3478
  • Ferro_TwL
    Azt olvastam az nforce forumon, hogy nincs benne az angol verzio, ott van a konyvtar, de ures. Szal az nem lesz jo (raadasul en meg nem lattam sehol ezt a nemet verziot:)
  • maniac001
    Próbáltátok már editálni a textúrákat?
    Vannak dds kiterjesztésű képfájlok. Ezeket cserélgetve új tájakat is lehet talán csinálni. Ha engedi, és figyelembe veszi a változtatásokat a program.
    Én ma próbálom meg.
  • mnorbi
    ugy nezz ki a nemet verzi multilanguage csak ki kell valasztani az angol nyelvet..... lehet ezrert nem torik az angolt bar ki tudja. Valaki nezte mar ?
  • robotnyk
    de mondom, felesleges a vita, az utolsó 12 hónapban összevissza 2 játékot vettem, mert "nekem sem a legyek hordják össze". sőt, nem is akartam itt bántani senkit, aki akár ezt, akár más játékot letölt, vagy megírat haverral, mert én sem teszem ezt minden programmal. másrészt nem tudhatom, hogy éppen ez a játék tetszik-e neki annyira, mint nekem. csak a 745ösben lévő "ha 2000 lenne, akkor se vennem meg" spannolt fel kicsit, mert ez a jellemzőbb. nem a "nem tudom", hanem a "nem akarom"
  • robotnyk
    ez nem így működik, ezt a 60ks témát el kéne felejteni.
    aki 60at keres, annak 3 éves kölcsönre sincs pénze gépet venni, pláne nem netet, mert modemmel nem fog játékot tölteni, a 10k/hóra meg akcióban sem tellik.
  • [HUN]PAStheLoD
    sztem pedig igaz hogy nem tud félretenni , hisz élj meg 60 K ból .. esetleg éljetek meg 2-en 120 K ból .. akkor talán kifér egy jobb gép meg valami putri net és az is kurvadrágán .. de akkor nemhiszem hogy sokat nyaral a család .. na lehet hogy nem látod át , de sajnos ez így van .. megveszi a gépet 3 évre kölcsönre , megveszi a netet akcióval . aztán fizeti .. a játékra ha lenne pénze sztem akkor se azt venné inkább enne belőle egy vacsorát .. etc
  • robotnyk
    nem igaz, hogy legfeljebb arra a 2-3 klasszikusra nem bír félretenni, amit nem töröl 2 hónap után a vérbe, de mindegy, felesleges vita.
    mondom most, nem vagyok a bsa, a legtöbb játékot töltöm, de ezt meg fogom venni.
  • [HUN]PAStheLoD
    ez biztossss ..
  • [HUN]PAStheLoD
    azért nem engedhet meg játékot mer fizeti a netet meg vesz a gépbe ezt azt
  • [HUN]PAStheLoD
    mer te mekveszed ,mi ?
  • [HUN]PAStheLoD
    geci köcsög firrcek .. miazhogy náluk hamarabb van .. waaaaaaaaaaaghh!
  • Riker
    Hogy visszatérjünk a témához,németül kijött a gém,szal hamarosan jön az englis rilíz:P

______/__/ ____ . S i L E N T G A T E . . . .
    \\ __(_____\ /_ ____ _____ _____ ___________ ____ ________________
    ______\___ /-\/ // // ___// \ | ___ __Y __/___\__ _ _/ __//
    \\_ / / // /_\ ~_/\\ \ \| \| \/ \_ __ _ \| \ __|__
    / / //____\_____________\\___\ \ \____\_______\______\____\o \
    /__________/_~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\______\~~~~~~~~~~~~~~~~ ~___/_________\
    ----------/__/\------------------------------------------------/\__\----------
    >__> > Warhammer 40K: Dawn of War (c) THQ < <__<
    __\---\__\/------------------------------------------------\/__/---/
    \ \\ . ...!X$ Release Date : September 2004 $X!... . //\
    \// ..:::i!X$ CDs Included : 3 CD $X!i:::.. \\_\
    /----------------------------------------------------------------\

G a m e N o t e s
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dawn of War ist ein Echtzeitstrategiespiel, das in einem kriegerischen,
    postapokalyptischen Universum spielt. Entwickelt wird es von Relic
    Entertainment, die u.a. mit der Homeworld-Serie Bekanntheit erlangten.
    Du kommandierst im Deathmatch- oder kooperativen Mehrspieler-Modus eines
    von 4 verschiedenen Voelkern:
    Space Marines, Chaos Marines, Orks und ein noch geheimes viertes Volk,
    jedes mit eigenen Spezialfaehigkeiten. Um Erfolg zu haben, musst Du
    offensiv und strategisch unter Einsatz seines kompletten verfuegbaren
    Waffenarsenals agieren

S e t u p N o t e s
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

you know how to play - if not you are not worth it

KEY: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Respect to:
    ----------------------------------------------------------------
    Acid - Bamiga Sector One - Crystal - Danish Gold - Fairlight
    Fusion - Future Crew - Light Circle - Quartex - Razor 1911
    Rebels - Scoopex - The Silents - Skid Row - Supplex - TRSi
    Triad - Vision Factory - West Coast Crackers - Yeti Factories
    ----------------------------------------------------------------
    ...and many more!

