Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neha eszembe jut, mert tetszett benne, hogy minden class-nak egyeni mechanizmusa volt, meg a vilag sem volt rossz. Craft rendszer is bejovos volt. Faction-oknel reputation-t szerezni/epiteni mar WoW-ban sem szerettem. 😊
Nekem ugy dereng, hogy alapvetoen tetszett a jatek, de a startot kovetoen nem sokkal sokan otthagytak es elegge elneptelenedett vagy mifene. Mintha be is zartak volna kesobb.
Lehet, nagy hulyesegeket irok, de nekem valami ilyesmi remlik. Arra meg emlekszem, hogy sok ido utan vegre volt egy MMO ami ujra tetszett, es sajnaltam hogy megsem tudott befutni vegul.
Lehet, hogy majd kesobb valamikor megprobalok ranezni, ha sikerul esetleg az account infokat elobanyasznom valahogyan, de most, hogy mar csak par nap a GW2 release-ig, mar nem eroltetem egyenlore.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egy kurva nagy gond van, az pedig a lag. Esténként Telonon iszonyú lag spikok vannak..ami azért eléggé nagy blama a soenak, de mondjuk ismerjük õket..
Elvileg hamarosan javul a dolog.
Egyelõre lvl15 Bandras néven futok..ha van bent esetleg vki és keresne partnert questekre stb.
Guildet is keresek, ha van vmi jó.
Per pillanat nagyon tetszik a dolog és remélhetõleg maradok is itt egy jó darabig. Craftba/diploba még bele sem kezdtem...azzal is elleszek egy darabig...
link
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
de nagyon-nagyon kevesen vannak. nem magyarok, hanem úgy egyáltalán. annyi lehetõség van pedig benne, fájó pont ez nekem, hogy pont ez a játék ennyire eltûnt a homályban...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Disc szerintem hosszú távon uncsi. A többi kasztot nem nagyon próbáltam, róluk már valószínûleg több tapasztalatod van, mint nekem. (druidot próbáltam még 8 ig, nem tulzottan tetszett)
blood mage sem rossz arrol nem tudok sokat mondani. sorcerem volt, de az hasonlit a druidhoz...és druidom van már 😊 necro-t nem probáltam soha de nem is fogom 😄
szóval DK v Cleric v ranger v monk/disc sem rosz azok igy ütnek 😄, shaman :/ 😄
vmelyik szerveren...csak beszéljük meg pls, vagy msn 😊
megnézem azért köszi 😊)
köszi
érdeklödnék h us vagy eu-s verzioval jáccanak többen és ha igen mennyi kb a populacio?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Urgan néven egy orc dead knighttal játszom a Halgaron , ha van magyar klán (akár vegyes) akkor légyszi irjatok rám ingame vagy pedig ide, hogy kinél lehet jelentkezni.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
De most már kezd olyan állapotba kerülni mint amit a kiadáskor kellett volna tudnia.
De ahogy látom sajnos AoC-ben sem tudnak ettõl a "menj oda ölj rókát hoz 100 bõrt" stílusú "questektõl" elszakadni.
Az egyetlen egyedi MMO ebbõl a szempontból az EVE de az egy teljesen külön kategória.
A fishing meg GU5-ben még tán nem lesz de GU6-ban már esélyes 😊
GW2: Dragonknight.5302
A griffhez nem kell raid gear de ami az alatt van az igen.
A griffhet raid segitségével lehet raid "verzió"-ra upgradelni.
A griff questline elején "csak" Torlaxist, Harakhan fáraót, és egy új Fungal mobot kell kiirtani amihez kell Hegnerian, és a Fungal King.
Ez az új Fungal mob ún. 6 emberes raid mob, és igen szép wipeokat lehet megfigyelni ott mikor jön valaki bepróbálkozni.
Ha ezen túl vagy akkor jön Old Targonor amit kissé felturbóztak ennek a tiszteletére. További lépések még nem tiszták számomra.
A wywernhez az APW gnome cityben kell felvenni az inditó questet.
És a sárkány megnyúvasztása szükséges a befejezéshez.
Már van 1-2 guild ahol vannak griffek, wywernnek még a közelébe sem jár senki.
Ha megakarod szerezni mind a kettõt akkor az egy több hónapos meló egy jól felszerelt tapasztalt guild számára (nem a top raid quildekre gondolok)
Szerintem ez a 2 quest elég jó ahoz hogy akár kiegnek is fel lehessen fogni. Az biztos hogy leköti a lvl50 embereket akik már csupa APW craftolt Sárkány gearban unatkoznak.
Addigra meg tám meglesz a következõ raid zóna a Bridge of Destiny
ez van , közel 1 évig Thelon világában bolyongtam ami elég is volt.
talán ha jön kieg hozzá.
amúgy mennyire nehéz ez a flyingmount quest ?
Nehogymá nelegyen saját nevelésû griffmadarad a wyvernrõl nem is beszélve 😊
pl. War LFG TK5 = Warrior looking for group Trengal Keep 5. küldi/lépés
TK = Ruins of Trengal Keep
3R = Three Rivers
RiverValley = River Valley
CiS = Coeterie Infineum Sanctuary
Beranid = Beranid Hills
Graystone = Graystone Tower
PoA = Plains of Anguish
Tehatami = Tehatami Harbour
NN = Nusibe Necropolis
Amúgy mostanában azért a mi guildunk kiskarijai valahogy mindig találtak maguknak csapatot ,TK, 3R, RiverValley, CIS elég aktív mostanában, utánna meg el lehet kezdeni a Shadowhound/Unicorn témát és a végén Beranid, Graystone, PoA és már is ott vagy hogy mehetsz RI-be és Tehatamiba de ekkor már csapatolhatsz a lvl50-es tagokkal vagy bevesznek Brotherhoodba és észre se veszed hogy máris lvl50 vagy.
No majd lesz valahogy, másnem szólózgatok amég tudok aztán meglátjuk 😊
A többieknek volt/van kiskari altjuk.
A vgplayers-en nézzétek meg a Prophecy guild adatait és ha ott van olyan member akik kicsi és mostanában volt online próbáljátok meg levadászni egy /tell segítségével.