1412
  • MrStokes
    Nekem a grafikaval es annak teljesitmenyevel nem volt gondom, a neptelenedes annal inkabb zavart.

Lehet hogy megnezem, milyen a mostani helyzet, lehet-e random team-ekkel adott esetben csapatolni.
  • Shammer
    Ja igen a populáció kérdése: a szeptemberi szerverösszevonások óta inkább az a probléma, hogy a legtöbb hely overcamped. A magasabb szintű zónákban (Rhaz Inkur, Tehatamani) folyamatosan 60+ a létszám, és jószerivel minden neves mellett áll egy grp :P Szóval a népességgel nincs gond már...
  • Shammer
    Egyszerűbb gépen (X800pro, Intel P4, 1 GB Ram) low end beállitásokkal 20-30 fps között mozog, és a crash to desktopok száma jelentős mértékben csökkent. Ennek ellenére vannak még hibák (főleg a chunkváltásoknál) de a játék lassan eléri azt a szintet, amit játszhatónak szokás nevezni. Úgyhogy a fizetős béta időszak a jelek szerint a mostani GU3-mal ér véget :P
  • Torzonborz
    a pattogás már regóta megszünt. a kezdetekhez képest sokkal gyorsabb és stabilabb lett a cucc.
  • kerek1224
    én gondolkodom az újrakezdésen (még a megjelenést követő 2. hónapban kezdtem el, de abbahagytam a néptelenedés, és a grafika állandó rángatása miatt). Pont ez a kérédésem: az új peccs óta megszűnt, az állandó rángatás? Elég jó gépem van 2G RAM-mal, de minden karakter pattogott, eg ajtó kinyitni 5-10 másodpercbe telt, stb.
  • Torzonborz
    heh látom nincs nagy tolongás. ejnye . nna remélhetőleg hamarosan lesz trial és talán akkor...
  • cain
    itt az új, egységesített launcher bétája:
    link
  • Torzonborz
    nos nem tudom érdekel e még vkit a cucc de aki a gépigény miatt nem kezdett bele esetleg amiatt hagyta abba az elgondolkozhat a visszatérésen.
    tegnap volt egy elég szép kis patch minek köszönhetően igen szép fps növekedés tapasztalható . nálam ugyan olyan beállítások mellett min. +10-et ugrott az fps s a töltés is jobb lett. :) ráadásul ez a + 10 dungeonban full group esetén értendő ami tényleg szép teljesítmény szóval most valóban komoly reszelésen esett át az engine. ráadásul még az állandó crashek is elmaradtak .
  • Jockey
    okés
  • Shammer
    Szeptember 18-án kedden lesz az első move, utána dec 31-ig minden kedden és csütörtökön lehet a karikat a szerverek között mozgatni. Mi az első körrel érkezünk Halgarra.
  • Shammer
    A /switchserver parancs mától él, úgyhogy a Prophecy guild megkezdte az átköltözést Halgar szerverre. Arról egyelőre nincs hivatalos info, hogy a kiadott utasítás mikor lép életbe, egyelőre a homályos "next server transfer cycle" választ kaptuk. Valószínűleg szerver restartkor kerül rá sor. Aki lemarad, aggodalomra nincs ok, mert elvben december 31-ig mindenkinek lehetősége van egy alkalommal minden karaktert mozgatni a szerverek (kivétel PVE-ről PVP-re) között.

További részletek a fórumunkon itt. Prophecy Fórum
  • Torzonborz
    még nincs.

