1412
  • musha
    nekem pl. az everquest 2 így ment az első hónapban, mivel közben csináltattam a kártyámat és még nem volt meg (hasraütésre, semmi generátor). lehet, hogy most ugyanez lesz a szitu ^^
  • Tomy Lee
    Külföldön tartózkodok már jó ideje meg még fogok is:)
    Szezonmunka.
    Bankkártyát beszerezni itt nem tudok,nincs rá lehetőségem egyenlőre.
    WoW-ot is csak Gamecard-al tudom játszani(és persze kamu b.kártya számmal regisztráltam:)
    Azért fontos az első hónap ingyenessége,hogy legyen időm esetleg 1 bankkártyát beszerezni.
    Sajna ezért kavargok:)
  • DragonKnight
    Szerintem tudsz mivel ez a kártyaszám ahoz kell hogy ellenőrizék hogy elmultál-e 18 év.

De úgyis terhelni kell egy hónap múlva úgyhogy nem értem miért a kavarás. Ha nincs kártyád akkor más mmo-val se birsz játszani, ha kiskorú vagy akkor a szülőket kell megfejni, ha gamecardra vársz akkor meg várhatsz.

• Tomy Lee
    Kamukártyaszámmal esetleg tudok majd próbálkozni?
    Szerintetek?
    PL:innen Link
  • DragonKnight
    Ha szerez magának 5 hontalan emberkét és megveszi a könyvet akkor mért ne?
  • Torzonborz
    szerintem csináljon 3. guildet a poén kedvéért :D
  • DragonKnight
    Ja azt elfelejtettem mondani hogy mi Thestra-n vagyunk.

Halfling, High Elf, Ember karikkal
  • MrStokes
    Hehe, Hungaricumnal is ez a helyzet, van kb 8 ember, multkor abbol 4en voltunk online...
  • DragonKnight
    Van itt egy pár guild már, el kell dönteni hogy hol akarsz lenni és akkor küldj egy /tell-t a megfelelő embernek.

Ha hozzánk (igen kevesen vagyunk jelenleg 6 ember de abból általában 3 online) akkor küldj /tell-t Thamiel, lilder, kariknak.

Ha más guildhoz akarsz akkor vedd fel velük a kapcsolatot. Vannak itt a fórumon karakterek akik megtudják mondani kit kell keresni.

Thamiel lvl13 rogue (Gelenia)
    Children of Hungary
  • MrStokes
    En is inditottam egy woodelf ranger-t de lvl 6-on olyan kuldibe botolottam, amibe egyedul beletorik a bicskam, 2-3 velem egyszintu leny jon ram, ha huzom az i1ket, vmi nem koser.
  • Kreeder44
    Bentvagyok játszok :) PvE szerveren vagyok a Gelenián és próbáltam chatelni /Hun vagy mit kell beírni? szívesen csatlakoznék a guildhoz
    Kreeder Woodspirit a nevem Woodelf Ranger vok
  • Torzonborz
    /sóhaj . dobozos verzió regelésénél kell a bankkártya száma mint szinte minden előfizetős mmo-nál. ettől függetlenűl nem vonja le az összeget az első hónapban hanem csak a következeőben. ennyi.
  • DragonKnight
    Amúgy meg minden nap 04:00AM PST-kor ami 12:00 GMT vagy 13:00 CET, szerver restart van. Ha csak restart akkor ez kb 30 perc kiesés, ha ekkor patch is van akkor minimum 2 óra de az EU szerverek azok rosz esetben egész napra offline-ba mehetnek, mint ahogy erre már volt példa a múlt héten.

Children of Hungary
  • DragonKnight
    Megnéztem a gépemen 1024x768-ban is tehát a konfig az alábbi a beállítások szintén csak a felbontás ment le.

Azon a felbontáson olyan átlag 2x annyi fps-t tud a gép elérni mint 1920x1200-on.

