Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lehet hogy rosz szervert nézel.
A Frengot-on jelenleg kb 21k karakter van ez a csúcstartó Gelenia-hoz képest, ahol 48K karakter van tényleg kevés.
De egyéb viszonylatban is a Frengot az utolsó a népszerûségi sorban, hiszen az Infineum ami utánna jön már 33K karaktert tartalmaz.
Szóval a lényeg az hogy a szerverek leterheltségét nem a PVP szerverekhez kell mérni egy olyan játékban ahol mostanában a többség PvE-zik.
GW2: Dragonknight.5302
Lilder - lvl16ranger - Hungaricum
Szóval a már megy akkor örülj, de a legtöbb embernek akinek nvidia-ja van az már telepitett egy szûz xp-t hogy vanguardozni tudjon (meg még néhány más játékhoz is)
pl az opengl réteget úgy ahogy van kivették a vistából és a drivereknek kell mostmár tartalmaznia az opengl hardver független részét is.
Ezt még a két nagy (ATI, NVIDIA) jelenleg csak béta minõségben tudja.
Az SLI-t meg be lehet kapcsolni... hozzál létre egy SLI profile-t a nvidia driverben a játékhoz és nézd meg hogy segit-e. Vannak olyanok akik már láttak olyan embert aki abban az utcában lakik ahol már volt olyan pletyka hogy segitett az fps-en.
A "Guild War" pedig olyan dolog ami a következõ képpen mûxik (majd ha egyszer belekerül a játékba. Jelenleg igy tervezik)
Tudvalevõ hogy a játékban nincsenek instance-ok, de van terv hogy korlátozott módon instancok kerülnek be a játékba. Erre példa pl. a guildwar is amikor mondjuk egy félreesõ szigetet kell elfoglani a két szembeálló guildnek. Ez a sziget valószinûleg instancol-t lesz.
Van látszólagos guildwar is tervben ez pedig az amikor van egy quest, ahol mind a két szembenálló fél oldalán be lehet a questbe jutni. Itt két guild a quest szembenálló oldalán elkezdi a questet végrehajtani. és ha az egyik nyer akkor természetszerûen a másik csak veszithet. Itt nem muszály a játékosoknak egymást ütni, néha nem is fogják egymást látni.
Trial key - mivel ez egy induló játék és a SOE örül hogy a szerverek igy is birják a rohamot, ezért érthetõ hogy nincs public trial lehetõség, csak a CE-hez adott buddy key az amivel lehet próbálni. Majd késõbb mikor már kissé kiheverték a startot ÉS a havi új eladások elkezdenek stagnálni, biztos lesz egy public trial lehetõség.
Bõvebbet a jövõrõl ezen a linken lehet olvasni
Jeff Butler interjú
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Valaki tudna irni 1 olyan gépigényt amin elfogadhatóan fut a gém?
Nekem a köv. gépem van de néha olyan beakadásokat csinál,hogy csak na.Van mikor 30-40mp-ig nem mozdul a játék 😞
P5B Deluxe/WiFi
Core 2 Duo 6300 ( 2.8GHz-re huzva )
2*1 GB Kingmax ddr2 800MHz
Inno 7950GT VGA
320Gb Seagate 16MB chase HDD
Op rendszer : Vista Ultimate 32bit.
Szerintem az Op rendszer nem birja,bár ki tudja hátha van valakinek egy használható otlete.
Másrészrõl:
- eu community nem tudom mennyire lesz erõs, most nagyon nem az, ha csak azt nézem, hogy a team pvp szerver erõsen lowpop... hát nem tudom, uaakkor azt se szeretném, ha minden sarkon lófaszjózsef jönne szembe, de mivel nagyon nagyok a területek és low pop a szerver, félek ha pvpzni szeretnék egyet, elég sokat kellene keresgélnem, bár ez még változhat persze (remélem fog is)
- a guild war, de nem nagyon találtam sehol se infot arról, hogy milyen pvp lehetõségek vannak/lesznek a gameba, sõt ingame leginkább azt mondogatták, hogy azért tették bele a pvp-t, mert eléggé alap dolog már egy mai mmorpben, alapvetõen pedig pve gamenak készült a Vanguard, a lehetõségek pedig adottak egy jó faction pvp-re, pl. ha a kezdõ területek elhelyezkedését nézzük
- olyan (számomra) alapvetõ dolgokról nem találtam sehol se (se off (ami egy nagyon szép oldal, csak semmi lényeges információt nem tartalmaz egy kezdõ játékosnak) se fan site-on) információt, hogy mely fajok tartoznak shadow ill. order(?) oldalra, ez imo nem egy nagy kérés, hogy legalább char creationel jelzés szinten meg legyen említve... persze lehet én vagyok a béna, de ingame régóta játszó playerek sem tudtak erre válaszolni
Egyébként a játék gyönyörû és tartalommal teli 😊 Imo itt a "körítés" ami eléggé kaka.
