1412
-
Shion #1172 Elkészültem a Qalia földrészen végignyomható Infineum küldisorozat leírásával, ami kitűnő sorozat level 20-30 között játékosok számára. A leírás Vanguard Fórum-on megtalálható a Csapatolás topik alatt.
Ugyanitt olvasható Thestra - Celestial Ward küldisorozat leírása is (Shammer írása), ami 30 feletti karakterek részére ajánlott.
Jó csemegézést -
#1171 ezt direkte nem linkeltem mert eléggé pangás van ottan. nem tudom Drago abbahagyta e vagy csak kevés ideje van rá. -
horeb #1170 Vanguard Hungary is van tudtommal...bár ahogy nézem, dragonknight éppúgy hadilábon áll az idővel és a fejlesztésekkel, mint én :) -
#1169 fórum van -
#1168 van Magyar fun oldal? -
HaaS #1167 Na végre:)! Az az Archeologist quest az eszméletlen a Beaconnél, érdemes végigcsinálni... és a reward is félelmetes. lvl 15 cuccok, de kábé 10 szinttel magasabb statokkal... szép.
Mondjuk akkor is nagyon röhögtem, mikor azt a 80-as szintű 6 dotos mobot kellett ráspawnolni a szerencsétlen lizard falkára:))!
Alakul ez, jól van!
-
kerek1224 #1166 nekem vistan jön, várhatóan 22 perc lesz.
-
#1165 szvsz nem Vistán múlik. Nékem XP prof. alatt is előferdült. :/ mindegy. -
#1164 ehm, megcáfolom magamat, úgy látszik mégsem tökéletes a Vista...bár nem értem, hogy miért, de most xp alatt elindítottam újra, és itt már jön 200k körül...
mindenesetre bocs mindenkitől az offért, és köszi az ötleteket! -
#1163 Merész javaslat de javasolnám hogy kezd újra az update-t. Lehet nem sikerül rendesen felépítenie a kapcsolatot a serverrel.
-
#1162 ha szolgáltató lenne, akkor másnak is lassúnak kéne lennie, de nem, csak ez lassú, de ez retenetesen - egyébként eddig nem nagyon volt ilyen problémám vele...most épp 3-4k és 33 óra van hátra...siralmas... -
#1161 nem feltétlen szolgáltató oldali hiba. amikor adsl-en lassan jött átváltottam 3G-re és ott is tetü lassú volt. -
HaaS #1160 Jaja... itt is leért. Defrag oszt hajrá:)! -
DragonKnight #1159 kb 20 perc volt mire lejött.
Természetesen nem tudta kitölteni a pantel 24Max-on elérhető 16Mb-t (azt nem sok minden tudja) de nem volt nagy baj. Szerintem nem a patch szerver a bűnös hanem a szolgáltatóval van bajotok.
-
#1158 mondom én. néha lassú aztán egyszer csak észbe kap és rendesen jön .ez van. nem egyedi jelenség :( -
#1157 így van beállítva nálam is, de hiába...többször újraindítottam, hátha van több mirror és valami jobb sebességűre tesz, de nem...csak abban bízom, hogy később felgyorsul... -
HaaS #1156 sysconfig.ini-t a bin könnytárban csekkold már le:
"MaxClientRate=500000" ?
így van? ennyire nem lehet(ne) lassú:/
-
#1155 pff...most már 22 óra :(( -
#1154 naja. néha elég xar a peccser . amcsiktól jön a cucc. :/ -
HaaS #1153 Hát van benne ezaz... jó hogy jön a diplo horse quest part 2, már vártam, bár még kicsit gyúrni kell rá:) Addig meg eltevegelek:).
Nálam normális sebességgel jön, 100-150k. Így is soknak tűnik... méretes. -
#1152 úristen, eilindítottam a játékot és a mai peccset 13 és fél óra alatt tölti le az előrejelzés szerint (nem, nem modemes netem van, csak 6-7k-val jön a 350 helyett).
ez most egy kicsit aggasztó :/
bár akkor gondolom lesz is benne értelmes frissítés, mindjárt csekkolom is az infókat... -
#1151 á, egy erősebb közepes gépem van... -
#1150 UFF:
Vagy az is lehet, hogy a NASA-tol vetted kisebb vagyonert a konfigodat... :D -
#1149 off: én pár hete MINDENT Vistán nyomok és tökéletesen fut (ez is, más játékok is, felhasználói progik is). aztán lehet, hogy csak szerencsés vagyok és szereti a konfigomat... -
#1148 nincs. -
sheva94 #1147 van a játékhoz tört szerver?? -
HaaS #1146 Nincsen semmi baj, én is elámulok egy-egy új dungeon láttán, minden szép, minden jó... szép a játék, rengeteg a dungeon, hatalmas a terület, sok-sok quest, a zene néha zényleg arra késztet, hogy feltornásszam a hangerőt és csak nézelődjek.
(Volt már olyan, hogy mikor eljutunk a végső npc-hez, akivel beszélni kellene, kiderül, hogy szép piros, aggro, azonnal támad. Elsőre wipe, másodikra legyakjuk, nincs update. Valami bánya, NE Thestra.)
