Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megneztem a pszihomokust is, eddig nagyon rokonszenves. Van egy illuziovarazslata, ami lemasolja kinezetben az ellenfelet es mint egy ideiglenes pet mukodik, agrozza az ellent. Kis ido (par mp) mulva egesz szepen le lehet vinni az ellen eleterejet, mire raebred h raszedted, de addigra mar halott :P.
Arrol mar csak mellekesen irok, hogy az idezett fantazmanak nincs eletereje ami fogyna, valamint ugy tunt, mintha idobeli korlatok koze sem lenne szoritva, szoval siman megtettem, hogy raengedtem az illuziot az ellenre, en meg elmentem korulnezni a kornyeken, es amikor visszamenem, az ellen meg mindig boszen utotte az illuziot. :DD Imba.
A nonplussz ultra pedig az a dologban, hogy pszihomokusom a goblin faj jeles kepviseloje :DD Mokas, amikor belegondolok, hogy az ostoba goblinom masok elmejevel kepes jatszadozni! ^_^
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Majd azert sozljatok ha marnormalizalodik benne a helyzet :P
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
húdeismerõs :) én is régen d&d 2, aztán 3.0, most m.a.g.u.s. (a második kiadás - már az ötfokozatú képzettségrendszerrel, de nem a legutóbbi d20-as baromsággal), csak nálam a társaság is nagyjából megmaradt :)
on:
ma is beszéltem a SevenM-mel, még mindig nem kapták meg a játékot, de elvileg a héten meglesz. mondjuk az még mindig nem világos, hogy ha meglesz nekik a héten, akkor átvehetõ is lesz-e, de nagyon remélem. finoman szólva már megcsináltátok hozzá a kedvet ^^
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
az alábbi linken egy Jeff Butler interjú olvasható (Sigil Elnök) arról hogy mi minden van jelenleg beleálmodva a játékba.
Érdemes elolvasni. Ha csak a felét sikerül megvalósítaniuk egy éven belül akkor a blizzard koldusbotra juthat.
http://vanguardvault.ign.com/View.php?view=Columns.Detail&id=11
Thamiel lvl13 rogue (Gelenia)
Children of Hungary
GW2: Dragonknight.5302
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
éljen a realizmmus! :D
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
És kösz az infót a brókerrõl:)!
Ez az etalon ez tetszik:). Buggotik3 után szabadon:)! Reméljük a legjobbakat, hogy sikerül gyorsan orvosolni a gondokat. Meg hogy be is fejezik a játékot. Végül is ha pozitívan állok hozzá, akkor a pénzembõl befejezik azt, amit elméletileg már készen vettem:)))! Na jól van abbahagyom már, nem errõl kéne szólni a fórumnak... hehehehehe.. jó questelgetést:)!
Üdv:)
Sok MMO-t próbáltam, de ez mind küllemében, mind mélységében etalon, még ebben a kezdeti bugos állapotában is.
Amikor kijött az EQ2, hasonló bugtenger volt az egész, sõt 1 évvel a megjelenés után is rendszeresek voltak a fagyások, szerverleállások.
Én inkább úgy érzem, mintha vettem volna egy jó autót, aminek még nincs ajtaja. Persze, tökjó, a miénk... élvezzük is, mert tényleg sok újdonság van benne. De könyörgöm... _minden_ autót ajtóval adnak el:)! (Hagyjátok, most nem a golfról van szó:)) )
Ott van pölö a chat rendszer vagy a mob targeting... nulla. A quest starter npc aki a text nélküli questet adja, majd egybõl elfogadja elvégzettként. Server note: "tudjuk hogy nem jó a crafting, dolgozunk rajta". Olyan tárgyak, amiket el sem lehet passzolni, mert éppen nincs senki olyan, akit a tárgy leírása megad, mint egyetlen vevõt.
Ezek szvsz komoly gondok. De hagyjuk a panaszt, úgyis ott rakosgatom majd a kártyákat a guardoknak ma este is szal ez mellékes. Csak nevetséges... nem hittem, hogy ez lesz belõle.
Az EQ2 igényeinél azért nem 10-20%-kal kell neki több imho. Az gyönyörûen futott nálam közepes detailnél. Simán. Ez meg:)!
Na kalandra fel!
Gépigény: valóban erõs gép kell neki a szép futtatáshoz és sok memória. De ez a jövõ, mint tudjuk sosem régi gépekre írnak programokat, hanem a jelenlévõ csúcsgépekre, amiket majdan 1-2 éven belül az átlagfelhasználó is birtokolhat. Mindig is így volt. Visszatérve a Vanguardra: 2 GB memória erõsen javallot és egy jó videókártya. Nekem 7600GT-vel Balanced-ben nagyon szépen megy mindenhol (P4 2.8GHz 4MB cache, 2GB DDR-II). Na jó, tegnap olyan sokan voltunk a krafter zónában, hogy ott nekem is 7-9 fps-el ment :( Amúgy az én konfigommal 30-50 fps az átlag 1280x1024-ben. Ha egy "régi" mmo-val (EQ2) összehasonlítom, akkor a gépigény kb. 10-20%-al nagyobb mindössze nála, a grafikája viszont nem összehasonlítható. Oblivion is hasonló grafikát vonultat fel, hasonló gépigénnyel. Amúgy elvileg skálázható a grafikai részletesség a könnyítés érdekében, sõt itt olvasható némi tipp halmaz, amivel még tovább gyorsíthatunk a teljesítményen géptuning nélkül. Azonban a Vanguard már egy 2007-es játék ennek megfelelõ gépigénnyel, ahogy Torzonborz barátom szokta mondani: "ez a nagy büdös helyzet" :D
Én imádom, már most is szeretek játszani vele, élvezem minden percét, más mmo-kba már nem sok kedvem van visszamenni és persze idõnként falra mászok néha egy-egy bugtól. A bugok idõvel eltûnnek és reményeim szerint a játékélmény tovább fokozódik :D
Uff, én beszéltem <#nyes>#nyes>
_hatalmas_ nagy égés ez a félkész, bugos, erõmûvet igénylõ mmorpg kísértet, amiért ráadásul fizetünk is. Hhh... na ennyit a dührohamomról. Legalább csak jobb lehet ennél.