http://www.akciofigura.hu
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En mar tobbszor toroltem karit, mert ujakat akartam kiprobalni. Most is van 8 meglevo karakterem. Mult heten nem nagyon eltem klanos eletet, mert inditottam egy sorcerer-t es azzal jatszogattam. Mar 16-os a dragaszag. 😊
A BM-nek 3 állapota van, bármikor lehet váltogatni közöttük: kiegyensúlyozott, sebzés osztó (cserébe a +25% dmg-ért lassan csökken a hp), healer (fokozott hatékonysággal mûködnek a gyógyító spellek).
Nekem 2 óra alatt lent volt hála a Pantel korlátlan ADSL-jének ami nálam 18Mbit.
A hátránya az hogy nem kapsz hozzá semmit és tényleg drágább mint az egyébb lehetõségek.
<#phone>#phone>
Lehet fizetni kártyával is és lelehet tölteni?
Nekem nincs mert digital downloadhoz nem jár semmi csak 7GB bitkupac.
Ha kapsz trial keyt akkor te is letöltheted (vigyázat 7G😎 és kipróbálhatod.
30 platinát csak akkor birnék egyszerre látni egy kupacban, ha mondjuk betámadnánk Khal-t és minden játékost a fõtéren account törléssel való fenyegetés mellett kizsebelnénk. Talán még akkor se lenne meg a GH ára az upkeeprõl meg akár ne is beszéljünk.
De azt is tudni kell hogy, a plot a legolcsóbb arra tanyát verni nagyságrendekkel több pénz, ha meg nam akarod pénzért venni rá a házat akkor viszont kell oda egy osztag krafter aki éjjel nappal azt építi.
Még egy adalék. Jelenleg úgy néz ki hogy a ingatlan spekuláció megelõzése érdekében. Egy account csak egy telekkel rendelkezhet, és ez vonatkozik a Guild Hall telekre is, szóval aki megveszi a GH telket annak nem lehet más telke, vagyis háza se.
Ha veszel egy telket és arra egy kis házat (kunyhót) építesz gazdasági megfontolásokból, akkor mikor úgy gondolod hogy most már snassz a kicsi ház és nagyobbat szeretnél, a régit porig kell rombolni és felépíteni a helyén az újat. Nem tudsz semmit se használni a régibõl.
De gondolom a fenti gondok még nem ûzik el az álmot gondterhelt guildvezéreink fejébõl.
ja nem tudom láttatok e már guild hall plot-ot. 30p az ára a fentartás pedig 28 g 😄
egy gyors kérdés..igen sok class van ahogy látom. a wow-hoz tudok csak viszonyitani.. itt melyik class hasonlit a warlock-hoz? 😉
Vanguard Fórum - Hasznos információk - Linkek
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
A fentieknek semmi köze a játék minõségéhez. A játék milyenségét Dragonknight jól leírta, egyetértek. Én másfél hónapja tolom, és a bejárható terület kb. 5%-án jártam még, a játékra még csak most kezdek ráérezni (21 Paladin, 21 Armorer, 40-es diplomácia ellenére). És még nagyon sok minden nincs is a játékban, mivel még béta 6 fázisában van. Nekem már most nagyon élvezetes játék, és ha a fentieket (amiket Dragonknight felsorolt) beleteszik, akkor hosszú ideig megunhatatlan lesz.
Jah, és még csak az elsõ karimnál járok, pedig a béta alapján a többi kalandozó osztály is szuper 😄
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
igy a leirásod alapján elég jónak tünik a gém.
Tudsz egy oldalt irni ahol mod-ok vannak?
A karakter neve "GM-" -nel kezdõdik, ha igy nevezed el a karakteredet (spoiler) ekkor a god mode automatikusan bekapcsolódik.
talán azért mert 8800-uk van.
Elég elolvasni a technical help forumjait hogy találjunk egy rakat sírást ez ügyben.
hol az fps van a béka segge alatt, hol csúnyán néz ki a játék.
Igazából nem tudom magam beleélni a problémájukba mivel én egy ATI1950XTX-el játszok és ott semmi baj sincs.
Thamiel lvl20 Rogue of Hungaricum - Gelenia
Elfogulatlan választ itt? Nehéz lesz.
De a lényeg, nem tudom hogy miért csalódtál a bétában és hogy melyik fázisban...
Jelenleg többek véleménye szerint most éppen a béta 6 folyik azzal a különbséggel hogy ez már fizetõs...
