1412
-
Tomy Lee #732 Azthiszem eljött az ideje,hogy belépjek 1 Guildba!
Shion,hogy tehetném ezt meg?Szeretnék a Hungaricum Guildban tag lenni.thx -
na ja rogue tud mérget csinálni de lvl20tól. az már nincs messze ha elérem nekiesek aztán beszámolok róla. -
horeb #730 Köcce shion - télleg én voltam a láma a fórumon :P -
mi nem ffa hanem team pvp serven vagyunk . ffa nem bejövős. sok agyatlan barom nem hiányzik így is akad pár itt is. koncepció meg passz nem sok mindent találtam erről. -
van valami koncepciója a deveknek pvp-re, ami esetleg már most is benne van a gameban (ostrom, frakcios pvp, arena stb.)? bár engem a jelenlegi ffa sem zavar, sőt :) -
Ugy emlekszem, hogy szintenkent 4 v. 5 (fajtol fuggo, ember-e vagy sem, nem tudom meylik-melyik :D ) pontot alapban a jatek rapakol a statokra, ezeket nem lehet visszaszedni, ezen felul te pakolod a tobbit a statokra, es ezeket lehet visszaszedni a refund mennyisegetol fuggoen. -
Ez igaz :) De pl. sok classnal van vmi egyedi dolog, ami jopofa, kicsit feldobja azt.
Pl. rogue a mergeken, vakito/villano poron kivul tud hasznalni scrollokat. A necromancer tapolhatja a petjet. Pisonicist-eknek kulon chat csatornajuk van, amin ertekezhetnek, barhol is legyenek a vilagon. :) -
van refund de nem tudod az összes elosztott pontot visszaszedni vele. csak egy részét mondjuk az sem kevés . -
Van ra lehetoseg ha jol emlekszem. De nem egyszerre az egeszet (mint a WoW-ban a talenteknel), hanem szep lassan, ahogy kalandozol fogsz kapni refund pontokat, amikkel egyenertekben visszavalthatod az elosztott pontokat. Ebben a refund pontban nem vagyok teljesen biztos, hogy tenylegesen van/lesz ilyen, kiindulaskent mint vmi virtualis dolgot kell felfogni. A lenyeg hogy minnel tobbet jatszol, kalandozol, annal tobb elosztot pontot oszthatsz el ujra. -
na ezt örömmel hallom, legalább van némi súlya a döntéseidnek -
na ja de nem mindegyik classnak van ilyen :( -
újra elosztani nem de idővel növekszik azon pontok száma is amiket visszahívhatsz. -
A szetoszthato pontokon felul egyes kasztok specializalodnak.
Pl. Shaman azaltal, hogy kivalasztja, hogy melyik spiritnek hodol. Monk azaltal, hogy kivalasztja, hogy melyik harcmuveszeti stilust tudja majd a magaenak. Hirtelen tobb nem jut eszembe. :D
Ezek a valasztasok uj es eltero spelleket es skilleket jelentenek, valamint valamelyest mas jatekstilust a tobbitol.
-
van rá lehetőség, hogy újra oszd ezeket a pontokat később, vagy amit egyszer eloasztasz az úgyis marad? -
lvl10 után kapsz statokra szétosztahtó pontokat. talent faszság nincs remélem nem is lessz. -
No, hát kipróbáltam. Ez egy nagyon komoly játék és nagyon szép, wood/high elf kezdő enyhén szólva büntet (főleg a lágy női énekhang). Azt hiszem, hogy meg is fogom venni valamikor a jövő héten, bár swgs rossz tapasztalatok után kicsit tartok a soe-től...
Kérdés: szintenkénti skilleken kívül kap e még valamit a karakter? pl. mint wowban a talent point, vagy esetleg prestige class, vagy egyéb specializációs lehetőség? -
Shion #716 Admin vagyok az ottani fórumon és úgy emlékszem, még a regelés napján aktivizáltam az accountodat. Most biztos, ami biztos lecsekkoltam újra, és a horeb név aktív a fórumon. Ha bármi probléma van ettől függetlenül, zargass meg e-mail-en. -
HaaS #715 Ők sem. Szokásos... és nem akarok ördögöt festeni a falra, de rebootoltam az előbb és talált egy trójait a vírusirtóm. Tudomásom szerint csak a Vanguard ment, leállított vírusirtóval, hogy ne egye az erőforrásokat. Nagyon remélem, hogy csak az én problémám... -
Rasti #714 Valaki meg tudná mondani meddig lessz server down -
Rasti #713 Sonic merre inditasz karit?
