1412
-
#1372 fel van patchelve de vhogy nincs lelkierőm belépni. minek ? lesz griffem húúúdejó. aztán ? raidhez most nincs kedvem meg időm se mert más mmo foglal le.
ez van , közel 1 évig Thelon világában bolyongtam ami elég is volt.
talán ha jön kieg hozzá.
amúgy mennyire nehéz ez a flyingmount quest ? -
DragonKnight #1371 Duu amúgy ideje lenne felpatchelned a VG-t és beállni a grindelők hosszú sorába.
Nehogymá nelegyen saját nevelésű griffmadarad a wyvernről nem is beszélve :)
-
DragonKnight #1370 Egy kis szótár, jó tudni mert ezek a rövidítések a chatben megszokottak.
pl. War LFG TK5 = Warrior looking for group Trengal Keep 5. küldi/lépés
TK = Ruins of Trengal Keep
3R = Three Rivers
RiverValley = River Valley
CiS = Coeterie Infineum Sanctuary
Beranid = Beranid Hills
Graystone = Graystone Tower
PoA = Plains of Anguish
Tehatami = Tehatami Harbour
NN = Nusibe Necropolis
-
DragonKnight #1369 Shadows of The Dragon
-
foxxi #1368 Ilyen szakszavakat ne használj me lövésem sincs mit jelentenek :) Amugy nagyon bejön a nekro és tényleg sok small grp quest solozható. Nem adom fel mivel ez a preferált játékom! Bár mégis jó lenne csapatolni ungarisa srácokkal :D -
#1367 Thami Te most melyik guildben nyomod ? -
DragonKnight #1366 Hát egy necro-t nem igazán nehéz felhúzni még szólóban sem, szóval ne add fel.
Amúgy mostanában azért a mi guildunk kiskarijai valahogy mindig találtak maguknak csapatot ,TK, 3R, RiverValley, CIS elég aktív mostanában, utánna meg el lehet kezdeni a Shadowhound/Unicorn témát és a végén Beranid, Graystone, PoA és már is ott vagy hogy mehetsz RI-be és Tehatamiba de ekkor már csapatolhatsz a lvl50-es tagokkal vagy bevesznek Brotherhoodba és észre se veszed hogy máris lvl50 vagy. -
foxxi #1365 :D Nos igen, énis az Amenta Guildbe kerültem (hála ég! van pár magyar, jófej srác) csakhát ottis a legkisebb kari 30as :)
No majd lesz valahogy, másnem szólózgatok amég tudok aztán meglátjuk :) -
DragonKnight #1364 Hát nekem csak egy lvl50-es rugóm van azzal meg nem igazán lehet kiskarikat húzni.
A többieknek volt/van kiskari altjuk.
A vgplayers-en nézzétek meg a Prophecy guild adatait és ha ott van olyan member akik kicsi és mostanában volt online próbáljátok meg levadászni egy /tell segítségével.
-
foxxi #1363 Ha van alacsony szintű alt vagy fő karitok csapatolhatnánk is hogy énse unatkozzak :D Vergones néven fut a nekróm, lvl 14-15ös :) -
#1362 pár napja újrakezdtem egy psionicist-tel, tetszik, nagyon király a játék, csak tényleg rohadt kevés embert látni (vagyis játékost) -
DragonKnight #1361 Halgaron join a hun channel-re ott néha látsz magyar beszédet, amúgy a Prophecy már a múlté.
A még játszó magyarok nagy része átigazolt az Amenta raid guildbe, de vannak olyanok is akik saját útjukat járják mint pl. én.
-
foxxi #1360 Még 1 kérdésem lenne, létezik még magyar közösség a Halgar szerveren? Me ott lennék Vergones néven :) -
foxxi #1359 No sikerült bejutnom :D Keni is életben maradt :D -
#1358 megölték kenit....szemetek ! -
foxxi #1357 Rájöttem, a bankkártyám nem dombornyomott... Ez egy köcsögség, kifizetek x összeget és nem tudok játszani mert a regisztráció végéhez kell egy vis kártya... dögöljön meg az a farok aki ezt igy kitalálta... -
foxxi #1356 Az miért van hogy feltelepítettem és létrehoztam egy új accot majd kiválasztotam a game-t és megadtam a kódot mégse tudok beloggolni mivel a fizetés menüpontban CLOSED van?? Nem vágom, ma aktiváltam elsőzör a 30 napot amit jelez is de mégis closed.
