1412
  • Tomy Lee
    Azthiszem eljött az ideje,hogy belépjek 1 Guildba!
    Shion,hogy tehetném ezt meg?Szeretnék a Hungaricum Guildban tag lenni.thx
  • Torzonborz
    na ja rogue tud mérget csinálni de lvl20tól. az már nincs messze ha elérem nekiesek aztán beszámolok róla.
  • horeb
    Köcce shion - télleg én voltam a láma a fórumon :P
  • Torzonborz
    mi nem ffa hanem team pvp serven vagyunk . ffa nem bejövős. sok agyatlan barom nem hiányzik így is akad pár itt is. koncepció meg passz nem sok mindent találtam erről.
  • s0n1c
    van valami koncepciója a deveknek pvp-re, ami esetleg már most is benne van a gameban (ostrom, frakcios pvp, arena stb.)? bár engem a jelenlegi ffa sem zavar, sőt :)
  • MrStokes
    Ugy emlekszem, hogy szintenkent 4 v. 5 (fajtol fuggo, ember-e vagy sem, nem tudom meylik-melyik :D ) pontot alapban a jatek rapakol a statokra, ezeket nem lehet visszaszedni, ezen felul te pakolod a tobbit a statokra, es ezeket lehet visszaszedni a refund mennyisegetol fuggoen.
  • MrStokes
    Ez igaz :) De pl. sok classnal van vmi egyedi dolog, ami jopofa, kicsit feldobja azt.

Pl. rogue a mergeken, vakito/villano poron kivul tud hasznalni scrollokat. A necromancer tapolhatja a petjet. Pisonicist-eknek kulon chat csatornajuk van, amin ertekezhetnek, barhol is legyenek a vilagon. :)
  • Torzonborz
    van refund de nem tudod az összes elosztott pontot visszaszedni vele. csak egy részét mondjuk az sem kevés .
  • MrStokes
    Van ra lehetoseg ha jol emlekszem. De nem egyszerre az egeszet (mint a WoW-ban a talenteknel), hanem szep lassan, ahogy kalandozol fogsz kapni refund pontokat, amikkel egyenertekben visszavalthatod az elosztott pontokat. Ebben a refund pontban nem vagyok teljesen biztos, hogy tenylegesen van/lesz ilyen, kiindulaskent mint vmi virtualis dolgot kell felfogni. A lenyeg hogy minnel tobbet jatszol, kalandozol, annal tobb elosztot pontot oszthatsz el ujra.
  • s0n1c
    na ezt örömmel hallom, legalább van némi súlya a döntéseidnek
  • Torzonborz
    na ja de nem mindegyik classnak van ilyen :(
  • Torzonborz
    újra elosztani nem de idővel növekszik azon pontok száma is amiket visszahívhatsz.
  • MrStokes
    A szetoszthato pontokon felul egyes kasztok specializalodnak.

Pl. Shaman azaltal, hogy kivalasztja, hogy melyik spiritnek hodol. Monk azaltal, hogy kivalasztja, hogy melyik harcmuveszeti stilust tudja majd a magaenak. Hirtelen tobb nem jut eszembe. :D
    Ezek a valasztasok uj es eltero spelleket es skilleket jelentenek, valamint valamelyest mas jatekstilust a tobbitol.
  • s0n1c
    van rá lehetőség, hogy újra oszd ezeket a pontokat később, vagy amit egyszer eloasztasz az úgyis marad?
  • Torzonborz
    lvl10 után kapsz statokra szétosztahtó pontokat. talent faszság nincs remélem nem is lessz.
  • s0n1c
    No, hát kipróbáltam. Ez egy nagyon komoly játék és nagyon szép, wood/high elf kezdő enyhén szólva büntet (főleg a lágy női énekhang). Azt hiszem, hogy meg is fogom venni valamikor a jövő héten, bár swgs rossz tapasztalatok után kicsit tartok a soe-től...

