Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
nem bírtam magammal, a darkelf psionicist mellé csinálnom kellett egy wood elf druidát is ^^
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kivancsian varom az illuzioformakat :)
Ork/goblin szigeten valamelyik faluban van egy wich doctor, aminek a hazaban vagy 20 NPC rohangal, ott jo ha volt 5 FPS-em. Azert egy kicsit szanalom ez a halozati kod...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
★ 汤姆 李
bocs, ilyenkor fiatalodok úgy 15 évet :))
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Ha nem futárral jön akkor szoktak gondok lenni.
GW2: Dragonknight.5302
Jan 27-ém megrendeltem a game.co.uk -tól a CE-t, jan 29-én levonták a kártyámról a pénzt, jan 31-én küldték az ímélt, hogy Your Order Is On Its Way!
Most február 8.-a van de a kis Vanguardom még sehol...<#falbav>#falbav>
Valakinek hasonló tapasztalata?
Duu! Küldtem neked a másik fórumon pm-et, megkaptad?
Ez persze ezeken az alacsony szintû kezdõhelyeken természetes.
Azt az 5-7-et te a géped izzadta ki, magából. Lehet hogy meg kéne nézni a beállitásait a drivernek és a játéknak mert valami zárt térben megszorongatja.
A szerver odali fps NÉHA lassabb szokott lenni mint az te fps-ed amit a ctr+p-vel tudsz kiiratni.
Ha viszont valaki akit látol sokkal jobb fps-el rendelkezik akkor a szerver az õ mozgását a te fps-edre leredukálva mutatja meg. Ennek az eredménye az olyan "effekt" mint pl hogy azt látod hogy a rendesen sétáló vagy ne adj istem futó játékos számodra "csúszik" a képernyõn.
Thamiel lvl14 rogue (Gelenia)
Children of Hungary
Tehát ha egyedül vagyok egy senki által nem látott helyen, akkor a szerver nem tartja olyan fontosnak, és csak 5-7 FPS-nyi frissítést ad nekem az õ oldaláról.
Legalább is csak így tudom magyarázni... másképp nem értem, hiszen tökegyedül voltam egy kicsi, apró házikóban, ahol egyetlen mob volt rajtam kívül(asszem halfling falu lehetett, és valami gólemszerû a mob)... így tehát nem a gépem leterheltségével volt gond. Amit szintén alátámaszt, hogy a házikóból kilépve, azonnal felugrott az FPS-em, nem szaggatott olyan veszettül.
Caves-ben full grp-pal semmi gondom nem volt... hmh...
Ez azért kell mert ha több játékos van egy helyen és mindenkinek más fps-e van akkor is valahogy szinkronba kell hozni az összes játékos számára azt amit látniuk kell.
De abban igazad van hogy a szerver leterheltsége igen erõteljesen meghatározza az elérhetõ fps-t.
RAM az mindig jól jön a játéknak szóval 2GB-ig megse állj :)
Ha valakinek csúcs videókártyája van akkor kapcsolja ki benne a shader model 3.0-át egy marék fps-t lehet vele nyerni, fõleg nvidia tulajoknak, de nekem az ati1950xtx-en is kb 15%-ot javult az fps.
Figyelem ha kikapcsoljátok (ATI Traytools, rivatuner) utánna a bin könyvtárban levõ cache könyvtárból törölni kell a már leforditott shader kódot!! ellenben azonnali halált szenved a játék!!
Thamiel lvl14 rogue (Gelenia)
Children of Hungary
Egyelõre csak RAM-ot rendeltem.
amit én összeszenvedtem, hogy hozzáférjek a játékhoz... egyébként wisconsini állampolgár vagyok, ha érted mit akarok mondani :))
köszi az infót!
Vanguard jövööök <#vigyor2>#vigyor2>
En nem aggodnek a helyedben. :) A rohej, hogy kb 2-3x annyi ideig telepitette azt a 17 GB-ot a 7 GB-nyi telepitofajlokbol... :DD
azt nem tudja véletlenül valaki, hogy ha most töltöm le a játékot a soe oldaláról, akkor az már a legaktuálisabb verziót tölti le, vagy még peccselni fog órákat utána?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Várunk a Hungaricumban.
Egyébként a Frapsot nem kötelezõ használni, ctrl-p -vel kiirja a pinget.
Sokkal komolyabban van megvalósítva minden mint az eddigi mmo-knál.