Children of Hungary
  • DragonKnight
    hmm nem tudom hogy a dobozos verzió reggelése hogy folyik mert mint irtam nekem digital download preorderem van.

Akikkel játszok azok is gyakorlatilag mind preorderesek és letöltötték.

Ha viszont van probléma az acc-al azt sajnos csak hétköznap lehet intézni mert akkor működik a SoE support.

Azt viszont érdemes tudni hogy egyelőre nincs gamecard meg egyéb
    okosságok szóval egyelőre csak a hitelkártyás előfizetés a lehetőség a játékra az első hónap után. Ha lesz is gamecard akkor se biztos hogy itthon lesz. Az csak akkor valószínű hogyha lesz elég magyar játékos hogy megérje behozni.
    A WoW esetében volt/van ennyi magyar, de ez nem igaz automatikusan a Vanguard-ra.

A technikai fórumot itt találjátok: http://forums.station.sony.com/vg/forums/list.m

itt viszont acc/billing kérdésekkel nem foglalkoznak.

Children of Hungary

• Eretnek
    enyim #513-ra ment 2 év alatt nem sikerült megszoknom forumot
  • Tomy Lee
    #509 ?
  • Eretnek
    Azért irtam hogy más is..
  • Kreeder44
    Közbe sikerült megoldanom csak azt nem küldte el :)
  • Torzonborz
    korábban már leírtam , ismételni nem fogom magam :P
  • Kreeder44
    vagy most katbantartás van vagy mi??? Tűzfalam nem engedi... de én szerintem szt is beállítottam h ne akadékoskodjon :( HELP!
  • Kreeder44
    Na lent van a game de amikor tölti be az SOE loginos izér kiír egy hibaüzit: Network Error

The Station LaunchPad is unable to connect to the network at tis time. Please try again in a few minutes. nem igaz h pont most van valami gond...... kitépem a hajam
  • Eretnek
    köfike ez hasznos volt

még annyit hogy 1024x768 meg 1280x1024 akkor kábé a gépeddel mijen indoor /outdoor?
    ugy megy maxon minden?

továbbá más is leirhatná a tapasztalatát akinek van...
  • Tomy Lee
    Ahoz,hogy beregeljem magam az első kapott kóddal kell hozzá hitelkártyaszám?Ha nincs kártya akkor felejtős??
  • DragonKnight
    Nem tudom honnan veszed hogy nincs 30 napod. Van a dobozos verzióra még a doboz elejére is rá van irva.

Az account reghez viszont kell hitelkártya szám de azt csak 30 nap mulva terhelik meg.

Nekem mint digital download pre-orderesnek még az sincs benne az acc-ba hogy van ilyen előfizetésem. De játszani azt tudok. A kártyámat is nem 30.-án terhelték meg hanem 2.-án.

Szóval a SoE megint alakitja a régi jól megszokott formáját.

Children of Hungary
  • DragonKnight
    A letöltési sebességet a SoE bekorlátozza kb 300-400kb/sec-re, de lehet (lehetett) többszálon tölteni, pl getright-al

Én 4 szálon töltöttem szálonként 400kb/sec-el és igy elég hamar lejött az install még a béta időkben.

Kb 2 óra alatt lent volt az egész.

Children of Hungary
  • DragonKnight
    Ja még annyi hogy a HDR be van kapcsolva szintén.

Ezekkel a beállitásokkal egy kb Oblivion kinézetű világban lehet kalandozni. És kb azzal a teljesitmény igénnyel is kell számolni.

Children of Hungary
  • DragonKnight
    Hali,

A játék eléggé gép igényes, Unreal 2 motor szénné heckelve, és egy teljes világ amit futtatni kell.

De eléggé lehet skálázni ahoz hogy gyenge vason is elfussonn csak hát a feeling lesz más. Van akivel ha együtt vagyunk partiban akkor ő sikságon megy ritkás fák között én meg egy sűrű erdőben buja aljnövényzettel.

