1412
-
kerek1224 #1132 igen vagyunk, játszunk, stb. EU team PvP server, Prophecy guild, order oldal. -
#1131 hát nemtom mi van, de se pve szerveren se pvp szerveren nem találok magyarokat, prophecy guidl sincs, szal jhátszik ezzek egyáltalán valaki? -
#1130 nincs valakinek buddy key-e szamomra ? ^^ -
#1129 nincs -
#1128 Sziasztok! Van trial a játékból? És ha van akkor honnan tudom letölteni? Köszi! -
Uftak #1127 Köszi szépen! Így fogok tenni:-)) -
Shion #1126 Nekem is van Kojan-i karim (goblin shaman), de én level 9 körül átmentem Qalia-ba, és ott megcsináltam a Khal-i factiont 200-ra. Innentől kezdve rengeteget tudok Qalia-ban questelni. :)
A fentieknek megfelelően a kojani magasabb szintű questeket nem ismerem, a mi guildunk is elsősorban Qaliaban nyomul, ottani helyszíneket és küldiket ismerjük. Szerintem felesleges új karit indítanod, egyszerűen gyere át Martok dokk-ból a Temp: Teleporterrel Khal-ba, onnan észak-keletre van egy barlang (Ksaravi Hollow), ahol ölj meg 200 db Ksaravi patkányt (lvl 5-6-os mobok) és már kész is vagy a Khal-i faction-nel. Innentol kezdve rengeteg küldi nyílik meg előtted egy új földrészen, amit mi jól ismerünk, ergo mindig tudunk majd segíteni, mikor hova érdemes elmenni. :) -
Shion #1125 Igen, havi díjas a Vanguard. A pontos árát nem tudom, mivel én Station Access előfizető vagyok. A játék havidíja 11-15 dollár / hó körül lehet, attól függ hány hónapot fizetsz előre. Lehet gamecard-al és bankkártyával is fizetni. -
#1124 Hi az lenne a kérdésem, hogy fizetős-e a game és ha igen akkor milyen drága havonta? Köszi! -
#1123 ha Kojan-on nem boldogulsz menj át másik kontinensre pl Qualia-ba. ;) -
Uftak #1122 Sziasztok!
Valaki játszik Gelenia-n (tudom, hogy igen), de Kojan-on esetleg az ork területeken. Mert én ott vagyok és 14-es monk jelenleg, de egy picit nehéz a fejlődés, mert szinte kizárólag group küldetéseim vannak, az se sok jelenleg. A Gardens questeket mind megcsináltam, és egyszerűen nincs semmi. Nem tudjátok merre keressek új questeket?
Ha itt senki nem nyomul, akkor merre csináljak új karit és mit érdemes? -
Shion #1121 Egyszer, kétszer jártam arra, de mindig kicsi szintű voltam oda és megettek a csúnya madarak
De az általad is elmondott finomságok (full szett) és kellemes környezet miatt, úgy vélem, ideje lenne megint odanéznem némi kis erősítéssel (csapat) -
Shion #1120 Amennyiben szeretnél magyar közösséghez csatlakozni, online keresd az alábbi személyeket (ha van alt-ja, azt is beirtam a listába):
Gelenia (EU PVE szerver) - Hungaricum Guild
Fenyhozo vagy Szellem
Dzsuhi vagy Emberevo
Geri
Kittiara vagy Kyanes
Eony
Koppany
Frengot (EU Team PVP szerver) - Prophecy Guild
Florin
Shamee
Amenophis
Marec
Nival
A fenti személyeknek van officeri vagy magasabb rangjuk a guildben, így ők tudnak effektíve beinvitálni. Amúgy a fenti két guildnek van közös fóruma is itt: Magyar Vanguard Fórum és építés alatt lévő honlapja: Vanguard Honlap -
#1119 Thestrán is van armor quest line. 35+os. igaz 2500 lokál faction kell hogy egyáltalán fel tudd venni. most fogunk nekikezdeni . jó móka lesz :D -
#1118 Lassan a végét járom Skawlra Rocknak, egy fullos öltözet lesz a jutalma. Csizmától a sapkáig mindenre van küldetés. 21-22 szinttől érdemes arra járni. Már csak a belső térképet kell elkészítenem és a Tipa's anketet megszerezni. Tetszett, ez a hely olyan, mint egy kalandmodul az elhagyatott tengeri szikla mélyén. A bossok könnyen ölhetőek, az odajutás hozzájuk a szívás. Van hogy 3 birdy ugrik 8 ember nyakába, vagy AoE-ző szúnyogok :D Ha ezzel végzek nem tudom milyen premier dungeon fele induljak. Lehet befejezem az Infineum ring questet. -
#1117 szia
én megvettem a gammát,de mivel akkor még nemtudtam ki merre, ezérta gelenia vagy melyk szerveren vagyok ami pve.