Szépen kidolgozott grafika,dinamikusan változó zenék-hangok(szolid csatakiáltásokkal nem mint a wow-nál:).Bõ leírás az itemekrõl(áttekinthetõ).Iránytû(pontosabban digit.irányzék) elengedhetetlen jó ötlet.Egyenlõre ennyi de ez eddig már elég nekem,hogy kedvenc online játékommá váljon.Aztmondom nagyot alkottak a fejlesztõk tényleg jól sikerült a game.
Ilyenre sikeredett megalkotnom magam:
Kép 1
Kép 2
UI:gépét mindenki Upgrade-elje fel a játékhoz mert szó mi szó megkívánja a jó vasat:)Viszont megéri!
Tharius "Paladin"(Gelenia)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Jelenpillanat install van:)
Komoly(szép)a térkép amit adtak hozzá!A zene is prof install közben.
★ 汤姆 李
mar egy ideje nyuzom szegeny psichomat, es hat valoban vannak szimpatikus tulajdonsagai, bar nem mintha konkuranciat akarnek magamnak csinalni, de tenyleg hatekony tud lenni. Az illuzio, az ugy mukodik, hogy minden utesnel az ellenfelnek van eselye, hogy rajon a trukkre, ekkor elmulik, hatranya, hogy nem tudod mikor jon ra, es igy van amikor elobb meghal, de sajnos az is gyakran elofordul, hogy futas kozben atgazol az illuzion, es gyakorlatilag megallas nelkul jon feled. Persze ilyenkor lehet probalkozni egy masodikkal, de sajna tul sok agrot kapunk az elso illuzioert, es emiatt ha nincs mind wipe(lvl 14), akkor eselytelen rakuldeni az ujra. Bar meg a mind wipe-al is necces sokszor.
Azonban vannak meg jo spellek, mint a Temporal shift, ez egyben slow es DOT spell is. Time trick, ezzel 45mp-ig mozgaskeptelenne teszed az ellenfelet (ha megutik elmulik, de slow marad rajta), Compression sphere, fo DOT spell, eleg eros, Sugession (charm spell, nem tart sokaig, 20-30 mp, de ha van par mocskos trukk vele: 1-es minigenyo trukk: charm, majd megmondod neki, hogy maradjon ahol van, ez gyakorlatilag egy ujabb fajta cc spell, ezzel mar 3 ellenfelet ki lehet vonni a forgalombol (charm, time trick, illuzio) 2-es nagyongenyo trukk: ellenfelre rarakni a dot spelleket, majd charm es maradj, ekkor a sot-ok sebzik, o haver ezert azt csinalja amit mondasz, es ha jok a dot-jaid, akkor meg a charm alatt meghal... szoval ez is kedves kombinacio).
Tomoren ezek a psi elonyei 16-os szintig, sebezni valoszinuleg nem tud ugy, mint a sorci, de ha a cc es dot spelleket jol kombinaljuk akkor eleg klassz kari johet ki.
Ja van meg1 kedvenc skillem :) az acceleration ezt 8.-on kapja meg, es ugy tunik, hogy nem mindenkinek jar. Szoval ez egy futas kepesseg, aminek 1 perc a hato ideje, es ket perc a cooldown-ja, szoval gyakorlatilag minden 2. percben lehet vele rohanni, es ami jo benne, hogy 140-es move-ot ad. Ezzel szinte minden elol el lehet futni. Hasznos amikor tul sok social mobot bosszantunk fel :P
Ezen kivul meg vannak fun kepessegei is: az egyik 10. szinttol, a union of minds chatorna :P, ez gyakorlatilag egy globalis chat a tobbi psi-vel. Neha jokat lehet rajta rohogni, gykorlati haszna nem sok van, maximum annyi, hogy egy jo hely, ahol a classoddal kapcsolatban tudsz kerdezni, olyanoktol akik jol ismerik.
A masik fun kepesseg pedig az illuzio, ezzel ahogy no a szintje a psi-nek, ugy tobb es tobb faj alakjat veheti fel. Elso a dwarf, majd halfling, utana half giant... Jo moka idonkent alakot valtani, de egyenlore semmi haszna a poenkodason kivul. Kesobb valoszinuleg a KOS-os teruleteken lehet vele at szompolyogni :P
Nahh psi manorol ennyit, majd meg gyurok es akkor lehet, hogy tudok tovabbi erdekessegeket mondani rola (marha ezek azok voltak :))
Necronal a DOT-okat valoban ovatosan kell pakolgatni, mert a petnek (abomination) kisszinten nem nagy sebzese van. Kesobb a petet tudod majd tuningolni (mint ahogy egy harcost feloltoztetsz), de az ugy tudom valahol lvl 10+ felett lehetseges majd.
Goblin pszionista? <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka