Vanguard: Saga of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm többen azt mondják hogy az EQx gamecardok jók hozzá. Ez nem megoldás?

GW2: Dragonknight.5302

Nemtudom erdekelne e valakit 60 napos kod a WoW-hoz(gamecard-om van) cserébe kérnék 1 honapos befizetést a vanguard game-be.
Azért lenne ez fontos nekem mert gc-met nem küldik usa-ból befizetni még nem tudok rá mert még mindig külföldön vagyok 1.5 hónapig.
Persze úgy mûködne a dolog,hogy elõre küldeném a kódot a wow-hoz majd ha kiprobálta valaki,hogy megvan a 60 nap akkor is elküldené a vanguard acc-ot.

★ 汤姆 李

Torzonborz
aham területi korlátozás nincs de csak lvl7tõl csépelheted a másik oldalt.
order vagy shadow oldalon indítottál karit ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Na én is elindultam a Frengrot PvP-n.
A PvP mindenütt lehetséges?
unknown nick
Csapatolni nem olyan nehéz a quest zónákban, függ a napszaktól és a szerencsétõl. A játék elején tartok, a 3. faluba költöztem át nemrég. Töménytelen mennyiségû adventuring questtel találkoztam egy része single, van pár group. A group küldik nincsenek nagyon messze a megbízótól, gyorsan megcsinálhatóak és pár vállakozó elõbb-utóbb mindig akad egy rövid teamelésre. PvE szerveren játszom.

http://vanguard.extra.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3&mode=&order=0&thold=0

nem sértõdtem meg 😊 jogos a javítás 😊

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

Torzonborz
Frengrot EU pvp server ha rám gondoltál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ti melyik szerveren játszotok?
köszönöm
Torzonborz
ezt horebnek szántam 😉 nem sértés csak 1.: nem nagyon szeretik ha így hívják 2.: funkcionalitásbeli különbség van a kettõ között.

Tomy Lee: lent a kikötõben , a városból ha jól emléxem egy alagúton keresztûl lehet lejutni.

Torzonborz
pvpben van ffa ahol mindenki mindnekit csépelhet és team ahol 2 oldal harcol egymás ellen. EU pvp-bõl csak team van. a jó craftolt cuccoknak van piaca bár még a most kezdõdött a játék ugyhogy ez alakulóban van.
csapatot meg nem nehéz találni.

New Targonor-ban hol van hajó?

★ 汤姆 李

unknown nick
"bróker az és nem AH ! 😛"

Valóban. Nem sértésnek szántam 😊

srácok, ha segítene egy-két tapasztaltabb muki, azt megköszönném.
Tehát szeretném elkezdeni a játékot, és a következõ kérédseim vannak:
1. Mik a PvP lehetõségek?
2. A tárgykészítés, látom, hogy fasza, és milyen a piaca? Tehát van komoly játékos-játékos közti adok-veszek?
3. Könnyen lehet csapatokba verõdni?
köszi
Torzonborz
bróker az és nem AH ! 😛

unknow nick : TOD premier dungeon azok meg mindíg jók xp/loot szempontjából. gondolom quest line is van oda klassz rewardal.

Az aukciós házak kontinensre "érvényesek".

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

unknown nick
Ez a TOD miért olyan népszerû? Az LFG-k fele oda szól. Mi van ott?

Nekem tetszik így az oldal!Fejlécbe betenni 1 Fain kis Vanguard képet azt kész.

★ 汤姆 李

Hmm csak az oldal címe maradt le és nem tudok szerkeszteni (A mi oldalunkon szerkeszthetõ a fórum 😊 )

Szóval a cím:

vanguard.extra.hu

Thamiel lvl17 rogue Hungaricum - Gelenia

Üdvözlet Mindenkinek!

Végre sikerült beinditani a egy a játékkal foglalkozó web oldalt.

Reményeink szerint ez fogja majd össze a magyar játékosokat.

Jelenleg még elég üres (bár már térképek kerültek fel) de a helyzet rohamosan javul.

A fórumban minden magyar guild kap saját helyet ha kér.

Az általam ismert két guild (Hungaricum, Prophecy) helye már megvan a régi fórum áttöltése oda meg lesz oldva, sõt az áttöltés után a régi fórum felhasználói is automatikusan felhsználók lesznek az új lapon.

Ezért kérek mindenkit hogyha regisztrál nálunk (csak bátran) akkor ugyanazzal a névvel regisztráljon mint amivel a netformance fórumon jelen van. Ezzel megkönnyíti a munkánkat.

Jelenleg 3 játékhoz kapcsolható szolgáltatás érhetõ el 😊

A zenei CD-t lehet hallgatni ha megtaláljátok a fejlécbe épített mp3 lejátszót,
Hallgatható a Vanguard Radió (ha van a gépre telepített MS mediaplayer 7 vagy frissebb)

A hivatalos site newsfeed-je is elérhetõ bár a minõsége sajnos nem a legjobb de reméljük hogy a SoE megemberli magát elõbb utóbb.

A tartalom rovatban fennt vannak a kontinensek térképei és a hogy hol hanyas szintû mobok találhatóak.

Ez az indulási állapot.

A Design még nincs kész ezért a jelenlegi csak egy ideiglenes állapot amig az oldal új ruháját nem készitik el a szabászok (Vállalkozó kedvû szabólegények jelentkezését várjuk.)

Remélem tudjátok az oldalt használni és sikerül biztosítani egy hazai gyûjtõoldalt a játék hiveinek.

Thamiel lvl17 rogue Hungaricum - Gelenia

unknown nick
Az aukciós házaknak mekkora lehet az érvényességi területe?

Ahogy fejlõdsz, idõnként kapsz un. Refund pontokat is, amivel pontokat tudsz visszavenni egy-egy tulajdonságról és átteheted másra. Persze a Refund pontok száma sokkal kevesebb, mint az Attribute pontok száma, de legalább van.

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

unknown nick
Az attribute pontokat újra lehet osztani vagy az örökre beágyazódik, amit választok?

Tombi
Köszi szépen Torzonborz, de lett valahogy seeder és le tudtam szedni eme isteni mûvet. Ami igazán tetszik a karakterválasztó zene, a bemutatóban hallható, a Main és Leth Nurae zenéje. Akinek megvan az hallgassa 😊

02-Leth Nurae.mp3
11-Vanguard Main Theme.mp3
15-Character Creation.mp3
13-Bordinar's Cleft.mp3

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Torzonborz
64 mega video memória eleve kevés mert 128 kell neki.

Oksa, kérdezz bátran. Gyere fel majd ventrire, ne kelljen annyit gépelni 😉

Nem figyeltem<#rinya>
Mindegy már ismerem a menetét visszaküzdöm magam hamar😉

Jah és Shion,majd 1× Online szeretnék pár kérdést feltenni a Pala Skillekrõl(van 1-2 skill amivel nem vagyok tisztában)thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Torzonborz
Tombi egy félmegoldás : kuksi el a hivatalos oldalra média fül/music. legalább hallgatni tudod. ha nem leszek túl lusta vmikor berippelem.

Ö, igen, a harvest és kraft szint lenullázható és új vehetõ fel <#idiota>

Szándékosan adtad le a kraftot, vagy csak nem figyeltél?

Elfogytak a küldik, ahol éppen vagy. Kelj fel hát az útra kalandozó és keress egy másik tábort, ahol rengeteg feladat vár még terád <#nyes>

Viccet félretéve. Rengeteg tábor (camp) vagy kisvároska minden földrészen, minden szintre. Tehát például Qalia földrészen 3-4 helyet is ismerek, ahol 8-12 között lehet küldizgetni. E lényeg, ha egy táborban elfogynak a küldik, keress egy másikat és folytasd ott a kalandot. Sok tábor van és ha jó helyen küldizel, gyorsan haladhatsz.

