1412
  • MrStokes
    Inkabb milyeneket nem: orc, goblin, dark elf es Kurashaa (az a macsek).
    Ezeket gondolkodas nelkul leolik az orok Khal-ban.

De ha kicsit visszaolvasol, linkeltem egy tablazatot, ott mindent megtalalsz.
  • Torzonborz
    hmm most mi is a baj? kb az a helyzet amit írtam. mások is várják már a rogue revampot nem csak én már béta óta.
  • HaaS
    Érdekes hoszzászólás.
    De hát "ez van ez a nagy magyar büdös helyzet. ilyenek voltunk/vagyunk/leszünk."

Mr Stokes, nem olyan rossz szólóban, csak lassabb. És az összes grpodban a te healered lesz a legfontosabb csapattag:)!
  • Torzonborz
    kb annyi hogy használhatatlan :D pedig jó meg fun csak szolózni szinte nem lehet vele. legalább is nem annyira mint a többi classal pvpben meg egyedül totál tehetetlen szinte. ígértek vmi revampot de hogy abból mi lesz meg mikor....
  • Unipsycho
    emberek... mennék hungaricumba majd ha lejott a kliens... mien raceket javasoltok?
  • MrStokes
    Eddigi jatekaim soran soha nem vetemedtem healer kasztokra pl.
    De ez most vmi uj! :D
  • MrStokes
    Rajottem! Ez a dolog, ami annyira megtetszett a jatekban. Hogy nincsenek meg ezek, a korabbi jatekokban beallitott, eles hatarvonallal elvalasztott szerepkorok, (vagy legalabb is kisebb hangsullyal vannak jelen), es mindegyik kaszt eletkepes egymaga, meg ha ugy is hirdettek, hogy nem nagyon tamogatja a szolozast.

Ennek azert orulok nagyon, mert igy szamomra is erdemes lesz az osszes kasztot kiprobalni, hiszen nincsenek annyira sablonok koze szoritva a szerepkorok, es mindegyik nyujthat ujat, es nem lesz egyhangu.
  • MrStokes
    Mi a gond a rogue-okkal amugy? Meg nem probaltam a kasztot.
  • Shion
    Majd jövök akkor a jóságos Paladinommal, fülön csíplek te kis zsebmetsző és duttyiba váglak
  • Torzonborz
    gonosz on :
    engem még az sem érdekel ha nem csak nerfeljék őket muhahaha és rogue revampot a népnek !!!
    off
  • Shion
    Elvileg azt ígérték, hogy nem lesz kihatással a pve változás a pvp-re és vice versa. Remélem tartják is magukat ehhez.
  • Shion
    Más játékoknál valóban így van. Például másfél évig toltam az eq2-t, ahol egy wizard kétszer olyan gyorsan haladt a fejlődésben, mint az én guardianom. A különbség az volt, hogy a varázsló mire odaért a mob, ő már le is nukolta. Míg én a tankkal odamentem és kis sebzések sorozatával levertem.

Itt a Paladin tipikus tank annyi bónusszal, hogy tud szépeket healelni magán (átlag 30%-okat kb. 10 mp-ként). Cserébe kicsi a sebzése, de tudod, lassú víz partot mos :)

Bloodmage-m meg azért volt kemény szólózásban, mert olyan gyorsan kasztol, hogy 2-3 sebzés lazán belement a mobba, mire odaért hozzám. Ekkor általában már fél hp-n volt. A fenti 2-3 "kis" sebzés után már ment a nagyobb nuke amit ha netán túlélt, onnantól kezdve toltam a sebez+gyógyít kombóspelleket :)

Vagyis itt újra kell értékelni a class-okat, ki mire képes
  • Torzonborz
    hája pvp változtatás nem kéne hogy pve-re is átmenjen.
  • MrStokes
    Azert erdekes, hogy amikor az ember ugy altalaban defenziv plate-es kasztra gondol, akkor a gyenge szolozhatosagot is melle tarsitja.
    Vagy ez csak az en buta kis agyszulemenyem?
  • MrStokes
    Tisztara mintha a WoW-ban az Earth shield-es shaman!

