Vanguard: Saga of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja 😞
ha igy halad a dolog elõbb jár le a 10 napis ingyen key mint ,hogy meg tudnám nézni a játékot 😞
és igy elég nehéz lessz eldõnteni,hogy érdemes e megvenni

s0n1c
😊 csak épp server down 😞
Sikerült 😊
Sonic <#worship>

Köszi,huzom is lefelé remélem jó lessz.

s0n1c
2 nap upgrade után, végre beléptem, rolloltam az elsõ karim, erre server down... boldog vagyok <#idiota>
s0n1c
directx

ezt rakd fel, nekem uaez volt a probléma, ezt raktam fel elsõre és megoldódott

Probáltam,feltettem DX9C-t de ugyanez.
Most probálok egy full scant a kliensen hátha talál valamit és tudja javitani.De sajna más ötletem nincs 😞

Torzonborz
le kell szedni a legfrissebb directx 9.0c-t.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Próbáltál DirectX reinstallt? Nem biztos, de szvsz DirecX file, nem Vanguard... egy próbát megér.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Sziasztok.

Egy kis segitség kellene.

Shiontol kaptam egy 10 napos keyt, már 2 napja patchelés van.Most végre lejött minden és probálnám elinditani a gamet de ez a hibaüzenetet kapom:

Az alkalmazást nem sikerült elinditani,mert a d3dx9_31.dll nem található.Az alkalmazás újratelepitése megoldhatja a problémát.

Valaki tud valami megoldást ,mert nincs kedvem megint leszedni 11GB-t és lassan a 10 napos key is lejár 😞

musha
guard nem tudja...illetve van mindenféle útmutatás nála, végignéztem, de ló az nincs 😞

Hali - próbáltam regelni a Hungaricum fórum-on, de nem igazán kaptam visszaigazolást - illetve kaptam, h egyelore inaktív az acc-om, de majd az admin bácsi ránéz és aktiválja és majd kapok megint egy mailt...na...most erre várok tegnap óta 😄

Lehet, h spamnak néztetek? 😛

Lilder - lvl16ranger - Hungaricum

MrStokes
Nem talalod a lokupect? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Torzonborz
kérdezz meg egy guardot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

musha
nem tudja valaki, hogy Ca`ial Brael környékén hol van lóárus? (egyszer már láttam, de most egy órája nem találom <#wow3>)

Jaja... én is fáradok... többet kéne aludni, alighanem... csak hát nem olyan egyszerû.
Tegnap megvolt az elsõ discovery-m... hát õszintén szólva nem hittem volna, hogy maradt valami, annyi high lvl rohangál már😊.

Mea culpa.

Torzonborz
Tursh-tól észak-keletre van egy farm és ott 2 bodega az a crafter/harvest központ. jobban nem tudom elmondani.

A lényeg, hogy Gelenia szerveren, Qalia földrészen indulj, ill. a MrStokes által említett 4 fajt indulásnál ne válaszd, mert nem engedik be Khal-ba.

Most a játék kezdetén még nem rendelkezünk olyan gyors mountokkal, közlekedési eszközökkel, lehetõségekkel, hogy mondjuk te indulsz dark elf-el (Hathor Zhi, Khal-tól nyugatra lóval fél óra) és pár perc alatt Khal-ban legyél, hogy együtt tudjunk elmenni csapatolni valahova. Tehát ha "ellenséges" fajjal indulsz, akkor sokat kell utazgatnod és ráadásul a kezdeti alapvárosunkba (Khal-ba) be sem tudsz jutni. Így javasolt a legelsõ mondatomban leírtak betartása, aztán majd a késõbbiekben alt-ok esetében már indíthatsz, ami jól esik, akár más földrészen is 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Merre van Tursh környékén Harvest trainer(szeretném megtanulni az elsõdleges illetve másodlagos skilleket)?Jó lenne B.Smith trainer.thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

MrStokes
Ez most megmondom oszinten nem ertem, o a rouge-rol irt, te viszont nem tudom mirol 😄 Tudom keso van, meg faradt is vagyok, na de azert ennyire nem... 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Inkabb milyeneket nem: orc, goblin, dark elf es Kurashaa (az a macsek).
Ezeket gondolkodas nelkul leolik az orok Khal-ban.

De ha kicsit visszaolvasol, linkeltem egy tablazatot, ott mindent megtalalsz.

Torzonborz
hmm most mi is a baj? kb az a helyzet amit írtam. mások is várják már a rogue revampot nem csak én már béta óta.

Érdekes hoszzászólás.
De hát "ez van ez a nagy magyar büdös helyzet. ilyenek voltunk/vagyunk/leszünk."

Mr Stokes, nem olyan rossz szólóban, csak lassabb. És az összes grpodban a te healered lesz a legfontosabb csapattag😊!

Torzonborz
kb annyi hogy használhatatlan 😄 pedig jó meg fun csak szolózni szinte nem lehet vele. legalább is nem annyira mint a többi classal pvpben meg egyedül totál tehetetlen szinte. ígértek vmi revampot de hogy abból mi lesz meg mikor....

emberek... mennék hungaricumba majd ha lejott a kliens... mien raceket javasoltok?
MrStokes
Eddigi jatekaim soran soha nem vetemedtem healer kasztokra pl.
De ez most vmi uj! 😄

MrStokes
Rajottem! Ez a dolog, ami annyira megtetszett a jatekban. Hogy nincsenek meg ezek, a korabbi jatekokban beallitott, eles hatarvonallal elvalasztott szerepkorok, (vagy legalabb is kisebb hangsullyal vannak jelen), es mindegyik kaszt eletkepes egymaga, meg ha ugy is hirdettek, hogy nem nagyon tamogatja a szolozast.

Ennek azert orulok nagyon, mert igy szamomra is erdemes lesz az osszes kasztot kiprobalni, hiszen nincsenek annyira sablonok koze szoritva a szerepkorok, es mindegyik nyujthat ujat, es nem lesz egyhangu.

MrStokes
Mi a gond a rogue-okkal amugy? Meg nem probaltam a kasztot.

Majd jövök akkor a jóságos Paladinommal, fülön csíplek te kis zsebmetszõ és duttyiba váglak <#ejnye1><#hehe>

Torzonborz
gonosz on :
engem még az sem érdekel ha nem csak nerfeljék õket muhahaha és rogue revampot a népnek !!! <#eplus2>
off

Elvileg azt ígérték, hogy nem lesz kihatással a pve változás a pvp-re és vice versa. Remélem tartják is magukat ehhez.

Más játékoknál valóban így van. Például másfél évig toltam az eq2-t, ahol egy wizard kétszer olyan gyorsan haladt a fejlõdésben, mint az én guardianom. A különbség az volt, hogy a varázsló mire odaért a mob, õ már le is nukolta. Míg én a tankkal odamentem és kis sebzések sorozatával levertem.

Itt a Paladin tipikus tank annyi bónusszal, hogy tud szépeket healelni magán (átlag 30%-okat kb. 10 mp-ként). Cserébe kicsi a sebzése, de tudod, lassú víz partot mos 😊

Bloodmage-m meg azért volt kemény szólózásban, mert olyan gyorsan kasztol, hogy 2-3 sebzés lazán belement a mobba, mire odaért hozzám. Ekkor általában már fél hp-n volt. A fenti 2-3 "kis" sebzés után már ment a nagyobb nuke amit ha netán túlélt, onnantól kezdve toltam a sebez+gyógyít kombóspelleket 😊

Vagyis itt újra kell értékelni a class-okat, ki mire képes <#whatever>

Torzonborz
hája pvp változtatás nem kéne hogy pve-re is átmenjen.

MrStokes
Azert erdekes, hogy amikor az ember ugy altalaban defenziv plate-es kasztra gondol, akkor a gyenge szolozhatosagot is melle tarsitja.
Vagy ez csak az en buta kis agyszulemenyem?

MrStokes
Tisztara mintha a WoW-ban az Earth shield-es shaman!

Remelem, ha nerfelik is, megtartjak a szavukat a fejlesztok, miszerint nem fog kihatni a PvP-s valtoztas a PvE-re! ^_^;

Nekem az a tapasztalom a Paladin-al, hogy a 2 pöttyös mobok közül a 3 szinttel magasabb simán lemegy, de néha a 4 szinttel magasabb is, ami már piros. 3 pöttyösek közül a 2 szinttel magasabb könnyedén, a 3 szinttel magasabb már nehézkesen, de lemegy. Ja és persze ez mind szólóban. 2 pöttyös sárga mobokból egyszerre lemegy 2-3 is, 3 pöttyösek esetén már gáz van, azokat elsõsorban egyesével tudom csak leverni. Mindenesetre keményen tud szólózni a Paladin, ha arról van szó <#nyes>

4-5 pöttyös mobok szólóban esélytelenek, mert egyszerûen kifogyok szuflából és emiatt csak 80-90%-ra tudom csak leverni egyedül õket. Ezek már tényleg csapat mobok 😞

Torzonborz
heros call eléggé bugos. tegnap próbáltuk és csak sokadikra sikerült összehozni. egy "zónában" kell lenni de még akkor sem biztos hogy megy.

a sámán meg bekaphassa azt is nerfelni kéne a picsába mer' pvpben bazi erõs. 19es cleric , 18as pala meg én 15ös rogueként (hehe azóta már 17 😄) nem tudtuk leverni. egyfolytában visszanyomta a hpját és egyszerûen nem fogyott ki energybõl.

MrStokes
Nekem meg a cleric ! 😄

Tegnap lvl 10-en lemereszkedtem lvl 11-es 2 pontos pokok koze.
Ramjott beloluk 2 1xre, majd amikor az egyik meghalt, akkor meg egy harmadik is.

Siman megusztam a dolgot, ebbe egy monk pl. lazan beledoglott volna 😊

ui.: High elf lennek, vagy mifene. 😄

En a Hero's Call-ra leszek kivancsi, hogy milyen tavolsagon belul mukodik, meg hogy hol lehet majd hasznalni. Ez az amivel csapattarsat lehet idezni. hasznos kis dolognak tunik, foleg egy ilyen jatekban, ahol ekkora tavolsagok vannak. 😊

MrStokes
Shamanrol eddig csak olvastam, de eleg erdekes hibrid klassznak tunik. Ha nem Cleric-et inditottam volna, akkor shamannal jatszanek. Kesobb lehet ki is probalom.

Elsodlegesen healer, de ezt nem az eddigi MMO-k sablonos, figyelem a sok sok piros meg zold csikot es tolom a heal-t gyogyitojakent kell elkepzelni.

Leirasok es beszamolok szerint a necromancer mellett ez a jatek masik pet-es classa. Valaszthat egy "totemallatot", amit megidezhet es petkent hasznalhat, ill. o is felveheti az altalad valasztott allati szellem (spirit) alakjat es jopar ezzel kapcsolatos skillt/spellt is kap.

Buffolasban nem annyira nyero, mint a cleric, de sok debuffja van, illetve vannak neki direct dmg es dot spelljei. Asszem talan csapathealje nincs, viszont reaktiv healje van (akkor gyogyit ha sebzodik az alany).

Hat kb. ennyi maradt meg bennem a eddig olvasottakbol.

Hála istennek😊!
Nálunk is volt már olyan, hogy mentünk vissza a tombokért, egy mob meg rámászott egy rangerre, a társ fejvesztve menekült, a tank leblokkolt, mire nagy nehezen le tudtuk állítani a rangert, hogy okés, hogy gear nélkül semmit sem tud igazán csinálni, de ne rohanjon már el a mobbal, a spellcasterek csak hatásfokukból vesztenek cuccok nélkül😊!
Az evacot meg imádom, csak tegnap vagy 20 haláltól mentettem meg a bandát... mondjuk ja, Achat caves lvl 11-15 party... kõkemény volt😊 És a high elves race abilty, az Arcane Balance ezitt is egyszerûen csodálatos dolog, nagy hasznát venni hosszú csatákban, mikor a healereknek kell a mana.

Egyre jobban tetszik a nuker!

MrStokes
Nah jah, igy kicsit izgalmasabb, meg ez amugy is csapatjatek, nem maganyosok klubbja. 😄

Torzonborz
azé' nem spiritként mer' ez nem wow 😛 nehogymán könnyû legyen az élet.

Örök hálám <#worship><#worship><#worship>

Huhh,megvan mindenem!Köszönöm!

MSN-en zargass meg és adok 😊

Az altar-nál, ahol éledtél, kattints a zöld ablakra (jobb gomb) és summon ....-t válaszd. Ekkor vesztesz pár coppert és 5% tapasztalati pontot, de a sírkövedet odateleportálódik az altar elé. Ekkor ott rákattintasz a sírkõre és megvan minden cuccod.

Másik lehetõség, hogy a jövõben elkerüld a teljes levetkõzést, hogy veszel Soulbound követ és elkasztolod egy-egy cuccodra, ami ezáltal Soulbound kategóriájú lesz és halálod esetén nem esik le rólad (értsd nálad marad mindig).

Miért nem spirit-ként keresem meg magam mikor meghalok?1 Dungeonban maradt a corpse-m és nem jutok el odáig.1 nem is találom 2 hamar legyaknak a páncéljaim nélkül😞
heeelp

amugy válts át a németre és bejön
nekem se jön be aza flashes szarjuk kitudja mér van ez?:x
s0n1c
vanguard off http://vanguard.station.sony.com/ oldalon kívül, hol lehet még felhasználni buddy keyt? mert az oldal most nem müxik...