.__________________________.-..__.-...-..___.-..________________________\///.
    |.:.MisterX & MisterY.:.:.. \ \\/ // | ||\/\| ||::.::.:::.Site Scripts V1.2:|
    `--\_______________/---------\___//--|_||\//|_||---------\_________________/'
  • Riker
    Jah és srry az offért,továbbra is tűkön ülve várjuk a játékot:D
  • Riker
    Itt nem a pénz mennyiségéről van szó,a warez már a részévé vált a játékiparnak:)
    De Amerikában meg más "fejlett" országokban megveszik,máshol meg,pl. nálunk tulnyomó részt fiatalok játszanak a játékokkal,és ő(én) akkor se fogom megvenni ha 2000HUF ért adnák:PMellesleg nem is érné meg a kiadónak/forgalmazóknak olcsóbban adni.
  • sanyiiiii
    Erre amerikai logikával nem lehet rájönni:)
  • antijedi
    lopja? :)
  • robotnyk
    az a keresőképes ember, aki nem engedhet meg magának 3-4 havonta egy játékot, annak szélessávú netre, meg a játékokhoz való gépre honnan tellik? :D
  • Strahd_
    majd ha nem ilyen áron árulják a játékot...

$49.99 dolcsi minimálbérrel számolva 6 óra munka... .) magyarországon minimálbérrel hol keresel 6 óra alatt annyit hogy 10-15k kijöjön belöle? Ha nem lesz ireálisan magas az ára nem lennének warez cuccok nagyobb lenen a bevétel sokkal mint jelenleg...
  • sanyiiiii
    Ti csúnya gonosz illegalisták:)
  • [HUN]PAStheLoD
    reméljük :)
  • NST Demo
    Lehet hogy kitalált rá a THQ valami extramegaüberbrutalhightech védelmet és most szenvednek a fijjug a töréssel
  • NST Demo
    Jah még mindig nincs kinn :)) . Azthiszem az Usa-ban jelent meg ma és UK-ban meg 24.-én kerül a boltok polcaira .
  • Ferro_TwL
    Hihetetlen, most olvastam van akinek mar megvan a dobozso verzio, 20-an szalittotak a boltokban es meg mindig nincs warez belole (detto RTW). Belassultak a fiuk
  • raga
    Szept. 24.én jelenik meg.
    Forrás: Hardwired
  • maniac001
    Már hívtam a CD galaxist is meg az 576-ot is de nem lesz ma Warhammer.
    Tudja valaki hogy nálunk mikor jelenik meg?
    Esetleg letölthető valahonnan?
  • NST Demo
    Nálam a sereg úgy nézett ki hogy az elején 2 szakasz Scout és egy Space MArine osztotta az észt , aztán a 2 szakasz scoutot leváltotta egy Space Marine osztag . szóval 2 Ürgárdista osztag akkor kaptak segítségül még 4 db Dreadnoughtot ( 2 db hellfire és 2 db szimpla ) és két landrider támogatta őket . Diverzáns második seregem pedig általában 3 szakasz víg kedélyű terminátor osztagból állt akiknek lelki támaszt nyújtott egy jólfelkészült librarian .
  • Riker
    Minden csak viszonyítás kérdése:P

THQ Inc. today announced Warhammer 40,000: Dawn of War, the real-time strategy developed by Relic Entertainment and based on the world of Warhammer 40,000 (the dark, futuristic, fantasy universe from Games Workshop), has shipped to retailers worldwide for a suggested retail price of $49.99.

Magyarul elkezdték szállítani a boltokba a gámát,reméljük hamarosan kintlesz a warez release:)
  • [HUN]PAStheLoD
    "kicsi" embereket .. azér az űrgárdisták nem éppen picik ..
  • hen-tes
    émmeg azokat a lépegetőket részesítem előnybe :D
    nagyon baba ahogy dobálja a kicsi embereket :o)))
  • [HUN]PAStheLoD
    ahogy mondod .. nekem az intro után olyan érzésem volt , mintha filmet néznék , a könyv alapján .. aztán mikor a campaign-t toltam .. áááh jönne már :)
  • NST Demo
    hössieésség uhh nos ezt mégegyszer szóval hősiesség :))
  • NST Demo
    Én a táblás játékkal nem játszottam ( sajnos ) de a könyv nagyon nagy adalék ahhoz hogy valaki beleélje magát ebbe az unvierzumba ami egyfelől hihetetlenül brutális és szürreális , de ugyanakkor nagy szerepet kap a hössieésség a bátorság és az önfeláldozás is .
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja .. hisz megismerte a káoszt .. kívül belül .. igaz nem pszi .. de :)
  • NST Demo
    Áhh értem :) . Folytatná Jaq örökségét . Legalábbis ez lenne a logikus .
  • [HUN]PAStheLoD
    azért .. visszatér a káptalanjához .. tyrandiák meg a génorzóik .. eldák , harlekinek .. zömik , ey'lindi .. ill. a numen / fényösvény ...
  • NST Demo
    Jah csak attól félek hogy azt mondjuk megírja egy másik káptalan kapcsán de lényegében ugyan az lenne mint az első rész . Lexandro D'Arquebus kalandjait meg már nagy részt megismertük a harlekinből meg a Káoszgyermekből mivel azt már Jaq Draco oldalán küzdötte végig :)) .
  • [HUN]PAStheLoD
    hát vagy írjon egy űrgárdista 2-t ;]
  • NST Demo
    Hmm a könyről csak annyit hogy picit csalódtam , illetve nem is csak befejezetlennek érzam a sztorit , remélem Ian Watsonban van még annyi hogy lezárja a Káosz Gyermekben félbehagyott szálakat .
  • [HUN]PAStheLoD
    főoldalukon nem írnak róla ..
  • robotnyk
    tudták már mennyiért adják majd?