Remelem, ha nerfelik is, megtartjak a szavukat a fejlesztok, miszerint nem fog kihatni a PvP-s valtoztas a PvE-re! ^_^;
  • Shion
    Nekem az a tapasztalom a Paladin-al, hogy a 2 pöttyös mobok közül a 3 szinttel magasabb simán lemegy, de néha a 4 szinttel magasabb is, ami már piros. 3 pöttyösek közül a 2 szinttel magasabb könnyedén, a 3 szinttel magasabb már nehézkesen, de lemegy. Ja és persze ez mind szólóban. 2 pöttyös sárga mobokból egyszerre lemegy 2-3 is, 3 pöttyösek esetén már gáz van, azokat elsősorban egyesével tudom csak leverni. Mindenesetre keményen tud szólózni a Paladin, ha arról van szó

4-5 pöttyös mobok szólóban esélytelenek, mert egyszerűen kifogyok szuflából és emiatt csak 80-90%-ra tudom csak leverni egyedül őket. Ezek már tényleg csapat mobok :(
  • Torzonborz
    heros call eléggé bugos. tegnap próbáltuk és csak sokadikra sikerült összehozni. egy "zónában" kell lenni de még akkor sem biztos hogy megy.

a sámán meg bekaphassa azt is nerfelni kéne a picsába mer' pvpben bazi erős. 19es cleric , 18as pala meg én 15ös rogueként (hehe azóta már 17 :D) nem tudtuk leverni. egyfolytában visszanyomta a hpját és egyszerűen nem fogyott ki energyből.
  • MrStokes
    Nekem meg a cleric ! :D

Tegnap lvl 10-en lemereszkedtem lvl 11-es 2 pontos pokok koze.
    Ramjott beloluk 2 1xre, majd amikor az egyik meghalt, akkor meg egy harmadik is.

Siman megusztam a dolgot, ebbe egy monk pl. lazan beledoglott volna :)

ui.: High elf lennek, vagy mifene. :D

En a Hero's Call-ra leszek kivancsi, hogy milyen tavolsagon belul mukodik, meg hogy hol lehet majd hasznalni. Ez az amivel csapattarsat lehet idezni. hasznos kis dolognak tunik, foleg egy ilyen jatekban, ahol ekkora tavolsagok vannak. :)
  • MrStokes
    Shamanrol eddig csak olvastam, de eleg erdekes hibrid klassznak tunik. Ha nem Cleric-et inditottam volna, akkor shamannal jatszanek. Kesobb lehet ki is probalom.

Elsodlegesen healer, de ezt nem az eddigi MMO-k sablonos, figyelem a sok sok piros meg zold csikot es tolom a heal-t gyogyitojakent kell elkepzelni.

Leirasok es beszamolok szerint a necromancer mellett ez a jatek masik pet-es classa. Valaszthat egy "totemallatot", amit megidezhet es petkent hasznalhat, ill. o is felveheti az altalad valasztott allati szellem (spirit) alakjat es jopar ezzel kapcsolatos skillt/spellt is kap.

Buffolasban nem annyira nyero, mint a cleric, de sok debuffja van, illetve vannak neki direct dmg es dot spelljei. Asszem talan csapathealje nincs, viszont reaktiv healje van (akkor gyogyit ha sebzodik az alany).

Hat kb. ennyi maradt meg bennem a eddig olvasottakbol.
  • HaaS
    Hála istennek:)!
    Nálunk is volt már olyan, hogy mentünk vissza a tombokért, egy mob meg rámászott egy rangerre, a társ fejvesztve menekült, a tank leblokkolt, mire nagy nehezen le tudtuk állítani a rangert, hogy okés, hogy gear nélkül semmit sem tud igazán csinálni, de ne rohanjon már el a mobbal, a spellcasterek csak hatásfokukból vesztenek cuccok nélkül:)!
    Az evacot meg imádom, csak tegnap vagy 20 haláltól mentettem meg a bandát... mondjuk ja, Achat caves lvl 11-15 party... kőkemény volt:) És a high elves race abilty, az Arcane Balance ezitt is egyszerűen csodálatos dolog, nagy hasznát venni hosszú csatákban, mikor a healereknek kell a mana.

