Vanguard: Saga of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khalban indultatok? Nekünk lesz egy kis csapatunk Martokban(Kojan) de majd jövõ hét környékén összeállhatunk guildet alapítani.
Egyelõre nem túl nehéz a közlekedés.
Hali mindenkinek!
A Vanguardot nem feltétlenül kell dobozosan beszereznetek, mert digitális letöltés formájában is elérhetõ - mondjuk aki így akarja beszerezni, az készüljön föl arra, h egy közel 7 gigás letöltést kell kivárnia. A sony station storyban a következõ linken érhetõ el a játék (a lap alján van egy "buy now" gomb):
Vanguard letöltés

Eddigi tapasztalatok:
- a játék a legtöbb embernek, akit ismerek, nagyon bejött (nem magyarokkal beszéltem csak eddig)
- talán magáért beszél, hogy már a játék hivatalos indulása elõtt 3 nappal a preorder-rel rendelkezõ játékosoknak megnyitott szerverek olyan szinten túlterhelõdtek, hogy végül új szervert kellett beállítani, illetve a már meglévõt upgradelni (EU-ról beszélek)
- vannak benne bugok, de meglehetõsen gyakran voltak eddig patchek, amelyek rengeteget javítottak
- a legtöbb hiba igazából a nem várt játékosáradat miatt van - a szerverek gyakran túlterheltek, a ping esetenként 4-500 körülre ugrik
- magas fps-re ne nagyon számítsatok, mivel a játékot max. grafika körüli szintre húzva egy Oblivion szintû világot csodálhattok - hajladozó fák, fû, fodrozódó (kissé plasztikszerû) víztükör, rengeteg npc, szörnyek, miegymás...
a legkomolyabb bug eddig a csapat-alkotással kapcsolatos amivel találkoztam - esetenként (randomnak tûnik) szétbontja a csapatot, a tagokat pedig offline-ként jelzi, így egy kis idõt várni kell, amíg újra lehet csatlakozni
-a kliens még esetenként crashel a desktopra
-6-7óra folyamatos játék után a memóriát úgy megtölti, h mozdulni se nagyon lehet - ilyenkor érdemes egy restarttal segíteni a helyzeten
-egyelõre nincs a játékban a beígért voice chat
-guildet 6, egy csapatban levõ, még nem guild tag emberke alkothat, miután megvettek 1 ezüstért egy "guild charter" nevû könyvecskét - ezzel kell ellátogatni (együtt) egy guild inventar (ha jól emlékszem) titulusú ipséhez, akivel beszélve létrejöhet a guild
- egyelõre még nem csináltunk magyar guildet, mivel csak 3-an vagyunk, de várunk minden esetleges jelentkezõt (Lilder, Eony, Thamiel neveken kereshettek minket a Gelenia-EU szerveren)
-rengeteg olyan dolog van a játékban, amit eddig máshol hiányoltam, viszont a voice chaten és néhány bugon kívül semmi, ami elrettentett volna.
Hirtelen ennyi...esetleges kérdéseket szívesen megválaszolom...ha tudom 😄

üdv mindenkinek, Lilder, lvl11 Ranger

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

Tombi
Nos én nem vettem meg a vanguard-ot, de köszi szépen a bolt tippet, másnál lehet igénybe használom 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Pontosan😊
Mint mindig,mindent onnan rendelek ugyanis egy ideje felfedezni véltem új szekciójukat méghozzá zahlen auf rechnung(fizetés csekkel) tehát nincs sohasem postaköltségem és ráérek befizetni akár 1 hét után is😊)
Megjön a csomag benne amit rendeltem + 1 csekk azt annyi😊

★ 汤姆 李

XD megjöhetne már itthonra is... XD

Waiting for Vanguard...

Van máris új EU szerver mert elözönlötte EU ezt az egyet 😊
Neve: Infineum. Jelenleg még szinte üres.
Kitõl hallottad? 😊
Nekem eddig összvissz annyi volt hogy egy npc beragadt a falba. Ez elõfordul minden játékban szinte 😄
Ahogy hallom marha bugos még a játék. Kinek mi a tapasztalata?
MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Honnan rendelted ?

2 nap és meglesz végre(állítólag már elküldték)<#eljen>
Elsõ patch-rõl tudtok már infót adni kb mennyi lesz?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MrStokes
😮FF

A vicc az, hogy fogalmam nincs mitol lazasodtam be, semmi extra tunete nincsen. Nem fajnak a fuleim, vagy az arcom/homlokom, nem faj a torkom se, es csak kicsit kohogok, amit nem is nagyon tudok megkulonboztetni mas alkalmaktol, mert az asthma gondoskodik rola maskor is. <#nemtudom><#conf>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Torzonborz
/nagy sóhaj .....van dark elf a játékban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

drizzt do'urden, vagy hasonló névvel. és csak azért nem dark elf, mert olyan nincs a játékban. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Torzonborz
hehe én is hulla vagyok , elkaptam vmi faszányos vírust vagy mi . totál dögrovás 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerencsére a diplomacyban nem ez van, faj és kasztszinten is lesznek spec kártyák amit lehet kapni, és erõsen függeni fog a karakter attól hogy melyik területeken nyomja a parleykat. Kár hogy még várni kell erre 😊
Spec azt sem hiszem hogy ugyanugy fognak kinézni a magas szintu sorcik. Olyan sok item van a játékban, hogy nincsen soha über-felszerelés mint a wowban volt, rengeteg opcio van. Ezért kell pár jó crafter 😊 (Fõleg hogy be fognak rakni majd ruhaszínezést késõbb, legalábbis volt rola szo hogy lehet majd customiseolni a ruhákat késõbb.)
A spellek viszont tényleg tök ugyanazok lesznek, de a képességek meg a skillek nem, többfelé lehet fejleszteni egy sorcit.
MrStokes
Edes jo Istenem, hat nem ma reggelre lazasodtam be (viccen kivul), nem tok rohanni a SevenM-hez megvenni... <#sir><#rinya>

MrStokes
Nekem a druida izgatja a fantaziam, mivelhogy ebben a jatekban az arcane casterek koze soroltak be oket. Lightningstorm, szelek ura, miegymas 😄
Hat kivancsi leszek!