Komolyan:
A játék nincs kész, ki kellett adni mert elfogyott a pénz és a SoE azt mondta a Sigilnek hogy vagy kiadják vagy pakolnak és mennek haza.
Viszont az látszik hogy a fejlesztõk éjjel nappal dolgoznak (oda kéne küldeni egy munkaügyi felügyelõt 😊 ) szinte hetente adnak ki egy nagyobb patchet, és holnap kiadják az elsõ tartalmi update-t is. Többek szerint azért pont holnap mert sokaknak holnap jár le az egy hónap és meg akarják õket tartani.
A játékkal sokaknak nincs semmi baja, apróbb kényelmetlenségek vannak mint pl.
- a party könnyen széthullik ha a tagok nincsenek ugyanabban a zónában
- ha zónát váltasz megeshet hogy lefagy a kliens
- ha meghalsz néha megesik hogy a sirköved nincs meg/ nincsenek benne a cuccaid
- nvidia 8800-as tulajok szopnak mint a torkosborz, ha még ehez vista-juk is van akkor meg végképp
- nextgen mmorpg-hez képest nem támogatja (még) az SLI-t
- nincs benne EAX
- atomerõmû kell a játék futtatásához amiért azért szerintem bõven kárpótol a látvány.
- a karakter osztályok még erõteljes kiegyensúlyozás alat vannak ami a megköveteli a folyamatos alkalmazkodást
Körülbelül ezek a gondok, de ezek egyike se olyan hogy megakadályozza a játékot.
Van kb 1%-a a usereknek akik nem tudnak játszani mert egyfolytában crash van de õk vannak (hálistennek) kissebbségben.
Mit ad a játék ezzel szemben a játékosnak?
Gyakorlatilag egy olyan világot amit garantáltan nem fedezel fel egy évig, sõt ha az mostani tartalom upgrade szokássá válik akkor esélyed sincs megunni.
- Egy karakter = 3 másik mmo karakterével mivel itt elkülönül a kalandozói szerep, az eszközkészítés (kraft) - és egy újdonság ami nincs máshol - a diplomácia (amit úgy lehet jellemezni hogy amikor a mob már meg akar enni akkor ha elég jó diplomata vagy akkor rábeszélheted hogy inkább ezt ne tegye hanem a haverját egye meg helyetted)
- A látványról annyit hogy kézzel van gyártva minden a z utolsó szikláig , és amit ki lehet hozni egy szénné moddolt unreal 2 motorból azt itt kihozták.
- A felület a ma divatos (WoW hozta be) xml alapu felület amire már most is sok mod létezik.
- nincs ûber karakterosztály, nincs olyan hogy a 10 éves pistike az über warriorjával lecsap mindenkit.
- nem lehet egy hét alatt kitolni a karaktert lvl50-re (de két hét alat se)
- a küldetések alapvetõen csapat orientáltak, csapatot könnyû szerezni.
- ha valaki aszociális és csak szólóban akar játszani akkor is tud a játékkal játszani és sikereket elérni.
-Ha mident beraknak a fejlesztõk a játékba amit beleálmodtak akkor tényleg egy olyan játék lesz ami aláz minden más ma elérhetõ alternativát.
( a teljesség igénye nélkül:
- hadihajók, tengeri csaták
- mounted combat, repülõ mountról is
- Guild háborúk, Guild erõdök
- PVP questek az egyik party a quest egyik oldalán a másik meg velük szembe vagy szövetségbe oldja meg a questet. Questen belül meg egymásnak eshetnek
- játékos városok)
Hmm nem tom hogy ez elég elfogulatlan-e vagy sem.
Thamiel lvl20 Rogue of Hungaricum - Gelenia
Kíváncsi lennék, hogy hogy áll a VG-vel a helyzet. Sokan mondják, hogy milyen csalódás (a beta nekem is az lett végül..), és hogy az ingyen hónap lejártával abba is fejezik a gamet. Az is gyanús, hogy már egy hónap után 6990 Ft-ért adogatják a boltban.
Viszont kellene nekem egy MMO, amíg nem jön az, amire várok. Gondoltam, majd játszom LOTRO-t, vagy Spellborn-t, vagy G&H-t, csak közben érdekelne, hogy mi lett VG-vel. Lehetõleg elfogulatlan választ kérek 😄
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Jó játékot mindenkinek!Majd 1× csak megjelenek újra ha hazaértem.
(Nem kicsit fog hiányozni)nah mind1.
★ 汤姆 李
nem fogok elõfizetni egy mmorpg-re, mert eladom a lelkem a Sátánnak, de ha elõfizetnék, biztos, hogy ez lenne😊
Ezt persze 1.5 hét után közölték.
★ 汤姆 李