Egyre jobban tetszik a nuker!
  • MrStokes
    Nah jah, igy kicsit izgalmasabb, meg ez amugy is csapatjatek, nem maganyosok klubbja. :D
  • Torzonborz
    azé' nem spiritként mer' ez nem wow :P nehogymán könnyű legyen az élet.
  • Rasti
    Örök hálám
  • Tomy Lee
    Huhh,megvan mindenem!Köszönöm!
  • Shion
    MSN-en zargass meg és adok :)
  • Shion
    Az altar-nál, ahol éledtél, kattints a zöld ablakra (jobb gomb) és summon ....-t válaszd. Ekkor vesztesz pár coppert és 5% tapasztalati pontot, de a sírkövedet odateleportálódik az altar elé. Ekkor ott rákattintasz a sírkőre és megvan minden cuccod.

Másik lehetőség, hogy a jövőben elkerüld a teljes levetkőzést, hogy veszel Soulbound követ és elkasztolod egy-egy cuccodra, ami ezáltal Soulbound kategóriájú lesz és halálod esetén nem esik le rólad (értsd nálad marad mindig).
  • Tomy Lee
    Miért nem spirit-ként keresem meg magam mikor meghalok?1 Dungeonban maradt a corpse-m és nem jutok el odáig.1 nem is találom 2 hamar legyaknak a páncéljaim nélkül:(
    heeelp
  • Unipsycho
    amugy válts át a németre és bejön
  • Unipsycho
    nekem se jön be aza flashes szarjuk kitudja mér van ez?:x
  • s0n1c
    vanguard off http://vanguard.station.sony.com/ oldalon kívül, hol lehet még felhasználni buddy keyt? mert az oldal most nem müxik...
  • Rasti
    Hi.

Shion esetleg nagy pofátlaság lenne ha én is kérnék egy buddy keyt?
    Gondolkodom ,hogy meg kéne venni a gamet ( WoW-t kicsit meguntam ) de jó lenne előtte kipobálni.
  • tékelakréker
    Shaman-t próbálta már valaki? Ha megveszem a agammát azt akarok majd indítani, team pvp serveren.
  • tékelakréker
    Azt olvastam hogyha buddy keyyel tolod, akkor utána ha megveszed a játékot, és folytatni akarod a buddy keyes karit, akkor elveszik az ingyen 30 nap.
  • s0n1c
    oh, nagyon köszi!
  • Shion
    Nekem még van pár szabad buddy key-em, este ha már otthon leszek, zargass meg az aleox kukac freemail pont hu címen, msn-en ;)
  • s0n1c
    esetleg valaki tudna adni egy buddy keyt? nem szívesen venném meg úgy, hogy nem próbálom ki
  • Torzonborz
    köppeny, tüzijáték , guild trophy , sound track cd , art book , 3 hónap előfizu .

sonic : sajna ezt nem tudom , idővel biztos lesz trial.
  • s0n1c
    free trial nem lesz a közeljövőben?
  • MrStokes
    CE miben nyujt tobbet, mint a normal dobozos verzio?
  • MrStokes
    Ahh, sajnalom, hogy nem egy szerveren vagyunk.

A "dimplomata" paci-ra meg mintha azt olvastam volna, hogy valahogyan fejlesztheto az idok folyaman, es igy gyorsabba teheto, legalabb is tegnap vki belinkelt egyet es a leirasa erre enged kovetkeztetni.

Koszi a dicseretet. Sajnos miutan elindultam vele, jutott eszembe a Leukoplaszt, mint lehetseges jobb nev, de ugy dontottem, most mar marad ez. :D

Meg korabban valamelyik MMO-ban (valszeg WoW) lattam egy nagyon jo healer nevet: Gyogypuszi. :DD