1412
-
A WoW-ot eléggé addict módon nyomtam egy jó darabig és mondhatni jó guildekben, szép eredményeket értünk el, mind a Sylvanas mind a BS szerveren. Viszont nem akarok még egyszer annyira bekockúlni mint a wow-al.
Tehát lenne még a kérdésem, hogy mennyire lehet kevésbé HC módon tolni a dolgot.
Más, nincs vmi próba verzió amin meg lehetne nézni a gamát? -
Az interface mindenesetre eléggé hasonlit, meg pl. a varosokban az ah, de kb. ezzel ki is fújt a hasonlóság a wowal :)
A harc pl. nekem inkább daocos. -
aki játszott wow-al azt mondja wow klón. aki játszott anno eq1-el az meg azt mondja hogy azt folytatták. elsőre mondjuk tényleg hasonlíthat wowra de aztán szép lassan belemélyedsz és rájössz hogy ez biza nem kicsit más. -
krisz073 #809 Hali.
Én WoW-t cserélem most le erre a Gamera!
WoW után az első pillanatok kicsit furcsák voltak, de kezd egész jó lenne igy pár nap után. -
Sziasztok!
Gondolom vannak itt volt WoW-osok. Tőlük kérdezem a WoW-hoz képest milyen ez a játék? -
Tomy Lee #807 Elvileg ezzel a Candle-vel tudok kommunikálni a Quest feladójával.
Mondjuk azt látom nem csak nekem van bajom a küldivel mert ma délben kb 6-an álltunk ott és be szerettünk volna menni:) -
Tomy Lee #806 Nagyon oda kell figyelni az elhalálozásra mert elég sok xp-t leránt!
Fantasztikus a game mindenkinek ajánlom megéri a pénzt ez a játék.
Más:Nem tudja valaki megmondani esetleg,hogy Rif.Torrent-ben hogyan tudnám megnyitni a kaput a Cave-ben?Felvettem a Quest-et kaptam kék gyertyát de mikor a kapu elött állok és és a gyertyával akarok valamit kezdeni akkor kiírja,hogy valami még hiányzik. -
de az EVE-ben semmit nem kell csinálnod csak várni míg megtanulsz egy skillt. -
Hát ha az EVE vagy L2-nél lassabb, vagy azt megközelíti az tényleg HC. -
a mostani tinglitangli mmokhoz képest ez már hc :D -
nekem ez nem a hc-t jelenti, hanem hogy normális fejlődésrendszere van a gamenak, felelősségteljesebb karakterépítés -
pl a nem túl gyors fejlődés. tényleg meg kell dolgozni a lvl up-ért. ha igazán jól és gyorsan akarsz fejlődni akkor a group elengedhetetlen. ha lemész egy dungeonba akkor eléggé észnél kell lenni mert különben kevesebb xp-vel jössz ki mint amennyivel bementél :D igenigen van xp vesztés kérem méghozzá minuszba is mehet. sajna szint vesztés nincs benne de azért ez is elég . -
"már most inkább hc irányba megy" - milyen jelek utalnak erre? :) -
már most inkább hc irányba megy . később - szerintem - még inkább. persze ettől függetlenül a fun playerek is nagyon jól érzik magukat. -
Casual friendly vagy HC a game? -
krisz073 #797 A forgalmazó weboldala szerint ma került a boltokba ithon a Vanguard -
ehh naná hogy elcsesztem a linket , szerkesztés meg nuku 
tehát mégegyszer : Vanguard fórum. -
jó és csak jobb lesz. ugyan van benne pár idegesítő bug de biztos vagyok benne , hogy hamarosan ezeket is javítják. ha visszaolvasol egy picit akkor találhatsz élménybeszámolót vagy pedig gyere a Vanguard fórumra. -
most a sony klienssel szedem le, egesz este benn volt, de ez az egesz egy akkora kupac trágya, nem írja ki, hogy mennyi van még, vagy hogy mennyi jött le, swgnél is utáltam. -
Gborka #793 Sziasztok! Érdekelne, mi a véleményetek a játékról, most kb egy hónap játék után. A wow-al már tele van a tököm és szeretnék váltani, de nem szeretnék fölöslegesen pénzt kiadni. -
A Digital Download az a Sony Online Entertainment fizetos szolgaltatasa.
Megveszed a jatekot, es kapsz erte egy account-ot a jatekhoz, es letoltheted a klienst is. Viszont ertelem szeruen nem kapsz hozza semmi egyebet (dobozt, meg ami a abban talalhato, stb.)
7 giga volt a letoltes, es kb. 2 hettel ezelott ez volt a leggyorsabb modja, hogy hozzajusson az ember a jatekhoz Magyarorszagon.
Most azonban, hogy a jatek magyarorszagi megjelenese itt van a kuszobon, nem javaslom. -
milan #791 megvan köszi -
Shion #790 Szia!
Nyúzásnál (és minden egyéb más harvest skillnél) nem fontos milyen fajú, vagy milyen adventure class-ú vagy. A lényeg, hogy harvest trainer-nél tanuld meg tutorialon keresztül a primary és secondary harvestedet (5 közül lehet kiválasztani 2-őt), vegyél szerszámokat hozzá és utána már tudni fogsz kisszintű mobokat nyúzni. Magasabb szintű mobok megnyúzásához természetesen nagyobb skill kell majd a későbbiekben. Ja, és persze csak állatokat lehet megnyúzni, embereket (banditákat) és szörnyeket nem ;) -
milan #789 jah még ami fontos lehet woodelf vagyok.. -
milan #788 Sziasztok! Lenne egy olyan kezdő kérdésem, hogy hol lehet megtanulni a nyúzást ,mivel amikor nyúzni akarok akkor kiírja hogy túl kevés a skillem.. -
um, honnan szedted le? torrenten megtaláltam, de csak van vmi nagyon nyílvánvaló hely ahol nem kerestem :/ -
Rasti #786 Na ha minden igaz holnaptol ithon is kapható,este megyek is a MedaiMarkt-ba 1 példányért :)
Addig is probálgatom a gamet Shion által kapott key-el
-
En meg nem dobozossal tolom, Digital DL rulez! :) -
hmm az mert mi Thestrán vagyunk ugyhogy egy darabig nem nagyon fogunk talizni.
magus : :P ;) -
Tomy Lee #783 Privátba ment a kód!Jó játékot! -
... -
Nem tudom melyik oldalon vagyok :) most lvl 5 os wood elf warriorom van és Kojanban tartózkodom -
Tomy Lee #780 Érdekel még a Buddy-key Magus?
Nekem van 1! -
nincsnemvótnemislesz :D én a maradék 5öt tartalékolom haveroknak. -
akkor van valaki aki megszánna eggyel?-.- -
Rasti #777 Megoldottam notira is a problémát :)
Csak a full dx9c-t kellet feltenni és már indult is,bár eléggé szaggatot.Mondhatnám ugy is ,hogy jáchatatlan volt a notin a game :(
Igy marad csak az ithoni gép -
Kerni kell azoktol, akik a dobozos verziot vettek meg. -
ha rájöttél szólj-.- -
Tomy Lee #774 A hivatalos driverrel nem fagy a game viszont az omega és egyéb buherált ati driverekkel crash-el(fagy)!
Kreeder44:az ellen semmit nem tudsz tenni(server hiba),várnod kell max 1 napot és újból a saját magad készített karakterrel fogsz indulni! -
order vagy shadow oldalon ?