Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre nem túl nehéz a közlekedés.
A Vanguardot nem feltétlenül kell dobozosan beszereznetek, mert digitális letöltés formájában is elérhetõ - mondjuk aki így akarja beszerezni, az készüljön föl arra, h egy közel 7 gigás letöltést kell kivárnia. A sony station storyban a következõ linken érhetõ el a játék (a lap alján van egy "buy now" gomb):
Vanguard letöltés
Eddigi tapasztalatok:
- a játék a legtöbb embernek, akit ismerek, nagyon bejött (nem magyarokkal beszéltem csak eddig)
- talán magáért beszél, hogy már a játék hivatalos indulása elõtt 3 nappal a preorder-rel rendelkezõ játékosoknak megnyitott szerverek olyan szinten túlterhelõdtek, hogy végül új szervert kellett beállítani, illetve a már meglévõt upgradelni (EU-ról beszélek)
- vannak benne bugok, de meglehetõsen gyakran voltak eddig patchek, amelyek rengeteget javítottak
- a legtöbb hiba igazából a nem várt játékosáradat miatt van - a szerverek gyakran túlterheltek, a ping esetenként 4-500 körülre ugrik
- magas fps-re ne nagyon számítsatok, mivel a játékot max. grafika körüli szintre húzva egy Oblivion szintû világot csodálhattok - hajladozó fák, fû, fodrozódó (kissé plasztikszerû) víztükör, rengeteg npc, szörnyek, miegymás...
a legkomolyabb bug eddig a csapat-alkotással kapcsolatos amivel találkoztam - esetenként (randomnak tûnik) szétbontja a csapatot, a tagokat pedig offline-ként jelzi, így egy kis idõt várni kell, amíg újra lehet csatlakozni
-a kliens még esetenként crashel a desktopra
-6-7óra folyamatos játék után a memóriát úgy megtölti, h mozdulni se nagyon lehet - ilyenkor érdemes egy restarttal segíteni a helyzeten
-egyelõre nincs a játékban a beígért voice chat
-guildet 6, egy csapatban levõ, még nem guild tag emberke alkothat, miután megvettek 1 ezüstért egy "guild charter" nevû könyvecskét - ezzel kell ellátogatni (együtt) egy guild inventar (ha jól emlékszem) titulusú ipséhez, akivel beszélve létrejöhet a guild
- egyelõre még nem csináltunk magyar guildet, mivel csak 3-an vagyunk, de várunk minden esetleges jelentkezõt (Lilder, Eony, Thamiel neveken kereshettek minket a Gelenia-EU szerveren)
-rengeteg olyan dolog van a játékban, amit eddig máshol hiányoltam, viszont a voice chaten és néhány bugon kívül semmi, ami elrettentett volna.
Hirtelen ennyi...esetleges kérdéseket szívesen megválaszolom...ha tudom 😄
üdv mindenkinek, Lilder, lvl11 Ranger
Lilder - lvl16ranger - Hungaricum
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mint mindig,mindent onnan rendelek ugyanis egy ideje felfedezni véltem új szekciójukat méghozzá zahlen auf rechnung(fizetés csekkel) tehát nincs sohasem postaköltségem és ráérek befizetni akár 1 hét után is😊)
Megjön a csomag benne amit rendeltem + 1 csekk azt annyi😊
★ 汤姆 李
Waiting for Vanguard...
Neve: Infineum. Jelenleg még szinte üres.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Elsõ patch-rõl tudtok már infót adni kb mennyi lesz?
★ 汤姆 李
A vicc az, hogy fogalmam nincs mitol lazasodtam be, semmi extra tunete nincsen. Nem fajnak a fuleim, vagy az arcom/homlokom, nem faj a torkom se, es csak kicsit kohogok, amit nem is nagyon tudok megkulonboztetni mas alkalmaktol, mert az asthma gondoskodik rola maskor is. <#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Spec azt sem hiszem hogy ugyanugy fognak kinézni a magas szintu sorcik. Olyan sok item van a játékban, hogy nincsen soha über-felszerelés mint a wowban volt, rengeteg opcio van. Ezért kell pár jó crafter 😊 (Fõleg hogy be fognak rakni majd ruhaszínezést késõbb, legalábbis volt rola szo hogy lehet majd customiseolni a ruhákat késõbb.)
A spellek viszont tényleg tök ugyanazok lesznek, de a képességek meg a skillek nem, többfelé lehet fejleszteni egy sorcit.
Hat kivancsi leszek!
Pl. torpe es human sorcerer, fogadni merek h tok ugyanazokat a spelleket fogjak tudni, nem lesz szinte semmi extra, egyiknel-masiknal, azt a faji egy spec. kepesseget nem figyelembe veve, aminek nincs is koze a jatekos fajahoz. A kinezetet leszamitva kb ugyanolyan lesz a ket faj sorcerer-kent, sot, meg lehet h a ruhazatuk is total egyforma kinezetu lesz.
Waiting for Vanguard...
Gameseek: Vanguard SoH
Jelenleg 2 karin filózom:
1. Wood Elf Ranger
2. Dwarf Sorcerer
Vélemények, hogy melyik legyen a fõ karakterem? 😊
Waiting for Vanguard...
High Elfel indultam - Thestran
1. Kattints a linkre!
2. Kattints az ugrás gombra (kis zöld háromszög)!
3. Eztuán kattints a frissítés gombra!
Waiting for Vanguard...
Sztem a hivatalos minimum configon 1/5 fokozatban lehet nyomni, kevéssé részletes de kibírható. Nekem recommended van, azon 3/5 üzemmodban még elmegy, 2/5-ön pedig szinte soha nem szaggat.
oké, nekem magyar van, de még hasonlót sem látok...
Bekan jobbgomb, majd View image, es utana egy frissites F5-tel.
Ez Firefoxban a legtobbszor mukodik.
Waiting for Vanguard...
kepfeltoltes.hu ennyi
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Szal a kedves gobba
Martok city egy barátságos behemot õrével