Ami kell neki nagyon az a RAM, 2GB az nagyon erőssen ajánlott.

A játék viszont tényleg nincs kész. A Sigilnek elfogyott a pénze és ki kellett adni a dolgot hogy legyen valami bevétel. Ezért napjában vannak patch-ek és gyors tempóban reszelik kifelé a hibákat, elsődleges prioritást viszont a játékmechanika, a balance meg a quest bugok kapnak. Kozmetikai, grafikai és egyébb kissebb (néha idegesítő hibák) majd utánna.

Konfig:
    Intel core2 E6300. alapfreki
    2GB DDR2 RAM
    ATI1950XTX alapfreki
    24" Syncmaster 242MP TFT

Játék: 1920x1200 felbontás, balanced minőség, kimaxolt shader, látótávolság, 4x aniso, 50% fa, fű sürűség, High detail (aljnövényzet stb)

outdoor: 25-30fps
    cave, indoor 50-60fps

sok ember városi piactér: 15-20 fps

Az fps-t igen sok esetben a szerver leterheltsége szabja meg nem a gép ereje.

A ping (nem network, hanem szerver processzálási ping) 100-1000 ms fűggően attól hogy mennyi játékos van körülötted.

• tékelakréker
    Mi az isten van ezzel a játékkal? a tech forum tele van flameléssel. Ez nem megy, az nem megy, lefagy, corrupt a letöltött kliens, nem tudnak beloginolni, jó konfiggal van 5 FPS stb. stb.
    Mondja el valaki a tapasztalatait, mert nem tudom hogy most meg merjem-e venni, vagy várjak 1-2 hónapot. Jó lenne ha gép configot írnátok és hogy hogy megy rajta a game. Mennyi az FPS outdoors/indoors stb. [Indoor = városokban, outdoor=vadon és dungeon]
  • Torzonborz
    ezt a marhaságot ki írta ?
  • HaaS
    Hali! Ami a letöltési sebességet illeti, az EU mirrorról nekem 450 kbyte-tal jött átlagosan a full gamma. Inkább a fájlok mérete a gáz... 2 gigás packből van 3.
  • Tomy Lee
    Nem tudom,valami ilyesmit olvastam külföldi oldalon
    Remélem nem így van!
  • musha
    micsodaa?? ezt nem kéne...
  • Tomy Lee
    Most mindjárt rosszul leszek:(
    Az első hónap nincs ingyen a dobozos verziónál???
  • KBB
    Ah, értem, köszi.
  • Ceeph
    Szia, nem csak az amcsik, a zászlo csak a hivatalos nyelv, az eu szerverek azok kozul a gelenia és az infinium illetve mégegy pvp most nem jut eszembe a neve.
  • Kreeder44
    1 óra és már csak az ucsó kettőt kell letöltenem kop kop :D de este buli meg barátnőm itt alszik és ő nem nézi jó szemmel h én ilyenekkel játszom XD + hétfőn vizsga és nem tok semmit, de nem érdekel holnap délutántól reggelig nyomni fogom XDDD !!!!
  • KBB
    Köszi :)

Bár nekem a hangulat kicsit "műanyag" volt a bétában, reméltem, hogy valamit javítanak rajta, bár ugye ez elég szubjektíven értékelhető téma.

Viszont a sebesség ugye elég siralmas volt a bétában, szóval mielőtt belevágok biztos megvárom hogy normálisan optimalizálják.
  • Torzonborz
    hangulat ugyanaz , bugok vannak , sebesség talán kicsit jobb :P
  • KBB
    Sziasztok!

Noh, mi a game?
    EU honlapj van, nemtudjátok?Néztem a www.vanguardsoh.com megújult, deh ott a amcsi szerverek vannak pl server statusban.

Érdekelne, hogy aki játszott a bétával az össze tudná e hasonlítani a megjelenési változattal hangulat, bugok, és sebesség(optimalizáció,grafika) szempontok alapján.

Előre is köszönöm szépen aki válaszol!