Hearsay cuccot már sikerült nyernem, de sajnos pontosan nem emléxen, hol. (valamelyik Khal-i épületben nyertem.)
A gépen fõleg a RAM kevés, ha tudsz bele rakni még 1GB-t akkor érezhetõen fog a dolog javulni.
Azt tudni kell hogy nálam a program mikor már egy órája játszok kb 1.6GB memóriát zabál, ha ennek több mint a fele kint van a swap file-ban akkor az gáz.
Children of Hungary
AMD64 3000, 1GB RAM, Gainward 6600GT.
Abszolút mindent lebutítva nullára, 1280x1024-ben (LCD nature lenne) néha csúnyán beszaggatott, 1024x768-ban semmi sem fér el a képen, nagyon rossz, így egy általam soha nem használt felbontásban megy, 1152x864-ben. El is fér minden, meg nem is akad. Azért a swapfile-ból (fix 4GB-ra állítva, hogy ne tököljön a méretváltoztatással) 2GB-ot így is megeszik.
(Mellesleg a fix swapfile méretet általában is ajánlom mindenkinek, érezhetõen gyorsít.)
Mégegyszer, így is kevés a gép.
Lenne kérdésem is:
Az Information-ös Diplomacy questben kéne szerezni 2 db Hearsay of Blackmailt... nos én halálra vertem már a guardokat (Dipl 60 atm), 50-es és 75-ös guardokkal szenvedtem vagy két órát. Kaptam már mindenféle cuccot tõlük, már Evidence of Blackmailem is van, de Hearsay sehol. Túl magas szintû vagyok, azért nem adnak Hearsay-t? Esetleg rossz guardokkal próbálkozom? Vagy random adják a cuccokat?
Ha valaki befejezte a questet, ossza meg a tudását velem pls.
Tényleg talált már valaki _mûködõ_ rumor vagy blackmail brókert? Tele vagyok már a cuccokkal!
Elõre kösz!
Ahogy mondtam egy kamu de formailag jó kártyaszámmal biztos tudsz reggelni. Online ellenörzés nincs addig amig nem akarják terhelni. Az offline ellenörzés meg csak a szám megfelelõségét ellenörzi.
Children of Hungary
Szezonmunka.
Bankkártyát beszerezni itt nem tudok,nincs rá lehetõségem egyenlõre.
WoW-ot is csak Gamecard-al tudom játszani(és persze kamu b.kártya számmal regisztráltam:)
Azért fontos az elsõ hónap ingyenessége,hogy legyen idõm esetleg 1 bankkártyát beszerezni.
Sajna ezért kavargok:)
★ 汤姆 李
De úgyis terhelni kell egy hónap múlva úgyhogy nem értem miért a kavarás. Ha nincs kártyád akkor más mmo-val se birsz játszani, ha kiskorú vagy akkor a szülõket kell megfejni, ha gamecardra vársz akkor meg várhatsz.
★ 汤姆 李
Halfling, High Elf, Ember karikkal
Ha hozzánk (igen kevesen vagyunk jelenleg 6 ember de abból általában 3 online) akkor küldj /tell-t Thamiel, lilder, kariknak.
Ha más guildhoz akarsz akkor vedd fel velük a kapcsolatot. Vannak itt a fórumon karakterek akik megtudják mondani kit kell keresni.
Children of Hungary
Kreeder Woodspirit a nevem Woodelf Ranger vok
Children of Hungary
Azon a felbontáson olyan átlag 2x annyi fps-t tud a gép elérni mint 1920x1200-on.
Children of Hungary
Akikkel játszok azok is gyakorlatilag mind preorderesek és letöltötték.
Ha viszont van probléma az acc-al azt sajnos csak hétköznap lehet intézni mert akkor mûködik a SoE support.
Azt viszont érdemes tudni hogy egyelõre nincs gamecard meg egyéb
okosságok szóval egyelõre csak a hitelkártyás elõfizetés a lehetõség a játékra az elsõ hónap után. Ha lesz is gamecard akkor se biztos hogy itthon lesz. Az csak akkor valószínû hogyha lesz elég magyar játékos hogy megérje behozni.
A WoW esetében volt/van ennyi magyar, de ez nem igaz automatikusan a Vanguard-ra.
A technikai fórumot itt találjátok: http://forums.station.sony.com/vg/forums/list.m
itt viszont acc/billing kérdésekkel nem foglalkoznak.
Children of Hungary
Puszi...
★ 汤姆 李
Puszi...