1412
-
DragonKnight #972 hmm
talán azért mert 8800-uk van.
Elég elolvasni a technical help forumjait hogy találjunk egy rakat sírást ez ügyben.
hol az fps van a béka segge alatt, hol csúnyán néz ki a játék.
Igazából nem tudom magam beleélni a problémájukba mivel én egy ATI1950XTX-el játszok és ott semmi baj sincs.
Thamiel lvl20 Rogue of Hungaricum - Gelenia -
#971 Mert szopnak a 8800 tulajok? -
DragonKnight #970 Hmm,
Elfogulatlan választ itt? Nehéz lesz.
De a lényeg, nem tudom hogy miért csalódtál a bétában és hogy melyik fázisban...
Jelenleg többek véleménye szerint most éppen a béta 6 folyik azzal a különbséggel hogy ez már fizetős...
Komolyan:
A játék nincs kész, ki kellett adni mert elfogyott a pénz és a SoE azt mondta a Sigilnek hogy vagy kiadják vagy pakolnak és mennek haza.
Viszont az látszik hogy a fejlesztők éjjel nappal dolgoznak (oda kéne küldeni egy munkaügyi felügyelőt :) ) szinte hetente adnak ki egy nagyobb patchet, és holnap kiadják az első tartalmi update-t is. Többek szerint azért pont holnap mert sokaknak holnap jár le az egy hónap és meg akarják őket tartani.
A játékkal sokaknak nincs semmi baja, apróbb kényelmetlenségek vannak mint pl.
- a party könnyen széthullik ha a tagok nincsenek ugyanabban a zónában
- ha zónát váltasz megeshet hogy lefagy a kliens
- ha meghalsz néha megesik hogy a sirköved nincs meg/ nincsenek benne a cuccaid
- nvidia 8800-as tulajok szopnak mint a torkosborz, ha még ehez vista-juk is van akkor meg végképp
- nextgen mmorpg-hez képest nem támogatja (még) az SLI-t
- nincs benne EAX
- atomerőmű kell a játék futtatásához amiért azért szerintem bőven kárpótol a látvány.
- a karakter osztályok még erőteljes kiegyensúlyozás alat vannak ami a megköveteli a folyamatos alkalmazkodást
Körülbelül ezek a gondok, de ezek egyike se olyan hogy megakadályozza a játékot.
Van kb 1%-a a usereknek akik nem tudnak játszani mert egyfolytában crash van de ők vannak (hálistennek) kissebbségben.
Mit ad a játék ezzel szemben a játékosnak?
Gyakorlatilag egy olyan világot amit garantáltan nem fedezel fel egy évig, sőt ha az mostani tartalom upgrade szokássá válik akkor esélyed sincs megunni.
- Egy karakter = 3 másik mmo karakterével mivel itt elkülönül a kalandozói szerep, az eszközkészítés (kraft) - és egy újdonság ami nincs máshol - a diplomácia (amit úgy lehet jellemezni hogy amikor a mob már meg akar enni akkor ha elég jó diplomata vagy akkor rábeszélheted hogy inkább ezt ne tegye hanem a haverját egye meg helyetted)
- A látványról annyit hogy kézzel van gyártva minden a z utolsó szikláig , és amit ki lehet hozni egy szénné moddolt unreal 2 motorból azt itt kihozták.
- A felület a ma divatos (WoW hozta be) xml alapu felület amire már most is sok mod létezik.
- nincs űber karakterosztály, nincs olyan hogy a 10 éves pistike az über warriorjával lecsap mindenkit.
- nem lehet egy hét alatt kitolni a karaktert lvl50-re (de két hét alat se)
- a küldetések alapvetően csapat orientáltak, csapatot könnyű szerezni.
- ha valaki aszociális és csak szólóban akar játszani akkor is tud a játékkal játszani és sikereket elérni.
-Ha mident beraknak a fejlesztők a játékba amit beleálmodtak akkor tényleg egy olyan játék lesz ami aláz minden más ma elérhető alternativát.
( a teljesség igénye nélkül:
- hadihajók, tengeri csaták
- mounted combat, repülő mountról is
- Guild háborúk, Guild erődök
- PVP questek az egyik party a quest egyik oldalán a másik meg velük szembe vagy szövetségbe oldja meg a questet. Questen belül meg egymásnak eshetnek
- játékos városok)
Hmm nem tom hogy ez elég elfogulatlan-e vagy sem.
Thamiel lvl20 Rogue of Hungaricum - Gelenia
-
#969 Hello!
