164
Pioneer DVD-R 107D
-
izb #84 Dolgoztam:))he he -
izb #83 Ez nálam akkor jött elö,mikor szar másolt dvd lemezről dolgozam!!
Értem ez alatt,hogy nem minőségi másolt lemez volt az az alapanyag,amiről a kopiát nyomtad!! -
izb #82 Ami késik,nem múlik!! -
#81 Én nekem nincs még DVD-írom mert várok a duplarétegű DVD-ket is irni tudó DVD-irokra.
Ja és lentebb olvastam hogy valaki azt mondta hogy a Princo dvd szar TAPASZTALATból tudom több mint 100 princo dvd-t irtunk már a haverral és semmi gond nem lépett fel és nem is romlott el. -
#80 hat ez nagyon ugy tunik, hogy lezer kalibracios hiba.
Eloszor probalj meg mas alapanyaggal dolgozni, ha ez nem segit, akkor gaz van.
Esetleg meg lehet a gyenge aramellatas taphiba miatt, vagy az IDE kabel hibaja.
De innen ugytunik kampec az irodnak. -
#79 Sziasztok!
Tud valaki abban segiteni, hogy ezek a hibák mi miatt jönnek elő?
Esetleg az író feldobta a pacskert? -
#78 Amugy ha valaki megakarja nezni, hogy mi lett javitva a FW-k reviziojaban, akkor javaslom ezt az oldalt.
Pioneer DVD-R revisions history page -
#77 Oks, megneztem, szal hackelt. -
#76 Ez hackelt, szal ki van belole szedve a regiovedelem? -
#75 Köszönöm szépen.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#74 Nyugodtan felteheted, nem fogja tonkretenni a vadi uj irodat.
Bar az 1.16-os a legujabb FW hozza, ami a http://gradius.rpc1.org/ oldalon megtalalhato.
Gradius DVR-A07/107 v1.16 (RPC-1 + unlock ripping speed) -
#73 Nos, megvan az író!
Tudok egy 1.13-as hackelt firmware-ről, amivel - állítólag - mindent meg tud írni maximális sebességgel.
Érdemes és szabad feltennem?
Nem fogja elszúrni a vadiúj írómat?
Hlp plz!
#72 Értelek, de sajna tényleg megrendeltem, és tényleg megveszem a 107-est. Nem várhatok, több okból, de a lényeg, amennyiben valóban az lesz, amit írtál, azaz a Dual LAyeres lemezek elterjednek, olcsó is lesz valamikor, megoldják, hogy nem bájtra pontosan ugyanannyi adatot kelljen mindkét rétegre írni akkor majd ezt az írót a Kedvesem gépébe nyomatom és én veszek magamnak egy olyat.
Remélem, addigra újra összetudok kaparni annyi pénzt.
#71 Az valoszinu, hogy az irhato mediaknak horibilis lesz az ara, ha jol emlexem 2500-3000 Ft korul van mar most kint a nyitoaruk, de az irok lefele kompatibilisek a 4,7Gb-s single layeres lemezekkel, tehat amig nem megy le jobban a lemezek ara addig a regi tipusra tudsz irni. (Ha kell adok egy cimet ahol akar 110Ft-ert is kaphatsz lemezt)
Ha ram hallgatsz lemondod a rendelest, mert 3 het mulva atkozni fogod magad, hogy nem hallgattal ram.
Nekem van egy sanda gyanum, hogy az LG dual layeres iroja eszmeletlen olcso lesz. Szvsz 40 bruto alatt mar kaphato lesz. Inkabb gyujtsel meg egy kis penzt, mert lefogod marni magad, hogy a most 25K-ert megvett irod egy honap alatt 10 ezret fog esni. -
#70 Ez jól hangzik. Viszont nekem most van csak 25.000 Ft-om és meg is rendeltem a Pioneer 107D-t.
A Dual DVD-k még forgalomban sincsenek - mármint az írható médiák - s amikor meg is jelennek, horribilis áron lesznek kaphatók.
Addig - mire lemegy a mostani DVD+-R árakra- , ha műxik az író majd, több száz DVD-t ki tudok írni...
#69 Most nem errol van szo, hanem arrol, hogy mar nincs ertelme single layeres DVD - irot venni, a BenQ-t csak peldakent hoztam fel azert, mert 2 honapon belul oriasi valasztekban talalhatoak lesznek a piacon mar Dual-Layeres irok is, es ha a BenQ-nak ami most 20000Ft-30000Ft kozotti aron mozog es tudni fogja firmware frissitessel a Dual Layert, akkor nagy a valoszinusege annak, hogy a nagy gyartok Dualos iroi se lesznek dragak.
Olyannyira nem, hogy tudomasom szerint a jovo honap kozepen megjeleno LG GSA-4120B DVD-iroja a szobeszed szerint kevesebb mint 50000Ft-ert beszerezheto lesz.
