Én személy szerint szarnék rá, hogy ki adta ki! -
ent #99 Az alábbi angol nyelvű fórumon olvasható cikk, a NEC DVD író kétrétegű íróvá történő patcheléséről.
http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=25904
-
#98 Single Layer + Bitsetting firmware by Herrie can be found here, Double Layer + Bitsetting firmware by Herrie can be found here.
-
#97 nem a NEC adta ki, nem volt hivatalos firmware!!! -
ent #96 Szerintem mindenképp!
A NEC már kiadott ilyen patchet az írójához!
A Pioneer meg szentem olyan jó mint a NEC! Vagy jobb! Legalábbis a speedben! -
#95 Nemtudjátok hogy lesz-e ehhez a DVDiró hoz olyan firmware frissítés amivel lehet majd a 8.5GB-os (duplarétegű) lemezeket irni??????? -
ent #94 Őszintén: mindenben maximalista vagyok!
Ja, és egyébként változott a konfigom (DVDR) -
[szSZsz] Cyrus #93 amugy nem rosszak az árak de 180ft akor is megéri nekem :D mert amugy im from győr -
[szSZsz] Cyrus #92 na várjál csak. oda van ám irva hogy akor annyi ha mondjuk 100db-ot veszel. ehhhhhhhhh. ki a francnak kell annyi -
#91 Hi!
Te egy picit mintha drágán vennéd.
Nézz szét itt !!! -
[szSZsz] Cyrus #90 ami a dvd lemezeket illeti én 180ft-ért veszek mindig princo B tipusu lemezeket és bátran merem mondani hogy 500db-ból 1 rossz. nagyon jó arány és tényleg 4x-sen is nagyon viszi az adatokat.
-
[szSZsz] Cyrus #89 NERO forever. amugy meg amit irtál a megjegyzésedbe hogy milyen géped van. öszintén monnd emg hogy mi a fenénen akkkora? -
[szSZsz] Cyrus #88 sziasztok. nekem 106D tipusu pioneer dvd irom van és minden ok vele. tutira ir mindent,mindent ismer,nem csesz el semmit. nagyon frankó :D -
ent #87 Na akkor végül is melyik író progit ajánlatos a 107d-hez? -
#86 Hali.
De én Ritek G04-re dolgozom -
#85 Hi!
Értem és köszönöm a infot. Egyébként RITEK G04-re irok vele. A poén az hogy néha ir néha nem. Szüval van amikor nem megy, akkor hagyom másnap simán irok vele vagy 5-10 lemezt. De van amikor 2 után beadja ezt az ablakot :(
Szóval nem értem.