Kíváncsi lennék, hogy hogy áll a VG-vel a helyzet. Sokan mondják, hogy milyen csalódás (a beta nekem is az lett végül..), és hogy az ingyen hónap lejártával abba is fejezik a gamet. Az is gyanús, hogy már egy hónap után 6990 Ft-ért adogatják a boltban.
Viszont kellene nekem egy MMO, amíg nem jön az, amire várok. Gondoltam, majd játszom LOTRO-t, vagy Spellborn-t, vagy G&H-t, csak közben érdekelne, hogy mi lett VG-vel. Lehetőleg elfogulatlan választ kérek :D -
Tomy Lee #968 Sajna nem jött össze az acc újraaktiválásom ezmiatt április közepéig elfelejthetem a Vanguard-ot:(
Jó játékot mindenkinek!Majd 1× csak megjelenek újra ha hazaértem.
(Nem kicsit fog hiányozni)nah mind1.
-
#967 imádom az mmorpg-ket, vmiért nagyon tetszenek, de nagyon rá tudok kattanni, s most abszolút másra kell az időm & energiám & pénzem -.- -
#966 höhö akkor én már rég eladtam a lelkem :) na annyira nem bánom :D -
#965 letöröltem, kész :/
nem fogok előfizetni egy mmorpg-re, mert eladom a lelkem a Sátánnak, de ha előfizetnék, biztos, hogy ez lenne:) -
#964 Nem tudjátok van olyan küldi, ami harvesteres cuccokat ad? -
Tomy Lee #963 Nem tudom honnan megrendelni.Egyedül Amazon.com-on találtam de usa-bol nem szállítanak ide Ausztriába:(
Ezt persze 1.5 hét után közölték. -
DragonKnight #962 Hmm többen azt mondják hogy az EQx gamecardok jók hozzá. Ez nem megoldás?
-
Tomy Lee #961 Nemtudom erdekelne e valakit 60 napos kod a WoW-hoz(gamecard-om van) cserébe kérnék 1 honapos befizetést a vanguard game-be.
Azért lenne ez fontos nekem mert gc-met nem küldik usa-ból befizetni még nem tudok rá mert még mindig külföldön vagyok 1.5 hónapig.
Persze úgy működne a dolog,hogy előre küldeném a kódot a wow-hoz majd ha kiprobálta valaki,hogy megvan a 60 nap akkor is elküldené a vanguard acc-ot. -
#960 aham területi korlátozás nincs de csak lvl7től csépelheted a másik oldalt.
order vagy shadow oldalon indítottál karit ? -
kerek1224 #959 Na én is elindultam a Frengrot PvP-n.
A PvP mindenütt lehetséges? -
#958 Csapatolni nem olyan nehéz a quest zónákban, függ a napszaktól és a szerencsétől. A játék elején tartok, a 3. faluba költöztem át nemrég. Töménytelen mennyiségű adventuring questtel találkoztam egy része single, van pár group. A group küldik nincsenek nagyon messze a megbízótól, gyorsan megcsinálhatóak és pár vállakozó előbb-utóbb mindig akad egy rövid teamelésre. PvE szerveren játszom. -
DragonKnight #957 http://vanguard.extra.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3&mode=&order=0&thold=0 -
horeb #956 nem sértődtem meg :) jogos a javítás :) -
#955 Frengrot EU pvp server ha rám gondoltál. -
kerek1224 #954 ti melyik szerveren játszotok? -
kerek1224 #953 köszönöm -
#952 ezt horebnek szántam ;) nem sértés csak 1.: nem nagyon szeretik ha így hívják 2.: funkcionalitásbeli különbség van a kettő között.
Tomy Lee: lent a kikötőben , a városból ha jól emléxem egy alagúton keresztűl lehet lejutni. -
#951 pvpben van ffa ahol mindenki mindnekit csépelhet és team ahol 2 oldal harcol egymás ellen. EU pvp-ből csak team van. a jó craftolt cuccoknak van piaca bár még a most kezdődött a játék ugyhogy ez alakulóban van.
csapatot meg nem nehéz találni. -
Tomy Lee #950 New Targonor-ban hol van hajó? -
#949 "bróker az és nem AH ! :P"
Valóban. Nem sértésnek szántam :) -
kerek1224 #948 srácok, ha segítene egy-két tapasztaltabb muki, azt megköszönném.
Tehát szeretném elkezdeni a játékot, és a következő kérédseim vannak:
1. Mik a PvP lehetőségek?
2. A tárgykészítés, látom, hogy fasza, és milyen a piaca? Tehát van komoly játékos-játékos közti adok-veszek?
3. Könnyen lehet csapatokba verődni?
köszi -
#947 bróker az és nem AH ! :P
unknow nick : TOD premier dungeon azok meg mindíg jók xp/loot szempontjából. gondolom quest line is van oda klassz rewardal. -
horeb #946 Az aukciós házak kontinensre "érvényesek". -
#945 Ez a TOD miért olyan népszerű? Az LFG-k fele oda szól. Mi van ott? -
Tomy Lee #944 Nekem tetszik így az oldal!Fejlécbe betenni 1 Fain kis Vanguard képet azt kész. -
DragonKnight #943 Hmm csak az oldal címe maradt le és nem tudok szerkeszteni (A mi oldalunkon szerkeszthető a fórum :) )
Szóval a cím:
vanguard.extra.hu
Thamiel lvl17 rogue Hungaricum - Gelenia -
DragonKnight #942 Üdvözlet Mindenkinek!
Végre sikerült beinditani a egy a játékkal foglalkozó web oldalt.
Reményeink szerint ez fogja majd össze a magyar játékosokat.
Jelenleg még elég üres (bár már térképek kerültek fel) de a helyzet rohamosan javul.
A fórumban minden magyar guild kap saját helyet ha kér.
Az általam ismert két guild (Hungaricum, Prophecy) helye már megvan a régi fórum áttöltése oda meg lesz oldva, sőt az áttöltés után a régi fórum felhasználói is automatikusan felhsználók lesznek az új lapon.
Ezért kérek mindenkit hogyha regisztrál nálunk (csak bátran) akkor ugyanazzal a névvel regisztráljon mint amivel a netformance fórumon jelen van. Ezzel megkönnyíti a munkánkat.
Jelenleg 3 játékhoz kapcsolható szolgáltatás érhető el :)
A zenei CD-t lehet hallgatni ha megtaláljátok a fejlécbe épített mp3 lejátszót,
Hallgatható a Vanguard Radió (ha van a gépre telepített MS mediaplayer 7 vagy frissebb)
A hivatalos site newsfeed-je is elérhető bár a minősége sajnos nem a legjobb de reméljük hogy a SoE megemberli magát előbb utóbb.
A tartalom rovatban fennt vannak a kontinensek térképei és a hogy hol hanyas szintű mobok találhatóak.
Ez az indulási állapot.
A Design még nincs kész ezért a jelenlegi csak egy ideiglenes állapot amig az oldal új ruháját nem készitik el a szabászok (Vállalkozó kedvű szabólegények jelentkezését várjuk.)
Remélem tudjátok az oldalt használni és sikerül biztosítani egy hazai gyűjtőoldalt a játék hiveinek.
Thamiel lvl17 rogue Hungaricum - Gelenia
-
#941 Az aukciós házaknak mekkora lehet az érvényességi területe? -
Shion #940 Ahogy fejlődsz, időnként kapsz un. Refund pontokat is, amivel pontokat tudsz visszavenni egy-egy tulajdonságról és átteheted másra. Persze a Refund pontok száma sokkal kevesebb, mint az Attribute pontok száma, de legalább van. -
#939 Az attribute pontokat újra lehet osztani vagy az örökre beágyazódik, amit választok? -
#938 Köszi szépen Torzonborz, de lett valahogy seeder és le tudtam szedni eme isteni művet. Ami igazán tetszik a karakterválasztó zene, a bemutatóban hallható, a Main és Leth Nurae zenéje. Akinek megvan az hallgassa :)
02-Leth Nurae.mp3
11-Vanguard Main Theme.mp3
15-Character Creation.mp3
13-Bordinar's Cleft.mp3
-
#937 64 mega video memória eleve kevés mert 128 kell neki. -
Shion #936 Oksa, kérdezz bátran. Gyere fel majd ventrire, ne kelljen annyit gépelni ;) -
Tomy Lee #935 Nem figyeltem
Mindegy már ismerem a menetét visszaküzdöm magam hamar;)
Jah és Shion,majd 1× Online szeretnék pár kérdést feltenni a Pala Skillekről(van 1-2 skill amivel nem vagyok tisztában)thx -
#934 Tombi egy félmegoldás : kuksi el a hivatalos oldalra média fül/music. legalább hallgatni tudod. ha nem leszek túl lusta vmikor berippelem. -
Shion #933 Ö, igen, a harvest és kraft szint lenullázható és új vehető fel
Szándékosan adtad le a kraftot, vagy csak nem figyeltél?