Kérdés: szintenkénti skilleken kívül kap e még valamit a karakter? pl. mint wowban a talent point, vagy esetleg prestige class, vagy egyéb specializációs lehetőség?
  • Shion
    Admin vagyok az ottani fórumon és úgy emlékszem, még a regelés napján aktivizáltam az accountodat. Most biztos, ami biztos lecsekkoltam újra, és a horeb név aktív a fórumon. Ha bármi probléma van ettől függetlenül, zargass meg e-mail-en.
  • HaaS
    Ők sem. Szokásos... és nem akarok ördögöt festeni a falra, de rebootoltam az előbb és talált egy trójait a vírusirtóm. Tudomásom szerint csak a Vanguard ment, leállított vírusirtóval, hogy ne egye az erőforrásokat. Nagyon remélem, hogy csak az én problémám...
  • Rasti
    Valaki meg tudná mondani meddig lessz server down
  • Rasti
    Sonic merre inditasz karit?
  • Rasti
    jaja :(
    ha igy halad a dolog előbb jár le a 10 napis ingyen key mint ,hogy meg tudnám nézni a játékot :(
    és igy elég nehéz lessz eldőnteni,hogy érdemes e megvenni
  • s0n1c
    :) csak épp server down :(
  • Rasti
    Sikerült :)
    Sonic
  • Rasti
    Köszi,huzom is lefelé remélem jó lessz.
  • s0n1c
    2 nap upgrade után, végre beléptem, rolloltam az első karim, erre server down... boldog vagyok
  • s0n1c
    directx

ezt rakd fel, nekem uaez volt a probléma, ezt raktam fel elsőre és megoldódott

• Rasti
    Probáltam,feltettem DX9C-t de ugyanez.
    Most probálok egy full scant a kliensen hátha talál valamit és tudja javitani.De sajna más ötletem nincs :(
  • Torzonborz
    le kell szedni a legfrissebb directx 9.0c-t.
  • HaaS
    Próbáltál DirectX reinstallt? Nem biztos, de szvsz DirecX file, nem Vanguard... egy próbát megér.
  • Rasti
    Sziasztok.

Egy kis segitség kellene.

Shiontol kaptam egy 10 napos keyt, már 2 napja patchelés van.Most végre lejött minden és probálnám elinditani a gamet de ez a hibaüzenetet kapom:

Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a d3dx9_31.dll nem található.Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.

Valaki tud valami megoldást ,mert nincs kedvem megint leszedni 11GB-t és lassan a 10 napos key is lejár :(
  • musha
    guard nem tudja...illetve van mindenféle útmutatás nála, végignéztem, de ló az nincs :(
  • horeb
    Hali - próbáltam regelni a Hungaricum fórum-on, de nem igazán kaptam visszaigazolást - illetve kaptam, h egyelore inaktív az acc-om, de majd az admin bácsi ránéz és aktiválja és majd kapok megint egy mailt...na...most erre várok tegnap óta :D

Lehet, h spamnak néztetek? :P
  • MrStokes
    Nem talalod a lokupect? :D
  • Torzonborz
    kérdezz meg egy guardot.
  • musha
    nem tudja valaki, hogy Ca`ial Brael környékén hol van lóárus? (egyszer már láttam, de most egy órája nem találom )
  • HaaS
    Jaja... én is fáradok... többet kéne aludni, alighanem... csak hát nem olyan egyszerű.
    Tegnap megvolt az első discovery-m... hát őszintén szólva nem hittem volna, hogy maradt valami, annyi high lvl rohangál már:).

Mea culpa.
  • Torzonborz
    Tursh-tól észak-keletre van egy farm és ott 2 bodega az a crafter/harvest központ. jobban nem tudom elmondani.
  • Shion
    A lényeg, hogy Gelenia szerveren, Qalia földrészen indulj, ill. a MrStokes által említett 4 fajt indulásnál ne válaszd, mert nem engedik be Khal-ba.

Most a játék kezdetén még nem rendelkezünk olyan gyors mountokkal, közlekedési eszközökkel, lehetőségekkel, hogy mondjuk te indulsz dark elf-el (Hathor Zhi, Khal-tól nyugatra lóval fél óra) és pár perc alatt Khal-ban legyél, hogy együtt tudjunk elmenni csapatolni valahova. Tehát ha "ellenséges" fajjal indulsz, akkor sokat kell utazgatnod és ráadásul a kezdeti alapvárosunkba (Khal-ba) be sem tudsz jutni. Így javasolt a legelső mondatomban leírtak betartása, aztán majd a későbbiekben alt-ok esetében már indíthatsz, ami jól esik, akár más földrészen is :)
  • Tomy Lee
    Merre van Tursh környékén Harvest trainer(szeretném megtanulni az elsődleges illetve másodlagos skilleket)?Jó lenne B.Smith trainer.thx
  • MrStokes
    Ez most megmondom oszinten nem ertem, o a rouge-rol irt, te viszont nem tudom mirol :D Tudom keso van, meg faradt is vagyok, na de azert ennyire nem... :D