Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tyranidákat emg azt mondták azért nem rakják be, mert nem bírja el az engine. Na de majd a kettõben.
És amit nem raktak be, az a négy különbözõ káozsisten 4 különbözõ harcstílusa, és egységei. Szerintem pölõ egy fasza nurgle sereget marha jól meg lehetne csináéni Plague Marinostúl, Nurgle nagy démonástúl.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az elõretolt bázist adó területen szoktak izomnagy gyaszatok lenni, de az nem is mindig sikerül elsõre...
Én úgy emlékszem hogy az marine-ok az erõsebbek <#fejvakaras>#fejvakaras>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mondjuk nehezen hiszem, hogy valóban akarnák, nem tudnák megvalósítani. De ez nem az én asztalom.
A táblás játékban választható fajok közül a következõk maradtak ki:
Witch Hunters: Ordo Hereticus + Adepta Sororitas (az Adepta Sororitas most ugye helyet kap)
Daemonhunters: Ordo Malleus (õket a GK-k képviselik)
Tyranidák
Régen játszható faj volt a Squats (zömik) is - azóta kiirtották õket.
Nem is tudom, hogy a mostani 9 "fajon", meg a tyranidákon túl mi hiányzik még. Tényleg, azok miért maradnak ki?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
máskérdés: a Dark Crusade-ben miért nem lehet sebezni egyes Nekron katonákat? és felidegesít h álandóan felélednek a holtestekbõl :@
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"<...> A lány karcsú tagjait csaknem teljesen eltakarta a zsákvászon ruha, de nem volt nehéz elképzelni, hogy milyen ruganyosak és simák lehettek...két melle úgy fészkelt a szövet alatt, mint két galambfióka... mogyoróbarna haja, göndör fürtökben bukott alá, elfedve kecses nyakát... fürkész, kék szeme sokkal lágyabb árnyalatban fénylett mint a kegyetlen nap; hogyan fakadhatott ilyen ilyen tökéletes szépség Galandra Puschik ágyékából? Gretchi kacéran forgatta rózsaszín napernyõjét. <...>" /Idézet a Torz csillagokból./
Ez a fickó egy zseni!
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Nem találom sehol <#help>#help>
Lehet, hogy nálunk is kapható lesz?
Európában ez a kiszerelés tartalmazza az eddig megjelent kiegészítõket, illetve az alapjátékot. Talán itt a legolcsóbb, de úgy rémlik, korábban 2 fonttal még olcsóbb is volt itt.
Ennek örültök? Én egyetlen stratégiában láttam ezt jól megoldva, a Total Annihilation-ben, ott tényleg úgy mûködtek, ahogy egy repülõnek illik. A többi (warcraftos-starcraftos) lebegünk-azt'-jóvan egységektõl hányni tudnék.
Ja, még a Dune 2-ben volt faszás a Carryall meg az Ornitopter...
Na meg alapbeállításként (zoom-mod nélkül) kb 10 méter magasról szemléljük az eseményeket, ez alatt fognak repkedni a repcsik? Vicces...
Na, majd meglátjuk, de így elképzelve nagyon bénán hangzik. Ez a játék nem arról szól.
A goty verzió tartalmazza a két kiegészítõt az alapjátékon felül?
Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvenni.
New Warhammer 40K Expansion: Soulstorm
"The expansion will feature two new races: the Dark Eldar, and the Sisters of Battle."
"introduction of flying units"!!!!!!!!!!!!!
nagyon gyorsan basztat az enemy általában, és ötletem sincs, hogy van ennyi egysége ennyi idõ alatt a bázisomnál
Legegyszerûbb ha csupasz alap játék kerül csak felrakásra és majd a WA telepítése során zajlik le a patchelés. Akkor baj nem szokott lenni. Legfeljebb tényleg csak helyhiány okán lehet gubanc ha teljesen alap játékra kezdi el felrakni az ember a WA-t.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
azt irja h error, nem tudja patchelni a jatekot, es igy nem hajlando feltelepulni :/
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL