1412
  • Shion
    Elfogytak a küldik, ahol éppen vagy. Kelj fel hát az útra kalandozó és keress egy másik tábort, ahol rengeteg feladat vár még terád

Viccet félretéve. Rengeteg tábor (camp) vagy kisvároska minden földrészen, minden szintre. Tehát például Qalia földrészen 3-4 helyet is ismerek, ahol 8-12 között lehet küldizgetni. E lényeg, ha egy táborban elfogynak a küldik, keress egy másikat és folytasd ott a kalandot. Sok tábor van és ha jó helyen küldizel, gyorsan haladhatsz.

Pénteken és szombaton keveset voltam a gépnél, mégis 2 szintet (18-20) léptem szólóban a többiek nagy bánatára. Magyarázat: sokat kóboroltam és felfedeztem 2 olyan tábort is, ahol megcsinálgatva a küldiket rengeteg cuccot és xp-t kaptam. Természetesen másnap már vinnem is kellett oda a többieket, mert ők is akartak részesülni a jóból :D
  • Tomy Lee
    7 szint úszott a kovácsmesterségemből ugyanis beszéltem újra 1 instructor-al és lenullázott:(
    Kezdhetem 0-ról
  • unknown nick
    Kár hogy elmosódott, de a lényeg remélhetőleg átjön:
    Hangulat

Jól megnyúzom:
    Kép
    Felvidék
  • unknown nick
    Kosz majd probalgatom. Most jöttem ki Hathor Zi-bol szetnezni. Hat mit mondjak hihetetlen lenyugozo tajakat lattam.
  • Tomy Lee
    Azért itt teszteld le a gépet:SystemRequirements Lab
  • Tomy Lee
    Én Notebook-on tolom a játékot de ilyen konfiggal:
    DualCore,4 gb ram,X1600-as 512mb-os vga.
    Ezzel a konfigurációval átlag 30-35 fps-t érek el 1280×1024-ben(monitor van rákötve).Bloom off és sajna 1-2 látványos grafikai részletesség visszahúzva.Persze azért nem panaszkodom profin fut a gépemen a kliens:)

Neked:minimum 2 gb ram kell és szerintem a vga ultra kevés lesz hozzá!
    (Ismerem azt a vga karit ami neked van első notimban az volt kb 3 hétig,hamar megváltam a Lapostól:))
  • krisz073
    Anyit nem nyomatom :D
    De néha kell a kikapcsolodás
  • magus
    "Sokat vagyok aszonynál"

ne mmorpgzz :P
  • krisz073
    Sziasztok.

Az lenne a kérdésem,hogy valaki nyomja e laptopon a gamet?
    Sokat vagyok aszonynál és itt van egy laptopom ,és szeretném itt is nyomatni a Gamet :)

A noti paraméterei :

Acer 3020-s noti.
    Jelenleg 1 GB ram van benne,de ez napokon belül 2 GB-ra bővül :)
    Mobile AMD Sempron 3100+ -s a proci.
    Ati X600 64MB VGA van a gépbe.

Van rá szerintetek esély,hogy a ram bővitéssel elfogadhatóan fog futni a Game?
  • Torzonborz
    dungeon finder
  • Tombi
    mégegyszer beirom hátha segit valaki collectorral nem rendelkezö emberkéknek :) Szóval valaki le tudná rippelni 320kbites mp3-ba a vanguard audio cdjét? Sajnos torrenten nincs seeder, türelmes leszek, nem azonnal kérem, csak jelezze valaki, hogy segiteni fog, a sok játék mellet :-D
  • unknown nick
    kosz a listát némelyik igéretes lehet.
  • unknown nick
    Hathor Zi mellett van ilyen dungeon?
  • Torzonborz
    biza ezért mondtam hogy ilyenkor már groupal kell dungeonokba menni meg questeket csinálni.

HaaS : mound of zihur , megnéztem nem isstandar hanem premier dungeon.
  • musha
    kezdem kitépni az összes hajam...cirka egy hete kilencedik szinten vagyok, és NEM BÍROK eljutni 10. szintre, mert vagy megölnek vagy leesek valahonnan vagy valami bugos teleportálás után egy szakadékban találom magam...küldetés már nincs sok amit csinálhatnék, velem egy szintű ellenfelek gyilkolásával meg irgalmatlan lassú a fejlődés (és előbb-utóbb valahogy halott leszek)
  • Kreeder44
    Mi az a 2 progi amit belinkeltetek ??? Írna valaki bővebben rólla?
  • musha
    link 1
    link 2
    link 3
    link 4

még perssze van mit bővíteni rajtuk, de nem rossz.
  • unknown nick
    Ismer valaki olyan weboldalt, ahol alakulgató adatbázis van a gameról küldikről stb.?
  • HaaS
    no comment.
  • HaaS
    Hol voltatok? KE?
  • Shion
    25 dolcsi + VAT (adó) = 30 dolcsi a Station Access előfizetés
    15 dolcsi a SOE játék előfizetése (vagy akár game card-al is fizetheted, amelyik jobban tetszik), amely jelen esetünkben a Vanguard

A játék 17 GB helyett foglal a vinyón, tehát ekörül lesz vége a letöltögetésnek. Átlag 1-2 nap szokott lenni, mire lejön, de van akinek ez a mennyiség sokkal több idő alatt jön le.

Ahogy Torzonborz kolléga említette, pve és pvp közösséget egyaránt elérsz az általa megadott linken. Kitűnő indulási alap. Ha bármilyen kérdés van még, akár itt, akár azon a fórumon felteheted.

Jó játékot
  • Torzonborz
    EU pve és pvp serveren is van magyar guild. kuksi ide : Vanguard fórum.
  • genRob
    Meddig töltöget ez? :-)(eléggé jó kis monologue-t nyomok)
  • genRob
    Next Subscription Charges:
    (Amount you will be charged on your next billing date.)
    Vanguard Subscription: $14.99
    Először a drágábbat lehetette csak beállítani :-)
    De utána editáltam :-P
  • genRob
    Ez ennyi lesz?
    "Next Subscription Charges:
    (Amount you will be charged on your next billing date.)
    Station Access Subscription: $24.99"

Vki mintha 17$ említett volna.
  • genRob
    Megvettem. Melyik szerveren van a magyar közösség?
  • Tombi
    Az álárisomban mindig kitárgyalom, olvasgasd minden nap :)
  • Torzonborz
    srácok a wowot pls ne itt tárgyaljátok ki. van annak is saját topikja ;)
  • Tombi
    Sziasztok valaki le tudná rippelni 320kbites mp3-ba a vanguard audi cdt? Be szeretném szerezni, imádom a zenéjét !
  • MrStokes
    A szakmak kozul sok nem valo semmire meg HLI-bhez sem, szoval a kraftrendszer ugy volt kaki, ahogy kell. Most talan valtozik kicsit pozitiv iranyban a kieggel, de felo hogy sokaknak meg es is vajmi keves lesz.

Meg azt a sok fakcional torteni repu grind-ot sem szivleltem, hogy finoman fejezzem ki magam. Bar ez mas MMO-knal is igy van, ha jol sejtem.
  • unknown nick
    Az erkölcsi veszteségen és pár aranyon kívül más nem úszott. pl. EVE-ben egy kipukkanással az egész vagyonod ugorhat :D (szvsz az már túlzás)
  • DeGetZ
    A wow abszolult a HLI-re volt kitalálva, a legtöbb szakmának ott volt értelme. Potionok reses cuccok craftolása. És hidd el büntette a hibát a wow de aztis csak a nagy instákban. Én pala voltam és nekem kellett hílelni az off tankot az egyik utolsó instában, de ment vmi jó csaj a fókuszban és véletlen azt néztem így meghalt 40 ember :) kb 10 mp..
  • unknown nick
    Kieg előtti wowot ismertem. Ott a játék célja egy volt: HLI, alternatíva nélkül. A szakmák kidolgozatlanok voltak, nem képezték annyira a játék szerves részét. A PvP jó volt benne, unalmas BG-kkel. Ami még nem tetszett az a túlzott pozitív ösztönzés módszere, a hibák egyáltalán nem voltak büntetve.
  • DeGetZ
    Igazábol sosem értettem, hogy miért fikázzák az emberek a WoW-ot. Az egy dolog hogy elviszed 60ig a karid, de az nem elég. Hogy jó cuccaid legyenek ahhoz nagyon sokat kell jáccani, és jól is kell jáccani ahhoz hogy a high-end instákban életben maradj egyáltalán.
    BTW a wood elf város az vmi beszarás :)
  • Torzonborz
    pontosítok : mindenki lehet crafter/harvester/diplomata egyszerre csak mint írtad nem egyszerű. hajrá !
  • magus
    ja, én is erre jutottam, leszek harvester és kész-.-

még csak trialon vagyok, nem tudom megveszem e még, még nézelődöm-.-
  • Torzonborz
    jó az a craft így ahogy van. nem kell mindenkinek azzal foglalkoznia.

ha jössz pvp-re jelentkezz nálunk ;)
  • magus
    a druidam Gelenia pve szerveren van, de indítottam egy sorcerert Frengrot pvp szerveren.

ez a crafting rendszer sztem feleslegesen bonyolított:/

de megnézem a Frengrot pvp szervert, úgy izgalmasabb egy játék sztem-.-
  • unknown nick
    Maximálisan egyet értek.
  • Torzonborz
    hoppá mit történt Veled , hogy ilyeneket írsz ? :D hol vagy pve vagy pvp serveren ?