Egyenlőre nagyon tetszik a gamma, minden szempontból, bár ez a pvp dolog nem igazán érthető számomra, nemtom itt mennyire lesz érdekes a pvp, tartok tőle sima gank marad végig, stealherek "időszerű" támadásával..
szal egyenlőre nézegetem a pve oldalt, az jó:-Ö) -
Shammer #1116 Sziasztok!
Regisztráltam ide is, mert látom, hogy elég élénk eszmecsere folyik itt a játékról.
A team PVP lényege, hogy fajok harcolnak egymással, akik két csoportba (Shadow és Order) tömörülnek. A fajok nincsenek földrajzilag elkülönítve, mindhárom kontinensen megtalálhatók a két team tagjai. Bár jellemzően Qualia inkább shadow (ott vannak a dark elfek), Thestra pedig inkább order (itt vannak pl. a törpék és a halflingok), Kojan viszonylag a "senki földje" pvp szempontjából. A fajok megoszlása így néz ki:
Shadows of Kaerellun
Dark Elf
Kurashasa
Varanthari
Orc
Goblin
Vulmane
Varanjar
Lesser Giant
Order of Alurad
Wood Elf
Raki
Dwarf
Halfling
High Elf
Half Elf
Qaliathari
Mordebi
Gnome
Kojani
Thestran Human
Pvp-zni bárhol lehet a világban, nincs védett zóna. Bár a tervek szerint az egyes városokban az őrök automatikusan megtámadják az ellenséges fajokat, ez a feature egyelőre nem műxik. A különbség pedig a team és FFA (free for all) pvp között, hogy a teamnél a két oldal csak egymással harcol, ffa-ban pedig mindenki mindenkivel. Ez utóbbit az amerikaiak imádják, az eu pvp szerveren (frengot) team pvp van.
Ez utóbbi nem azt jelenti, hogy ki kell ütni a másik csapatot campelés közben, sokkal inkább egy olyan plusz elem a játékban, ami a pve szervereken soha nem lesz meg. Ott elég csak campelni, itt taktika is kell hozzá :)
Zónázás a játékban elvben nincs, a városok sincsenek districtekre osztva, egybefüggő világ az egész. Ennek ellenére nagyobb utazásnál egy-egy zónaválátás okoz némi töltögetést, különösen gyengébb gépeken.
Shamee Redstring
Leader of Prophecy
Frengrot (EU Team Pvp szerver) -
#1115 nekem is tele van a faszom a WOW-al azon filozom +veszem en is.
csak 1 kérdés: itt is ugy van mint az EQ2-ben, a varos distric-re van osztva? -
#1114 ja pesze. -
#1113 PvP-ben mi a lényeg? Kiütni a másik teamet miközben 1 órás spawn rátájú mobra várnak? -
#1112 igen pvp-n mindenhol lehet támadni lvl7-től .pve-n dual van. gyakoriság változó. -
#1111 egy kérdés, amire nemtom a választ
szóval itt mi a különbség a pvp és a normal szerver közt?
pvp él mindehol támadhatnak? és mennyi gyakori? -
#1110 úgyse olvassa senki 14 felett azok meg nembaj ha nem jonnek -
#1109 EU Gelenia pve serveren Hungaricum
EU Frengrot pvp serveren Prophecy -
#1108 sziasztok
Nem rég kezdtem a gammát, egyenlőre tetszik, kérdésem az lenne hol van nagyobb magyar közösség?