Korvonalakban a specifikaciokrol: "A Hitachi LG bejelentette legújabb, egyfajta mérföldkőnek tekinthető DVD-meghajtóját, mely a vállalat DVD Multi Recorder termékvonalának csúcsán foglal majd helyet. A júniutól kapható, GSA-4120B tipusjelzésű meghajtó nem csak a nemrég bejelentett, 5x-ös sebességgel írható DVD-RAM lemezeket képes maximális sebességgel kezelni, de 12x-es DVD+R írásra és 2,4x-es DVD+R9 (DVD+R DL) írásra is képessé tették, tehát a meghajtó írja a kétrétegű DVD+R lemezeket is.
hirdetés
A DVD+R Szövetség formátumainak kezelése mellett a meghajtó 8x-os DVD-R, 4x-es DVD+RW/-RW írásra is alkalmas, a CD-lemezeket pedig 40x-es (CD-R) és 24x-es (CD-RW) sebességgel kezeli. A 2 MB átmeneti bufferrel ellátott IDE felületű DVD-író csak a cartridge nélküli DVD-RAM lemezeket fogadja." -
#68 Tehát csak 2004.09.30.-án jelenik meg a módosított firmware.
#67 "Finally we have to mention that according to BenQ, the 822A 8X Dual writer is a dual layer firmware upgradable writer and that the firmware upgrade will be available at 30/9/04 on BenQ's website."
Szóval, felejtős.
A cucc jó, hiszen gyorsan keres, tölt, ír, bár csak 4x -R, CV2 hibát nem javít, nem bír a SafeDisc 2 védelemmel...
#66 PL.
Dual Layer Upgrade for Benq W822A 2004.09.30
One more 8x DVD recorder has entered the DVD recording market. BenQ, after the release of its 8x +R DRW800A DVD recorder, reveals the new DW822A dual format DVD recorder.
- Features
Dual format support
The DW822A is the first BenQ drive that supports recording for both the +R/RW and –R/RW formats.
Double-layer firmware upgradeable
The photo is of a sticker on the retail package. According to this, on 30/09/2004, the buyer will be able to record dual layer discs with the current recorder through a firmware upgrade that will be avaliable from BenQ's website.
-
#65 Beruhazni , beruhazhatsz ra csak nincs ertelme, mert mar lassan (max 2 honap) Dual Layeres DVD-ket is kaphatsz.
Sot mar olyan is van a piacon, aminel csak firmware frissites kell ehhez. -
#64 Hi All!
Bocsi, hogy bénázok de nem vagyok bagy SG-s fórumozó, ezért nem nagyon jön össze, de talán most.
Szóval nekem egy ilyen problémám lenne:
Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm. -
#63 107D-hez crack.elt firmware:
Letöltés ide kattintva... -
#62 Remélem ez már jó lesz.
Köszi i2k :) -
#61 Szerintem igen. Én csak ajánlani tudom. És ha szétnézel fórumokon itt-ott, csak jót lehet róla olvasni. -
#60 || || -- Képbeszúráshoz -- || ||
#59 A kép, remélem mostmár jó lesz. Valamiért nem akar megjelenni :( -
#58 Tehát, ezek szerint beruházhatok rá...?
Megijedtem, hogy több verió is létezik, és nem nagyon akarok vakon várásolni...
#57 OPSZ.
a kép:
-
#56 Hi All!
Nekem egy ilyen problémám lenne:
Valakinek valami megoldás rá? Vagy hogy mi okozhatja?
Megpróbáltam átteni másik gépbe, ott is egyanezt produkálta. Próbáltam többfajta prgival, többfajta lemezre de mindig ugyanez. 2003.09.30-i az iróm. -
#55 Hi i2k!
De, ez az. 107D. Nekem is ez van és nagyon frankó. Ir mindent, sőőt, crack-elt firmware-rel simán irja a 4x-es Princo DVD-t is 8x-osan. Én általában Fortis-t használok, amit minden megesz (PS2, XBOX, asztali DVD).
De ajánlom még a kiváló minőségű RITEK G04-et is. -
#54 Srácok!
Ez most melyik Pio 107-es?
Ezt érdemes megvennem, vagy keressek 107D-t?
(Ha ez nem az...)
-
zero_cool51 #53 haverom azt mondta, hogy a Prince DVD az xar, jobb a Benq.
Véleményetek mi?
Ja, és ha cd-t miniDVD formátumba irom meg, azt lejátsza az asztali DVD? -
#52 Valaki eltudná mondani miben különbözik a Pioneer DVD-R 107D a Pioneer DVR-A07XLA-tól mert leirásuk teljesen megegyezik???? -
#51 Ismeri a Princot, de elsőre vegyél egy újraírható lemezt, és telepítsd fel ezt :http://www.doom9.hu/Soft21/Vobtools/dvdshrink312setup.zip
1/open disc, ha hiba üzi van, 1b/Re-author/backup.
2/gyakorolj/ 2b/törölj 2c/gyakorolj
3/stb. -
CzKaresz22 #50 Ismeri ez a DVD íro alapból a Princo CD-ket ???????? -
CzKaresz22 #49 Sziasztok!
Valaki segítsen Pioneer 107D-m van ,hogy lehet DVD filmeket lemásolni ??? Van rá valamilyen mód ????? Írjon aki tud segíteni...
Fontos lenne... -
#48 Tudom, ezt nyomtam fel. -
#47 ha érdekel kijött az 1.13 -as FW
DVR-107Dv1.13-RPC-1+12xRip+nx4all_DVRFlash
DVR-107Dv1.13-RPC-1+12xRip+nx4all -
#46 ahhaa, akkor az volt a bibi -
#45 Felnyomtam egy XP-s particion. Itt egyből sikerált. Végre.
Eddig ME alatt próbáltam.