Pénteken és szombaton keveset voltam a gépnél, mégis 2 szintet (18-20) léptem szólóban a többiek nagy bánatára. Magyarázat: sokat kóboroltam és felfedeztem 2 olyan tábort is, ahol megcsinálgatva a küldiket rengeteg cuccot és xp-t kaptam. Természetesen másnap már vinnem is kellett oda a többieket, mert õk is akartak részesülni a jóból 😄

7 szint úszott a kovácsmesterségembõl ugyanis beszéltem újra 1 instructor-al és lenullázott😞
Kezdhetem 0-ról<#szomoru1>

unknown nick
Kár hogy elmosódott, de a lényeg remélhetõleg átjön:
Hangulat

Jól megnyúzom:
Kép
Felvidék

unknown nick
Kosz majd probalgatom. Most jöttem ki Hathor Zi-bol szetnezni. Hat mit mondjak hihetetlen lenyugozo tajakat lattam.

Azért itt teszteld le a gépet:SystemRequirements Lab

Én Notebook-on tolom a játékot de ilyen konfiggal:
DualCore,4 gb ram,X1600-as 512mb-os vga.
Ezzel a konfigurációval átlag 30-35 fps-t érek el 1280×1024-ben(monitor van rákötve).Bloom off és sajna 1-2 látványos grafikai részletesség visszahúzva.Persze azért nem panaszkodom profin fut a gépemen a kliens😊

Neked:minimum 2 gb ram kell és szerintem a vga ultra kevés lesz hozzá!
(Ismerem azt a vga karit ami neked van elsõ notimban az volt kb 3 hétig,hamar megváltam a Lapostól😊)

Anyit nem nyomatom 😄
De néha kell a kikapcsolodás

magus
"Sokat vagyok aszonynál"

ne mmorpgzz 😛

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem,hogy valaki nyomja e laptopon a gamet?
Sokat vagyok aszonynál és itt van egy laptopom ,és szeretném itt is nyomatni a Gamet 😊

A noti paraméterei :

Acer 3020-s noti.
Jelenleg 1 GB ram van benne,de ez napokon belül 2 GB-ra bõvül 😊
Mobile AMD Sempron 3100+ -s a proci.
Ati X600 64MB VGA van a gépbe.

Van rá szerintetek esély,hogy a ram bõvitéssel elfogadhatóan fog futni a Game?

Torzonborz

Tombi
mégegyszer beirom hátha segit valaki collectorral nem rendelkezö emberkéknek 😊 Szóval valaki le tudná rippelni 320kbites mp3-ba a vanguard audio cdjét? Sajnos torrenten nincs seeder, türelmes leszek, nem azonnal kérem, csak jelezze valaki, hogy segiteni fog, a sok játék mellet :-D

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

unknown nick
kosz a listát némelyik igéretes lehet.

unknown nick
Hathor Zi mellett van ilyen dungeon?

Torzonborz
biza ezért mondtam hogy ilyenkor már groupal kell dungeonokba menni meg questeket csinálni.

HaaS : mound of zihur , megnéztem nem isstandar hanem premier dungeon.

musha
kezdem kitépni az összes hajam...cirka egy hete kilencedik szinten vagyok, és NEM BÍROK eljutni 10. szintre, mert vagy megölnek vagy leesek valahonnan vagy valami bugos teleportálás után egy szakadékban találom magam...küldetés már nincs sok amit csinálhatnék, velem egy szintû ellenfelek gyilkolásával meg irgalmatlan lassú a fejlõdés (és elõbb-utóbb valahogy halott leszek) <#wilting>

Kreeder44
Mi az a 2 progi amit belinkeltetek ??? Írna valaki bõvebben rólla?

musha
link 1
link 2
link 3
link 4

még perssze van mit bõvíteni rajtuk, de nem rossz.

unknown nick
Ismer valaki olyan weboldalt, ahol alakulgató adatbázis van a gameról küldikrõl stb.?

no comment.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Hol voltatok? KE?

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"