Én mint Artificer sokat nem tudok hozzátenni a kraftolásommal, gyakorlatilag lvl 21-ig használhatatlan (Mineralogist a lelkem). Esetleg a carvingok, azok keresettek. Az meg, hogy házakhoz készítsek majd téglát, az esélytelen. 200-szor ugyanaz a recipe? Na nem.
Hallom az Outfitter specialization questek még így egy hét után is bugosak. Durva. Tegnap egy BS panaszkodott, hogy minden item amit csinál végül összetörik, hiába Grade A.
530 quest körül járok, gyakorlatilag semmi. Tudom, hogy a 999 year old port (eq2) az nagyon magas mérce, de még hasonlót sem láttam. "A jó öreg 10 rat tails" szindróma. Ami meg már majdnem, az meg bugos (By Night).
De fel a fejjel... küldök egy érdekes linket, aki valamit ért a mmorpg-okhoz, az nagyon jól fog szórakozni. Eszméletlen jó:)!
A_NooB
Én végigröhögtem :D!
Ja és a közösség is nagyon jó:)! Mondjuk azért 5 db gold seller pm az nem hiányzik 3 percen belül, ez a rekord:).
És ha már rekordoknál tartunk: kb 160-200 mob/min :)) találtam egy helyet ahol azonnal 8 db grp mob respawnol, egy AoE, respawn:) Semmire nem jó, de tetszett:). -
#1145 naja pont azt mondtam múltkor is a srácoknak : milyen jó hogy kihagyták a dungeon map-ot. sokkkal élvezetesebb így egy új helyre menni és felfedezni. -
Shion #1144 A bugok javítása, ill. a játék tartalmának átalakítása/bővítése két külön csapat munkája és párhuzamosan dolgoznak.
Amúgy én speciel még csak próbálgattam a diplomáciát, főleg kalandozok és kraftolok. De már e kettő is annyira jó, hogy diplomáciára már nem jut időm. Ahogy Torzonborz is írta, vannak olyan helyek, hogy órák alatt sem tudom feltérképezni, oly hatalmasak és változatosak :) -
kerek1224 #1143 Fenn van az XP is, alapvetően azon játszom, de megvettem a Vistát, és lassan, de biztosan állok át. A directx 10 miatt úgyis az a játékok jövője.
Amúgy a Vista kész van, a driverek fejlesztése nem az MS dolga. -
#1142 a többi részével mi a baj ? mi rengeteget lógunk mindenféle dungeonokban és nagyon tetszik , hogy nem az a gyorsan végigrohanok oszt hali tipusúak. -
HaaS #1141 Hallom megint újragondolják a diplomáciát... remélem nem kezdik el könnyíteni. Nem sok marad, ha ezt is elbarmolják. Miért nem inkább a bugokat javítják? Mindegy.
Múlt héten befejeztem a Moonstruck Fool questet, nyertem Samantha ellen, anélkül hogy bármilyen más kontinensről szereztem volna diplo cardot. High elffel meggyőződésem volt, hogy lehetetlen ezekkel az alap kártyákkal, de tévedtem. Jópár hét játék után az első igazi sikerélmény... és ez is csak szólóban. -
#1140 Nem ertem miert szenvednek az emberek a Vistaval.
Meg kozel sincs kesz, betas driverek mindenhol.
Megeri a sok szenvedest? -_- -
kerek1224 #1139 ó bárcsak be lehetne kapcsolni a hardware soundot Vista alatt is...hiába az X-fi kártya... -
Shion #1138 Én sajnos már kifogytam buddy keyekből :( -
Shammer #1137 Disciplénk nics, viszont jól jönne... Kojanból át tudsz jönni Thestrára - Ca'ial Brael-ben van Temp:Teleporter azzal átjössz New Targonorba, onnan pedig Three Rivers felé vedd az irányt. Renton Keepben van disciple trainer és elég sok quest, meg a többiek is azon a környéken xp-znek.
Keress minket in-game és beveszünk a guildba. -
#1136 csináltass crafterrel. azok meglehetősen jók. -
#1135 ehy disciple-m van, lvl 10 kojani ember ha jol emléxem..
milyen kari kéne amugy?
mert egy PSI szinten feküdne szeretem azt a klasszt -
#1134 Valami jobbféle fegyót merre lehet szerezni; mágusoknak valót? -
Shammer #1133 Valószínűleg shadow oldalon indítottál karit pvp-n. Az elérhetőségünk a következő:
Frengrot (EU Team PVP)
Oldal: Order (ez azt jelenti, hogy human, elf, raki, halfling, dwarf fajok valamelyike)
Kontinens: Thestra (itt találhatóak dwarfok, halflingok, high elfek és humanok, ha ezekből válsztasz automatikusan itt kezdesz, más fajok esetében utazni kell)
Ha benn vagy, keress Florin, Shamee, Nival, Marec nevű karikat, ők be tudnak venni a guildba. Kb. 30-an vagyunk, a többség most kóstolgatja a játékot, 8-10-en játszunk viszonylag intenzívebben.
Ja igen, és itt a guild rostere, szóval láthatod, vagyunk azért egy páran :)
Prophecy Guild Roster