Jockey : no para van rá időd . ;)
  • Jockey
    passz, nemtom volt-e egyáltalán, majd hétvégén megnézem ha volt én tudok neked adni mert nem adtam még senkinek...:P
  • Pari
    van mar vanguard trial lehetoseg?
  • Jockey
    lol játszanak itt az idegeimmel:p
    az a baj neml eszek csak szombaton legközelebb, és marhára nem akarok lemaradni a költözésről, nemtom hány nap lesz rá hagyva, ezé parázok itt össze vissza:p
  • Torzonborz
    naja eltolták 1 nappal :/
  • Jockey
    beléptem néztem infókat nem találtam semmit még a karimozgatásról
    Ha jol láttam HAlgar vagy mi lett a pve közös szerver neve, gondolom majd erre fogtok költözni? kérdés mikor
  • Jockey
    aham melogoltam láttam hogy a pvp szerver valtozott de a gelenai nem volt éppen online, így azokat a karikat nem láttam
    no akkor várom a szept4et
  • Torzonborz
    de. tegnap megtörtént a pvp serverek összevonása. szeptember 4.-től lehet majd kérni a kari mozgatást.
  • Jockey
    na nincs költözés?
  • Jockey
    k, túl van tárgyalva
    cleric is főképp azért indítottam anno, mert a psi-m 1 tized másodperc alatt beverték pvp szerveren a playerek, pve-n meg nem fognak, szal lehet kaszterkodni...:)
  • Torzonborz
    jah többiek látták hogy benéztél :D helyes helyes gyere majd. nem tudom mennyire érdekel a raid de ha igen s netán tetszik és maradsz akkor casterre lenne majd szükségünk ;)
  • Jockey
    nagyszerű
    tegnap beléptem kicsit Aspirinal(cleric) meg Mentol-al (PSI) de annyira nem találtam a helyem hogy szörnyű, és totál elfelejtettem hol vannak q-ek stb:p
    lehet megvárom a költözést, hátha lesz több hasonló szitű akár külföldi kari is
  • Torzonborz
    na megvan az időpont is. 30.-án lesz merge.
  • Torzonborz
    célszerver neve Halgar. csak az időpont kérdéses de majd írunk ;)
  • Jockey
    értem
    akkor majd ha eljött az idő pls írjatok meg ide is mi apontos célszerver, én is átkölzötnék meg be is fizetném az accot rég játszottam..:p
  • Torzonborz
    hopp tényleg bocsánat. korábbi info volt hogy pveről lehet pvpre menni . na mindegy úgy sincs jelentősége :D
  • Shammer
    PVP-ről lehet menni PVE-re, fordítva nem.
  • Torzonborz
    majd lehet választani hogy hová akarsz menni. pve <-> pvp oda vissza. ennyi info van eddig. elvileg 1-2 héten belül megtörténik.
  • Jockey
    ez a szerverösszevonás akkor hogy is lesz pontosan?
    frengroton van pár inaktív karim nekem is, de hogy kerültök ti át a gelenia infineum összevonásából keletkező új pve szerverre?
    lesz valami pénzes költözés is?
    lehet ujra aktiválnám az accom, holt tok erröl olvasni vagy tudsz mondani pár szót még?
  • Shammer
    Az 1-2 héten belül esedékes szerver összevonások után a jelenleg Frengroton (EU PvP) működő Prophecy guild átköltözik a Gelenia és Infineum szerverek összevonásával létrejövő új PVE szerverre. Ez 8-10 aktív (minden nap játszó), és néhány casual playert jelent. Az állandó mag kizárólag lvl50-es karikból áll, és alapvető céljuk, hogy az első raidzóna bevezetésekor (Ancient Port Warehouse) alkalmasak legyenek raidre. Ennek érdekében napi rendszerességgel szervezünk eventeket a high lvl zónákba (Rhaz Inkur, Swmp, Tehatamani) és segítünk a lvlezésben az alacsonyabb szintűeknek.

A guildban szívesen látjuk a Hungaricum jelenlegi és volt tagjait, és minden olyan magyar játékost, akinek van kedve magyar közösségben játszani. Számunkra az lenne az ideális, ha őszre egy jól felszerelt magyar raidet tudnánk kiállítani, ehhez leginkább casterek (sorcerer, druida, necro) hiányoznak. Ha ez nem sikerül, valószínűleg szövetséget keresünk vagy recruitolunk raid tagokat. Természetesen azokat is szívesen látjuk, akik csak alkalomszerűen játszanak, de szeretnének egy magyar közösséghez tartozni.

A guildból többen most húzzák fel a második karijukat, szóval az alacsonyabb szintűeknek is van csapatolási lehetőség. Ami még fontos: a Prophecy mindig egy erős közösség volt, ez így van most is. Fontos a közösségi aktivitás és egymás tisztelete. Szabályok a sima tagoknak (member) nincsenek, mindenki akkor és úgy játszik, ahogy tud és akar. A hardcore playerek, akik a high lvl content miatt játszanak és raidelni akarnak, az elder kategóriába tartoznak, rájuk kicsit szigorúbb szabályok vonatkoznak.

Dióhéjban ennyi, akit érdekel, néhány hét múlva Halgar szerveren találkozhat velünk.
  • Shion
    Persze a Hungaricum Guild egyben van és éli életét :)

Fórumunk: Vanguard Magyar Fórum, itt jobban elérsz minket, ill. főleg itt beszélgetünk a Vanguard-ról.

Online vezetők, akik tudnak invitálni, ha netán új karit indítanál (aminek mostanában nagy divatja van :) ): Koppany, Szellem, Messiahh, Quilan, Leranis, ... teljesség igénye nélkül :)
  • Kreeder44
    Szia IGEN egyben vagyunk :) gyere várunk....
  • Tomy Lee
    Megvagyok,kész.Folytathatom a játékot.Remélem a Hungaricum guild még egyben van.
  • Tomy Lee
    Ha új account-ot csinálok akkor elveszik régi karim??
  • Tomy Lee
    Szeretném folytatni karakteremmel tehát előfizetnék rá b.kártyával de sajna nem tudom hol kell ezt megtenni.Ötlet?
  • Torzonborz
    biztos platinát akartál írni ? az kicsit soknak tűnik.
  • HaaS
    Hmm... egy-két szerveren már 30-50 plat egy sima sloop... komoly.
  • HaaS
    ...főleg az a lvl scale-ezett healing érdekelne, 2mp-es refresh-sel:)!
  • Torzonborz
    sajna ilyet még sikerült. pedig jó lenne de nagyon :)