Pioneer DVD-R 107D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsi, hogy bénázok de nem vagyok bagy SG-s fórumozó, ezért nem nagyon jön össze, de talán most.
Szóval nekem egy ilyen problémám lenne:
Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm.
Letöltés ide kattintva...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megijedtem, hogy több verió is létezik, és nem nagyon akarok vakon várásolni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem egy ilyen problémám lenne:
Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm.
De, ez az. 107D. Nekem is ez van és nagyon frankó. Ir mindent, sõõt, crack-elt firmware-rel simán irja a 4x-es Princo DVD-t is 8x-osan. Én általában Fortis-t használok, amit minden megesz (PS2, XBOX, asztali DVD).
De ajánlom még a kiváló minõségû RITEK G04-et is.
Ez most melyik Pio 107-es?
Ezt érdemes megvennem, vagy keressek 107D-t?
(Ha ez nem az...)
Véleményetek mi?
Ja, és ha cd-t miniDVD formátumba irom meg, azt lejátsza az asztali DVD?
Next PC upgrade: 2022
1/open disc, ha hiba üzi van, 1b/Re-author/backup.
2/gyakorolj/ 2b/törölj 2c/gyakorolj
3/stb.
Valaki segítsen Pioneer 107D-m van ,hogy lehet DVD filmeket lemásolni ??? Van rá valamilyen mód ????? Írjon aki tud segíteni...
Fontos lenne...
DVR-107Dv1.13-RPC-1+12xRip+nx4all_DVRFlash
DVR-107Dv1.13-RPC-1+12xRip+nx4all
Steam: [HUN]Feriggno
dvrflash -vf G: R7100107.113 R7100007.113
utána, simán nem ment fel a gyári, tehát ezt adtam:
dvrflash -v W: R7100107.113 -így felment a gyári
de ugye így problem volt a "mindenki tudja mivel" így kiadtam az elsõ sorban leírt parancsot megint, és visszatette az 1.10 hackeltet
semmi trükk nem volt
kösz
én tesztként elõször feltettem a hackelt 1.10 -et, utána az eredeti 1.13 -at de csak a DVRFlash -el ment fel, megneztem..utana ugyanezzel a progival visszatettem az 1.10 hackeltet
minden simán ment, visszaengedte az 1.10 -et
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nem szánom sok írásra kb heti 1-et. Viszont olvasónak is használnám.
Sehogy nem tudtam felüliratni 1.1 kekkeltel az 1.1 hivatalost, peddig kínomban átírkáltam a firmwaret is.
Ezért írtam, hogy aki a hekkeltet szeretné, nehogy feltegye a hivatalost. Én most pórul jártam, várnom kell egy
legalább 1.13 hekkeltre.
A gyári 1.12 fw most 6,3x sebbességgel rippelt max.
, vagy nincs szukseged ra?Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Melyik firmware van rajt? enyimen (februári gyártású)alapból 1.08 volt.
Tegnap felraktam az 1.12-öt, nem bírtam kivárni a hekkeltet.
viszont érdekelne mennyivel rippel valójában egy hekkelt 107-D?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Feltettem pár kérdést.
Írtam privit!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vettem 1 pioneer 107-D DVD írót, minden franko vele, kivéve azt hogy gyári filmeket nem lehet vele leszedni. 2 progival is próbáltam (shrink, clone dvd) mindkettõ azonnal rámszólt hogy ez írásvédett lemez.
Meg lehet vajon ezt a problémát kerülni valahogy ?