-
Rasti #712 jaja :(
ha igy halad a dolog előbb jár le a 10 napis ingyen key mint ,hogy meg tudnám nézni a játékot :(
és igy elég nehéz lessz eldőnteni,hogy érdemes e megvenni -
:) csak épp server down :( -
Rasti #710 Sikerült :)
Sonic
-
Rasti #709 Köszi,huzom is lefelé remélem jó lessz. -
2 nap upgrade után, végre beléptem, rolloltam az első karim, erre server down... boldog vagyok
-
directx
ezt rakd fel, nekem uaez volt a probléma, ezt raktam fel elsőre és megoldódott
-
Rasti #706 Probáltam,feltettem DX9C-t de ugyanez.
Most probálok egy full scant a kliensen hátha talál valamit és tudja javitani.De sajna más ötletem nincs :( -
le kell szedni a legfrissebb directx 9.0c-t. -
HaaS #704 Próbáltál DirectX reinstallt? Nem biztos, de szvsz DirecX file, nem Vanguard... egy próbát megér. -
Rasti #703 Sziasztok.
Egy kis segitség kellene.
Shiontol kaptam egy 10 napos keyt, már 2 napja patchelés van.Most végre lejött minden és probálnám elinditani a gamet de ez a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a d3dx9_31.dll nem található.Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.
Valaki tud valami megoldást ,mert nincs kedvem megint leszedni 11GB-t és lassan a 10 napos key is lejár :( -
guard nem tudja...illetve van mindenféle útmutatás nála, végignéztem, de ló az nincs :( -
horeb #701 Hali - próbáltam regelni a Hungaricum fórum-on, de nem igazán kaptam visszaigazolást - illetve kaptam, h egyelore inaktív az acc-om, de majd az admin bácsi ránéz és aktiválja és majd kapok megint egy mailt...na...most erre várok tegnap óta :D
Lehet, h spamnak néztetek? :P -
Nem talalod a lokupect? :D -
kérdezz meg egy guardot. -
nem tudja valaki, hogy Ca`ial Brael környékén hol van lóárus? (egyszer már láttam, de most egy órája nem találom
)
-
HaaS #697 Jaja... én is fáradok... többet kéne aludni, alighanem... csak hát nem olyan egyszerű.
Tegnap megvolt az első discovery-m... hát őszintén szólva nem hittem volna, hogy maradt valami, annyi high lvl rohangál már:).
Mea culpa. -
Tursh-tól észak-keletre van egy farm és ott 2 bodega az a crafter/harvest központ. jobban nem tudom elmondani. -
Shion #695 A lényeg, hogy Gelenia szerveren, Qalia földrészen indulj, ill. a MrStokes által említett 4 fajt indulásnál ne válaszd, mert nem engedik be Khal-ba.
Most a játék kezdetén még nem rendelkezünk olyan gyors mountokkal, közlekedési eszközökkel, lehetőségekkel, hogy mondjuk te indulsz dark elf-el (Hathor Zhi, Khal-tól nyugatra lóval fél óra) és pár perc alatt Khal-ban legyél, hogy együtt tudjunk elmenni csapatolni valahova. Tehát ha "ellenséges" fajjal indulsz, akkor sokat kell utazgatnod és ráadásul a kezdeti alapvárosunkba (Khal-ba) be sem tudsz jutni. Így javasolt a legelső mondatomban leírtak betartása, aztán majd a későbbiekben alt-ok esetében már indíthatsz, ami jól esik, akár más földrészen is :) -
Tomy Lee #694 Merre van Tursh környékén Harvest trainer(szeretném megtanulni az elsődleges illetve másodlagos skilleket)?Jó lenne B.Smith trainer.thx -
Ez most megmondom oszinten nem ertem, o a rouge-rol irt, te viszont nem tudom mirol :D Tudom keso van, meg faradt is vagyok, na de azert ennyire nem... :D