-
#1107 igen. -
#1106 nem flémelni jöttem,de érdekelne hogy ha megveszem az elsö hónap ingyenes-e? -
#1105 Hát arról az emberről is megvan a véleményem aki 2 nap alatt mond ítéletet egy MMO-ról:) legalább 1 hónap hogy cikket írjon valaki erről:)
kb mintha egy 600 oldalas könyvről az első 50 oldal után beszámolót írok:)
-
cain #1104 hát ez a guru már nem az a guru... anno emlékszem, a szerkesztőség (lilyék még) 80% a legjobb játéknak az everquestet jelölte meg. -
horeb #1103 Elönti az agyamat a vér, amikor olyan cikkeket olvasok, amikben a hazai "gamer" nagyközönségnek szánt 2 lap (csak, h nem találgasson senki: PC Guru és Gamestar :P) elfogultság nélkül mutatja be az MMO-kat (persze a WoW kivétel minden szabály alól...pfff...). Anno a Gamestarban a Dungeons&Dragons Online-t elemezte egy nagyon szimpatikus fiatalember, aki a training sziget (ahol kb fél órát tölt az ember) és az első városrész alapján írt egy lehúzós kritikát, miszerint a játékban kevés a quest, nem lehet csapatot találni (solo questek vannak csak azona részen...), stb...meg egyébként is a wow...hasonlóval találkoztam a pc gurunál is.
Csak azt nem értem, ha azt akarják, h egy játékról (a wowról) szóljon az újság, akkor miért nem rakják ki a dvd-mellékletre - azt úgyis csak az olvassa el, akit érdekel és nem kellene a drága újságban folyamatosan wow-os storykat és poénokat olvasni, amiket nem értek és nem is akarok...ott aztán lenne hely mindenféle krónikákat és egyebeket írogatni...
MMO kritikák megírására meg felkérhetnének vkit, aki képes elég tárgyilagos lenni és rászán egy-két napot arra, h tényleg kipróbáljon egy-egy játékot...ja, és nem árt, ha az illető tovább lát az orránál...
-
#1102 Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az első WoW-os arcok a topicban flamelni:) -
Tomy Lee #1101 Persze mert ezt a játékot nem tudják majd belerakni gagyi újságukba:)
Monkey all:)
Nah még 2-3 hét mire hazaérek és otthon végre visszarázkódhatok kedvenc MMO-ba.
-
#1100 naja én is most olvastam a cikket. főleg az utolsó megjegyzés gáz . mindegy nem kell GS-t olvasni . :D -
Uftak #1099 Nem tudom olvasta-e valaki az e havi Gamestar Vangurd kritikáját, de szerintem valami hihetetlenül felháborító. Én nem szeretném, ha elözönlené mindenféle aljanép a játékot, mint mondjuk a WoW-ot, de ez alapján az sem fogja megvenni, aki egy kicsit is tanácstalan még. Na végülis mindegy, csak egy picit elássák a játékot, mintha egy rakat sz*r lenne, pedig minden hibája ellenére ez szerintem az eddig készült legjobb MMO. -
DragonKnight #1098 Utazás:
Indulásként nem volt fast travel de a népharag mára ezt megváltoztatta.
A kontinensek között hajóval lehet közlekededni, (sajáttal még nem mert még nem egybefüggő az óceán, de ez is lesz később).
A kontinensek kikötővárosaiban lehet a kikötőben egy "Dockmaster"-t találni aki átvisz egy másik kontinens kikötőjébe.
Ezek a városok:
New Targonor
Khal
Ciala Brea
A kontinenseken belül lehet teleportálni (ez van fast travel helyett)
A teleporterek szintén általában vizparton (kikötőben) találhatóak és az útvonalak beszövik a nagyobb kontinensen belüli helyeket (csak vizparti helyek)
A teleporterekek úgy hivják hogy TEMP:Teleporter. Azért TEMP mert ki lesz véve a játékból mihelyt a játékosok nagy része fog hajóval rendelkezni. Ekkor majd a saját ladikoddal kell elevezned mondjuk Khal-ból Ahgram-ba.
-
djuiceboy #1097 Uccso kérdés trial accountot hogy lehet hozzá szerezni? Ha van valakinek szivesen fogadom:) -
djuiceboy #1096 és csak bankártyával lehet fizetni vagy van hozzá gc? -
#1095 keresel egy kikötőt és vagy áthajózol vagy teleportálsz. -
kerek1224 #1094 15 dollár pontosan -
kerek1224 #1093 ez jó kérédés,én is kiváncsi lennék.
Sőt, másik kérdés: van itt vmi hasonló, mint a Wow-ban, hogy át lehet repülni egyik helyről a másikra?