Pls help -
Lerstal #1355 hello
félig uj vok.... elkezdjem szerintetek? melyik szerveren van sok ember vagy sok magyar?jáccanak még vele?:S érdemes lenne elkezdeni ?
köszi -
#1354 Most kezdenem, de nagyon nem vagyok meggyozodve arrol, hogy erdemes-e.
Erosen csapatjatekrol leven szo, kicsit aggodalomra ad okot amiket mostanaban olvastam az alacsony helyek elneptelenedesevel kapcsolatban.
Ez ugyben tudna vki nyilatkozni? -
#1353 nem. a másik fórum is halott gyakorlatilag. már én se nagyon játszok vele. monjuk nemsokára jön egy patch amiben beteszik flying mount queste akkor visszanézek . most már csak raid megy ammeg kicsit uncsi. azon kívül sok mindent nem lehet csinálni. mondjuk ha vki most kezdi akkor jól el tudja magát foglalni . -
#1352 Udv!
Ismet felvetodott bennem az ujrakezdes gondolata.
Letezik olyan forum, ahol gyakoribb rendszeresseggel jelen van a Tisztelt Nagyerdemu mint ezen a forumon?
Volna par kerdesem. -
#1351 olvass bele az itteni potbs topikba :) -
#1350 Értem... Majd közöld velem h milyen a PotBs :)hangulatos??? -
#1349 megy a raid bár én most PotBs miatt hanyagolom :D -
#1348 mi van a game-el?? dec. előtt befizettem megint de nem sok változást láttam talán stabilabb volt a server de nekem még mindig kongott az ürességtől :S de most láttam h elkezdték csinálni a helmetet hozzá??? ha igen akkopr na végre :P a Raidek milyenek??? majd írjatok ha lesz valakinek idelye mert látom rág volt itt is témázás :) -
#1347 oks bár most kis pihi van mert ünnepek alatt nincs raid no meg nwn2-öt nyomatom :) -
Kraptor #1346 Torz téged felvettelek barátnak, majd kereslek ingame. -
#1345 20 giga a mérete most. -
#1344 Arra kaphatnék még választ, hogy mennyit telepít? ^^ Vagyis hogy mekkora patchek, stb után. -
#1343 Jah jó én betat néztem, aztán már nem:D -
#1342 trial még nincs. aki régen játszott az most vissza tud nézni. a gépeden egész türhetően futna már. egyik srác ilyen gépen játszik : amd 2500+ , 1 gb ram , x800 pro és raiden sincs gondja. -
#1341 Nincs hozzá semmiféle trial lehetőség? Buddy key?^^ -
#1340 Nem jó. A Halál 2003 Servert használ. Bár lehet, hogy már leaked 2008 Servert...
Gondolkodom amúgy nagyon... 5 ezer Ft monnyuk nem sok. Amúgy 20 gigát telepít? Vajon hogy menne a gépemen? A64 2800+, 1GB ram, 7300GT
Anno még a régi VGA-mmal néztem és elég gázul futott. Még tök minimumon is hülyült sok helyen. De nem tudom, a VGA azon mennyit segít. Szerintem inkább töltögetett... -
#1339 nekem is 8800 GTS van mégsincs CTD meg egyéb. igaz XP-n használom de kell a halálnak vista. -
kerek1224 #1338 no, nagy reményekkel én is újraraktam a játékot, update, stb. 2 percenként kivág az asztalra, minden driver directx stb a legfrissebb. Erra-arra olvastam, hogy talán a geforce 8800GTS-sel van baja meg a Vistával, de akkor részemről ez a játék ennyi, hiszen annyi más jó játék meg működik problémamentesen. -
Kraptor #1337 Halisztok én is csatlakoztam ma, Darquar néven. -
#1336 diplomácia. igaz nem teljesen end game content de jó lel lehet vele lenni. de a raid is jó móka. van benne kihívás rendesen. -
#1335 Hello!
Elég régen néztem Vanguard felé. Most váltásként gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e. Olvasgatva a hsz-eket end game itt is raidelésből áll, és ennyi? Kéne valami értelmesebb... Szóval WoW féle raidek, vagy lehet valami mást is csinálni? Akárhogy is, ha annyira nem kihaltak a serverek (mint ahogy írjátok, hogy kevesen vagytok), és ha a botos ni hao csürhe nem feltétlenül zavaró tényező, akkor pár hónapig talán el lehetne vele lenni nem? ^^ -
#1334 melyiken ? a Halgaron elég sokan vannak . Az más kérdés hogy sokan APWben vagyunk ( raid zóna ). -
milan #1333 Felnéztem tegnap este, hát sajnos nem lett jobb a pop. ,ugyan úgy nincs senki a szerveren.