Lehet hogy megveszem ezt a játékot, nagyon ígéretesnek tünik. eu team pvp-re megyek majd, de biztos hogy valamilyen melee karit indítok, és lesser giant vagy orc lesz. xD
MrStokes
En azt hianyolom a mai MMORPG-kbol, hogy elfelejtik bennuk az adott classokat egy kicsit adott jatszhato fajhoz igazitani. Egy kis diverzitas, semmi mas, ami hianyzik.

Pl. torpe es human sorcerer, fogadni merek h tok ugyanazokat a spelleket fogjak tudni, nem lesz szinte semmi extra, egyiknel-masiknal, azt a faji egy spec. kepesseget nem figyelembe veve, aminek nincs is koze a jatekos fajahoz. A kinezetet leszamitva kb ugyanolyan lesz a ket faj sorcerer-kent, sot, meg lehet h a ruhazatuk is total egyforma kinezetu lesz.

MrStokes
Szerver 1/3-a wood elf ranger lesz szvsz 😄

MrStokes
Hat itt nem 7e-be kerul, de lehet h a forint romlasanak is betudhato ez az ar. Multkor is kb ilyen aron jott az NWN 2.

nekem az idõ a fõ bajom. a pénz nem annyira lényeg... bár ha 2x annyiba kerül akkor inkább várok 😊

Waiting for Vanguard...

MrStokes
Pl, ahonnan en szoktam, igaz innen kb 1 het a magyar postaval egyutt, de eddig mindig megjott frankon:
Gameseek: Vanguard SoH

MrStokes
Kulfoldi miert nem jo? Tul sok ido, mire kihozzak, vagy tul draga?

Amint tud valaki egy magyar webshopot ahonnan meg lehet rendelni a játékot az jelezze it pls! 😊 Már tûkön ülve várom h kezdhessek játszani.

Jelenleg 2 karin filózom:
1. Wood Elf Ranger
2. Dwarf Sorcerer

Vélemények, hogy melyik legyen a fõ karakterem? 😊

Waiting for Vanguard...

EU Team PVP server.... A hun csati olyan ures hogy az mar faj 😊
High Elfel indultam - Thestran

musha
na így már nálam is jó, thx! ^^

Firefoxosoknak így kell megnyitni a békás képeket:

1. Kattints a linkre!
2. Kattints az ugrás gombra (kis zöld háromszög)!
3. Eztuán kattints a frissítés gombra!

Waiting for Vanguard...

Mindegy annyira nem jok 😄
Sztem a hivatalos minimum configon 1/5 fokozatban lehet nyomni, kevéssé részletes de kibírható. Nekem recommended van, azon 3/5 üzemmodban még elmegy, 2/5-ön pedig szinte soha nem szaggat.
Torzonborz
bezony simán fox alól nem müxik ...viszont IE tabos kiegészítõvel már igen 😊

musha
ennyire nem vagyok gyökér 😊) de nekem nincs view image...

MrStokes
Eloszor ranyomsz a kep linkjere, aztan kijon a beka. A bekan eger jobbgomb, es View Image... 😊

musha
hol van a firefox-ban view image? <#conf>
oké, nekem magyar van, de még hasonlót sem látok...

MrStokes
Ha megis sikerulne (esetleg mashova) feltenni a kepeket, akkor a viszonyitas vegett leirhatnad a konfigodat is melle.

MrStokes
Na jo, en a fajok 3 fele csoportba valo sorolasabol tippeltem a harmat, de ezek szerint nem jott be 😄

MrStokes
Ha a kep helyett bekat kapsz:

Bekan jobbgomb, majd View image, es utana egy frissites F5-tel.
Ez Firefoxban a legtobbszor mukodik.

Torzonborz
milyen 3 ? EU pvp-n team van , 2 oldal.

MrStokes
Hat ennek csak orulni tudok. Valahogy soha sem jott be igazan az EQ2 rendszere, bar utobbi idoszakban sokat fejlodott, ez teny.

MrStokes
Erdekelne, hogy a 3 oldal kozul melyik szamit a "jo"-nak. ^_^

Most nézem a fórumot... 😊

Waiting for Vanguard...

Pólusban voltam beugrottam az 576-ba, rákérdeztem mikor jelenik meg náluk, azt mondta február közepe. Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg ....

Valaki ki tudná írni nekem a pre-orderes cab fileokat dvd-re?😊 költségeket állom, pesten 😊

Tombi
felejtéstek már el a békás képfeltöltést !

kepfeltoltes.hu ennyi

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Na jo feladom valaki majd mesélje el hogy kell ezt 😄
Aha szal így kell szarul képet linkelni namégegyszer:
Szal a kedves gobba
Martok city egy barátságos behemot õrével
Két screenshot highest quality módban.
(Ez 5/5 fokozat,az én gépemen 2/5-ön lehet 20 fps fölött játszani jelzem.)

Kedves kis goblinka:

És õ a városban:

Torzonborz
inkább EQ1-re nem 2-re 😉 csak a grafika hasonló bár nekem jobban bejön mert valósághûbb egy picit.

Torzonborz
harci : pvp serveren páran már fent vannak közülünk a "jó" oldalon ha csatlakozni akarsz itt megteheted (Prophecy topik alatt ).